Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saç dökülmesi için için kullandığın fiberin markası neydi bir ara yazmıştın ama 164 sf oldu, bulmam çok zor.
Artık benim de ihtiyacım var maalesef. Bir de normal marketten karbonat alacağız şampuanımızla karıştıracağız değil mi ?
Çünkü benim saçlarımda aşırı yağlı.Hergün yıkamayın diyolar ama ben de dayanamıyorum.

saç dökülmesi için için kullandığın fiberin markası neydi bir ara yazmıştın ama 164 sf oldu, bulmam çok zor.
Artık benim de ihtiyacım var maalesef. Bir de normal marketten karbonat alacağız şampuanımızla karıştıracağız değil mi ?
Çünkü benim saçlarımda aşırı yağlı.Hergün yıkamayın diyolar ama ben de dayanamıyorum.

Canım fixplant markası. Her kullanımda karıştırıyorum ben sodayı.

QUOTE=peri1;28921894]İngiliz karbonları ne canım?[/QUOTE]

İngiliz karbonatı eczanelerde satılıyor.Ben içmek için almıştım şimdi saçıma da uyguluyorum.Ph yükseltici özelliği varmış.Bir çok hastalığa iyi geldiği söyleniyor.Senin karbonat gibi sanırım.Elimde varken kullanayım dedim.Sana özelden bulursan link atarım okursun.

benimde saçlarım 1 yıldır cok dökülüyor ve tepemde ve yanlarda cok acılma oldu:( psikolojim cok bozuldu:( ne yapmam gerek kızlar sizce

eczane teknisyeniyim ve 3 yıl önceisne kadarda eczanedeydim.. eczanelerde bizim eczacının yaptığı karışımlar oluyordu bence güvenevbileceğin bi eczaneye gidip bu tarz saç ilaçlarını yapabilirsin ucuz ve kolay. 10-15 tl bişeydir

canım eczanede hangi ilaçları karıstırıylar bepanthen felanmı yazarsan cok sevinirim:))

Bepantane bemix evigen prednol 40 ve alkol ile 100 ml tamamlayarak karışımı yapardı saç dibi beslme ve dermatit için kullanırdık çok fayda gören gördüm bunun yanındada zinco tablet verirdi çinkonun saç ve tırnak yapısına destek vermesi için ..

canım sağlık ocagına tahlil yaptırmıstım o zaman demir eksikliği ve b vitamin eksikliği cıktı hap kullandım gittim yükselmişti 2 kere cildiyeciye gittim bu kadar sacma sapan doktorlar olamaz kafam kasınıyor dökülme oluyor diyorum adama adam bana bit mi var kafanda diyo kafamda bit arıyor:)) 2. doktora gittiğimde yine sölüyorum hic bişe bakmadan tahlil felan yapmadan cinko hapını veriyor gönderiyor... artık doktora gidipte sikayetimi anlatmaktanda gıcık aldım daha cok moralimi bozuyolar cünkü.gecelerde gittim sağlık ocagına değerlerime baktırım dedim oda 6 ayda bir yapılıomus galiba yapmadı nisan ayını bekliyorum canım o zaman baktırcam herseyime yine

canım sağlık ocagına tahlil yaptırmıstım o zaman demir eksikliği ve b vitamin eksikliği cıktı hap kullandım gittim yükselmişti 2 kere cildiyeciye gittim bu kadar sacma sapan doktorlar olamaz kafam kasınıyor dökülme oluyor diyorum adama adam bana bit mi var kafanda diyo kafamda bit arıyor:)) 2. doktora gittiğimde yine sölüyorum hic bişe bakmadan tahlil felan yapmadan cinko hapını veriyor gönderiyor... artık doktora gidipte sikayetimi anlatmaktanda gıcık aldım daha cok moralimi bozuyolar cünkü.gecelerde gittim sağlık ocagına değerlerime baktırım dedim oda 6 ayda bir yapılıomus galiba yapmadı nisan ayını bekliyorum canım o zaman baktırcam herseyime yine

Maalesef işini bilen doktorlarımız azaldı.Sen sağlık ocağında tsh,t3,t4 tahlillerini yaptır.Neden 6 ay süre verdiler bu tahlillerin yenimi yapıldı bak elindeyse sonuçların.Kaşıntının sebebini öğrenmeye çalış.Birde gittiğin sağlık ocağına sor kendilerimi yapıyor tahlilleri hastaneyemi gönderiyor gönderiyorsa hangi hastaneye.Kendi yapıyorsa bence hastanede yaptır.Tahlillerin sonuçlarına göre ilaç tedavisine başla.Şimdilik istersen dışarıdan müdahele etmeye çalış.Ben bir tane doğum kontrol hapını (jasmin olan) çok az bir suyla eritip şampuanıma kattım.Peri arkadaşın yazdığı karbonatı uyguluyorum.Birde sprey şişesine karanfil kaynatıp koydum onu sıkıyorum saçlarıma.Saçların kuru ise o bebanten,evigen ampul karışımınıda uygulayabilirsin.Ben alkol koymadım badem yağı koydum.İnşallah düzelir canım faydasını görürsün.

canım evet 4 ay önce yaptırmısım 6 ay gecmesi lazımmıs. bir hastaneye gönderiyolar testleri olmazsa yine gitcem cildiyeciye bu seferde bakmazlarsa doğru düzgün sikayet etceğim

Dökülen saç niye geri cıkmıyor yaaaa:((( kel kaldım iyice :(( allahım sabır ver hepimize

canım
ben inanıyorum ki
saçalrımız geri gelecek. sabır dan ziayede şifa dilemek gerek diye düşünüyorum. saç diplerine baktırdınmı? benim saç diplerim eskiye oranla daha iyi. artık elime yapışık kepek gelmiyor. sende şu karbonat işini araştır istersen

pericim karbonatta denedim yok hic bişe olmuyor gün gectikce dahada acıldı özellikle yan taraflar oyuk bir sekil aldı resmen:(( maya denedim,ısırganmıs, badem yağıymıs, cam terebentiymiş sarımsak ne duyduysanm denedm ama hic bişe etki etmiyor:((

peri bir yazında okudumda karanfil suyu kullanmıssın heralde faydasını gördünmü canım yapmayı düsünüyorumda

Back