Merhaba
Ayni pc den 12 Agustos tarihinde baglanmislar buna %100 eminim. Yaptigimzi kontrol IP kontrolu degildiz bir kez daha bunun altini ciziyorum. Ortak laptop veya pc her ne ise kullanilmis... bu konuda %100 eminim, bir diger sabah yazdigim sey ise gec 23:00 te yazilan yorum ile gunduz yazilan yorumlar ayni IP adresine ait ! Gelip mantikli bir aciklama yapacaklarini umuyorum....
Ben baobab ile nymanhatın aynı pc yi kullanmış olabilecekleri anlayabilirim. Sonuçta aynı iş yeri diyelim. Hatta hadi stajyer kızları da bugün sabahtan üye olmuş yine aynı pc'den. Bu da tamam olsun.Ama işin içine sanspasa girince olay farklı bir boyuta geçiyor. Yazılarını ezberlemiş biri olarak eminim ki tanışmış olmaları mümkün değil.Yani onların yazılarına göre.
Ne acı değil mi? Ekranın arkasına geçip, hikayeler yazmak, umut tacirliğine soyunmak ne kolay. Ve de ne kadar adice !
Nymanhattan, hastalığın, iyileşme sürecin, lösemili çocuklara kitap okumak için vakıf ziyaretlerin bu kadar hikayeye ne gerek vardı? Gerçekten, ne elde edecektiniz merak ediyorum !