30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Veee Vampir'in ölçüleri geliyoor gel vatandaş geel

Göğüs: 88
Bel: 74
Göbek: 88
Kalça: 104
Basen: 102
Sol bacak: 51
Sağ bacak: 53

Şimdilik bu ölçüler kalsın burda 10 gün sonra güncel kilomla birlikte tekrar ölçüp paylaşırım :)

ikisini de hiç yapmadım
çalışıyorum tam zamanlı olarak
o yüzden akşamları katılsam size uyar mı
ben de katılmak sıkılaşmak istiyorum :)

beni de alın aranıza

Hoşgeldin tatlım :)

Asli_95 hoşbuldum canım :) ben bir ayın bile fark edecegine inanıyorum hep beraber duzenli yapabiliriz umarım

Umarım eder tatil bitene kadar fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum ve çok fazla vaktim yok

Merhaba,

Ben de katilmak istiyorum.

Boyum : 167
Kilom : 59.3
Hedefim : 53

5.takimdayim. Normalde spor yapiyorum zaten, fazlasini da sizle yapayim :)

Olculerimizi de mi yazacagiz?

Evet 20sinde başlayacağımız için o günün sabahı açkarnına ölçü alıp paylaşacağız zaten ben oylama sonucunda başka bir başlıkta neler yapacağımızı kuralların ne olduğunu tek tek yazıcam :)

Her şeyimiz o kadar yakınki tek farkla benim bacaklarım çok kalıııın Biraz da göbüşüm

Ben de 5. takımdan geliyorum. Daha önce leslie yaptım onu yapabilirim ama jilian ı bilmiyorum şimdi paylaşılan topiclere bakıcam.

kilom 115

Kilo vermek için daha uzun yolu olanların Leslie'yi tercih etmesi gerekiyor aslında. Öncesinde biraz kalori yakıp vucudun salmasını sağlamış oluyoruz sonra da Jillianla toparlanıyoruuz. Oylamada yüksek ihtimal Jillian çıkıcak ama bizimle beraber Leslie yaparsın bence senin için daha iyi olur diye düşünüyorum :)

Evet ben de leslie nin daha iyi olacağına inanıyorum kendim için.. ben bugün 1 mille başlıyorum 20 temmuzda da 3 mille kabul ederseniz bu gruba katılırım zaten dk olarak programlar çok yaklaşık.. bildirimde sıkıntı olacağını sanmam

Aman sakın Ha güzelim beni örnek alma yoksa yanarsın

Senin azmini ornek alıyorum ablacım :)

Hoşgeldin canım :)

Memnun oldum canım

faforime almistim canim...bugün ilk günüm olarak 1 saat yürüyüs yapmayi düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…