22 yaşindasin yani 15 yasindan beri dokuluyorlar oleminasil biseydi bu anlamadim ben ya
birdenbire mi baslamisti sac dokulmen ben ne zamanki gecen sene ameliyat oldum o lanet anesteZiyi aldim hic dokulmeyen saclarim mahvoldu dikulmeye basladi.peki gunde kac tele kadar dokuluyor 6 senedir hic azaldigi yada durdugu zamanlar olmadimi? Ne erkek tipi sac dokulmesiymis ya mahvetti benimde bir senedir hayatimi dogru soyluyosun Allah kotu dert vermesin caresiz hastalik vermesin arkadasim bizde bile avunucaz bunada sukur protez sac yptir o kadar acildiyda ben dusunuorum boyle giderse yaptirmayi simdi cok yeni yontemler var. Bu arada ayni seyi bende dusunuorum hamilelikten sonra kafamda sac kalmiycakzatem azicik kaldilar
(((
Evett ama o protezleri takmaktansa saclarimi her gun toplarim daha iyi gibi geliyo önceden aglardim annemde kiyamam oda cok uzuluyor annem uzulme perik takarsin olmadi dedi bi kere bir avuntu muu oldu yoksa kalbime bicak saptanmis gibimi oldu anlayamadm:) ama dun gece bu konuyu okurken bi yazar sac topiginden bahsetmsti adini tam hattlamiyot
Rum şu anda telefondan yaziyorum ama blg.ime kaydettim siteyi acilan bolgelerime ondan surucem hic belli olmuyo gibi hayali bile guzel kendime guvenim tam yürücem:)) insallah cok guzel bi umut oldu dokulmeyle alakasi yok yalnz sadece kapatiyor:) benim saclarim cok ama cok gürdü o yuzden bu zamana kadar o kadar asiri cok dokulmeye ragmen bi tutamda olsa var sacim Rabbime bin sukurki . Bu arada saclarimin dokulmesinin cok arttigi zamanlar oldu ama azaldigi hic olmadi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)