Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sanspasanin birden kaybolma sekli size tuhaf gelmedi mı aylardır ilkel internet olmayan bir yerde. Ama diğerlerileriyle bağlantısı var mı bilemiyorum o da ortaya çıksın icimiz rahat devam edelim.

beti söylenenleri harfiyen yapıyorsan doğru yoldasın o belirtiler de çok normal kaş yapayım derken de saç çıkaracaksın

benim evim hiç bu kadar neşeli değildi eşim her güne daha pozitif başlıyor bu da bize çok güzel yansıyor rollerdan önce ve rollerdan sonra diye 2 ye ayrıldı hayat

0,5 mm de bile saç çıkacak sadece biraz daha uzun sürecek 1,5 mm de ısrar ediyoruz çünkü her şey gözümüzün önünde gerçekleşti

kimse moral bozmasın hepiniz başaracaksınız dışardan okuyanlar da dahil

hatta herkes başardığında sanspasa da dönmüş olursa bi saç savurma partisi bile yapılır ortak yakınlıkta bi şehirde buluşup hem tanışılır hem kutlama yapılır bu gerçekten hiç de hafife alınacak bi durum değil bu mucizenin ta kendisi bu kadınların hatta kel erkeklerin zaferi

hepiniz allaha emanet olun

Bu şekilde yazılmış milyon tane mesaj bulup çıkartırım .
Kazen ne düşüneceğimi şaşırdım :50: birbirimize hep destek olduk ,yeri geldi ağladık ,yeri geldi yeni saç dökülmesi duran arkadaşlarımız için sevindik .
Mantıklı bir açıklama bekliyoruzzzz.

aslında eşim için girmiştim yazıları görünce konuyu unuttum:))

eşim sanspasaya benim için de teşekkür et dedi.sanpsasa bu gün de yoksun acaba ne zaman dönersin?
yaşadığın herşeyi birebir kaleme alıp bize aktardığın için çok teşekkürler.eşime bakıyorum da eli hiç saçlarından ayrılmıyor:))

seni tanımasakta çok seviyoruz

allaha emanet ol...

Kazen ne diyorsunuz bu duruma :( Gerçekten elim ,ayağım titiriyor .
Şoktayız hepimiz.

Son düzenleme:
konuya cvp yazmasam da takip ediyordum .
bu kişilerin bu kadar hassas konuda bu şekilde oyun oynaması hiç hoş değil. anlam da veremiyorum niçin??
önceki yazışsmalardan birbirilerini tanımadıklarını cheguevaranın mesela sanpassaya ulasamadığını onunla konuşan varsa haber vermesini istiyor .

biri açıklama yapsın neler dönüyo? burda aylardır insanlara umut aşılanıyo. belki insanlar zarar verecek kadar kafalarını kanatarak yapıyolar bu rollerı. lütfen düzeltilsin şu durum!!

Eğer böyle bir oyun varsa, bu vebalin altından kalkamazlar bu kadar gözü yaşlı ınsanla oynamak insanliga sığacak sey degil. Nasil bir kurgu nasil bir oyun, neden niçin anlamak mümkün degil soyle bir düşündüğünde amac neydi bu mevzu nereye bağlanacaktı merak ediyorum. Aynı bilgisayardan girildiği kesin mı?

Merhaba
Ayni pc den 12 Agustos tarihinde baglanmislar buna %100 eminim. Yaptigimzi kontrol "IP kontrolu degildir' bir kez daha bunun altini ciziyorum. Ortak laptop veya pc her ne ise kullanilmis... bu konuda %100 eminim, bir diger detay ise gece "23:00 te yazilan yorum ile gunduz yazilan yorumlar ayni IP adresine ait !" Ayni PC'yi bir kac kisi kullaniyor kabul ama gece X kisinin yazdigi mesajin Ip adresi ile gunduz yazan Y kisinin IP adresleri ayni ! 24 saat hizmet veren bir callcenter ise gene bilmeyecegim ama bu kadar soru isareti beni rahatsiz etti !

Gelip mantikli bir aciklama yapacaklarini umuyorum....

ya şimdi bu kişiler dışında rollerı kullanıp da fayda gören var mı topikte? maritsacım senin dökülmen rollerdan sonra mı azalmıştı? ya da başka kim var?

ya var ya umarım bi karışıklık vardır. inanılır şey değil.

Mantıklı bir açıklaması mı kaldı artık bu işin.
Bütün arkadaşlar güvendik ,gittik 1.5luk roller aldık :50: normalde her yerde 0.5lik tavsiye ediliyorken hem de.
Gün aşırı yapın dediler ,yaptık :50: off offff.

ya hayır bi de allah korusun daha da zarar vermese bari insanlara. yoğunluğumdan yapamadım ben ama ne zamandır uyguluyanlar var ya düzenli olarak. hele peri ya ben burda en çok periye yanarım yanarsam. herkesin umutlarıyla oynamak nedir yaaaaaa...

ya şimdi bu kişiler dışında rollerı kullanıp da fayda gören var mı topikte? maritsacım senin dökülmen rollerdan sonra mı azalmıştı? ya da başka kim var?

ya var ya umarım bi karışıklık vardır. inanılır şey değil.

Naz ve ben varım betibeticim .
Belki de duracağı vardı bilemiyorum :50: sağlıklı düşünemiyorum artık .

Mantıklı bir açıklaması mı kaldı artık bu işin.
Bütün arkadaşlar güvendik ,gittik 1.5luk roller aldık :50: normalde her yerde 0.5lik tavsiye ediliyorken hem de.
Gün aşırı yapın dediler ,yaptık :50: off offff.

ben anlamıyorum buradaki amaç ne idi ? ürünse her firmanın çıkardığı roller varmış (ogltkn öyle dedi) eee firma ismi vermemişler niye böyle bir durum içine girdiklerini çözemedim :44:

gece 23:00 te bir iş yeri acık olmayacağına göre.... farklı kişiler değil demekki bunlar...

sarımsaktan zarar gelmez kızlar ama rollerin sık yapılması belki zararlı olabilir. çünkü bu arkadaslar gün asırı diyorlardı bu kişiler..

sanspasa gitti diye üzülen, gelip gelmediğini topikten takip eden , tanışıyor olmayı çok isteyen ya da bir gün tanışırız diyerek umut eken kişiler Baobab ve nymanhattan.

Ya ben hala inanamıyorum, nymanhattan hastalığında mı hikayeydi? oysa ben göz yaşlarıyla okumuşum o sivri yazını. Lütfen allah aşkına biriniz girin de yalan değildi deyin. Lütfen !!

canım ya sen bu topiğe ve paylaşılanlara çok inanmıştın:( haklısın şok geçirmekte:(

ben anlamıyorum buradaki amaç ne idi ? ürünse her firmanın çıkardığı roller varmış (ogltkn öyle dedi) eee firma ismi vermemişler niye böyle bir durum içine girdiklerini çözemedim :44:

Denek olarak mı kullanıldık yoksa :( başka birsey aklıma gelmiyor :(

Ben gittim çok sevdiğim dostuma geçenlerde dermaroller aldım,herkese de tavsiye ettim ! Olacak işmi bu şimdi .

evet. yazık ya. gerçekten çok yazık ve ayıp.

sarımsaktan gerçekten zarar gelmez doğru faydası görülür muhakkak ama saç derisini o kadar paralamayalım bari.

Back