Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
biri de şey yazmıştı. kardeşi varmış kız kardeşi özel çocuk işte saçı yok onda çıkardık filan diye. kimdi o bu beş kullanıcıdan biri miydi.

evet ben en çok ondan etkilenmiştim onun yazısını okuyunca roller aldım cheguevara onlardan biri

roller dışında bir şey kullanıyor muydun saçlarının düzeldiği süre zarfında? bir de bildiğim kadarıyla sen hamilesin acaba ondan mı oldu hani hamilelikte de saçlar düzeliyormuş ya? allah bebeğine de sana da sağlık versin inşallah.

roller ile tanışmadan önce PRP,saç mezoterapisi(10 seans) yaptirdim.cesitli vitaminler kullandim.dogal olarakta uzum cekirdegi filan yedim(saca cok faydali oldugu icin)bu arada sacimin duzelmesi ben hamile kalmadan onceydi.cikan saclar hamilelikten once cikti eger roller sayesindeyse tam emindegilim suphe ile bakiyorum su andan itibaren.

ya arkadaş bi de yok kanser yok özel çocuk yok erkeklerde çıktı saç diye amma organize çalışmışlar haaa. roller çetesi.

cevapların için teşekkür ederim jollrosecum. ya şimdi rollerın mantığı var aslında kan dolaşımı için. saç için de yapmış adamlar zaten. tvde bi doktor da kökler ölmez dolaşımı hızlandırmak lazım filan demişti gerçi bunu herkes söylüyor.dolaşımı hızlandırmaya faydası olduğu aşikar ama bu insanlar niye saçımıza hunharca savaşa girer gibi girişmemizi istediler dış mihrakların oyunu mudur nedir annamadım ben ::))

ayrica hamileligin sacima oyle dendigi gibi bir artisi yok olmadi da.eski normal zamanlarimda sacim ne kadar dokuluyorsa ayni sekilde yani su anda da.gunluk ne kdar dokuluyorsa saglikli insanlarin saci oyle dokuluyor.zaten ben bu aleti onlar yadiktan sonrada cok arastirdim haftalarca yabanci sitelerden ordaki kullanici yorumlarinidoktor yazilarini okudum.angelina jolie ve brad pitt en unlu en eki kullanicilariymis.avrupada cok iyi taniniyor alet turkiyede daha cok yeni malesef kimse bilmiyor tanimiyor bu aleti.

ya aletin çok zararlı tehlikeli birşey olduğunu sanmıyorum ben de. ama böyle bir dümen olunca işte insan paranoyaya kapılıyor.

brad pitt angelina coli de mi saçlarına kullanıyormuş?

canim ne icin kulladiklarina dair detayli bilgi yazmiyor fakat kullandiklarini yaziyordu sitede.
ben bunu jinekologuma,dermatologuma da sorarak kullandim.dermatolog da jinekolog da sac icin kullanilabilecegini ve mantikli bi isleyisinin oldugunu soylediler.

ya aletin çok zararlı tehlikeli birşey olduğunu sanmıyorum ben de. ama böyle bir dümen olunca işte insan paranoyaya kapılıyor.

brad pitt angelina coli de mi saçlarına kullanıyormuş?

sevgili betibeti;
mesaj yazma hakkim yok uzgunum.100 mesaj dolmadan mesaj yazamiyormusum.burdan cevaplayabilirim sorunu eger uygun gorursen.

arkadaşlar ban yediğim için konuyu misafir olarak okudum...arada takip ediordum zaten ...saç konusunda çok dertli değilim ama ilgimi çekmişti çünkü çok saçma geldi açıkçası...o kadar üzüldümki sizin adınıza anlatamam ve şokkk oldum ...gelecek olan açıklamayı da sabırsızlıkla bekliyorum o kişiden...buna hakkınız var çünkü...kazenden allah razı olsun...kim bilir kaç konu var öle kundaklanan...denek olarak başkalarını kullanan..

resmen şoktayım(((ben bu konu için üye olmuştum..çok inanmıştım..her gün ağlaya ağlaya roller yapıyordum..duygularımızla ve umutlarımızla oynadılar..insanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum..

ben şoku atlattım, artık çok sinirliyim !

sanspasa gittiği uzuuun seyahatten döndümü acaba diye bi bakayım dedim (!)

Nasıl olsa önünde ekran var, yüzümüze bakmak zorunda bile kalmayacaksın.
Bir parça bile insanlığın varsa eğer, çıkıp da amacım buydu de bari.
Biz de hangi amaç uğruna kullanıldık onu bilelim.

Olanları düşünmekten ,gece doğru dürüst yatamadım .
Gelmezler artık ogltkncığım yüzleri mi var sanıyorsun .

Dün saat 5 civarında giriş yapmışlar :/ isteselerdi o zaman yazarlardı.

kızlar dün yazılanları okuduğumda resmen şok oldum inanamadım kendimi teselli etmek için şöyle düşündüm ben dermarollere başladığımda sadece buradan okuyarak yapmadım dermarolleri satan kişilerle güzellik uzmanlarına danıştım uygun olur mu yapılabilir mi diye belki hatayı uygulamada yaptık gün aşırı yaparak saç dersine çok tahribat verdik ben uygulamadan vazgeçmiş değilim gün aşırı değilde iki gün bekleyip yapmayı düşünüyorum ısırgan suyuna da devam edicem moralinizi bozmayın kızlar bizim umutlarımızla oynadılar bir sürü kişide hayal kırıklığı yarattılar doğru ama biz bu sorunu yine birlik olarak yenebiliriz saçımızın çıktığı günleri burdan müjdelemek için herkese inat devam diyorum...!!!

9 tane misafir var :/ hiç bu kadar çok misafirimiz olmamıştı .

Sevgili Kazen ,

Eğer o üye çıkıp buraya herhangi bir açıklama yapmazsa ,ne yapmayı düşünüyorsun ?

Son düzenleme:
ya bi de ben safi limonun saça sürüldüğünü hiç duymadım bi yerde iyice yaktıracaklardı ha.. allahtan yapmamışız.

Evet dedim ben saçını yakar limon diye .Nette arattığımda limon+sarmısak kürünü zaten görememiştim.

İşin ilginç yanı o bahsettikleri tarif için adamı yerinden hopatıyor demişlerdi :/ ne ben ,ne de perinin canı çok fazla yandı ! şimdi gel de çık bu işin içinden .

Son düzenleme:
nasıl bir tezgahın içersindeyiz ben anlamadım ya.. hele bi de kanser gibi bi hastalığı kullanmak..yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…