Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ya şimdi bu kişiler dışında rollerı kullanıp da fayda gören var mı topikte? maritsacım senin dökülmen rollerdan sonra mı azalmıştı? ya da başka kim var?

ya var ya umarım bi karışıklık vardır. inanılır şey değil.

Evet benim şaşırdığım nokta bu onlardan başka rollerdan sonuç alan yok sanspasa yazdıktan sonra herkes aldı rollerı ama nasıl olduda onlar hemen sonuç aldı bizde en çokta peride hala bir şey yok birde şiddetle heryerde 1.5 mm kullanmayın dendikçe üstünde yazdığı halde biz onlara inanıp 1.5luk aldık baobab hele bugün sana inanıp güvenip senin dediklerini yapmayı düşündüm sana inandığım gün seni kaybettim ne acı...

Kızlar kötü bir durum tabi orası tamam ama bir yandan da Allahtan saçma sapan birşey kullanmamışsınız birde o taraftan bakın sarımsak o aletin ne zararı olacak ki?

canım, sarımsakta sorun yok da , alet kafa derimize giren iğnelerden oluşuyo. Kafa derimizi gün aşırı zımparaladık. Millet 10 günde bir yapın ve 0,5'lik kullanın derken, sırf burda bir sürü insan gün aşırı ve 1,5'luk ile sonuç aldı diye biz de aynısını yaptık:50:

Maritsa,
al benden de o kadar, bi de bu insanlara avukatlık yapmaya kalktım. Kendimi kullanılmışın dışında, salak gibi hissediyorum !
Kazen bu vesile ile tekrar özür diliyorum ama insanların bu kadar kötü olabileceğini hesap edemedim.

Hata yapmisiz ozur dilerim ....

dedigim gibi taslar yerine tam oturmadigi icin bu 5 kisi de ayni dememistim. Sorularima cevap aldim, guzel paylasimlar dilerim...

Kazen bey merhaba; özür dilemiştiniz bende beğen yapmıştım mesajınızı iptal ettim bu durumda beğeniyi

canım, sarımsakta sorun yok da , alet kafa derimize giren iğnelerden oluşuyo. Kafa derimizi gün aşırı zımparaladık. Millet 10 günde bir yapın ve 0,5'lik kullanın derken, sırf burda bir sürü insan gün aşırı ve 1,5'luk ile sonuç aldı diye biz de aynısını yaptık:50:

Maritsa,
al benden de o kadar, bi de bu insanlara avukatlık yapmaya kalktım. Kendimi kullanılmışın dışında, salak gibi hissediyorum !
Kazen bu vesile ile tekrar özür diliyorum ama insanların bu kadar kötü olabileceğini hesap edemedim.

ay vallahi ya bende avukatlık yaptım bide bilmeden atladım :34:Kazen beyi bide çekiştirdik aynı işyerinden olamazlarmı diye? bende özür diliyorum kendisinden

Maritsa,

Kızlar kötü bir durum tabi orası tamam ama bir yandan da Allahtan saçma sapan birşey kullanmamışsınız birde o taraftan bakın sarımsak o aletin ne zararı olacak ki?

Hiçbir yerde gün aşırı kullanın demiyordu .Ben orjinal dermaroller satışı olan yere tel. açıp ,bilgi aldım 0.5 likten fazlasını kullanmayın dediler:50: buna rağmen hepimiz gittik sansapa önerdi diye 1.5 luk aldık :( bilmeden belki de saç derimize büyük hasarlar verdik .

Hiçbir yerde gün aşırı kullanın demiyordu .Ben orjinal dermaroller satışı olan yere tel. açıp ,bilgi aldım 0.5 likten fazlasını kullanmayın dediler:50: buna rağmen hepimiz gittik sansapa önerdi diye 1.5 luk aldık :( bilmeden belki de saç derimize büyük hasarlar verdik .

ya evet saç derisini kanatacağım diye ogltkn uğraşıyordu...badem yağı ile diplere biraz masaj yapın deri kendini yeniler ve dinlenir

zart zurt mesaj yazıorum kusura bakmayın da gerçekten sinirlerim bozuldu ya. ogltkn ne diyim bilmiyorum ki. herşeye rağmen inşallah yaptıklarınız çabalarınız boşa gitmez.

çaba harcadığmı gören bi saç derim kaldıysa tabi:50: Ben bi de başlarda baobab 30 kez dedi diye aynı yerden 30 kez geçmeye çalışıyodum. Kel kocasının saçları çıktı ya, ben de benimkileri mevcudun 3 katına çıkartma aşkıyla aynen dediği gibi yaptım. Sonra neyseki maritsa 15e düşür dedi de, yarı yarıya az hırpaladım derimi:50:

bi de kontrole gittiğinde iki tane porfesör aldı filan demişti. he allam ya
evet betibeti, benim de aklıma bu gelmişti de yazmamıştım. Hem kızmışlar, ama hem de almışlardı !

maritsam, 10 dk ya takıldım

valla beni de en çok umutlandıran abisinde kocasında çıkan saçlardı. erkek tipi kellikte bile çıktıysa ooo kızlarınki coşar dedim. dediğimle kaldım

kız istemeye gitmişler de abisini tanımamışlar da..

valla beni de en çok umutlandıran abisinde kocasında çıkan saçlardı. erkek tipi kellikte bile çıktıysa ooo kızlarınki coşar dedim. dediğimle kaldım

kız istemeye gitmişler de abisini tanımamışlar da..

:) Olmayan abi taninamaz ki : ))))))))

Insallah gelip guzel bir aciklama yaparlarda ben de yeniden ozur dilerim..

Uzulmelerinize uzldum bende

betibeticim o kadar derinlere inersen daha neler çıkar :( itiraf etmeliyim ki ,çok başarılıydılar :50: hepimiz yedik yemlerini .

Ne kadar çok aşağıda misafirimiz var ! acaba içlerinden birisi olabilir mi o .

Son düzenleme:
Kesinlikle amaçları son paragraf ve biz denek olduk 1,5 mm deneği ayrıca o zamanda naza yazılan son paragraf bana tuhaf gelmişti naz niye beni minoxil icin denesin cok uyaniksin falan dediler kıza, Minoxili kullanan binlerce insan var yeni bişey degil ki off artık insanlara asla güvenim kalmadı hiç mı Allahtan korkmuyor bu insanlar. Ben roller alırken roller satıcıları bana sacim icin 1,5 mm satmadılar zararlı dediler ve sadece haftanın 1 gunu kullanılacak dediler. Biri de 1,5 mm profesyonel uygulamalar icin satiyorlarmis halka 1 mm en fazla satiyorlarmis bunu da burada yazdım ve devamlı 1,5 mm denmesine rağmen 1mm aldım çünkü adamlar neden satmasın zararlı olmasa tabii ne olursa olsun bu kanseri yenmiş, yardımsever insandan suphelenmedim yalnız sunu da dediğimi hatırlıyorum nasil bir isyeriymis burası herkes saçtan sorunlu. Merak ediyorum gelip bir cevap yazacaklar mı. Bu arada sukonun 0,5 mm kullanmasına da sinir olmuşlardı, biz 1,5 denegiyiz 1,5 kullanmayanlar hep zaman kaybediyorlardı. Ben dahil birçoğumuz o rollerlara umut bağladık kafa derimizi kanattik bastıra bastıra hele peri ne kadar inandı ve ugrasti :(

Kesinlikle amaçları son paragraf ve biz denek olduk 1,5 mm deneği ayrıca o zamanda naza yazılan son paragraf bana tuhaf gelmişti naz niye beni minoxil icin denesin cok uyaniksin falan dediler kıza, Minoxili kullanan binlerce insan var yeni bişey degil ki off artık insanlara asla güvenim kalmadı hiç mı Allahtan korkmuyor bu insanlar. Ben roller alırken roller satıcıları bana sacim icin 1,5 mm satmadılar zararlı dediler ve sadece haftanın 1 gunu kullanılacak dediler. Biri de 1,5 mm profesyonel uygulamalar icin satiyorlarmis halka 1 mm en fazla satiyorlarmis bunu da burada yazdım ve devamlı 1,5 mm denmesine rağmen 1mm aldım çünkü adamlar neden satmasın zararlı olmasa tabii ne olursa olsun bu kanseri yenmiş, yardımsever insandan suphelenmedim yalnız sunu da dediğimi hatırlıyorum nasil bir isyeriymis burası herkes saçtan sorunlu. Merak ediyorum gelip bir cevap yazacaklar mı. Bu arada sukonun 0,5 mm kullanmasına da sinir olmuşlardı, biz 1,5 denegiyiz 1,5 kullanmayanlar hep zaman kaybediyorlardı. Ben dahil birçoğumuz o rollerlara umut bağladık kafa derimizi kanattik bastıra bastıra hele peri ne kadar inandı ve ugrasti :(

betibeticim o kadar derinlere inersen daha neler çıkar :( itiraf etmeliyim ki ,çok başarılıydılar :50: hepimiz yedik yemlerini .

Ne kadar çok aşağıda misafirimiz var ! acaba içlerinden birisi olabilir mi o .

Kesin suanda okuyorlar şüphem yok. Kazen sana helal olsun!!!

ya burya üye olmayıp da alıp kullanan bizim gibi nice kefaller var :) allahtan dileğim inşallah kimseye bi zarar gelmez. denek amacıyla kullanıldıysak da umarım deney tutar herkesin saçı çıkar

biri de şey yazmıştı. kardeşi varmış kız kardeşi özel çocuk işte saçı yok onda çıkardık filan diye. kimdi o bu beş kullanıcıdan biri miydi.

sevgili jollyrosecum senin kullandıktan sonra saçların çıkmıştı. şimdi ne durumdasın canım? okuyucu olarak gözüküyosun. cevaplarsan çok sevinirim.

sevgili jollyrosecum senin kullandıktan sonra saçların çıkmıştı. şimdi ne durumdasın canım? okuyucu olarak gözüküyosun. cevaplarsan çok sevinirim.

sevgili betibeti sacim gerçekten cok kotu durumdaydi 1-2 senedir.bu sure zarfinda cok seyler denedim yaptirdim ben.ne faydali oldu bu yazilanlardan sonra suphe etmeye basladim.roller faydali oldu diye dusunurken okuduklarima bak.soktayim.herkes sacin cogaldi cok gurlesti diyor etrafimdaki butun insanlar cunku dokuldugu icin kestirdigim kuafor var en iyi bilen goren sacimin durumunu.hatta bugun kuafordeydim yine ayni seyi deiler sacin cogalmis dediler.

Back