Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızlar dün gidip r66 protezi yaptırdım. Tam bir fiyasko .....:( resmen peruk gibi dürüyor . Eşim kullan alışılsın diyor ama ben kullanamayacağım......

Pericim nasılsın? Ben moral bozukluğundan pek uğramama kararı almıştım ama seni cok merak ettim nazı da öyle.. Protez neden o kadar kötü oldu sorun ne ve protezi yaşarken sacını kazıdılar mı?

Pericim nasılsın? Ben moral bozukluğundan pek uğramama kararı almıştım ama seni cok merak ettim nazı da öyle.. Protez neden o kadar kötü oldu sorun ne ve protezi yaşarken sacını kazıdılar mı?

canım merhaba;
iyi olduğum pek söylenemez.
halen dökülüyor saçlarım. ümidim bitti desem yeridir.
protez srasında saçım kazınmadı çünkü zaten protezi saçlarımın arasından geçirerek yaptılar güya. ama birincisi önden bakıldığında hiç doğal bir görüntü yoktu. 2.si kaynakla tutturdukları için saçıma inanılmaz ağırlık bindirdi. en fazla 1 gün dayandım. cuma günü taktılar ben pazar günü çıkardım. verdiğim para yanıma kar kaldı:(((
yapacak ne kaldı bilmiyorum. bir yerlerde bana da bir çare var. rabbim bir an önce bana da derman isteyenlere de derman versin inşallah. bende kızları merak ediyorum. hiçkimseden ses çıkmıyor. ne durumdalar. bu arada sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmm

öncelikle 0,5 mm le uğraşman çok zor olur saçların çok kısaysa belki işe yarar ama 2-3 cm den uzun bi saçta o minicik iğneler nasıl girecek kafa derine

senin ilk işin 1,5 mm almak olmalı

dermarollerın reklamını yapmıyorum keşke herkesin alabileceği daha ucuz bi alet olsa aynaya baktığımda ağlarken şimdi rahatsız olup tokalarla tutturuyorum

her yolu denedim hijyen kurallarına uyulduğu takdirde bundan daha süper bi yolda ne keşfettim ne de duydum

aynaların tepesindeki lambaları çıkarttırdım kafam kabak gibi görünüyor diye son zamanlarda aynaya bakmaz oldum

dermaroller güzellik merkezlerinde seansı 250-350 den çok rağbet gören bi şey alıp evde siz kendiniz uygulayın hiç zor değil ağlayıp dövünüyoruz ben uzun uzun yazmışım sanırım yazı uzun geliyor kimse okumuyor hala yok ilik mi kaynatsam dr a mı gitsem vitamin mi alsam sarımsak mı sürsem sorup duran kadınlar var

bu konu başlığını nerde görsem yazdıklarımı her yere kopyaladım biz kitap da az okuyan hatta okumayan bi millet olunca benim 3 dk sürmeyecek yazım uzun geliyor insanlar atlayabiliyor

ayrıca okuduğun için sana teşekkür ederim ben tecrübemi anlattım bu bi başarı hikayesi saçımın kalitesi değişti gürleşti sıklaştı dökülen hatta kel kalan her yerde bir sürü saç çıktı her gün yıkamak zorunda kaldığım saçlarımı artık 3-4 gün yıkamasam bile hep güzel gözüküyor

kimse bunu uygulamak zorunda da değil tabi elimizin altında internetimiz var sonsuz bilgi edinebiliyoruz araştırın aklınıza da yatarsa uygularsınız bana çok mantıklı geldi ve ben gerçekten bi mucize yaşadım üstelik bu benim ailemde genetik olduğu halde ben bu durumu değiştirdim artık ince telli değil örneğin saçım

gelelim senin sorularına dermaroller başlı başına zaten saç cilt selülit vs vs için tasarlanmış ben duştan önce yaparak şampuanla da dermarollera yardımcı olayım diye kullandım

yani açtığım o deliklerden kullandığım şampuanda girsin daha çabuk saçım çıksın diye bunun bi faydası oldumu hiç bi fikrim yok çünkü dermarollerı hiç tek başına kullanmadım

ben birebir nasıl kullandıysam size de aynısını anlattım ama herkes kendine göre bi yol bulabilr diye düşünüyorum duştan önce duştan sonra farketmez dizi seyrederken yada iş yerinde masa başında otururken bence koşullar nasıl uygunsa her yerde kullanılır

amaç sadece dermarollerı sık sık hiç pes etmeden ve hijyen kurallarına uyarak kullanmak

bunun dışında istersen saçına sabun kullan dermaroller zaten görevini yapıyor

ben 38 yaşındayım babam kel annem seyrek saçlı ailede de öyle gür saçlı bi allahın kulu yok herkes saç özürlü saçım zaten azdı evlendim bebek sahibi olamıyorduk bi yığın tedavi bi yığın ilaç kullandım stres üzüntü cabası bu durum 6 yıl sürdü sonra ilaçları kestim ama dökülme falan durmadı 10.yılda artık aynaya bakamaz hale geldim tabi bu süreçte dr gitmenin dışında evde her şeyi uyguladım dr gitmedim çünkü zaten ailede saç yok

tepem ve yanlarım çok açıldı hem erkek tipi hem genetik bi dökülme üstüne de ilaçlar binince sınıra dayandım

yıllar önce bi amca görmüştüm keldi va kafasına şu fön fırçasıyla durmadan vuruyordu dayanamayıp sorduğumda kan dolaşımını hızlandırıyorum saç çıkıyor demişti o gün bu bana çok mantıklı gelmişti yıllar geçti bu aleti gördüm hazine bulmuş gibi oldum ve çok inandım

ben 38 yaşındayım 5-6 ay sonunda sonuç istediğim gibi oldu ama hiç aksatmadım hep düzenli kullandım 25 yaşında bi kadın belki 2 ayda sonuç alır bunu bilemem dermarollerı kullanırken saçım dökülüyordu

aşağı yukarı 6 ay boyunca gün aşırı uyguladım hala daha da bırakmış değilim ayda 1 kez düzenli olarak yapıyorum

şampuanım bioblas ama ben içine çam terebentin koyuyorum

1 kutu şampuan + yarım şişe çam terebentin aktarda satılan en küçük şişe

ben çok mutluyum umarım en kısa zaman da sizlerde mutlu olursunuz

sonuç kişiden kişiye değişir ben 10 yılda öldürdüğüm tüm hücreleri 6 ay gibi bi sürede canlandırdım yeni saçları dökülmeye başlamış biri belki 1 ayda sonuç alır

çok basit günde 5 dk sürmeyen bi yöntem saçı arkaya tarar gibi birazda bastırarak aynı yerden bol bol geçerek düzenli sık sık ve hijyen olunarak kullanmak

umarım en kısa zaman da sonuç alırsın

görüşmek üzere mutluluklar

Merhabalar öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, gerçekten de dediğiniz gibi bir çok kişi sadece bir uygulamaya başladığı zaman tamam bakın anlatıcam sonuçları kesin ilerde diyor ama sonrasında kaybolup gidiyor.
Benim merak ettiğim, şaka bölgem açık, şöyle ki çok minik saçlar var asıl saçlarımdan daha açık renkli, yıllardır bu böyle, dökülme filan olmadı o bölgemde ama sanırım genetik, annemin de aynı çünki. Benim istediğim, ordaki o minik saçların uzamasını koyulaşmasını sağlamak, öyle üzülüyorum ki, orda saçlarım var biliyorum, ama aslında dibine girmedikçe farkedilmiyorlar bile. Yani dışardan bakıldığında sanki yoklar. Bu da kötü bir görüntü yaratıyor, daha erkeksi bir görünüm, şakalarımın dolmasını herşeyden çok isterdim sanırım :( Acaba derma roller ordaki saçlar için de işe yarar mı, ordaki o minik saçların ( ya da tüylerin mi desem) uzayıp kalınlaşmasını sağlar mı? Zaman ayırıp fikrinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum :)

canım merhaba;
iyi olduğum pek söylenemez.
halen dökülüyor saçlarım. ümidim bitti desem yeridir.
protez srasında saçım kazınmadı çünkü zaten protezi saçlarımın arasından geçirerek yaptılar güya. ama birincisi önden bakıldığında hiç doğal bir görüntü yoktu. 2.si kaynakla tutturdukları için saçıma inanılmaz ağırlık bindirdi. en fazla 1 gün dayandım. cuma günü taktılar ben pazar günü çıkardım. verdiğim para yanıma kar kaldı:(((
yapacak ne kaldı bilmiyorum. bir yerlerde bana da bir çare var. rabbim bir an önce bana da derman isteyenlere de derman versin inşallah. bende kızları merak ediyorum. hiçkimseden ses çıkmıyor. ne durumdalar. bu arada sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmm

Belki sana öyle geldi gözün alışmadı olabilir mi? Benim araştırdığım kadarıyla protez saç yapıştırılarak yapılıyor bunun içinde saçın belli kısmı kazınıyor. Acaba senin protezi de yapıştırarak yapsalar rahat kullanabilir misin?

Belki sana öyle geldi gözün alışmadı olabilir mi? Benim araştırdığım kadarıyla protez saç yapıştırılarak yapılıyor bunun içinde saçın belli kısmı kazınıyor. Acaba senin protezi de yapıştırarak yapsalar rahat kullanabilir misin?

Peri protez saçları toplayabiliyor muydun ah keşke bir resim olsaydı

Bu arada saç dökülmesinin durmadı için ölmek gerekir dedi Prof yaşam devam ettiği sürece günde 100 tel dökülecek dedi

Bu arada saç dökülmesinin durmadı için ölmek gerekir dedi Prof yaşam devam ettiği sürece günde 100 tel dökülecek dedi

canım bana uygulana uygulama protez değildi zaten. bir çeşit kaynaktı. zaten aralardan boncuk kaynakla tutturmuşlardı. önden belli olmasaydı toplanabilirdi ama
önden belli oluyordu.
o yüzden kullanmadım ben.
bu arada 100 tel dökülürde
yerine yenisi çıkar. bizde çıkmayınca sorun oluyor canım. keşke çıksada 100 tel dökülse.

Tekrar selamlar;
fiancee senin yazılarını dikkatle okuyorum yaptığın yorumlar gerçeten mantıklı umarım dermorollerla derdine çare bulursun
evet androcur pek kullanan duymadım ama yinede denedim hiç beklediğim bir etki olmadı pek bir faydasını görmedim ama diane35 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim gerçekten etkili 2 kere denedim hamilelikten öncesi (dört yıl kadar önce) ve şimdi ikisindede farkedilir sonuçlar var tabiki kiloda yan etkisi doğrusu iştah açıcı gibi bir şey :)
ben normalde çok zayıf olduğum için bu etki bende biraz olumlu oldu.

Ve Malasef sizlere kötü haberim var minoxili bırakınca saçlarım dökülmedi yazmıştım ama yeni saç oluşumuda olmadı.O yüzden minoxile devam edeceğim bende tek saç çıkaran şey minoxil oldu dökülmeyi enelleyen çok şey var şampuan vitamin doğum kont. hapları ampüller ama çıkartan tek şey minoxil..

5. seansım bitti.. Pek merak eden olmadığı için ara seansları yazmamıştım. Bir arkadaş bırakıp kaçıyorlar diye birine teşekkür etmiş ama o kişi zaten burada milleti birbirine katıp kaçmıştı :1:
2 mm lik iğne ile bitti tedavim arada çok acıyınca 1 seans sanırım 1,5 yapılmıştı.. Attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değdi mi emin değilim.. Çok canım acıdı... Uzman devam etmemiz gerektiğini bir beş seans daha yaptırmamı söylüyor ama ben dayanamıycam.. Küçük tüycükler şeklinde yeni saçlar çıkıyor ama benim zaten saçlarım alttan çıkmaya devam ederdi. Açıkçası biraz daha yoğun bir saç çıkarma etkisi bekliyordum :)
Bir süre saç toniklerinle devam et dedi, bende de bitirilmeyi bekleyen bir minoxil var onu ve dermozinc ve la roche posay inkini bitiricem umarım.
Polikistikover ım tam gaz devam ediyor 2,5 aydır regl olmadım :s ilaçla başlamasını bekliyorum. Hormonlarımın anasını ağlattılar saçlarım çıkmamakta çok haklı ben olsam ben de çıkmam :1:
Diane mi bilmiyorum ama bi ara saçlarım çok iyiydi, içtiğim ilaçları baştan bir daha mı denesem? :1: Bana şu an doğum kontrol ilacı yasak zaten.. Bu kadar yıl içtim meme kanserine neden olduğuna karar verdi şimdi de arkadaşlar... Hangi doktora gitsem içme diyor..
Yan etkilerinden dolayı metformin türevi glikofen gibi ilaçları kullanamıyorum insülin direncim olduğu halde. Aslında hem zayıflamaya yardımcı hem de şekeri dengeleyip hücrelerin beslenmesini sağlıyor. Belki ona başlarım.
Pantogar ı da tekrar tavsiye ederim dökülmeye bir şey yapmaz ama saçları çok güzel besliyor, tırnaklarımı kalınlaştırıyor..

Merhabalar öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, gerçekten de dediğiniz gibi bir çok kişi sadece bir uygulamaya başladığı zaman tamam bakın anlatıcam sonuçları kesin ilerde diyor ama sonrasında kaybolup gidiyor.
Benim merak ettiğim, şaka bölgem açık, şöyle ki çok minik saçlar var asıl saçlarımdan daha açık renkli, yıllardır bu böyle, dökülme filan olmadı o bölgemde ama sanırım genetik, annemin de aynı çünki. Benim istediğim, ordaki o minik saçların uzamasını koyulaşmasını sağlamak, öyle üzülüyorum ki, orda saçlarım var biliyorum, ama aslında dibine girmedikçe farkedilmiyorlar bile. Yani dışardan bakıldığında sanki yoklar. Bu da kötü bir görüntü yaratıyor, daha erkeksi bir görünüm, şakalarımın dolmasını herşeyden çok isterdim sanırım :( Acaba derma roller ordaki saçlar için de işe yarar mı, ordaki o minik saçların ( ya da tüylerin mi desem) uzayıp kalınlaşmasını sağlar mı? Zaman ayırıp fikrinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum :)
Dermaroller sonrası saçlar yine ince ince çıkar, güçlendirmek için vitamin destekleri alabilirsiniz. Pantogar gibi, biotin, e vitamini, çinko içerikli bir çok markanın tabletleri var..

canım ben uyguladım yaklaşık 1 ay
ama sonuç yokkkk:((((

Hala devam ediyormusun.Bende başladım geçen hafta.İki ay sonra çıkma başlıyor diye okudum.Birde diş fırçaladıktan sonra ağız çalkalama suları var ya bir kapak başınıza dökün demiş Tülin Şahin.Gözenekleri açıyormuş.Henüz denemedim.Benim dökülmem sanki durdu.Ön kısımların yoğunlaşması için uğraşıyorum.

Kizlar bende sivilce izlerim icin kendim uygulamayi dusunuyorum.En iyi roller markasi arastirdigim kadariyla dr. roller fakat siparis edebilecegim bi yer bulamadim. TR de yurtdisindan bir site buldum guvenilir o da turkiyeye gonderim yapmiyormus.nereden bulabilirim acaba yada onerebileceginiz baska bir marka varmi kizlar ya:(

Hala devam ediyormusun.Bende başladım geçen hafta.İki ay sonra çıkma başlıyor diye okudum.Birde diş fırçaladıktan sonra ağız çalkalama suları var ya bir kapak başınıza dökün demiş Tülin Şahin.Gözenekleri açıyormuş.Henüz denemedim.Benim dökülmem sanki durdu.Ön kısımların yoğunlaşması için uğraşıyorum.

Canım ben gözenekleri açmak için ossion+ kullanmaya başladım . Dün bi de soda uyguladım. Sanki faydası oldu ???? Bakalım. Dökülmem devam ediyor. Ben artık eminim ki dökülme gözenek tıkanmasına bağlı. Çünkü saç diplerinde eline sanki sabun artığı kalmış gibi şeyler var. Senin dökülme doğum kontrol hapından sonra mı durdu canım.

ya bence de tıkanmayla alakalı. benim de saçlarım aşırı yağlı. saçımın yağı artınca dökülmesi de artıyor. ama mesela kuru şampuan var ondan sıkıp yağlanmasını önleyince sabahları yıkadığımda dökülmüyor çok. saç yağlanmam dursa dökülme de duracak

sac larımıza geri kovusmak içinn bi öneri olan varmıı
benim de saçlarım çok dökülüo su ara biras dökülme azaldi
amaa yerinee saçlarımın cıkmasını istiorumm bi bilgisi olan arkadaslarr..

ya bence de tıkanmayla alakalı. benim de saçlarım aşırı yağlı. saçımın yağı artınca dökülmesi de artıyor. ama mesela kuru şampuan var ondan sıkıp yağlanmasını önleyince sabahları yıkadığımda dökülmüyor çok. saç yağlanmam dursa dökülme de duracak

kesinlikle haklısın. yağlanma dökülmeyi artırıyor. ama ben zaten hergün saç yıkıyorum artık. tıkanıklıklarım açılması lazım. sodadan umutluyum bakalım.

sac larımıza geri kovusmak içinn bi öneri olan varmıı
benim de saçlarım çok dökülüo su ara biras dökülme azaldi
amaa yerinee saçlarımın cıkmasını istiorumm bi bilgisi olan arkadaslarr..

canım hepimizin uğraşı bunun için zaten. umarım birisi çıkarda şunu yapınca saçlarım geri geldi der....

Canım ben gözenekleri açmak için ossion+ kullanmaya başladım . Dün bi de soda uyguladım. Sanki faydası oldu ???? Bakalım. Dökülmem devam ediyor. Ben artık eminim ki dökülme gözenek tıkanmasına bağlı. Çünkü saç diplerinde eline sanki sabun artığı kalmış gibi şeyler var. Senin dökülme doğum kontrol hapından sonra mı durdu canım.

Yok canım hapı daha yeni kullanmaya başladım saç çıkması için inşallah işe yarar.Saçlarım çok kuru yağlarla bakım yapıyorum.Bioksin şampuan kullanıyorum.İki kerede 10 luk serumlarını kullandım.İnan hangisinin işe yaradığını bilmiyorum.İlginç olan dökülen yerlerden aynı zamanda saçların gelmesi.Yani tam açılma olmadan saçlar hem döküldü hem çıktı.Perçem kestirdim sanıyorlar.Şimdi hem yeni çıkanları koruma hemde yoğunlaşması için uğraşıyorum.
Sodayı duymadım onu nasıl kullanıyorsun.Saçamı döküyorsun.Sodamı, maden suyumu hangisi?

Back