Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sevgili sanspasa merhaba
Senile yaptigimiz yazismalari hep silmisler.nedenini cok merak ediyorum.neden siliyorsunuz Ve kim siliyor???

dermaroller almaya karar verdiğimde bu forumdaki tecrübelerden faydalanmak istemiştim ve hep şu yazıyordu sipariş ettim dün geldi yarın gelecek...kullandıkça bilgi vericem kullandım yüzüm kızardı ...devamı yok

ve kendime söz verdim ben aldığımda mutlaka bu verdiği sözü tutmayanlardan olmayacağım bu dertten muzdariplere kendi tecrübemi aktaracağım
biz türkler galiba şıp sevdiyiz ya alıp bir iki denemeden sonra bi köşede tozlanmaya bırakıyoruz ya kullandık ama hemen anında sonuç almadığımız için hemen pes ediyoruz ve burda verdiğimiz sözü de unutuyoruz gidiyor e bizden birileri bilgi bekliyor almıştın ya hani kullanınca ne olacağını yazacaktın ooooo ben unuttum gitti

ben 6 ay önce aldım saçım ve yüzümdeki akne çukurları için
saçım için 0.5mm yüzüm için 1.5mm
saçıma aldığım 0.5 mm kel olmadığım için iğnelerinin derime değmesi mümkün olmadı iğneler çok kısa kalıp derime teması hiç mümkün olmadı onu kaldırdım 1.5 mm lik olanı hem yüzüme hem saçıma uyguladım

kafamda tam tepe ve yanlarım gerçekten çok fazla dökülmüştü aynaya baktığımda direk ağlama moduna giriyordum her duştan önce saçıma öyle çok da özen göstermeden arkaya doğru tarar gibi 10-15 kez aynı yerden geçerek birazda bastırarak uygulayıp hemen duşa giriyordum çünkü açtığınız delikler 15 dakikada tedavi oluyor yani delikler doluyor ve sürdüğünüz ilacın bi anlamı kalmıyor

saçım için ilaç kullanmadım bana iyi gelen bi şampuan kullandım zaten duşta o açtığınız deliklerin yandığını hissediyorsunuz ama öyle dayanılmaz bi acı değil gayet katlanılır bi şey
çok mutluyum iyi ki almışım iyi ki hiç pes etmeden kullanmışım 1 ay oldu 2 ay oldu hala saç çıkmadı demeden inatla kullanmışım şimdi aynaya baktığında ağlayan kel olmak üzere olan o kadın gitti yerine aynaya baktığında saçlarını savuran mutlu kadın geldi lütfen saçlarınız konusunda sıkıntılarınız varsa hiç düşünmeden alın memnun kalmamak gibi bişeyin söz konusu olacağına inanmıyorum iğneler kafa derinize batıyor insan vücudunda kan dolaşımının en az olduğu kafada kan dolaşımı hızlanıyor ölü hücreler ya da tembeller deli gibi çalışmaya başlıyor ne kadar sık kullanım o kadar çok ve kısa zaman da saç demek

hergün duş hergün dermarollar gün aşırı duş gün aşırı dermarollar korkmadan ve asla pes etmeden saçın kalitesi de değişiyor benim saçlarım çok ince telliydi şimdi gerçekten çok daha kalınlaştı

yüzüme gelince 1.5 mm lik dermarollar kullandım saçlı deride ne olduğunu pek de fazla görmüyorsunuz ışığın altında bakınca saç dipleriniz kızarmış bunu görüyorsunuz ve doğal olarak sorun da etmiyorsunuz sokakta kimse eğ bakim kafanı demiyor

ama yüz başka onu da kafamda yaptığım gibi gelişi güzel uyguladım ilk önce uygularken bi şey anlamıyorsunuz sadece burun göz civarı ve alnınız biraz acıyor sanırım yağ oranı az diye yanaklarda hiç bi acı olmuyor 2-3 dk sonra resmen kıpkırmızı oluyor yüzünüz bu arada hemen krem sürdüm tabi ben argan yağı kullandım faslı kadınların mucize yağı diye
bu işlemi akşam yatmadan yapmanızı tavsiye ederim gündüz yapınca bütün gün kıpkırmızı dolaşmak gerekiyor eşim ilk yaptığımda saçına uygulada yüzüne lütfen yapma dedi içinden neler söyledi allah bilir

kremide sürdükten sonra iyice yanmaya başlıyor yüzünüz ben dayanamayıp dolaptan bi buz kalıbı alıyorum yüzümde gezdiriyorum buz bitene kadar bu kadarı bile yanmayı durduruyor başka bi kalıp buza gerek kalmıyor bildiğiniz klasik rakı bardağına konan buz bi ceviz kadar

kızarıklık ertesi gün yerini bronz bi görüntüye bırakıyor tıpkı denizde bronzlaşmış gibi o açılmış binlerce delik kabuk bağlıyor çocukluğumuzda dizlerimizdeki yaraların kabuk bağladığındaki gibi farkı burda yaralar çok küçük ama binlerce doğal olarak da aynı anda kabuk bağlayınca siz cildim karardı diyorsunuz burada ne kadar çok kadın bunu yazıp yaptığına pişman olmuş herkes ama ne çaresizlik yüzümün rengi değişti yüzüm karardı diye onlarca mesaj onlar deliklerin üstünün kabuk tutmasıyla oluştu bir iki güne dökülecek zaten elinizi yüzünüze değdirdiğinizde cildiniz pıtır pıtır ne bekliyordunuz ki dermarolları alınca üstünde bir sürü iğne olduğunu görmediniz mi allah aşkına e o iğneleride sağdan soldan enine boyuna aşağı yukarı suratınızda gezdirmediniz mi ne bekliyordunuz cilt hiç reaksiyon göstermeden bebek poposu gibi oluverecek değil di herhalde

üstelik bu derdi söyleyip kızlar korkmayın o renk değişimi bundan bundan oldu ilk banyoda döküldü bi sorun yokmuş cilt rengi değişmiyormuş ben de ne korkmuştum da yazsanıza bi çok kadın böyle bi yan etkisi var sanıyor herkes başına gelen şeyi facia gibi yazmış 2 güne geçtiğini yazmamış bu da çok can sıkıcı

sonra bu bronz görüntü gene güneşte yanmış derinin soyulması gibi daha farklı bi biçimde tabi dökülüyor yanak ertesi gün dökülürse göz çevresi bi sonra ki gün burun daha bi ertesi gün falan dökülüyor alttan da öyle yapmadan önceki cildinizden çok da farklı bi cilt çıkmıyor sabır gerektiren zaman gerektiren bi süreç cildin başına gelenler yukarda anlattığım gibi hal böyle olunca bunu sık sık yapamıyorsunuz en başta eşiniz sizi öyle görmek istemiyor cildim daha sıkılaştı kendimi aynaya bakınca daha mutlu hissediyorum ama çukurlarım falan kapanmadı ama bunun için dermarolları suçlayamam saçımda kullandığım gibi düzenli bi şekilde kullansaydım saçımda yaptığı mucizeyi eminim ki yüzümde de yapardı

cilt için kullanımı gerçekten zor bi ürün haftada bir o da hafta sonu tatil gününde yapılıyor iş ya da hafta içi tempo var çarşı pazar çocuğun okulu vs vs bi ton fondöten sürüp çıkarsınız tabi dışarı ama o zaman da yaptığınız işlemin bi anlamı olur mu bilemiyorum hafta içi yapsanız ayrı dert hafta sonu yapsanız ayrı dert hafta sonu hiç bi yere gitmeden olmuyor işte bu gibi bi çok nedenden ötürü yüzde dermarollar kullanmak gerçekten zor ben kullandım memnun kaldım diyemiyorum çünkü bi düzene oturtamıyorsunuz bu hafta yapamam yemeğe gidicez bu hafta yapamam misafir gelecek neden mi yok ama bu nedenler gerçekten bahane değil gittiğiniz yerde kıpkırmızı oturabilecekseniz ki güneş ışığı daha bi ayrı yanmasına neden oluyor o zaman yaparsınız

kıssadan hisse saç için mükemmel yüz için de öyle olduğundan eminim ama tecrübe edemedim ben pes etmeyeceğim ama sık ama uzun aralıklarla cildime de uygulamaya devam edeceğim saçımda 6 ayda sonuç aldım ki düzenli kullanarak yüzümde ne zaman sonuç alırım bilemem ama değişimi gördüğüm ilk anda sizinle paylaşıcam

bu siteye sadece söz verip sözünü tutmayan kullandığı halde bilgi vermeyen o bir sürü kadına çok bozuk ve çok kızgın olduğum için üye oldum

bi kadın olarak saçın ne kadar önemli olduğunu ben dökülünce çok iyi anladım o yüzden lütfen saçında sorun yaşayanlar hiç düşünmeden 1.5 mm alın üzülerek geçen hergün saça daha çok zarar veriyor bu stresi iyi biliyorum gerçekten değmez alın ve sık sık düzenli kullanın pes etmek yok sonra çıkan o minicik saçları görünce dünyalar sizin oluyor

herkese mutluluklar hoşçakalın

bi şey unuttum dermarolların temizliği ben su kaynatıp her kullanımdan sonra üstüne döktüm 1-2 litre kaynar su ardından da oksijenli suya batırdım kuruduktan sonra kutusuna koydum bunu her kullanımda yaptım aldığım dermarollar en ucuz olanlardan ama hiç bi şey olmadı iğnelerin rengi bile değişmedi ki buna çok dikkat etmek gerek küflü bi iğneyi cilde sokmak söz konusu bile olmamalı

tekrar hoşçakalın[/QUOTE]

peri merhaba

senden cvp bekliyorum.bu fiberin saça zararı var mı dışarı çıkamıyorım tepem açık lütfen cvp yaz

canım tekrar merhaba;
dün mesajına cevap yazdım. ama site bakıma girdiğinde ne olduysa kaybolmuş mesajım. saç fiberi tamamen doğal ben hiç bir yerde fiberin zararı olduğuna dair bilgiden öte yorumda okumadım. aksine psikolojini düzeltiyor canım. benim kullandığım fiber nispeten diplerde çökmüyor ama saçta sanki tozlu gibi bir görüntü veriyordu. şimdi kadınlar için özel fiber çıkarmışlar o toz gibi de görünmüyor. bence hiç düşünmeden kullan çünkü dışarı çıkarken mucize gibi oluyor canım. umarım cevabım seni tatmin etmiştir. selamlar

öncelikle 0,5 mm le uğraşman çok zor olur saçların çok kısaysa belki işe yarar ama 2-3 cm den uzun bi saçta o minicik iğneler nasıl girecek kafa derine

senin ilk işin 1,5 mm almak olmalı

dermarollerın reklamını yapmıyorum keşke herkesin alabileceği daha ucuz bi alet olsa aynaya baktığımda ağlarken şimdi rahatsız olup tokalarla tutturuyorum

her yolu denedim hijyen kurallarına uyulduğu takdirde bundan daha süper bi yolda ne keşfettim ne de duydum

aynaların tepesindeki lambaları çıkarttırdım kafam kabak gibi görünüyor diye son zamanlarda aynaya bakmaz oldum

dermaroller güzellik merkezlerinde seansı 250-350 den çok rağbet gören bi şey alıp evde siz kendiniz uygulayın hiç zor değil ağlayıp dövünüyoruz ben uzun uzun yazmışım sanırım yazı uzun geliyor kimse okumuyor hala yok ilik mi kaynatsam dr a mı gitsem vitamin mi alsam sarımsak mı sürsem sorup duran kadınlar var

bu konu başlığını nerde görsem yazdıklarımı her yere kopyaladım biz kitap da az okuyan hatta okumayan bi millet olunca benim 3 dk sürmeyecek yazım uzun geliyor insanlar atlayabiliyor

ayrıca okuduğun için sana teşekkür ederim ben tecrübemi anlattım bu bi başarı hikayesi saçımın kalitesi değişti gürleşti sıklaştı dökülen hatta kel kalan her yerde bir sürü saç çıktı her gün yıkamak zorunda kaldığım saçlarımı artık 3-4 gün yıkamasam bile hep güzel gözüküyor

kimse bunu uygulamak zorunda da değil tabi elimizin altında internetimiz var sonsuz bilgi edinebiliyoruz araştırın aklınıza da yatarsa uygularsınız bana çok mantıklı geldi ve ben gerçekten bi mucize yaşadım üstelik bu benim ailemde genetik olduğu halde ben bu durumu değiştirdim artık ince telli değil örneğin saçım

gelelim senin sorularına dermaroller başlı başına zaten saç cilt selülit vs vs için tasarlanmış ben duştan önce yaparak şampuanla da dermarollera yardımcı olayım diye kullandım

yani açtığım o deliklerden kullandığım şampuanda girsin daha çabuk saçım çıksın diye bunun bi faydası oldumu hiç bi fikrim yok çünkü dermarollerı hiç tek başına kullanmadım

ben birebir nasıl kullandıysam size de aynısını anlattım ama herkes kendine göre bi yol bulabilr diye düşünüyorum duştan önce duştan sonra farketmez dizi seyrederken yada iş yerinde masa başında otururken bence koşullar nasıl uygunsa her yerde kullanılır

amaç sadece dermarollerı sık sık hiç pes etmeden ve hijyen kurallarına uyarak kullanmak

bunun dışında istersen saçına sabun kullan dermaroller zaten görevini yapıyor

ben 38 yaşındayım babam kel annem seyrek saçlı ailede de öyle gür saçlı bi allahın kulu yok herkes saç özürlü saçım zaten azdı evlendim bebek sahibi olamıyorduk bi yığın tedavi bi yığın ilaç kullandım stres üzüntü cabası bu durum 6 yıl sürdü sonra ilaçları kestim ama dökülme falan durmadı 10.yılda artık aynaya bakamaz hale geldim tabi bu süreçte dr gitmenin dışında evde her şeyi uyguladım dr gitmedim çünkü zaten ailede saç yok

tepem ve yanlarım çok açıldı hem erkek tipi hem genetik bi dökülme üstüne de ilaçlar binince sınıra dayandım

yıllar önce bi amca görmüştüm keldi va kafasına şu fön fırçasıyla durmadan vuruyordu dayanamayıp sorduğumda kan dolaşımını hızlandırıyorum saç çıkıyor demişti o gün bu bana çok mantıklı gelmişti yıllar geçti bu aleti gördüm hazine bulmuş gibi oldum ve çok inandım

ben 38 yaşındayım 5-6 ay sonunda sonuç istediğim gibi oldu ama hiç aksatmadım hep düzenli kullandım 25 yaşında bi kadın belki 2 ayda sonuç alır bunu bilemem dermarollerı kullanırken saçım dökülüyordu

aşağı yukarı 6 ay boyunca gün aşırı uyguladım hala daha da bırakmış değilim ayda 1 kez düzenli olarak yapıyorum

şampuanım bioblas ama ben içine çam terebentin koyuyorum

1 kutu şampuan + yarım şişe çam terebentin aktarda satılan en küçük şişe

ben çok mutluyum umarım en kısa zaman da sizlerde mutlu olursunuz

sonuç kişiden kişiye değişir ben 10 yılda öldürdüğüm tüm hücreleri 6 ay gibi bi sürede canlandırdım yeni saçları dökülmeye başlamış biri belki 1 ayda sonuç alır

çok basit günde 5 dk sürmeyen bi yöntem saçı arkaya tarar gibi birazda bastırarak aynı yerden bol bol geçerek düzenli sık sık ve hijyen olunarak kullanmak

umarım en kısa zaman da sonuç alırsın

görüşmek üzere mutluluklar

duyarlılığın ve verdiğin cevaplar için teşekkür ederim. en kısa zamanda 1,5 luk dermaroller alıp başlayacağım. seni de haberdar edeceğimm. çok çok çok teşekkürlerrr. Rabbim hepimize elbet bir derman verdi. önemli olan ne olduğunu bulmak. en kısa zamanda mutlu haberlerle görüşmek üzere. bu arada eğer sakıncası yoksa kullandığın roller çelikmiydi? titanyummuydu canım? söylersen sevinirim.

canım tekrar merhaba;
dün mesajına cevap yazdım. ama site bakıma girdiğinde ne olduysa kaybolmuş mesajım. saç fiberi tamamen doğal ben hiç bir yerde fiberin zararı olduğuna dair bilgiden öte yorumda okumadım. aksine psikolojini düzeltiyor canım. benim kullandığım fiber nispeten diplerde çökmüyor ama saçta sanki tozlu gibi bir görüntü veriyordu. şimdi kadınlar için özel fiber çıkarmışlar o toz gibi de görünmüyor. bence hiç düşünmeden kullan çünkü dışarı çıkarken mucize gibi oluyor canım. umarım cevabım seni tatmin etmiştir. selamlar

Merhaba, öncelikle teşekkür ederim msj için cnm nerde bulabilirim peki kadınlar için olanını.bişey daha sorabilirmiyim bu r66 saç kaynağın geldimi geldiyse nasıl bişey bu suda fln çıkıyor mu.artık çok yoruldum onu yaptırıp kurtulsam mı diyorum.inan yaşamaktan hiç zevk almıyorum.çok kötüm 1 ay sonra sözüm var napıcam ben bilmiyorum.

duyarlılığın ve verdiğin cevaplar için teşekkür ederim. en kısa zamanda 1,5 luk dermaroller alıp başlayacağım. seni de haberdar edeceğimm. çok çok çok teşekkürlerrr. Rabbim hepimize elbet bir derman verdi. önemli olan ne olduğunu bulmak. en kısa zamanda mutlu haberlerle görüşmek üzere. bu arada eğer sakıncası yoksa kullandığın roller çelikmiydi? titanyummuydu canım? söylersen sevinirim.

güzel haberlerini bekliyorum

titanyum iğneli kullandım 192 iğneliydi

ama geçen gün yenilikleri görmek için biraz gezdim 540 iğneli çıkmış belki yeni falan da değildir çok olmuştur çıkalı:) bu 540 iğne çok iyi olur nerdeyse 192 nin 3 katı

ne kadar iğne o kadar saç

eylülde evime döndüğümde yenisini alma vaktim geldi de geçti bile bu 540 iğneliden alıcam hala ayda 1 kez uyguluyorum bir daha aynı görüntüyü istemiyorum

tam hatırlamıyorum ama sık sık değiştirmeli yazıyordu bi sitede roller için ben 1 yıl aynı rolleri kullandım 3 ayda bir değiştirin yazıyordu sanırım titizimdir hele sağlık konusunda çok daha titiz olurum ama iğnelerde hiç sorun çıkmadı e iyi de kullandım hiç temizlemeden ve kurutmadan kaldırmadım siz gene de sık sık değiştirin lütfen rollerınızı bu konu da beni örnek almayın

imkanı olamayan hatta bu tip şeylerden haberi bile olmayan kadınlara allah yardımcı olsun

hoşçakalın

güzel haberlerini bekliyorum

titanyum iğneli kullandım 192 iğneliydi

ama geçen gün yenilikleri görmek için biraz gezdim 540 iğneli çıkmış belki yeni falan da değildir çok olmuştur çıkalı:) bu 540 iğne çok iyi olur nerdeyse 192 nin 3 katı

ne kadar iğne o kadar saç

eylülde evime döndüğümde yenisini alma vaktim geldi de geçti bile bu 540 iğneliden alıcam hala ayda 1 kez uyguluyorum bir daha aynı görüntüyü istemiyorum

tam hatırlamıyorum ama sık sık değiştirmeli yazıyordu bi sitede roller için ben 1 yıl aynı rolleri kullandım 3 ayda bir değiştirin yazıyordu sanırım titizimdir hele sağlık konusunda çok daha titiz olurum ama iğnelerde hiç sorun çıkmadı e iyi de kullandım hiç temizlemeden ve kurutmadan kaldırmadım siz gene de sık sık değiştirin lütfen rollerınızı bu konu da beni örnek almayın

imkanı olamayan hatta bu tip şeylerden haberi bile olmayan kadınlara allah yardımcı olsun

hoşçakalın

çok teşekkür ederim. haberdar edeceğim.
selamlar

Merhaba, öncelikle teşekkür ederim msj için cnm nerde bulabilirim peki kadınlar için olanını.bişey daha sorabilirmiyim bu r66 saç kaynağın geldimi geldiyse nasıl bişey bu suda fln çıkıyor mu.artık çok yoruldum onu yaptırıp kurtulsam mı diyorum.inan yaşamaktan hiç zevk almıyorum.çok kötüm 1 ay sonra sözüm var napıcam ben bilmiyorum.

canım gg de hem de kendi firmasının sitesinde var (daha önce ismini vermiştim ama ben fixplant kullanıyorum). henüz kaynağım gelmedi. gelecek olan kaynak tak çıkart gibi bişey değil. sadece saç uzayınca gidip kaynağın yerini değiştireceğim o kadar. asla ümidini kesme arkadaşım. bak her geçen gün eski saçlarıma kavuştum mesajlarını okuyoruz. inşallah bizim de eski haline gelecek ve arkadaşlarımıza bol bol dua edeceğiz. selamlarr

jollyrose ve sanspasa adlı arkadaşlar açıklayıcı ve bilgilendirici mesajlarınızdan dolayı çook teşekürler.Ben de en kısa zamanda almak istiyorum dermarollerden...Sizler nereden aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim...

jollyrose ve sanspasa adlı arkadaşlar açıklayıcı ve bilgilendirici mesajlarınızdan dolayı çook teşekürler.Ben de en kısa zamanda almak istiyorum dermarollerden...Sizler nereden aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim...

ben geçen eylül de almışım üstelik de komik bi rakama 15 tl+15 tl 2 tane hepsiburda dan

şimdi bu fiyata yok

ucuz arıyorsan google dan en ucuz dermaroller diye bak

benim ki sarı plastik saplı en basit olanlardan titanyum iğneli 192 iğne

ama 540 iğneli gördüm bu 540 iğneli daha iyi olur mavi plastik saplı

araştırıp en uygununu bulursun

sevgili suko merhaba;

ben once att medikal'i aradim.burasi dr.roller markasinin turkiye distributoru(bu en iyi kaliteli dermaroller markasi),fakat gorustugum hanimefendi ellerinde hicdermaroller kalmadigini soyledi.att medikal'i nasil buldugumu merak edebilirsin.gunlerdir gece gunduz demeden yabanci ve turkce forum ve sitelerde arastirma yaptim en iyi en kaliteli roller hangisidir ve nereden ekonomik fiyata alabilirim diye.ve birde guvenilir bir siteden almakta onemli.ebay'ede baktim fakat acikcasi ordaki urunler icin yabanci sitelerde cin mali olduguna dair yazilar yazilmisti.yani uyariyorlar amerikan mali diye cin malini satiyorlarmis.

Daha sonra bafa medikal'i buldum.ve oradan 1,5 mm lik aldim ertesi gun elime ulasti.online alabiliyorsunuz kredi kartinizla.

sevgili suko merhaba;

ben once att medikal'i aradim.burasi dr.roller markasinin turkiye distributoru(bu en iyi kaliteli dermaroller markasi),fakat gorustugum hanimefendi ellerinde hicdermaroller kalmadigini soyledi.att medikal'i nasil buldugumu merak edebilirsin.gunlerdir gece gunduz demeden yabanci ve turkce forum ve sitelerde arastirma yaptim en iyi en kaliteli roller hangisidir ve nereden ekonomik fiyata alabilirim diye.ve birde guvenilir bir siteden almakta onemli.ebay'ede baktim fakat acikcasi ordaki urunler icin yabanci sitelerde cin mali olduguna dair yazilar yazilmisti.yani uyariyorlar amerikan mali diye cin malini satiyorlarmis.

Daha sonra bafa medikal'i buldum.ve oradan 1,5 mm lik aldim ertesi gun elime ulasti.online alabiliyorsunuz kredi kartinizla.

canım çok teşekkür ederim cevabın için ...ankara merkezli bir satış sitesi buldum ama umarım güvenilirdir ...titanyum 195 iğneli 129 tl ye imiş...kapıda ödeme seçeneği varmış...(derma roller london sitenin adı)

canım çok teşekkür ederim cevabın için ...ankara merkezli bir satış sitesi buldum ama umarım güvenilirdir ...titanyum 195 iğneli 129 tl ye imiş...kapıda ödeme seçeneği varmış...(derma roller london sitenin adı)

Canim merhaba tekrar

ben 540 ignelisini kargosu onlara ait 100 tl ye aldim bafa medikalden.senin ki hem az igneli hem de cok pahali.bi kere daha dusun derim.

canım gg de hem de kendi firmasının sitesinde var (daha önce ismini vermiştim ama ben fixplant kullanıyorum). henüz kaynağım gelmedi. gelecek olan kaynak tak çıkart gibi bişey değil. sadece saç uzayınca gidip kaynağın yerini değiştireceğim o kadar. asla ümidini kesme arkadaşım. bak her geçen gün eski saçlarıma kavuştum mesajlarını okuyoruz. inşallah bizim de eski haline gelecek ve arkadaşlarımıza bol bol dua edeceğiz. selamlarr

tamam cnm bende sipariş edim yada diorum bende o r66 yaptırim artık şu saç konusunu kapatim diorum.o suda fln çıkıyor mu yani belli oluyor mu hayatım boyunca kafamda kalma ihtimali yok mu.ben umudumu kestim artık dökülmesi hiç ama hiç durmuyor.1 ay sonra sözüm ve nişanım var inanabiliyormusun bu saçla ne yaptırim ben.peri özelden tlfn numarını atarmısın sennle tlfnda konuşmak istiyorum bir sakıncası yoksa

ben geçen eylül de almışım üstelik de komik bi rakama 15 tl+15 tl 2 tane hepsiburda dan

şimdi bu fiyata yok

ucuz arıyorsan google dan en ucuz dermaroller diye bak

benim ki sarı plastik saplı en basit olanlardan titanyum iğneli 192 iğne

ama 540 iğneli gördüm bu 540 iğneli daha iyi olur mavi plastik saplı

araştırıp en uygununu bulursun

canım sipariş verdim geliyor ben elimdekine başladım bile.
yalnız kafama takılan şey banyo öncesi roller uyguladıktan sonra banyoda (bunu sende söylemiştin) ve banyo sonrası nerdeyse 5-6 saat daha saç dibimde yanma oluyor
sence bu doğalmı ya da sende de böyle bişey oldumu?

tamam cnm bende sipariş edim yada diorum bende o r66 yaptırim artık şu saç konusunu kapatim diorum.o suda fln çıkıyor mu yani belli oluyor mu hayatım boyunca kafamda kalma ihtimali yok mu.ben umudumu kestim artık dökülmesi hiç ama hiç durmuyor.1 ay sonra sözüm ve nişanım var inanabiliyormusun bu saçla ne yaptırim ben.peri özelden tlfn numarını atarmısın sennle tlfnda konuşmak istiyorum bir sakıncası yoksa

canım kullanacağı fiber zaten seni sözünde de de nişanında da kurtarır sen takma onu kafana. özelden mesaj atamaıyorum. site yönetimi izin vermiyor. isteiğin her soruya burdan cavap verebilirim canım. benim halen r 66 ım gelmedi. bende merak aediyorum doğrusu. gelsin en ayrıntısına kadar anlatırım merak etme

canım sipariş verdim geliyor ben elimdekine başladım bile.
yalnız kafama takılan şey banyo öncesi roller uyguladıktan sonra banyoda (bunu sende söylemiştin) ve banyo sonrası nerdeyse 5-6 saat daha saç dibimde yanma oluyor
sence bu doğalmı ya da sende de böyle bişey oldumu?

ya aynada tepede ışık da varsa görürsün zaten saç diplerin kıpkırmızı olur bende 3-4 saate kızarıklık geçerdi ama gece yattığımda yastık bile batardı sadece bi gece ertesi gece geçmiş oluyor yanma falan çok doğal

bunlar normal

kabuk bağlayıp pıtır pıtır da olabilir ben de oldu ama gözle görülmüyor yani kepek gibi gözükmüyor sadece elinle değince hissediyorsun o da bi daha ki duşta gidiyor

bi kaç kullanımdan sonra alışırsın

kolay gelsin

ya aynada tepede ışık da varsa görürsün zaten saç diplerin kıpkırmızı olur bende 3-4 saate kızarıklık geçerdi ama gece yattığımda yastık bile batardı sadece bi gece ertesi gece geçmiş oluyor yanma falan çok doğal

bunlar normal

kabuk bağlayıp pıtır pıtır da olabilir ben de oldu ama gözle görülmüyor yani kepek gibi gözükmüyor sadece elinle değince hissediyorsun o da bi daha ki duşta gidiyor

bi kaç kullanımdan sonra alışırsın

kolay gelsin

Sevgili sanspasa merhaba tekrar

Dermaroller'i kullanirken sacim cok dokuluyor.senin de dokuluyormuydu?

Dokuluyorduysa;dokulme ne zaman durdu dermaroller'i kullanirken sende?

Ne zaman sac cikislarini ilk farkettin?

Yoksa bu dermaroller'in ignelerinin ucu mu sacimizi kiriyor kesiyor aceba?emin olamadim.kullanan tecrube eden biri olarak biraz

daha bilgi verebilirsen cok mutlu olurum.

birde bu dermaroller hipotiroid yuzunden ya da tiroid ilaci yuzunden dokulen saclarda fayda eder mi?sac cikisi saglar mi?dokulmeyi

durdurur mu aceba?

Biliyorum cok soru sordum ama beni anliyacagini dusunuyorum.

Sevgiler

Sevgili sanspasa merhaba tekrar

Dermaroller'i kullanirken sacim cok dokuluyor.senin de dokuluyormuydu?

Dokuluyorduysa;dokulme ne zaman durdu dermaroller'i kullanirken sende?

Ne zaman sac cikislarini ilk farkettin?

Yoksa bu dermaroller'in ignelerinin ucu mu sacimizi kiriyor kesiyor aceba?emin olamadim.kullanan tecrube eden biri olarak biraz

daha bilgi verebilirsen cok mutlu olurum.

birde bu dermaroller hipotiroid yuzunden ya da tiroid ilaci yuzunden dokulen saclarda fayda eder mi?sac cikisi saglar mi?dokulmeyi

durdurur mu aceba?

Biliyorum cok soru sordum ama beni anliyacagini dusunuyorum.

Sevgiler

saçımızı tararkende zaten dökülüyor saçlarımız kökü güçsüz olan dökülmesi gereken dkülecek bu bi ömür boyu böyle olacak

ama dermaroller arada yoluyor bu da doğru

çünkü saçlar kadınlarda kısacık olmuyor uzun olunca da rollera takılması doğal

hiç korkma ama çok döküyorsan daha nazik kullan

dökülme tamamen hiç bi zaman durmadı sadece azaldı eskiden günde 200-300 tel dökülürken şimdi sanırım günde 40-50 tel belki dökülüyordur daha az da olabilir artık saymıyorum o eskiden di:))

zaten bu çok çok normal saç durmadan kendini yenileyen bi şey

bende ilk ayın sonlarına doğru azaldı dökülme her geçen gün daha da azalarak sürdü

sanırım 3-4 ay sonra alnımın üst tarafında gördüm ilk çıkan saçları

lütfen acele etme bu uzun bi süreç ayrıca ilaç da kullandığın için daha fazla vakte ihtiyacın olabilir

ama asla unutma dermarollerın önünde hiç bi ilaç duramaz:))

bu ilaç konusu beni aşıyor tabi ama ben pes etme sonucu birlikte görelim diyorum mantıken ilaçlar saçını döküyor olsa bile dermaroller da çıkmasını sağlıyor

ilaca rağmen dökülmesi azalacak mı saç çıkacak mı bunları sabredip göreceksin

lütfen pes etme

bi çok insana sen de başardığında umut olacaksın

benden de sevgiler

Back