Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beti söylenenleri harfiyen yapıyorsan doğru yoldasın o belirtiler de çok normal kaş yapayım derken de saç çıkaracaksın
benim evim hiç bu kadar neşeli değildi eşim her güne daha pozitif başlıyor bu da bize çok güzel yansıyor rollerdan önce ve rollerdan sonra diye 2 ye ayrıldı hayat
0,5 mm de bile saç çıkacak sadece biraz daha uzun sürecek 1,5 mm de ısrar ediyoruz çünkü her şey gözümüzün önünde gerçekleşti
kimse moral bozmasın hepiniz başaracaksınız dışardan okuyanlar da dahil
hatta herkes başardığında sanspasa da dönmüş olursa bi saç savurma partisi bile yapılır ortak yakınlıkta bi şehirde buluşup hem tanışılır hem kutlama yapılır bu gerçekten hiç de hafife alınacak bi durum değil bu mucizenin ta kendisi bu kadınların hatta kel erkeklerin zaferi
hepiniz allaha emanet olun
aslında eşim için girmiştim yazıları görünce konuyu unuttum:))
eşim sanspasaya benim için de teşekkür et dedi.sanpsasa bu gün de yoksun acaba ne zaman dönersin?
yaşadığın herşeyi birebir kaleme alıp bize aktardığın için çok teşekkürler.eşime bakıyorum da eli hiç saçlarından ayrılmıyor:))
seni tanımasakta çok seviyoruz
allaha emanet ol...
ya şimdi bu kişiler dışında rollerı kullanıp da fayda gören var mı topikte? maritsacım senin dökülmen rollerdan sonra mı azalmıştı? ya da başka kim var?
ya var ya umarım bi karışıklık vardır. inanılır şey değil.
Mantıklı bir açıklaması mı kaldı artık bu işin.
Bütün arkadaşlar güvendik ,gittik 1.5luk roller aldıknormalde her yerde 0.5lik tavsiye ediliyorken hem de.
Gün aşırı yapın dediler ,yaptıkoff offff.
sanspasa gitti diye üzülen, gelip gelmediğini topikten takip eden , tanışıyor olmayı çok isteyen ya da bir gün tanışırız diyerek umut eken kişiler Baobab ve nymanhattan.
Ya ben hala inanamıyorum, nymanhattan hastalığında mı hikayeydi? oysa ben göz yaşlarıyla okumuşum o sivri yazını. Lütfen allah aşkına biriniz girin de yalan değildi deyin. Lütfen !!
ben anlamıyorum buradaki amaç ne idi ? ürünse her firmanın çıkardığı roller varmış (ogltkn öyle dedi) eee firma ismi vermemişler niye böyle bir durum içine girdiklerini çözemedim :44: