Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Canım sitede mavikuş isimli üyenin önerisine göre kullandım. Roller kullanıyorum halen. Yemek sodası mı şampuana katip kullandım. Sonuçları yazarım

Sodyum bikarbonat mı hani şu içilen.Ben ingiliz karbonatı kullanıyorum ama içerek.Şampuana nasıl katıyorsun eriterek mi ne kadar katıyorsun.

Sodyum bikarbonat mı hani şu içilen.Ben ingiliz karbonatı kullanıyorum ama içerek.Şampuana nasıl katıyorsun eriterek mi ne kadar katıyorsun.

Canım ben marketten aldım. Yemek sodası ya da karbonat olarak satılıyor. 1 kaşık şampuana 1kaşık soda karıştırdım. Onunla yıkadım. Duruladıktan sonrada çıkarken şirketi su uygulayıp çıktım. Sanki daha iyi. Elime eskisi kadar yapışık kepek gelmiyor. Şu sna kadar 2. Defa uyguladım. Sonuçları an be an yazarım. Sevgiler .

Sirke kepek için iyi geliyormuş.Sodayı kepek için mi yoksa saç çıkarması içinmi kullandın.

pericim konuyu açalı baya zaman olmuş, açıkcası geriye dönüp sayfaları okuma imkanım olmadı çok..bende aynı durumdayım seyrelmeler çok..merak ettiğim sen ne durumdasın, neler yaptın?

kızlar acaba sacları biraz biraz kestirmek işe yaramıki??? cünkü sac kısayken daha cok besleniyormus diolar?????
kestrmekten fayda gören oldu muuuuu????????????

pericim konuyu açalı baya zaman olmuş, açıkcası geriye dönüp sayfaları okuma imkanım olmadı çok..bende aynı durumdayım seyrelmeler çok..merak ettiğim sen ne durumdasın, neler yaptın?

Canım saçlarımın önünde seyrelme var. Fiber kullanıyorum dışarı çıkarken. Biraz saç çıktı ama dökülme durmadığı için kapanmadı maalesef . Dünde uyguladım soda . Elime gelen sabun artığına benzer şeyler azaldı. Sanki dökülmede azaldı. En önemlisi kaşıntı azaldı . İnşallah dökülme biterse saçlarım düzelecek diye düşünüyorum. Bence gözenekler tıkalı ise deneyin derim. Bu arada hakem haftada bir roller yapıyorum. Ossion+ kullanıyorum. Haftada bir ampullerden kullanıyorum. Rabbim hepimize şifa versin.

kızlar acaba sacları biraz biraz kestirmek işe yaramıki??? cünkü sac kısayken daha cok besleniyormus diolar?????
kestrmekten fayda gören oldu muuuuu????????????

Canım bilimsel bir açıklaması yok. Sadece daha az döküldüğünü düşünüp psikolojini rahatlatır. Ama şeklini değiştirmek belki moralini düzeltir . Bence dene.

sağol canım Allah sana da şifa versin, umarım bi an önce dökülmen durur..
bende dökülme yok ama seyreklikler kapansın isiyorum..ampülleri bende kullanıyorum...son çare sarımsak ve zeytinyağı oldu benim için hatta şuan kafamda bekliyorum, inş işe yarar

Son düzenleme:
Sodayı bende uyguladım canım.Şampuana doğum kontrol hapı koydum.Sodayı kullanıyorum.Karanfil kaynattım suyunu spreyli şişeye doldurdum.Gün içinde onu saçlarıma sıkıyorum.İki ay sadece bunları yapacağım.İki ay sonra bakalım neler olacak.

Sodayı nasıl uyguladınız??? diplere mi yedirdiniz? bende uygulamak istiorm diplerim nefes alsın die ama döktümü saclarınızı korkuyorummmmm((

Sodayı nasıl uyguladınız??? diplere mi yedirdiniz? bende uygulamak istiorm diplerim nefes alsın die ama döktümü saclarınızı korkuyorummmmm((

Sodyum bi karbonat canım.Ben eczaneden ingiliz karbonatı almıştım onu kullandım.Avucuma şampuanı döktüm üstüne karbonat karıştırdım saçlarımı yıkadım.Karbonatın kabartma özelliği var gözenekleri açacağınına inanıyorum.Kür halinde sağlık için içiyorumda sabah akşam.

İngiliz karbonları ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…