Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Diana 35 kullanıyor musunuz ?
2 sene androcur la birlikte kullandım tüylenme sorunumun tamamen biteceğini falan iddia etmişti doktorum ama 10 kilo aldım saç dökülmesi falan hiçbir sorun çözülmedi.. tedaviye başladığımda kistlerim vardı ama diane ile başladığım ve başka hormon ilaçları da kullandığım süreçte geldiğim nokta 2 ayda bir regl olmak ve devam eden sorunlar :s
ayrıca konuyu hala baştan okuyamadım ama arkadaşların içini rahatlatmak için söyleyebilirim dermaroller bana doktor tarafından önerilmişti ama size burada ne tür takviye kimyasallar tavsiye edildi ya da kendileri mi dermaroller satmaya çalıştı bilmiyorum fakat hamileyken bile kullanacak kadar inandırabilmelerine üzüldüm :s

peri1 mesaj yollayamıyorum sana canım.görürsen ne olur bana döner misin...
protez saçın geldi mi çok merak ediyorum

canım mesaj kutum dolu olduğu için gönderememişsin
boşalttım.
saç geldi
ama henüz yaptırmadım. muhtemel bu hafta sonu yada bir sonraki hafta sonu yaptıracam.
haber veririm
. acaba diğer kızlardan hebr alan varmı.
nasıllar . ne yaptılar.
dökülmeleri nasıl?
bilen duyan gören yokmu?
naz, maritsa, jolly rose, şüko, sevsevil...... kızlar nasılsınız?

canım mesaj kutum dolu olduğu için gönderememişsin
boşalttım.
saç geldi
ama henüz yaptırmadım. muhtemel bu hafta sonu yada bir sonraki hafta sonu yaptıracam.
haber veririm
. acaba diğer kızlardan hebr alan varmı.
nasıllar . ne yaptılar.
dökülmeleri nasıl?
bilen duyan gören yokmu?
naz, maritsa, jolly rose, şüko, sevsevil...... kızlar nasılsınız?

ben sık giremiyorum.nolur canım yaptırınca bana haber ver.çok çok çok ama çok merak ediyorum.geçen televizyonda bir programda izledim.kız yarışmacı olarak katılmıştı.işte hayatından bahsederken saçlarının olmadığını kafasındaki saçların yapıştırma olduğunu söyledi.ama görseniz inanamadım .hiç belli değildi aynı kendi saçları gibiydi vede çok güzeldi.
senden haber bekliyorum inna büyük bir merakla.saçın resmini koyamaz mısın buraya

ben sık giremiyorum.nolur canım yaptırınca bana haber ver.çok çok çok ama çok merak ediyorum.geçen televizyonda bir programda izledim.kız yarışmacı olarak katılmıştı.işte hayatından bahsederken saçlarının olmadığını kafasındaki saçların yapıştırma olduğunu söyledi.ama görseniz inanamadım .hiç belli değildi aynı kendi saçları gibiydi vede çok güzeldi.
senden haber bekliyorum inna büyük bir merakla.saçın resmini koyamaz mısın buraya

merhaba canım profiline koyduğun resimleri sen mi çiziyorsun yoksa netten mi aldın :) çok güzeller de :)

Ben iki aydır minoxil, diana ve vitamin+ 9 gündür polen kullanmama rağmen dökülme devam ediyor. Psikolojim saclarımdan da kötü.

kızlar ben salonda dermaroller yaptırmaya başladım ne zulümmüş yahu :s direk 2 mm ile başladılar ve aynı yerden 3-4 kere geçiyor bıçaklanıyormuş gibi hissettim kendimi :s emla sürülmüştü ama sürmeseler de olurmuş :s

Arkadaşlar bu topiktemi okudum bilmiyorum.İçinde suyu temizleyen maddeler olan duşluk vardı.Bilgisi olan veya kullananlar yardımcı olurmusunuz lütfen.

Arkadaşlar bu topiktemi okudum bilmiyorum.İçinde suyu temizleyen maddeler olan duşluk vardı.Bilgisi olan veya kullananlar yardımcı olurmusunuz lütfen.

buğday çimi diye ararsanız doğal ürünler satan bir site var orada satıldığını görmüştüm. kartuşunu sürekli değiştirmek gerekiyor çok pahalı bence..

Konuları okurken ciddi ciddi içim sıkıldı... İnanılmaz cahillikle yazılmış şeyler var.. Leke çok derindeymiş roller ın oraya kadar girmesi gerekirmiş falan... Cildin belli katmanları vardır dermarollerın çalışma mantığı kılcal damarların olduğu en alt katmana kadar inebilmekten geçer, kanama da bu yüzden olur..
Yabancı kaynaklı sitelerde yüz için 0,5-1 mm, saç için 1,5 mm yazıyor. Bugün ben ikinci seansımı yaptırdım buradaki konuşmalardan da bahsettim.
Öncelikle uygulamadan önce baticon sürülerek saç derisi steril hale getiriliyor, uygulama sırasında da baticon doldurulmuş bir kaba dermarollerı batırıyorlar sürekli.
saçını tarar gibi roller uygulayıp duşa girdiğini söyleyen bir arkadaş gördüm amacı nedir bilemiyorum ama enfeksiyon kapmamak için en az bir gün, dayanabilirseniz 2 gün duş yasak!
Benim ilk uygulamam 2, ikinci uygulamam 1,5 mm ile oldu. İlk uygulamada çok acı çektiğim için böyle uygulandı. Normalde 1,5 mm yüz için kullanılıyormuş ama orada daha ziyade kırışıklık tedavisi yapılıyor. Birçoğunuzun genç olduğunu tahmin ediyorum, ciltleriniz daha diri dolayısıyla 1,5 alayım hem saçıma hem yüzüme kullanırım mantığı bence yanlış. Ben de düşünmüştüm ama yanlış.. En azından hala yapmayı ya da yaptırmayı düşünenler varsa güzellik salonunda kaç mm ile yapıldığını sorun 1-1,5 diyecektir.. Ama ben ev uygulamalarını sorduğumda, sertifikasız kişilerin bu ürünü kullanamasının yasak olduğunu ancak 0,15 lik iğnenin evde kullanılabileceğini söylediler.. Bu da pek işe yaramaz.. Dolayısıyla illa yapmaya devam edecekseniz kişisel hijyen önlemlerinizi alın.
Evet kaşınıyor, yanıyor, acıyor ama ilk gün asla dokunmayın, kaşınmayın. Uygulama öncesi saçınızı yıkayın, uygulama sırasında bana Ducray'ın Neoptide losyonu kullanılıyor, minoxidil gibi ürünler de kullanılabilir ama lütfen şu sarmısak olayını roller yapmadığınız günler de yapın.. Uzman cildi irite edebileceğini söyledi. Sarmısağın antibiyotik özelliği vardır, sanırım bu yüzden ciltteki mantar gibi şeyleri yok ederken aynı zamanda besliyor ama siz yine de aralarda uygulayın..
Burada yorum yapanların amacı tabii ki bilinmez.. Dermaroller her firmanın satabileceği, çakmasının yapılabileceği bir ürün size ürün aldırmak kolay, aklına yatan zaten alır ama her gün uygulayın demenin hiçbir mantığı, açıklaması ve vicdanla bağdaşır yanı olamaz!
Ben bir hafta sonra kontrole çağırıldım ve eğer iyileştiyse yenisi yapılacaktı. Uygulamam yapıldı ve tekrar 10 gün sonra gideceğim...
Vücudun iyileşme mekanizmasına her gün müdahale etmenin bir açıklaması olamaz, yaranızın kabuğunu ne kadar kaldırırsanız yara o kadar derinleşir bu kadar basit bir mantık.. İğnelerin temas ettiği noktaları arttırmaksa amaç zaten bir uygulama süresi boyunca aynı noktadan 3-4 kez geçebiliyorsunuz.. Benim açıklığı fazla olan yerlerden daha fazla geçiyor.
Yağlar, haplar, otlar bunlar çok karışık mevzular.. İlaç kullanımına bağlı ya da gebelikte dökülme yaşadıysanız bu çileleri neden çekiyorsunuz? Uzmanlar her gün anlatıyor protein ağırlıklı besleneceksiniz, yeşillik ve elmanızı yiyin, sonra isterseniz yağlarınızı yine sürün.. Sigara içiyorsanız cildinizin can düşmanıdır! Bırakın onu su için :)
Daha önce de yazmıştım ben polikistikoverliyim hafif bir kansızlığım var doktorlar hiçbir ilaç vermiyor.. Kafama göre bazen çinko, demir, e ve a vitamini kullanıyorum. Beslenme sorunu yaşadığımda bu takviyeleri alıyorum.. Size akıl verdiğime bakmayın canım hiçbir şey istemez et filan çok zor yerim :s
Neyse, saçınızı pantene aqua light gibi arındırıcı bir şampuanla yıkayın uçlarına krem ya da gliss gibi sıvı kremler uygulayın.. Saç deriniz ne kadar hava alırsa ve yağı saçtan ne kadar arındırırsanız gözenekleriniz o kadar açık olacak.
Ben rollera 5 seans devam edeceğim 3. seansta çıkan saçları göreceğim iddia ediliyor, yazmaya devam edeceğim. Zira saçlarıma vereceğim son şans bu, olmadı kazıyıp peruk takıcam :) Kendinizle barışın öyle insanlar görüyorum ki.. hemen saçlarına bakıyorum, saçlarının döküldüğünü bile fark etmeyecek kadar tipsizler, bakımsızlar ama onlardaki özgüven padişah kızında yok :s Hastalığımla ilgili çocuğun olmaz diyen doktorlar falan gördüm, saç dökülmesi, akne vs her sorunu yaşadım şimdi gamsız olmaya çalışıyorum roller olayını da çok umursamıyorum açıkçası.. umudum olmayarak canımı acıtıyorum.. bakalım sonu ne olacak :)
ayrıca ablam hepatit b tedavisi gördü, kanser tedavisi kadar saçları döküldü, cildiyecilerin yazdığı bephanten içerikli spreyle eskisi kadar gür saçları çıktı.. tedavi süreci bitmişti çünkü.. gebelikte kalsiyum eksikliğine dikkat edin, tedaviler sonrası da hormonal bir nedeniniz yoksa mutlaka saçlarınız geri gelir.. böyle çilelere lüzum yok bence.. erkeklere priorin tavsiye edenler falan gördüm ben de pantogar kullandım bunlar yalnızca besin takviyesidir, genetik denilen dökülme de saç hücrelerinin hormon duyarlılığından ileri geliyor yediğimiz domatesin içinde bile ostrojen hormonu olduğu sürece çoook para kazanırlar daha bu işlerden..
yine çok uzun konuştum, ben gidip acımı çekeyim :) hoşçakalınız

Son düzenleme:
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Ne güzel anlatmışınız süreci,inşallah başarılı sonuç alırsınız ve burda paylaşırsınız.Olumsuz düşünmeyin.Ablanızın bebanten içerikli sprey kullandığını yazmışınız.Ne olduğunu öğrenebilirmiyim.Ben de minoksil sprey kullanıyorum erkek için olanı.İnan ne kadar faydası var bende bilmiyorum.Saçlarım çok kuru o yüzden arada yağlarla bakım yapıyorum.Şampuan olarakta bioxin kullanıyorum 2 yıldır.O kadar çok uğraştım ki şimdi oluruna bıraktım artık.Güzel sonuçlar almanız dileği ile.

Herkese merhaba,
Siteye yeni üye oldum bir rahatsızlığım sonucu araştırma yaparken bu sayfadaki yorumlar çıktı ve bilgi almak istedim. Cildimle ilgili konulan bir teşhis nedeniyle bitkisel tedavi araştırırken Ebru Eren isminde bir aktarla kaşılaştım ve dediğim gibi ilgili sayfalar beni bu siteye yönlendirdi kendisiyle ilgili bilgisi olanlar ve ürünlerini kullananlar cevap verip yardımcı olursa sevinirim malum etraf şarlatan kaynıyo ve netten tanımadığımız kişilerin ürünlerini alıp sağlığımızı tehlikeye atmakta var işin ucunda ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...

buğday çimi diye ararsanız doğal ürünler satan bir site var orada satıldığını görmüştüm. kartuşunu sürekli değiştirmek gerekiyor çok pahalı bence..

Buğday çimi yazıp baktığımda bildiğimiz ot çimler çıkıyor.Ben banyo bataryası(duş) sordum canım.Yada ben bulamadım.Bana link atabilirsen sevinirim.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Ne güzel anlatmışınız süreci,inşallah başarılı sonuç alırsınız ve burda paylaşırsınız.Olumsuz düşünmeyin.Ablanızın bebanten içerikli sprey kullandığını yazmışınız.Ne olduğunu öğrenebilirmiyim.Ben de minoksil sprey kullanıyorum erkek için olanı.İnan ne kadar faydası var bende bilmiyorum.Saçlarım çok kuru o yüzden arada yağlarla bakım yapıyorum.Şampuan olarakta bioxin kullanıyorum 2 yıldır.O kadar çok uğraştım ki şimdi oluruna bıraktım artık.Güzel sonuçlar almanız dileği ile.

Eskiden doktorların yazdığı bir karışım vardı içine bephanten ampul kırıldığını biliyorum sadece :s Ama artık yazmıyorlar ısrarla birkaç doktordan istedim ama piyasadakiler iyi diye geçiştiriyorlar, bir cildiyeciye gidip ısrarla isteyiniz :9:
Minoxidil ben de kullandım ama çok düzenli kullanmadım, esasında tansiyon ilacı ama yanlışlıkla saça da iyi geldiğini bulmuşlar :) Bölgede damarlanmayı arttırması bekleniyor, bu da saçların beslenmesi için önemli tabii ama kesin etkili mi bilmiyorum... 5 kutudan fazla kullanılmaması gerektiği üzerinde yazmasına rağmen sürekli kullanan arkadaşlar var mutlaka dikkatli olunmalı... Tek kullanımda en fazla 5 sprey ve arka arkadaya 5 kutu..
Online doktor sitelerinden dermarollerı sordum birkaç doktora, tavsiye ettikleri için devam edeceğim :s Bana Ducray ın şampuanı tavsiye edildi ama elimde kerastase var bitene kadar onu kullanıcam. Bioxin ben de pek işe yaramamıştı :s Zaten bioxin serumların içinde Placebo etkisi diye yazıyor... Yani psikolojik olarak rahatlamanızı sağlıyor.. Saç diplerinize çam terebentin kullanın bence içiniz daha çok rahat eder :)
Saç dibini arındırmak için şampuanla çok yıkadığımız için kuru, benim de öyle schwarzkoph gliss in pembe ya da siyah sıvı kremlerinden sıkıyorum banyodan sonra saçım hafif kuruyunca.. :37: :1:

Buğday çimi yazıp baktığımda bildiğimiz ot çimler çıkıyor.Ben banyo bataryası(duş) sordum canım.Yada ben bulamadım.Bana link atabilirsen sevinirim.
Buldum siteyi, medisepet diye arayın bu kez :) Solda Özel Ürünler menüsünden Klor Önleyicileri seçince duş başlığı ve yedekleri çıkıyor..
Buğday çimi için çok gerekli şeyler satıyor arkadaşlar :1:

Kızlar dün gidip r66 protezi yaptırdım. Tam bir fiyasko .....:( resmen peruk gibi dürüyor . Eşim kullan alışılsın diyor ama ben kullanamayacağım......

Eskiden doktorların yazdığı bir karışım vardı içine bephanten ampul kırıldığını biliyorum sadece :s Ama artık yazmıyorlar ısrarla birkaç doktordan istedim ama piyasadakiler iyi diye geçiştiriyorlar, bir cildiyeciye gidip ısrarla isteyiniz :9:
Minoxidil ben de kullandım ama çok düzenli kullanmadım, esasında tansiyon ilacı ama yanlışlıkla saça da iyi geldiğini bulmuşlar :) Bölgede damarlanmayı arttırması bekleniyor, bu da saçların beslenmesi için önemli tabii ama kesin etkili mi bilmiyorum... 5 kutudan fazla kullanılmaması gerektiği üzerinde yazmasına rağmen sürekli kullanan arkadaşlar var mutlaka dikkatli olunmalı... Tek kullanımda en fazla 5 sprey ve arka arkadaya 5 kutu..
Online doktor sitelerinden dermarollerı sordum birkaç doktora, tavsiye ettikleri için devam edeceğim :s Bana Ducray ın şampuanı tavsiye edildi ama elimde kerastase var bitene kadar onu kullanıcam. Bioxin ben de pek işe yaramamıştı :s Zaten bioxin serumların içinde Placebo etkisi diye yazıyor... Yani psikolojik olarak rahatlamanızı sağlıyor.. Saç diplerinize çam terebentin kullanın bence içiniz daha çok rahat eder :)
Saç dibini arındırmak için şampuanla çok yıkadığımız için kuru, benim de öyle schwarzkoph gliss in pembe ya da siyah sıvı kremlerinden sıkıyorum banyodan sonra saçım hafif kuruyunca.. :37: :1:

Canım normalde saçların nasıl ? Seyretme ne durumda . Dökülme var mı ? Roller sonrası neler oldu . Yazarsan sevinirim

Minoksilin 5 kutudan fazla kullanılmadığını bilmiyordum.İçeriğini okumuştum ama dikkatimden kaçmış.Çok sağol perpaktüsü atmışım tekrar bakıcam.Çam terebenti yaklaşık 12 yıldan fazladır kullanıyorum.Benim saç dahil tüm cildim kuru.Banyodan sonra bebek yağı kullanıyorum cildime.Saçımada bepanthen,evigen,bemiks ampul ve badem yağını karıştırıp sürüyorum.Saçım boya doğal sabun kaskatı yapıyor.Donuk, bakımsız bir görüntü ve kaşıntı yaptığı için kullanmıyorum.Zeytinyağlı doğal köy yapımı sabun üstelik.Saçlarımın önleri dökülüp yerine yenileri çıktı.Nasıl döküldü ve çıktı anlamadım.Kel kalmadım ama saçlarımı kestirmediğim halde önler kısalar.Alın bölgesinde yeni çıkanlarda var.Yine de yoğun değil saçlarım.Sanırım bundan sonra olanlarla idare edicem.Krem ve kremli şampuan hiç kullanmadım.Kremin saçları döktüğünü söylerdi kuaför bir büyüğüm.Bazen bakım kremlerini görüyorum hangisi iyi nedir bilmediğimden korkumdan almıyorum.Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım diye.Dermorolleri araştırıyorum belki ileriki zamanlarda kullanabilirim.Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Dermorollerin faydasını görürseniz paylaşırsınız.Sevgiyle.

Kullandığım karışım saçlarımı yumuşacık yapıyor.Birde bakımsız bir görüntü olduğunda ellerimi ıslatıp biraz bebek yağı alıyorum saçlarıma sürüyorum.Kuaförüm söylemişti.

Son düzenleme:
Back