biri de şey yazmıştı. kardeşi varmış kız kardeşi özel çocuk işte saçı yok onda çıkardık filan diye. kimdi o bu beş kullanıcıdan biri miydi.
evet ben en çok ondan etkilenmiştim onun yazısını okuyunca roller aldım cheguevara onlardan biri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri de şey yazmıştı. kardeşi varmış kız kardeşi özel çocuk işte saçı yok onda çıkardık filan diye. kimdi o bu beş kullanıcıdan biri miydi.
roller ile tanışmadan önce PRP,saç mezoterapisi(10 seans) yaptirdim.cesitli vitaminler kullandim.dogal olarakta uzum cekirdegi filan yedim(saca cok faydali oldugu icin)bu arada sacimin duzelmesi ben hamile kalmadan onceydi.cikan saclar hamilelikten once cikti eger roller sayesindeyse tam emindegilim suphe ile bakiyorum su andan itibaren.roller dışında bir şey kullanıyor muydun saçlarının düzeldiği süre zarfında? bir de bildiğim kadarıyla sen hamilesin acaba ondan mı oldu hani hamilelikte de saçlar düzeliyormuş ya? allah bebeğine de sana da sağlık versin inşallah.
ayrica hamileligin sacima oyle dendigi gibi bir artisi yok olmadi da.eski normal zamanlarimda sacim ne kadar dokuluyorsa ayni sekilde yani su anda da.gunluk ne kdar dokuluyorsa saglikli insanlarin saci oyle dokuluyor.zaten ben bu aleti onlar yadiktan sonrada cok arastirdim haftalarca yabanci sitelerden ordaki kullanici yorumlarinidoktor yazilarini okudum.angelina jolie ve brad pitt en unlu en eki kullanicilariymis.avrupada cok iyi taniniyor alet turkiyede daha cok yeni malesef kimse bilmiyor tanimiyor bu aleti.ya arkadaş bi de yok kanser yok özel çocuk yok erkeklerde çıktı saç diye amma organize çalışmışlar haaa. roller çetesi.
cevapların için teşekkür ederim jollrosecum. ya şimdi rollerın mantığı var aslında kan dolaşımı için. saç için de yapmış adamlar zaten. tvde bi doktor da kökler ölmez dolaşımı hızlandırmak lazım filan demişti gerçi bunu herkes söylüyor.dolaşımı hızlandırmaya faydası olduğu aşikar ama bu insanlar niye saçımıza hunharca savaşa girer gibi girişmemizi istediler dış mihrakların oyunu mudur nedir annamadım ben ::))
ya aletin çok zararlı tehlikeli birşey olduğunu sanmıyorum ben de. ama böyle bir dümen olunca işte insan paranoyaya kapılıyor.
brad pitt angelina coli de mi saçlarına kullanıyormuş?
tabi ki de jolly ben burdan çok meşguliyet yaratmamak için özelden attım