pericim karbonatta denedim yok hic bişe olmuyor gün gectikce dahada acıldı özellikle yan taraflar oyuk bir sekil aldı resmen( maya denedim,ısırganmıs, badem yağıymıs, cam terebentiymiş sarımsak ne duyduysanm denedm ama hic bişe etki etmiyor
(
Canım mesajı yeni gördüm kusura bakma. Ben halen haftada 1 karbonat kullanıyorum. Haftada 1 ampül karışımı yapıyorum . Ayda bir kan iğnesi yaptırıyorum. Saçım nasıl diye sorarsan İnan aynanın karşısına geçmek bile istemiyorum. Çıkan saçlar var ama bunlar ekilenler mi yoksa yaptığım tedavilerin sonucu mu bilmiyorum.. Allah tan umut kesilmez. Derman bir yerde... Sanırım tedavileri istikrarlı yapmak gerekiyor ... Ben de o yüzden şu sıralar tedavi değiştirmek istemiyorum . Bu arada şmpuanıma sarımsak ve bal ekledim... Sadece bekliyorum.. Şifa bulduğum gün sevinç çığlıkları atarak size yazacam .:))) sende istersen önce bir dermatolğa görün .. İçten sıkıntın yoksa ... Alternatif tedavi dene. İçten destekleyecek bişeyler kullan( procapil kullanıyorum şuan) selamlar