2 sene androcur la birlikte kullandım tüylenme sorunumun tamamen biteceğini falan iddia etmişti doktorum ama 10 kilo aldım saç dökülmesi falan hiçbir sorun çözülmedi.. tedaviye başladığımda kistlerim vardı ama diane ile başladığım ve başka hormon ilaçları da kullandığım süreçte geldiğim nokta 2 ayda bir regl olmak ve devam eden sorunlar :sDiana 35 kullanıyor musunuz ?
peri1 mesaj yollayamıyorum sana canım.görürsen ne olur bana döner misin...
protez saçın geldi mi çok merak ediyorum
canım mesaj kutum dolu olduğu için gönderememişsin
boşalttım.
saç geldi
ama henüz yaptırmadım. muhtemel bu hafta sonu yada bir sonraki hafta sonu yaptıracam.
haber veririm
. acaba diğer kızlardan hebr alan varmı.
nasıllar . ne yaptılar.
dökülmeleri nasıl?
bilen duyan gören yokmu?
naz, maritsa, jolly rose, şüko, sevsevil...... kızlar nasılsınız?
ben sık giremiyorum.nolur canım yaptırınca bana haber ver.çok çok çok ama çok merak ediyorum.geçen televizyonda bir programda izledim.kız yarışmacı olarak katılmıştı.işte hayatından bahsederken saçlarının olmadığını kafasındaki saçların yapıştırma olduğunu söyledi.ama görseniz inanamadım .hiç belli değildi aynı kendi saçları gibiydi vede çok güzeldi.
senden haber bekliyorum inna büyük bir merakla.saçın resmini koyamaz mısın buraya
merhaba canım profiline koyduğun resimleri sen mi çiziyorsun yoksa netten mi aldın :) çok güzeller de :)
Arkadaşlar bu topiktemi okudum bilmiyorum.İçinde suyu temizleyen maddeler olan duşluk vardı.Bilgisi olan veya kullananlar yardımcı olurmusunuz lütfen.
buğday çimi diye ararsanız doğal ürünler satan bir site var orada satıldığını görmüştüm. kartuşunu sürekli değiştirmek gerekiyor çok pahalı bence..
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Ne güzel anlatmışınız süreci,inşallah başarılı sonuç alırsınız ve burda paylaşırsınız.Olumsuz düşünmeyin.Ablanızın bebanten içerikli sprey kullandığını yazmışınız.Ne olduğunu öğrenebilirmiyim.Ben de minoksil sprey kullanıyorum erkek için olanı.İnan ne kadar faydası var bende bilmiyorum.Saçlarım çok kuru o yüzden arada yağlarla bakım yapıyorum.Şampuan olarakta bioxin kullanıyorum 2 yıldır.O kadar çok uğraştım ki şimdi oluruna bıraktım artık.Güzel sonuçlar almanız dileği ile.
Buldum siteyi, medisepet diye arayın bu kez :) Solda Özel Ürünler menüsünden Klor Önleyicileri seçince duş başlığı ve yedekleri çıkıyor..Buğday çimi yazıp baktığımda bildiğimiz ot çimler çıkıyor.Ben banyo bataryası(duş) sordum canım.Yada ben bulamadım.Bana link atabilirsen sevinirim.
Eskiden doktorların yazdığı bir karışım vardı içine bephanten ampul kırıldığını biliyorum sadece :s Ama artık yazmıyorlar ısrarla birkaç doktordan istedim ama piyasadakiler iyi diye geçiştiriyorlar, bir cildiyeciye gidip ısrarla isteyiniz
Minoxidil ben de kullandım ama çok düzenli kullanmadım, esasında tansiyon ilacı ama yanlışlıkla saça da iyi geldiğini bulmuşlar :) Bölgede damarlanmayı arttırması bekleniyor, bu da saçların beslenmesi için önemli tabii ama kesin etkili mi bilmiyorum... 5 kutudan fazla kullanılmaması gerektiği üzerinde yazmasına rağmen sürekli kullanan arkadaşlar var mutlaka dikkatli olunmalı... Tek kullanımda en fazla 5 sprey ve arka arkadaya 5 kutu..
Online doktor sitelerinden dermarollerı sordum birkaç doktora, tavsiye ettikleri için devam edeceğim :s Bana Ducray ın şampuanı tavsiye edildi ama elimde kerastase var bitene kadar onu kullanıcam. Bioxin ben de pek işe yaramamıştı :s Zaten bioxin serumların içinde Placebo etkisi diye yazıyor... Yani psikolojik olarak rahatlamanızı sağlıyor.. Saç diplerinize çam terebentin kullanın bence içiniz daha çok rahat eder :)
Saç dibini arındırmak için şampuanla çok yıkadığımız için kuru, benim de öyle schwarzkoph gliss in pembe ya da siyah sıvı kremlerinden sıkıyorum banyodan sonra saçım hafif kuruyunca..
Eskiden doktorların yazdığı bir karışım vardı içine bephanten ampul kırıldığını biliyorum sadece :s Ama artık yazmıyorlar ısrarla birkaç doktordan istedim ama piyasadakiler iyi diye geçiştiriyorlar, bir cildiyeciye gidip ısrarla isteyiniz
Minoxidil ben de kullandım ama çok düzenli kullanmadım, esasında tansiyon ilacı ama yanlışlıkla saça da iyi geldiğini bulmuşlar :) Bölgede damarlanmayı arttırması bekleniyor, bu da saçların beslenmesi için önemli tabii ama kesin etkili mi bilmiyorum... 5 kutudan fazla kullanılmaması gerektiği üzerinde yazmasına rağmen sürekli kullanan arkadaşlar var mutlaka dikkatli olunmalı... Tek kullanımda en fazla 5 sprey ve arka arkadaya 5 kutu..
Online doktor sitelerinden dermarollerı sordum birkaç doktora, tavsiye ettikleri için devam edeceğim :s Bana Ducray ın şampuanı tavsiye edildi ama elimde kerastase var bitene kadar onu kullanıcam. Bioxin ben de pek işe yaramamıştı :s Zaten bioxin serumların içinde Placebo etkisi diye yazıyor... Yani psikolojik olarak rahatlamanızı sağlıyor.. Saç diplerinize çam terebentin kullanın bence içiniz daha çok rahat eder :)
Saç dibini arındırmak için şampuanla çok yıkadığımız için kuru, benim de öyle schwarzkoph gliss in pembe ya da siyah sıvı kremlerinden sıkıyorum banyodan sonra saçım hafif kuruyunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?