Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal günlük dökülmem azaldı, banyodan sonra biraz dökülüyor ama henüz yeni çıkan saçları göremiyorum :s Önlerden daha çok olmak üzere erkek tipi dökülmem vardı saçlarım da çok ince yani genel olarak bakınca pek belli olmuyor dökülmem ama beni çok rahatsız ediyor :sCanım normalde saçların nasıl ? Seyretme ne durumda . Dökülme var mı ? Roller sonrası neler oldu . Yazarsan sevinirim
Minoksilin 5 kutudan fazla kullanılmadığını bilmiyordum.İçeriğini okumuştum ama dikkatimden kaçmış.Çok sağol perpaktüsü atmışım tekrar bakıcam.Çam terebenti yaklaşık 12 yıldan fazladır kullanıyorum.Benim saç dahil tüm cildim kuru.Banyodan sonra bebek yağı kullanıyorum cildime.Saçımada bepanthen,evigen,bemiks ampul ve badem yağını karıştırıp sürüyorum.Saçım boya doğal sabun kaskatı yapıyor.Donuk, bakımsız bir görüntü ve kaşıntı yaptığı için kullanmıyorum.Zeytinyağlı doğal köy yapımı sabun üstelik.Saçlarımın önleri dökülüp yerine yenileri çıktı.Nasıl döküldü ve çıktı anlamadım.Kel kalmadım ama saçlarımı kestirmediğim halde önler kısalar.Alın bölgesinde yeni çıkanlarda var.Yine de yoğun değil saçlarım.Sanırım bundan sonra olanlarla idare edicem.Krem ve kremli şampuan hiç kullanmadım.Kremin saçları döktüğünü söylerdi kuaför bir büyüğüm.Bazen bakım kremlerini görüyorum hangisi iyi nedir bilmediğimden korkumdan almıyorum.Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım diye.Dermorolleri araştırıyorum belki ileriki zamanlarda kullanabilirim.Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Dermorollerin faydasını görürseniz paylaşırsınız.Sevgiyle.
Kullandığım karışım saçlarımı yumuşacık yapıyor.Birde bakımsız bir görüntü olduğunda ellerimi ıslatıp biraz bebek yağı alıyorum saçlarıma sürüyorum.Kuaförüm söylemişti.
Normal günlük dökülmem azaldı, banyodan sonra biraz dökülüyor ama henüz yeni çıkan saçları göremiyorum :s Önlerden daha çok olmak üzere erkek tipi dökülmem vardı saçlarım da çok ince yani genel olarak bakınca pek belli olmuyor dökülmem ama beni çok rahatsız ediyor :s
3. seanstan sonra küçük küçük görürsün dedi, benim 2. seansım çarşamba günü yapıldı. Kendime önden hedef bölgeler belirledim oralardan yeni saçlar çıkarsa belirleyici olacak :)
slm arkadaşlar benimde yaz başında saçlarım dökülmeye başladı daha önce mevsimsel dökülürdü ama sonra kendini hep toparlardı bu sefer olmadı yazın evlilik sitresim vardı şimdide tayin filan ev değiştirdim buranın suları çok kireçli bide doğum kontrol hapı kullanıyorum saçlarım çok dökülüyor bu sene durmadı ne yapmalıyım
slm arkadaşlar benimde yaz başında saçlarım dökülmeye başladı daha önce mevsimsel dökülürdü ama sonra kendini hep toparlardı bu sefer olmadı yazın evlilik sitresim vardı şimdide tayin filan ev değiştirdim buranın suları çok kireçli bide doğum kontrol hapı kullanıyorum saçlarım çok dökülüyor bu sene durmadı ne yapmalıyım