Evet ölçülerimizi de yazacağız.Merhaba,
Ben de katilmak istiyorum.
Boyum : 167
Kilom : 59.3
Hedefim : 53
5.takimdayim. Normalde spor yapiyorum zaten, fazlasini da sizle yapayim :)
Olculerimizi de mi yazacagiz?
Neden olmasın akşam yaparsınız sporunuzu zaten 30 dakika sürüyor sonra da notunuzu düşersiniz yapıp yapmadığınızı :)ikisini de hiç yapmadım
çalışıyorum tam zamanlı olarak
o yüzden akşamları katılsam size uyar mı
ben de katılmak sıkılaşmak istiyorum :)
Bence sabah yaz aç karnına daha iyi :)Ben de aksama yazarim olculerimi :)
beni de alın aranıza
Asli_95 hoşbuldum canım :) ben bir ayın bile fark edecegine inanıyorum hep beraber duzenli yapabiliriz umarım
Merhaba,
Ben de katilmak istiyorum.
Boyum : 167
Kilom : 59.3
Hedefim : 53
5.takimdayim. Normalde spor yapiyorum zaten, fazlasini da sizle yapayim :)
Olculerimizi de mi yazacagiz?
Veee Vampir'in ölçüleri geliyoor gel vatandaş geel
Göğüs: 88
Bel: 74
Göbek: 88
Kalça: 104
Basen: 102
Sol bacak: 51
Sağ bacak: 53
Şimdilik bu ölçüler kalsın burda 10 gün sonra güncel kilomla birlikte tekrar ölçüp paylaşırım :)
Ben de 5. takımdan geliyorum. Daha önce leslie yaptım onu yapabilirim ama jilian ı bilmiyorum şimdi paylaşılan topiclere bakıcam.
kilom 115
hoşbulduk canım :)Hoşgeldin tatlım :)
Kilo vermek için daha uzun yolu olanların Leslie'yi tercih etmesi gerekiyor aslında. Öncesinde biraz kalori yakıp vucudun salmasını sağlamış oluyoruz sonra da Jillianla toparlanıyoruuz. Oylamada yüksek ihtimal Jillian çıkıcak ama bizimle beraber Leslie yaparsın bence senin için daha iyi olur diye düşünüyorum :)
Aman sakın Ha güzelim beni örnek alma yoksa yanarsın
MerhabaAsli_95 canım sağol burayı açtığın ve davet ettiğin için ben 9. Takımdan hülya bende varım sizinle birlikte bu süreçte inşallah başarılı sonuçlar alacağız ramazan olmadı ama kurbanda çifte bayram yaşamak istiyorum artık
Memnun oldum canım@deadline
Cnm tavsiyelerin için teşekkürler
Böyle yapıp da sonuç alanları okuyunca insan daha çok heves geliyor
koza16
Sende hoşgeldin cnm bende 9.takımdan Zühal
Burayı 7.takımmı bastı Amaninnn
Gulhan1
Tatlım sende hoşgeldin. Ne güzel sen yolun sonuna gelmişin darısı benim gibilere inşallah
Cnm bende almanyada Köln yakınlarında oturuyorum
Hafta sonu çok sıcaktı ama bugün baya serinledi
Asli_95
Aslıcım wc sorunu için aç karna sabahları armut yersen iyi geliyor bazılarında kivide işe yarıyor
Bunları yedikten yarım saat sonra kahvaltını yapıyosun
faforime almistim canim...bugün ilk günüm olarak 1 saat yürüyüs yapmayi düsünüyorumİşte size canlı canlı örnek bakıın neler başarılabiliyor bu sporlarla :) Tabi seninkisi daha uzun bir süreç inşallah biz de bunu devam ettirirsek güzel sonuçlar alıcaz. :) Hoşgeldin bu arada
Leslie olabilir seni zorlamaz ama bir de benim attığım linkle hareketler vardı gördün mü videodaki tüm hareketler var orada onların çok zor olmayanlarını biraz tekrarla yapabilirisin kendini çok zorlama canım :)
Gelsinler tabii ben bilerek hepinizi çağırdım, açıkçası o kadar emek veriyoruz etrafımızda yenen onca yemeğe rağmen biz sağlıklı kalmaya çalışıyoruz. Ama bazen bakıyorum sonuçlara yeterli gelmiyor yani diğer takımlarında bizim de canlanmalarını istiyorum daha fazla sonuç almak motive olmamızı istiyorum bu yüzden buradayııız :)
Ben de sevmem ama dün yaparken çok hoşuma gitti
Hareketlere çok odaklı kaldım yaparken hep nasıl yaptığımı nasıl daha iyi yapabileceğime odaklandım sonucun nasıl olucağını bildiğim için sonuca odaklandım valla iyi oldu umarım bıkmam :)
Hoşgeldin tatlım
Kalabalıklaşıyoruzzz ne güzeeel sen de hoşgeldin
Hoşgeldiiiin
Ben inanıyorum hepimiz güzel bir spor başlangıcı yapacağııız hoşgeldinn
Hoşgeldin Yaseminimhoşbulduk canım :)
Bi kaç sayfa geride bi arkadaş video paylaşmıştı baya kilolu bir bayandı o da jillian yapıyordu bence bulup izleyin :)hiç bu kilo ile jilian yapan da yokmuş ama
izledim onu ya.. bakalım.. 20 temmuza kadar leslie yapayım da 20 temmuzda jilian da yaparukBi kaç sayfa geride bi arkadaş video paylaşmıştı baya kilolu bir bayandı o da jillian yapıyordu bence bulup izleyin :)