Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zuzu,
biz de sana kendini bu kadar hızlı DEŞİFRE ettiğin için TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
selametle
Kazen bu kim erkek mi ,kadın mi ,amacı ne ,nerde yaşıyor ?
Nasil ogrenebiliriz bunlari ?
Kapıdan kovuyorsun,bacadan giriyorlar kazen .
Yaptıklarını yanlarina kar mi kalacak simdi ! Şikayet edelim ,birlik olup ne gerekiyorsa yapalim .
Yeter artık sıkıldimmmmm.
Ben nerede oldugunu buldum. Oldugunu diyorum zira bunlar 5 kisi degil bir kisi. Neler yapabilirsiniz konusuna gelince aslinda direk dava edebilirsiniz. Sonuc ne olur size bir avukat parasi(icinizde avukat yok mu ? kesin vardir !) ona da bir avukat parasi ama birde yaklasik 2.000 TL kisi basina tazminat oder. Gecmiste bunun ornekleri oldu. Hele ki sagligi tehdit ettigi dusunulurse sonunu dusunmek bile istemiyorum. Biz site olarak her turlu bilgiyi savciliga verebiliriz.
Durum budur ... Pazartesi sabahi baska bir uye icin emniyete bizim ekibimiz bir suc duyurusunda bulundu bu tur olaylar en erken 6 ay icinde de sonuclanir...
ek olarak "Lokumlar" icin tesekkur ederim ...
Bence hastaneye yatiralim o arkadaşı .durumu cok vahim gorunuyor .
kızlar hepimize mutlu bayramlar.. rabbim sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi nasip etsin...
konu hakkında ne yazacağımı bilmiyorum sadece en son bioblas şampuan aldığımı ve içine çam terebentin yağı kattığımı hatırladım dün akşam.(sanspasa öyle yaptığını yazmıştı). ben sonuna kadar inandım biliyorsunuz. rabbim inancımız hatrına inşallah şifa verir. benim tek derdim (sizin gbi) saç dökülmemin durması ve eski güzel günlerime geri dönmek. başka amacım yok.
hepimiz roller ve sarımsak konusunda hem fikiriz anladığım. neden niçinleri düşünmek sadece anksiyetemi artıyor. tek aklıma gelen bu kadar ayrıntı bildiklerine göre rolleri iyi biliyorlar ve yanlış bilgi vermediler. en azından bu kar. ben hergün yaptım malum. acaba son zamanlardaki artışın sebebi kökleri zedelemem miydiki? bilemiyorummmmm... düşünmek bile istemiyorum. ilk gün hariç olanları hergün okudum ama yazamadım:........... neden bilmiyorum. belkide halen sanspasanın varlığına (rollerle tedavi olan biri olarak)inanmak istiyor olabilirim.
bu arada aklıma geldi. kuaförde roller kullanan birilerinin saçalrı çıkmış hikayeside aynı kişidenmiydi kızlar. halen içimde bir ümit .................var
hepinizi çok seviyorum. lütfen 'hamamcıya kızıp natır dövme'yelim. birbirimize desteğimizi esirgemeyelim. benim sizlere çok ihtiyacım var. varlığınız benim için çok önemliiiiii
tekrar iyi bayramlarrrrrrrrrr
Bu mevzuyla ilgili psikologa giden var mı? Psikolojimin cok bozulmasından korkuyorum :/
bir manyak uğruna psikolojimi bozmayacak kadar "dik" im..Olan oldu artık, önümüze bakmakta fayda var. Zaten o manyak yaptığının bedelini fazlasıyla ödeyecek, o da ayrı bi konu.
yalnız roller uygulamasıyla ilgili olarak belirtmek istediğim çok önemli bir nokta var. Bayram ziyaretinde bir arkadaşımla konuşurken, deri hakkında fazlasıyla bilgi sahibi olduğunu keşfettim. Bana, her gün ve çok bastırılarak yapılan uygulamalar sonucu saç derisi fazlasıyla zarar görmüş olabilir dedi. Geri dönüşü mümkün olmayan hasarlar vermiş olabilirmişiz. Saç derimin sağlığından emin olmadan roller yapmamaya karar verdim.
ya kıslar bana bi akıl verin şu sarımsak olayını rollerden sonra mı yapem nabem nerelere gidem ben ya? rollerı nası uygulim. offf.. boyunuz devrilsin e mi burda şapşal ettiniz insanları..
bir manyak uğruna psikolojimi bozmayacak kadar "dik" im..Olan oldu artık, önümüze bakmakta fayda var. Zaten o manyak yaptığının bedelini fazlasıyla ödeyecek, o da ayrı bi konu.
yalnız roller uygulamasıyla ilgili olarak belirtmek istediğim çok önemli bir nokta var. Bayram ziyaretinde bir arkadaşımla konuşurken, deri hakkında fazlasıyla bilgi sahibi olduğunu keşfettim. Bana, her gün ve çok bastırılarak yapılan uygulamalar sonucu saç derisi fazlasıyla zarar görmüş olabilir dedi. Geri dönüşü mümkün olmayan hasarlar vermiş olabilirmişiz. Saç derimin sağlığından emin olmadan roller yapmamaya karar verdim.
İlahi ogltkn güldürdün beni ya :)) o hastaligi belirsiz icin niye psikolojimi bozayım, benim kastım sac dökülmesiyle ilgili psikolojik sorun yaşayıp psikologa gittiniz mi, destek aldiniz mi yada bu boyuta geldiniz mi? Aga olanlari kastediyorum. Ciddi sıkıntı yaratan bir durum.
peki saç derimizin sağlığının yerine geldiğini nasıl anlayacağız?ooofff ya çok moralim bozuk..salı gününden beri roller yapmıyorum..ne zaman başlayacağımı da bilmiyorum((inş saç derimize zarar vermemişizdir..