Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kizlar, bende siparish verdim.Dr.rollerin kendi sitesinden 1 haftaya elimde olacak.50 $ satin aldim.Ben yorumlarinizi hep misafir olarak okuyordum.Benim dikkatimi bir sey cekmishdi.Ucude ayni yazi sekliyle yaziyorlardi, yani dikkat ederseniz gorursunuz.Bizim yazilarimiz alt-alta birine yakin.Ama onlarinki alt-alta bir-birine uzak.Ben tesaduf dedim ama, hep dikkatimi cekdi bu yazi sekli.

simdi ben bu Dr.Rolleri kullaniyimmi, yoksa kullanmayimmi? Kararsiz kaldim.1 hafta sonra elimde olacaq cunki:( Bende 1.5 aldim keske kucuk alsaydim

Son düzenleme:
sevgili peri;
konuyla ilgili yorumlarini bekliyorum.

jollyrose cum,
ne yazılır ne çizilir bilemedim.. amaçları neydı, neden yaptılar inan düşünmek bile istemiyorum, aklıma zaman zaman soru işaretleri gelmedi desem yalan olur , ama 'dervişin fikri ne ise zikri o olur' hesabı yakıştıramadım sanırım. bu saatten sonra öfke üzüntü hiç bişey yok içimde. Rabbim bilidiği gibi yapsın sadece. bizim niyetimiz belli. bize doğru yolu gösterip şifamızı versin. sadece tutunduğum bir dal vardı... ve şimdi yok oldu. tamamen boşlukta hissediyorum kendimi.. sanki denizde gemisiz kalmışım gibi özetle...senin yazışmalrından sanki daha önceden sanspasayı tanıdığını düşünmüştüm ben acaba yanıldımmı bilmiyorum?
bildiğim tek şey burda ard niyeti olmayan bizler birlik olursak, elbet bir çözüm yolu bulacağız.....eleleeeeeeeeeeeeee

Şu an 35-50 tele yakın dökülüyor saçım .Ek olarak ;haftada 2 kez çinko hapı,gün aşırı demir hapı ve haftada bir b12 vitamini kullanıyorum .
Saçlarıma sürdüklerimi zaten biliyorsun .Dönüşümlü olarak sarmısak maskesini ,ampülleri ,barcelona yağını fln kullandım .

Ben de cezasız kalsın istemiyorum .Kazen gelse bir açıklama yapsa ,çok iyi olacak .
Tararkenmi 35 -50 tel sac dökülüyor? Bence bu cok iyi.

Bentoprakçım,
Yalan - yanlış bilgilendirme yok aslında. Bizimde kafamızı karıştıran şey bu. Amacın ne olduğunu da bu yüzden anlayamıyoruz. Roller doğru, sarımsaklı kür doğru. Hiç birimiz araştırmadan kafa derimize, rast gele işlemler yapmadık tabiki. Ben yabancı forumları dahi hatim ettim tabiri caiz ise. Roller, saçta, ciltte, yüzde, çatlaklarda, selülitte ve scarlarda uygulanıyor ve başarılı sonuçlar alıyorlar. Alete de haksızlık etmemek lazım.

Peri ben kullanıyodum, başta dökülmem çok azaldı. Sonra yine eskiye yakın oldu. Ama şunu da belirteyim ki ben çok istikrarlı kullanamadım.

canım benimde başlangıçta inanılmaz azaldı dökülmem sonra tekrar arttı. bende tam tersine her gün uyguladım. son zamanlarda ertes, gün derimdeki ağrı azalmadığı için gün aşırı yapmaya başlamıştım. sanırım doğru yöntem 3 gün ara gibi siz ne dersiniz.......
bugün dikkatimi çeken şey.. saçımın sağ yarısına roller yapıp banyoya girdim soldan daha çok döküldü. ama yaptığım roller hafifti. yani kanatmamaıştım......yoruma açığım kzılar....

canım saç dökülmem bir hayli azalmıştı eskisine göre...ama son günlerde biraz arttı ..saçım için şunları yapıyorum;günde 2 adet priorin kullanıyorum,rolleri günaşırı yapmaya çalışıyordum ama bundan sonra haftada bir yapacağım, 0.5 lik roller kullanıyorum,
haftada bir bitkisel bir saç bakım kürü var onu yapıyorum,demir ilacı kullanıyordum ama bırakmıştım,demir depoma bir baktırayım gerekirse yine kullanırım...
benim yaptıklarım bunlar şimdilik... bir de belli aralıklarla rauschun söğüt kabuğu şampuanını kullanıyorum...

şükocum, sen ben ogltkn şuan 3 kişi başlangıçta dökülmesi azalan sonradan eskiye dönen. peki senin kullanım sıklığın neydiiii?

Hergün kullanılması yalan yanlış bir bilgi :50: onun dışındakiler doğru tabii ,asla alete haksızlık edemem ben de :26:ama inancımı yitirdim ya ,yitirdimmmmmmmmmm.

maritsam sakın. hep beraber çıktığımız yolu hep beraber tamamlayacağız... roller doğru tercih. ama nasıl ve ne sıklıkta kullanacağımıza karar vermeliyiz. hadi bir gayretttt

simdi ben bu Dr.Rolleri kullaniyimmi, yoksa kullanmayimmi? Kararsiz kaldim.1 hafta sonra elimde olacaq cunki:( Bende 1.5 aldim keske kucuk alsaydim

nazlıcım, kullan kullanma diyemem, sanırım bu durumda kimse net bişey diyemez kararını sen vermelisin. ben kendi adıma kullanmaya devam edecem. inancım halen var. garip ama dökülmesine rağmen halen umudum var............... bizi denek olarak kullanıp ellerine ne geçecektiki. 1.5 rollere fda onayımı alacaklar. siz kullanın size iyi gelirse bende kullanırm mıydı acaba. ama bunun için bunca çabaya gerek varmıydı? başka bir açıklama olmalı. önerdikleri yanlış değildi. sadece sıklık bence sorun. ben her gün yaptım düşün hergün. sabahları 6 da kalkıp 9 da işe gittim. 3 saat gölerimden yaş geldi.. vardır bunda da bir hayr. ben her şerde bir hayr olduğunu düşünüyorum. rabbim bile bile kullarını yanlışa göndermez. burda kullanan herkes araştırdı kullandı. hele ben tüm yabancı siteleri araştırdım. okuduklarımdan tek farklı olan uygulama sıklığı. bu kadar bilgiyi nerden biliyorlar bide. sanpasa 3-4 ayda çıktı saçlarım demiş. hakkatende cansızlaşmış bir saç kökünün tekrardan üretken hgale geçmesi ve saç çıkarması ancak bu kadar zaman alır.
belki ben şuan tutunacak dalım kalmadığı için elimde olana tutunmaya çalışıyorum halen. inanın şuan ne düşüneceğimi bile bilmiyroum.
bilidğim rollere devam edeceğim ama daha az sıklıkla. beraberinde bişey yapacağım. oda muhtemelen kızlarında fikirlerini alıp zeytin yağ- sarımsak- sarı
herşey gönlümüzce olsun. bayram geliyor . rabbim mübarek günler için dualarımızı kabul etsin.
bu arada herkese iyi bayramlar

nazlıcım, kullan kullanma diyemem, sanırım bu durumda kimse net bişey diyemez kararını sen vermelisin. ben kendi adıma kullanmaya devam edecem. inancım halen var. garip ama dökülmesine rağmen halen umudum var............... bizi denek olarak kullanıp ellerine ne geçecektiki. 1.5 rollere fda onayımı alacaklar. siz kullanın size iyi gelirse bende kullanırm mıydı acaba. ama bunun için bunca çabaya gerek varmıydı? başka bir açıklama olmalı. önerdikleri yanlış değildi. sadece sıklık bence sorun. ben her gün yaptım düşün hergün. sabahları 6 da kalkıp 9 da işe gittim. 3 saat gölerimden yaş geldi.. vardır bunda da bir hayr. ben her şerde bir hayr olduğunu düşünüyorum. rabbim bile bile kullarını yanlışa göndermez. burda kullanan herkes araştırdı kullandı. hele ben tüm yabancı siteleri araştırdım. okuduklarımdan tek farklı olan uygulama sıklığı. bu kadar bilgiyi nerden biliyorlar bide. sanpasa 3-4 ayda çıktı saçlarım demiş. hakkatende cansızlaşmış bir saç kökünün tekrardan üretken hgale geçmesi ve saç çıkarması ancak bu kadar zaman alır.
belki ben şuan tutunacak dalım kalmadığı için elimde olana tutunmaya çalışıyorum halen. inanın şuan ne düşüneceğimi bile bilmiyroum.
bilidğim rollere devam edeceğim ama daha az sıklıkla. beraberinde bişey yapacağım. oda muhtemelen kızlarında fikirlerini alıp zeytin yağ- sarımsak- sarı
herşey gönlümüzce olsun. bayram geliyor . rabbim mübarek günler için dualarımızı kabul etsin.
bu arada herkese iyi bayramlar

Canim INSHALLAH Sac dokulmen dayanir.Bende internette arastirdim , videolara baktim kullanan cok fazla insan var. 2 haftada bir kullan bence sende.
Bende cok sevinmisdim, hemen siparish verdim.INSHALLAH RABBIM Hepimize yardim eder.Cevapladigin icinde ayrica tesekkur ederim :* Opuyorum, moralini bozma sakin.Seninde dedigin gibi .Her serde bir hayir vardi

$d-q prosüdürü1.jpg Kizlar resime dikkatla bakin Haftada 2-3 kez yaziyor

Uygulama esnasında normalden fazla basınç ve zorlama yapmayınız.

Herhangi bir allerjik reaksiyonla karşılaşırsanız ürünü kullanmayı bırakın ve
doktorunuza danışın.

Herbir Derma-Q Roller KİŞİSEL kullanım içindir.Lütfen Derma-Q Roller'ınızı
başka kimse ile paylaşmayın.

Oda sıcaklığında ve havalandırılmış bir ortamda özel kutusu içinde muhafaza
edin.

Ürünü temizlemek için kesinlikle yüksek basınçlı su veya sıcaklık verilerek
temizleme yöntemleri uygulanmamalıdır.
Bir sonraki kullanımızdan önce ürünü temizlemek ve steril etmek için alkol
kullanınız.

Ürünü kullanmanızın ardından uygulama bölgesinde hafif kızarıklık ve kaşınma
gibi etkiler oluşabilir.Bu reaksiyonlar genellikle 1 gün içerisinde geçer

şükocum, sen ben ogltkn şuan 3 kişi başlangıçta dökülmesi azalan sonradan eskiye dönen. peki senin kullanım sıklığın neydiiii?

dökülmem biraz arttı ama yine de eskisine oranla daha az canım.... yani buna da şükrediyorum...
ben rolleri günaşırı kullanmaya özen gösterdim arada unuttuğum zamanlar da oluyordu tabi...
ama bundan sonra haftada bir kullanırım diye düşünüyorum...

kızlar olan oldu artık. rabbime havale edelim. şimdi ne yapacağımızı planlayalım. kimler roller kullanıyor( lütfen ziyaretcilerde üye olsun)? kimler rollerden fayda gördü? yeni saçı çıkan yada dökülmesi rollerle duran varmı? sarımsak yağ yumurta karışımı kullanan varmı? hadi birlik olma zamanı elele verelim çıkış yolu bulalımmmm...
rabbim derdimize derman nasip etsin. rollerin mantığı doğru bence....
sadece deneyim lazım. hadi kızlar... jollyrose sen sanspasayı daha önceden tanıdın sanırım. ? şüko, maritsa, beti, naz, aklıma gelmeyan diğerleri son hallerimizi yazıp ortak bir yol bulalım lütfen.

sevgili peri merhaba
ben sanspasayi onceden tanimiyorum.nasil ve neden bu hisse kapildigina bir anlam veremedim.burada bana cok yardimci oldugu bana ala gibi davrandigi icin profilinde yasadigi sehir antalya yazdii ve ben antalyaya yakin bir sehirde yasadigim icin onun acikcasi kel halini fotograflarla ve yeni halinide. saclariyla ormek istedim.kisacasi gozumle gorup inanmak istemistim.fakat boyle birsey gerceklesmedi elbette.cunku kendisi bana yalan soylemis.amerikada yasiyormus nymanhattan hatirlarsaniz ilk mesajlarinda ben onu taniyorum galiba newyorkta yasiyor gibi biseyler yazmisti.herneyse senibenim onu tanidigimi dusunmene iten seyi merak ettim bana da soylersen bende ogrenirim.

Eki Görüntüle 538935 Kizlar resime dikkatla bakin Haftada 2-3 kez yaziyor

Uygulama esnasında normalden fazla basınç ve zorlama yapmayınız.

Herhangi bir allerjik reaksiyonla karşılaşırsanız ürünü kullanmayı bırakın ve
doktorunuza danışın.

Herbir Derma-Q Roller KİŞİSEL kullanım içindir.Lütfen Derma-Q Roller'ınızı
başka kimse ile paylaşmayın.

Oda sıcaklığında ve havalandırılmış bir ortamda özel kutusu içinde muhafaza
edin.

Ürünü temizlemek için kesinlikle yüksek basınçlı su veya sıcaklık verilerek
temizleme yöntemleri uygulanmamalıdır.
Bir sonraki kullanımızdan önce ürünü temizlemek ve steril etmek için alkol
kullanınız.

Ürünü kullanmanızın ardından uygulama bölgesinde hafif kızarıklık ve kaşınma
gibi etkiler oluşabilir.Bu reaksiyonlar genellikle 1 gün içerisinde geçer

sanırım en ideali bencede haftada 2-3 kez.
kızlar siz ne dersiniz.....

tam ben üye oldum sanspasa gitti. kaşıntı saç habercisi her yarada olduğu gibi iyileşme belirtisi. sanspasa ben galiba seni sanal dışındada buldum dünya küçük derler ya öyle eğer doğruysa tahminlerim newyorktasın galiba oğlunun birinin adı şans diğeri paşa bu kadar da tesadüf olmaz sanırım adını vermiycem tabi ama sana selam gönderdim umarım alırsın yada döndüğünde konuşuruz süper bi kadınmışsın bunuda parantez içinde belirteyim ben melek demiştim zaten
naz amacım kırmak değildi tabi sert olmuş kusura bakma sen aldırma bana

sevgili peri1;
bak bu nymanhattan'in sanspasayi tanidigina dair mesaji.
sence ben nerden ve nasil taniyabilirim bu insanlari.
bunu. yazan ben degilim,nymanhattan.hatta nicki bile sanspasanin yasadigi sehirin adi.bunlarin hepsi pislik.Alllah'a yakin bana uzak olsunlar.ben Allahtan korkan bir kulum.isim olmaz boyle sahtekarlarla ve sahtekarliklarla.

Merhaba naz,Peri ve diğer arkadaşlar

uzun zamandır giremiyordum dün akşam girdim bütün sayfaları okudum ve şoktayım sinirden dün yazamadım.sanspaşa zaten baştan beri inanmıyordum hislerimde yanlmamışım.Allaha havale ediyorum onları.Şimdi bunlar farklı nicklerle farklı bilgisayarlarla tekrar üye olup birşey yazarlarsa nasıl anlcaz.Yine kandırılırsak?

sevgili peri1;
bak bu nymanhattan'in sanspasayi tanidigina dair mesaji.
sence ben nerden ve nasil taniyabilirim bu insanlari.
bunu. yazan ben degilim,nymanhattan.hatta nicki bile sanspasanin yasadigi sehirin adi.bunlarin hepsi pislik.Alllah'a yakin bana uzak olsunlar.ben Allahtan korkan bir kulum.isim olmaz boyle sahtekarlarla ve sahtekarliklarla.

jolly rose yanlış anlamanı istemem tatlım. ben sadece daha önce farklı bir konudan dolayı yazışmanız olmuş gibi algılamıştım. yanlış hissettirdiysem özür dilerim. yani seninle daha önceden de yazışmışmıydı diye sormak istemiştim. sorry

sevgili peri merhaba
ben sanspasayi onceden tanimiyorum.nasil ve neden bu hisse kapildigina bir anlam veremedim.burada bana cok yardimci oldugu bana ala gibi davrandigi icin profilinde yasadigi sehir antalya yazdii ve ben antalyaya yakin bir sehirde yasadigim icin onun acikcasi kel halini fotograflarla ve yeni halinide. saclariyla ormek istedim.kisacasi gozumle gorup inanmak istemistim.fakat boyle birsey gerceklesmedi elbette.cunku kendisi bana yalan soylemis.amerikada yasiyormus nymanhattan hatirlarsaniz ilk mesajlarinda ben onu taniyorum galiba newyorkta yasiyor gibi biseyler yazmisti.herneyse senibenim onu tanidigimi dusunmene iten seyi merak ettim bana da soylersen bende ogrenirim.

tatlım dediğim gibi farklı bir topikte daha önceden yazışmanız varmış gibi gelmişti bana (bebek?). ama yanılmışım. aslında bunu sorma sebebim.sanspasa sadece bu topik içinmi üye olmuş onu analamay çalışlıyorum. eğer sadece bu topik içinse yani sadece roller içinse. firma elemanı mı acaba diye düşünecektim. seni tenzih ederim. asla sana tanıyorsun ilişkin var demek istemedim arkadaşım. yanlış analamanı istemem..
sevgilerimle

Y
Tararkenmi 35 -50 tel sac dökülüyor? Bence bu cok iyi.

Hayir gun icinde toplam .benim gecen seneden beri inanilmaz dokuluyordu .son bir ayda durdu diyebilirim.
Ya kizlar ben burdan artik yazmak istemiyorum ! Birbirimize ozelden neler kullandigimizi yazmak daha mantikli.
Bu insanlar bizden faydalansin istemiyorum .ben artik yokum .

Herkese iyi akşamlar;
Arkadaşlar benim size tavsiyem önce dr ne ilaç verdiyse onu kullanın rollerı bir yardımcı yöntem olarak görün ve haftada 1 veya 2 tahriş etmeden yapın
ben 1mm kullanıyorum çok tahriş olunca üstünden geçtim sadece çok bastıramdım. roller kullanmaya başladığımdan beri dökülmem durdu ama tedavim roller mı hayır değil roller sadece yardımcı yöntem benim erkek tipi dökülmem var o yüzden doğum kon. hapı + hormonel bir ilaç daha kullanıyorum ve minoxil çünkü erkek tipi dökülme için dr bunları veriyor. Tek çarem bu... Unutmayın roller yardımcı çözüm..mutlaka doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın sarımsak limon zeytin yağ bunlarda tedavinize yardımcı olur ama tedavi etmez Doktortorunuza güvenmezseniz başka doktorlara gidin 2 3 dr gezdikten sonra hangi dr ye inanırsanız onun dediklerini yapın onlar bu işin uzmanı kim burda doktor kim uzman bilemeyiz ama onlar bu işe 10 senesini vermiş.Bir arkadaş yukarda yazmış dr doğum kont. hapı verdi kullanmadım hayıt tohumu kullanıyorum diye zaten dr sana söylemiş gözünle gördüğün doktora inamıyorsunda bizemi soruyosun aramızda o kadar umut tacirleri dolaşırken hemde:(
Arkadaşlar bir şey daha söyleyeceğim hangi tedaviye başladıysam tedavi etki etti çünkü içimde deli gibi coşan umudum vardı bu sefer işe yarayacak dedim her seferinde önemli olan o umudu ayakta tutmak mezoterapiye gitim 1 hafta sonra dr sende değişim var ne çabuk, çok şaşırtıcı dedi.sevindim sonra ne olduysa umutsuzluğa kapıldım mezoda işe yaramadı:( sonra roller deli gibi sasçım dökülürken aldım elime uyguladım inanırmısınız o kadar güvenmiştim ki ben bu roller a ilk yaptığım günün ertesi bir tel saçım dökülmedi defalarca kez denedim elimle yokladım 1 tel dökülmedi anladım ki en başta uygladığım tedaviye inanacağım ve hiç bir zaman inancımı kaybetmeyeceğim.

Back