Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Merhaba
Ayni pc den 12 Agustos tarihinde baglanmislar buna %100 eminim. Yaptigimzi kontrol IP kontrolu degildiz bir kez daha bunun altini ciziyorum. Ortak laptop veya pc her ne ise kullanilmis... bu konuda %100 eminim, bir diger sabah yazdigim sey ise gec 23:00 te yazilan yorum ile gunduz yazilan yorumlar ayni IP adresine ait ! Gelip mantikli bir aciklama yapacaklarini umuyorum....

Ben baobab ile nymanhatın aynı pc yi kullanmış olabilecekleri anlayabilirim. Sonuçta aynı iş yeri diyelim. Hatta hadi stajyer kızları da bugün sabahtan üye olmuş yine aynı pc'den. Bu da tamam olsun.Ama işin içine sanspasa girince olay farklı bir boyuta geçiyor. Yazılarını ezberlemiş biri olarak eminim ki tanışmış olmaları mümkün değil.Yani onların yazılarına göre.

Ne acı değil mi? Ekranın arkasına geçip, hikayeler yazmak, umut tacirliğine soyunmak ne kolay. Ve de ne kadar adice !

Nymanhattan, hastalığın, iyileşme sürecin, lösemili çocuklara kitap okumak için vakıf ziyaretlerin bu kadar hikayeye ne gerek vardı? Gerçekten, ne elde edecektiniz merak ediyorum !

ogltkn sen miydin bilmiyorum da sanspasanın yazdıklarının çıktısını çantasında taşıyan kimse işte bu nası bi umutlarla oynamaktır ya..

bi de nymanhattan şöle bişi sölemişti ya seni buldum galiba ben hatta iki oğlun var filan demişti. şans ve paşa adlarında. mesela jollyrosela da sanspasa konuşuyorlardı çocuğu olmuyodu galba sanspasanın. acaba şansla paşa baobabın ikizlerinin adı mı ohh ne paranoya ne paranoya yaptırdılar iki dakkada.

tam ben üye oldum sanspasa gitti. kaşıntı saç habercisi her yarada olduğu gibi iyileşme belirtisi. sanspasa ben galiba seni sanal dışındada buldum dünya küçük derler ya öyle eğer doğruysa tahminlerim newyorktasın galiba oğlunun birinin adı şans diğeri paşa bu kadar da tesadüf olmaz sanırım adını vermiycem tabi ama sana selam gönderdim umarım alırsın yada döndüğünde konuşuruz süper bi kadınmışsın bunuda parantez içinde belirteyim ben melek demiştim zaten
naz amacım kırmak değildi tabi sert olmuş kusura bakma sen aldırma bana

Alıntılıyorum o mesajını :(

Son düzenleme:
sanspasa ve nymanhattan ayni kisi olma ihtimali var ! IP olarka baktigimda bu ikisi cakismakta ! kullanici bazinda baktigimda ise 5 tanesi birden ...

ek olarak binlerce kez demistim ki lutfen X bir sitenin reklami yapiliyorsa oncelikle kotu icerige basin ki reklmam i ? yoksa gercekten kullanici memnuniyetimi arastiralim. Gecmis sayfalarda dermonller ile satis linki verenler var.
Az once baktim bulamadim, lutfen bu tur mesajlari Kotu icerik butonu (mesajin sol altinda yer alan gri ucgen isareti) ile bildirin.

ogltkn sen miydin bilmiyorum da sanspasanın yazdıklarının çıktısını çantasında taşıyan kimse işte bu nası bi umutlarla oynamaktır ya..

bi de nymanhattan şöle bişi sölemişti ya seni buldum galiba ben hatta iki oğlun var filan demişti. şans ve paşa adlarında. mesela jollyrosela da sanspasa konuşuyorlardı çocuğu olmuyodu galba sanspasanın. acaba şansla paşa baobabın ikizlerinin adı mı ohh ne paranoya ne paranoya yaptırdılar iki dakkada.

Evet betibeti, o benim. Yazı hala çantamda !

zart zurt mesaj yazıorum kusura bakmayın da gerçekten sinirlerim bozuldu ya. ogltkn ne diyim bilmiyorum ki. herşeye rağmen inşallah yaptıklarınız çabalarınız boşa gitmez.

Kazen o bahsettiğin 5 kişi herhangi bir siteye yönlendirme yapmadı .İşte bu yüzden amaçlarını anlayamıyoruz !
Biz kendi aramızda konuştuk nerden aldın ,kaça aldın vesaire diye :50: ama hiçbirimiz satışını yapımıyoruz bu rollerin .

Allah kahretsin şu düştüğümüz durumlara bakın .

Son düzenleme:
ya herşey yalansa kanser gibi bi hastalık nasıl kullanılır ya nasıl aklım almıyor. insanlar nasıl bu kadar zalim ve vicdansız olabiliyorlar ya.

sevgili naz

konuyu saptırıyorsun sanırım.öncelikle arkadaşıma, için kötü,kötü niyetlisin demeni çok yanlış buluyorum onu bu laflar üzmez ama sana vicdan azabı yapar.hafta sonları evinde ayaklarını uzatıp yatmıyor hafta içi bizim gibi mesaisi dolunca da hemen eve koşmuyor. kapı kapı dolaşıp insanlardan kan bağışı yapmalarını istiyor sonra derneğe gidip gönüllü çalışıyor dün akşam elini tutup masal okuduğu çocuğun bu gün de cenazesine katılabiliyor.

buraya sık sık girmeye çalışıyoruz hem moral vermek hem deneyimlerimizi aktarmak hem de acaba sanspasa döndümü onu görmek için.

o sana kötü niyetlisin dememiş kullanmadığın bi şeyi niye öneriyorsun bu çok yanlış ve rollerdan memnun kalman lazım bunu da söylemen lazım neden hiç roller işe yaradı galiba en azından bunu söylemiyorsun demek istemiş.

sen 1 yıl dr dr dolaşmışsın en ünlü dr a bile gitmişsin sana minoxil vermiş evine dönmüşsün ama korkup kullanmamışsın 6 ay geçmiş aynı dr a tekrar gitmişsin dr a minoxili kullanmadığını söylemişsin o da sana bu tansiyon ilacı gibi ömür boyu kullanmalısın demiş sonra gene evine dönmüşsün ama gene kullanmamışsın.bu sayfayı görmüşsün periyle yazışmaya başlamışsın defalarca minoxili korkup kullanmadığını yazmışsın saçların günde 200-300 tel dökülüyormuş psikolojik destek alacak duruma gelmişsin ne denediysen olmamış sonra sanspasa gelmiş 9 ağustostu sanırım roller kullanmaya başlamışsın eskiden saçların çok güzelmiş ama gene de çıt çıt kullanırmışsın yani saçların ince telli olduğu için çıt çıt takarmışsın bakan bir daha dönüp bakarmış şimdi nerdeyse yarısı kalmış saçlarının sonra, rollerdan sonra yavaş yavaş saçlarının dökülmesi 30-40 tele inmiş ve senin söylediğin son sözler ''acaba duş başlığı mı vitamin mi yoksa olacağı varmış olmuş mu bilemiyorum''.roller sanırım işe yarıyor demek çok da zor olmasa gerek.bizim için değil kendi arkadaşlarına destek olmak için.

saçların çok görünsün diye çıt çıt takarmışsın şimdi açılan yerlerin çıkmasını istemiyorsun sadece dökülmen dursun istiyormuşsun.erkekler bile saç çıksın isterken senin elinde kalanı koruma isteğin doğru olabilir ama saç çıkmasını da istersin.çünkü hepimiz kadınız. daha çok saç isteriz.ki sen saçların çok güzelken bile çıt çıt takarmışsın çok gözüksün diye.

konuya periyi dahil etmeye çalışma peri sanırım minoxili bi kaç ay kullanmış ve tavsiye ettiği kadınla ne konuştuğunu biz burdan okumadık mutlaka yan etkilerini söylemiştir zaten kadının durumu kötü olduğu için minoxili ömür boyu kullanabilir.biz minoxil kullanmayın demiyoruz ki aman dikkat diyoruz bi kadın bunu ömür boyu kullanmayı göze alabilir. bu çok anlaşılır bi şey.biz öncelikle doğal olandan yanayız.bizim bakımlar bırakılınca saç dökülmüyor.minoxil öyle değil.sen hiç kullanmadığın bi şeyi ki 1 yıl düşünmüşsün hala da düşünüyorsun ama arkadaşına 1 günde önerebiliyorsun bence rollerdan sonra yap diyerek çok kolay söylemişsin.sevsevilin saçlarının dökülmesini istemiyorsun tabi niye böyle bi şey isteyesin sadece kendi cesaret edemediğin bi şeyi başkasına denetip hadi bakalım diye karşıdan izleyeceksin uyanıklık yapıyorsun.bizden de akıllı kadınlardan da kaçmaz ben sana söyliyim.yani bi tek sen uyanık değilsin bi çok uyanık var.

Belkide amaçları buydu :50:

Son düzenleme:
vallahi ben bu olayı anlamadım evet şu doktor şu marka şu ürün diyenlere tamam reklam diyoruz ama buradaki ne amaç çıkamadım işin içinden

sanırım, Maritsa'nın dediği gibi bizi denek olarak kullandılar. Başka bişey gelmiyor aklıma.

Özel mesajına şimdi bakıyorum canım.

neyse kızlar hani hiç alakasız bişi değil saça uygulanan bişi ya hiç yapmayız ya da abanmayız ayı gibi kanatana kadar :)) hafif hafif yapar sarımsağı sürer kokarız saçları çıkarırız inşallah. ne diyim nerelere gideyim kafamı dağlara taşlara mı vurayım bilemedim. allahlarından bulsunlar eğer dümen varsa. ki var yani. neyse...

maritsacım amaçları ne bulamadık anlamadık ama yazım ve anlatım dilleri müthiş etkilenmemek elde değil

Kendi cesaret edemedikleri şeyleri başkalarında mı denetiyorlar :( Başka mantıklı bir açıklaması olamaz .

Herkes gibi kendimi çok kötü ,kandırılmış hissediyorum .

sanırım, Maritsa'nın dediği gibi bizi denek olarak kullandılar. Başka bişey gelmiyor aklıma.

Özel mesajına şimdi bakıyorum canım.

Kendi cesaret edemedikleri şeyleri başkalarında mı denetiyorlar :( Başka mantıklı bir açıklaması olamaz .

Herkes gibi kendimi çok kötü ,kandırılmış hissediyorum .

Kızlar kötü bir durum tabi orası tamam ama bir yandan da Allahtan saçma sapan birşey kullanmamışsınız birde o taraftan bakın sarımsak o aletin ne zararı olacak ki?

Son düzenleme:
Back