30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar
smilie_girl_197.gif
Son 11 gün
smilie_girl_150.gif
smilie_girl_133.gif
:21: Heyecan dorukta
smilie_girl_149.gif
smilie_girl_252.gif
:rolleyes:

Ay o smileyleri nerden buldun çok tatlılaaar :KK70: :KK70:

Evet ben de leslie nin daha iyi olacağına inanıyorum kendim için.. ben bugün 1 mille başlıyorum 20 temmuzda da 3 mille kabul ederseniz bu gruba katılırım zaten dk olarak programlar çok yaklaşık.. bildirimde sıkıntı olacağını sanmam :KK51:

Amaç spora teşvik etmek tabiiki sorun olmaz :)

faforime almistim canim...bugün ilk günüm olarak 1 saat yürüyüs yapmayi düsünüyorum

Güzel başlangıç :KK66:

Asli_95 Asli_95 sen ölçüleri yazdın mı kız görmedim ben :) Kaç seninkiler?

Ortalama biliyorum yakında bakmıştım ama 20sinde net alıcam , belim 74 göbüş 91-92 gibi bişiydi kalçam 102 bacaklarım 57 falan böyle bişilerdi

Bende geldim :) 5. takım :KK76:

Hoşgeldiiin

Ay o smileyleri nerden buldun çok tatlılaaar :KK70: :KK70:

Amaç spora teşvik etmek tabiiki sorun olmaz :)

Güzel başlangıç :KK66:

Ortalama biliyorum yakında bakmıştım ama 20sinde net alıcam , belim 74 göbüş 91-92 gibi bişiydi kalçam 102 bacaklarım 57 falan böyle bişilerdi

Hoşgeldiiin
Internette daha ne smileyler dönüyor sen bir bilsen :)))

Selam kızlar bugünkü menüm

Sahur:
2 dilim peynirli börek
Patatesli kaşarlı omlet

İftar
2 kepçe tarhana çorbası
İki mini sosyete mantısı

(Sosyete mantıları gereksiz oldu farkındayım ama ayağımi burktugum için iftarı esim hazırladı o çıkarmış buzluktan sürpriz niyetine gönlünü kırmak istemedim)

Selam kızlar bugünkü menüm

Sahur:
2 dilim peynirli börek
Patatesli kaşarlı omlet

İftar
2 kepçe tarhana çorbası
İki mini sosyete mantısı

(Sosyete mantıları gereksiz oldu farkındayım ama ayağımi burktugum için iftarı esim hazırladı o çıkarmış buzluktan sürpriz niyetine gönlünü kırmak istemedim)

Hmm börek cısss patates cısss kaşar cıııs mantı cısss kız naptın sen öyle :KK70: :KK70:
Ben de profiterol yedim bugün :KK43: :KK43: Neyseki sporumu yaptım

Hmm börek cısss patates cısss kaşar cıııs mantı cısss kız naptın sen öyle :KK70: :KK70:
Ben de profiterol yedim bugün :KK43: :KK43: Neyseki sporumu yaptım

Of bazen iftara doğru açlık kan sekerim düşüyo bayılıyorum o yüzden sahurda biraz fazla kaciriyorum.. :KK43:

Of bazen iftara doğru açlık kan sekerim düşüyo bayılıyorum o yüzden sahurda biraz fazla kaciriyorum.. :KK43:

Yok fazla yememişsin ama yediklerin sağlıklı şeyler değil, yani patates sağlıklı gerçi sadece kilo vermeyi yavaşlattığı için cıss dedim o tamam ama kahvaltı yapsana domatesini peynirini zeytinini miss gibi haşla yumurtanı ye doya doya ye hatta böyle de fenalaşıyor musun ?

Yok fazla yememişsin ama yediklerin sağlıklı şeyler değil, yani patates sağlıklı gerçi sadece kilo vermeyi yavaşlattığı için cıss dedim o tamam ama kahvaltı yapsana domatesini peynirini zeytinini miss gibi haşla yumurtanı ye doya doya ye hatta böyle de fenalaşıyor musun ?

Aslında en iyisi o ama ramazanın başından veri öyle olduğu için artik bunaldim değişiklik yapayım dedim bugün yine klasik kahvaltıya devam :)

Bizim takım canlanmaya başladı
Hadi kızlar destek olun banada
hadi bakalım ramazan sonrası içimizdeki kurtları dökelim :KK66:)

Ben inanıyorum hepimiz güzel bir spor başlangıcı yapacağııız hoşgeldinn :KK28:
Bende inanıyoeum canım inşallah hoşbulduk bu arada :KK66:

Hoşgeldin canım :)
hoşbulduk tatlım burda da buluşmak güzel Mefkurem Mefkurem ,sen ve diğer arkadaşlar la 3 kişimiyiz 9. Takımdan

X