Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızlar dün gidip r66 protezi yaptırdım. Tam bir fiyasko ..... resmen peruk gibi dürüyor . Eşim kullan alışılsın diyor ama ben kullanamayacağım......

Pericim nasılsın? Ben moral bozukluğundan pek uğramama kararı almıştım ama seni cok merak ettim nazı da öyle.. Protez neden o kadar kötü oldu sorun ne ve protezi yaşarken sacını kazıdılar mı?

Pericim nasılsın? Ben moral bozukluğundan pek uğramama kararı almıştım ama seni cok merak ettim nazı da öyle.. Protez neden o kadar kötü oldu sorun ne ve protezi yaşarken sacını kazıdılar mı?

canım merhaba;
iyi olduğum pek söylenemez.
halen dökülüyor saçlarım. ümidim bitti desem yeridir.
protez srasında saçım kazınmadı çünkü zaten protezi saçlarımın arasından geçirerek yaptılar güya. ama birincisi önden bakıldığında hiç doğal bir görüntü yoktu. 2.si kaynakla tutturdukları için saçıma inanılmaz ağırlık bindirdi. en fazla 1 gün dayandım. cuma günü taktılar ben pazar günü çıkardım. verdiğim para yanıma kar kaldı((
yapacak ne kaldı bilmiyorum. bir yerlerde bana da bir çare var. rabbim bir an önce bana da derman isteyenlere de derman versin inşallah. bende kızları merak ediyorum. hiçkimseden ses çıkmıyor. ne durumdalar. bu arada sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmm

Merhabalar öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, gerçekten de dediğiniz gibi bir çok kişi sadece bir uygulamaya başladığı zaman tamam bakın anlatıcam sonuçları kesin ilerde diyor ama sonrasında kaybolup gidiyor.
Benim merak ettiğim, şaka bölgem açık, şöyle ki çok minik saçlar var asıl saçlarımdan daha açık renkli, yıllardır bu böyle, dökülme filan olmadı o bölgemde ama sanırım genetik, annemin de aynı çünki. Benim istediğim, ordaki o minik saçların uzamasını koyulaşmasını sağlamak, öyle üzülüyorum ki, orda saçlarım var biliyorum, ama aslında dibine girmedikçe farkedilmiyorlar bile. Yani dışardan bakıldığında sanki yoklar. Bu da kötü bir görüntü yaratıyor, daha erkeksi bir görünüm, şakalarımın dolmasını herşeyden çok isterdim sanırım Acaba derma roller ordaki saçlar için de işe yarar mı, ordaki o minik saçların ( ya da tüylerin mi desem) uzayıp kalınlaşmasını sağlar mı? Zaman ayırıp fikrinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum :)

Belki sana öyle geldi gözün alışmadı olabilir mi? Benim araştırdığım kadarıyla protez saç yapıştırılarak yapılıyor bunun içinde saçın belli kısmı kazınıyor. Acaba senin protezi de yapıştırarak yapsalar rahat kullanabilir misin?

Peri protez saçları toplayabiliyor muydun ah keşke bir resim olsaydı

Bu arada saç dökülmesinin durmadı için ölmek gerekir dedi Prof yaşam devam ettiği sürece günde 100 tel dökülecek dedi

Bu arada saç dökülmesinin durmadı için ölmek gerekir dedi Prof yaşam devam ettiği sürece günde 100 tel dökülecek dedi

canım bana uygulana uygulama protez değildi zaten. bir çeşit kaynaktı. zaten aralardan boncuk kaynakla tutturmuşlardı. önden belli olmasaydı toplanabilirdi ama
önden belli oluyordu.
o yüzden kullanmadım ben.
bu arada 100 tel dökülürde
yerine yenisi çıkar. bizde çıkmayınca sorun oluyor canım. keşke çıksada 100 tel dökülse.

5. seansım bitti.. Pek merak eden olmadığı için ara seansları yazmamıştım. Bir arkadaş bırakıp kaçıyorlar diye birine teşekkür etmiş ama o kişi zaten burada milleti birbirine katıp kaçmıştı
2 mm lik iğne ile bitti tedavim arada çok acıyınca 1 seans sanırım 1,5 yapılmıştı.. Attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değdi mi emin değilim.. Çok canım acıdı... Uzman devam etmemiz gerektiğini bir beş seans daha yaptırmamı söylüyor ama ben dayanamıycam.. Küçük tüycükler şeklinde yeni saçlar çıkıyor ama benim zaten saçlarım alttan çıkmaya devam ederdi. Açıkçası biraz daha yoğun bir saç çıkarma etkisi bekliyordum :)
Bir süre saç toniklerinle devam et dedi, bende de bitirilmeyi bekleyen bir minoxil var onu ve dermozinc ve la roche posay inkini bitiricem umarım.
Polikistikover ım tam gaz devam ediyor 2,5 aydır regl olmadım :s ilaçla başlamasını bekliyorum. Hormonlarımın anasını ağlattılar saçlarım çıkmamakta çok haklı ben olsam ben de çıkmam
Diane mi bilmiyorum ama bi ara saçlarım çok iyiydi, içtiğim ilaçları baştan bir daha mı denesem? Bana şu an doğum kontrol ilacı yasak zaten.. Bu kadar yıl içtim meme kanserine neden olduğuna karar verdi şimdi de arkadaşlar... Hangi doktora gitsem içme diyor..
Yan etkilerinden dolayı metformin türevi glikofen gibi ilaçları kullanamıyorum insülin direncim olduğu halde. Aslında hem zayıflamaya yardımcı hem de şekeri dengeleyip hücrelerin beslenmesini sağlıyor. Belki ona başlarım.
Pantogar ı da tekrar tavsiye ederim dökülmeye bir şey yapmaz ama saçları çok güzel besliyor, tırnaklarımı kalınlaştırıyor..

Dermaroller sonrası saçlar yine ince ince çıkar, güçlendirmek için vitamin destekleri alabilirsiniz. Pantogar gibi, biotin, e vitamini, çinko içerikli bir çok markanın tabletleri var..

Saç çıkması için şampuan içine doğum kontrol hapı konuyormuş duyan yada uygulayan varmı acaba.

canım ben uyguladım yaklaşık 1 ay
ama sonuç yokkkk(((

Hala devam ediyormusun.Bende başladım geçen hafta.İki ay sonra çıkma başlıyor diye okudum.Birde diş fırçaladıktan sonra ağız çalkalama suları var ya bir kapak başınıza dökün demiş Tülin Şahin.Gözenekleri açıyormuş.Henüz denemedim.Benim dökülmem sanki durdu.Ön kısımların yoğunlaşması için uğraşıyorum.

Kizlar bende sivilce izlerim icin kendim uygulamayi dusunuyorum.En iyi roller markasi arastirdigim kadariyla dr. roller fakat siparis edebilecegim bi yer bulamadim. TR de yurtdisindan bir site buldum guvenilir o da turkiyeye gonderim yapmiyormus.nereden bulabilirim acaba yada onerebileceginiz baska bir marka varmi kizlar ya

Canım ben gözenekleri açmak için ossion+ kullanmaya başladım . Dün bi de soda uyguladım. Sanki faydası oldu ???? Bakalım. Dökülmem devam ediyor. Ben artık eminim ki dökülme gözenek tıkanmasına bağlı. Çünkü saç diplerinde eline sanki sabun artığı kalmış gibi şeyler var. Senin dökülme doğum kontrol hapından sonra mı durdu canım.

ya bence de tıkanmayla alakalı. benim de saçlarım aşırı yağlı. saçımın yağı artınca dökülmesi de artıyor. ama mesela kuru şampuan var ondan sıkıp yağlanmasını önleyince sabahları yıkadığımda dökülmüyor çok. saç yağlanmam dursa dökülme de duracak

sac larımıza geri kovusmak içinn bi öneri olan varmıı
benim de saçlarım çok dökülüo su ara biras dökülme azaldi
amaa yerinee saçlarımın cıkmasını istiorumm bi bilgisi olan arkadaslarr..

kesinlikle haklısın. yağlanma dökülmeyi artırıyor. ama ben zaten hergün saç yıkıyorum artık. tıkanıklıklarım açılması lazım. sodadan umutluyum bakalım.

sac larımıza geri kovusmak içinn bi öneri olan varmıı
benim de saçlarım çok dökülüo su ara biras dökülme azaldi
amaa yerinee saçlarımın cıkmasını istiorumm bi bilgisi olan arkadaslarr..

canım hepimizin uğraşı bunun için zaten. umarım birisi çıkarda şunu yapınca saçlarım geri geldi der....

Yok canım hapı daha yeni kullanmaya başladım saç çıkması için inşallah işe yarar.Saçlarım çok kuru yağlarla bakım yapıyorum.Bioksin şampuan kullanıyorum.İki kerede 10 luk serumlarını kullandım.İnan hangisinin işe yaradığını bilmiyorum.İlginç olan dökülen yerlerden aynı zamanda saçların gelmesi.Yani tam açılma olmadan saçlar hem döküldü hem çıktı.Perçem kestirdim sanıyorlar.Şimdi hem yeni çıkanları koruma hemde yoğunlaşması için uğraşıyorum.
Sodayı duymadım onu nasıl kullanıyorsun.Saçamı döküyorsun.Sodamı, maden suyumu hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…