küçükken saçlarım popoma kadardı dalgalı uçlarına doğru bukle bukle olan saçlarım sülalemizde çok meşhurdu.Küçükken annem hep melik örerdi saçlarıma ince telli ama gürdü bakımı çok zordu annem sıkılınca babam kıyamaz saçlarımı tarar örerdi:) Allahtan o günleri yaşamışım ki hayatımın küçük bi bölümüde olsa hayal edince yüzümde kocaman bi tebessüm sağlıyo:)
gerçi esas konum bu değill gecenin başından beri hiç üşenmeyip konuyu başından sonuna kadar okudumm konuyu açan arkadaşıma bu gece yatmadan önce dua edicem ben kendi küçük dünyamda sadece benim bu duyguları yaşadığımı yaşadığımı düşünerek içleniirr içleniir ağlardım. Yazdıklarınızın hepsini ama hepsini kelimesi kelimesine yaşadım. Hatta okurken gözümden yaşlar aktıı gitti.. Konuda ilerledikçe saçlarımın dökülmesine üzülüp kendime teselli olsun diye söylediğim bütüünn cümlelerin hepsini gördüm dedimki yalnız değilmişim yaşanan zamanlar kişiler farklı olsada hislerimiz HİSSETTİKLERİMİZ hep aynı. Benim hikayem çok uzun ama kısaca toparlamaya çalşmak ve bende içimi dökmek istiyorum bir kişi bile okusa hayatıma yoldaş olsa yüreğimi ferahlatmaya yetecek sanki..
Tahmin edeceğiniz üzere her çeşit tahlil yaptırdım. Bitkisel şeylere çok inanırım çünkü Rabbimin bi şeklide şifasını bitkilerde sakladığını düşünüyorum. Ama her türlü yağı, bitkiyi denedim. Öyle lafın gelişi değil hee 6yıldır saçım dökülüyor ve ben iki günde bir yağ sürüp bekleyip duş aldığım düşünülürse inanırsınız belki:) tabiki bi senede genelde bi ay beyaz bayrağı çekip ne haliniz varsa görün diyorum saçlarıma, sonra en ufak bi 'bak bu iyi geliyormuş!!' sözlerine sıkıca bağlıyorum umutlarımı ve kaldığım yerden devam..
Rabbim dermansız dert vermez diyorum evet buna caanı gönülden inanıyorumda.
Bi insan hiç kendinde bi hastalık çıksın ister mi! İstediğim çok zaman oldu doktor diyor şu hormonunada bakalım: Allahım diyorum belki bu kötü çıkarda tedavi olurumda geçer gider bu zamana kadar döküldü Rabbim bunada şükür yeterki daha fazla dökülmesin diyee diye geldim bu günlere. Daha yaşım 22 Allahım diyorum. Evlenmeyi bırak erkek arkadaşım olmasını bile düşünemiyorum. son bir yıldır saçımı hiç salmadım. Artık at kuyruğu yaptığımda bile çizgi çizgi saçlarımın arasından tenim gözüküyo
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Evet zor bir bölüm okuyorum evet insanım ve zaman zaman stres oluyorum ama inanın öyle kendimi harap edicek kadar yıpratmıyorum. e peki herkesin yorumu ne! 'STRESTEN'!!! Başta annem olmak üzere herkes stresten dökülür herşeyi kafana takıyosun bilmem ne! Zorla insana stres yaptırıyorlar :)
Diş hekimliği okuyorum aslında genetik mühendisi olmak istiyordum sırf bilim adamı olup saç dökülmesine çare bulmak için
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Çocukken kurduğum hayallere bakar mısınz:))
İstanbulda Çapa'ya gittim minoksil verdiler kullanmaya korktum zaten zararlarını söyletip sizide korkutmak istemem. Maddii imkanlarımın çok iyi olmamasına rağmen şişlide bir doçentin muaynehanesine gittim resmen bi tutam saçımı yoldu mikroskopta inceledi:) Tabikide genetik erkek tipi dökülde ama bunun için mikroskopa değilde kafama bakması yeterli olurdu
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Gittiğim doktorları saymak değil amacım zaten esince gidiyorum doktora içimi döküp ağlayıp geliyorum. İnsana en çok koyanda nedeni olmadığı halde dökülmesi. NE annemde ne babamda nede sülalemde böyle bi sorun yokk genetik mirasımdan nefret ediyorum! Ama inanmıyorum da genetik olduguna biliyorum vücudumda ters giden bi şeylerin göstergesi bu saçlarımın dökülmesi ama Rabbim daha bulmayı nasip etmedi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Keşke tıp okusaydım ya da hepinize sınırsız bedava bakardım:))
Sizleri çok seviyorum kaderdaşlarım:) Rabbim hepimize yardım etsin bir Ramazan sabahından yazıyorum ve hepimiz için dua ediyorum hepinizi öptüm iyiki varsınız :) :** _bu arada diş ile ilgili bi sıkıntı ve sorunuz varsa her zaman yarımcı olurum__*