Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Ben baobab ile nymanhatın aynı pc yi kullanmış olabilecekleri anlayabilirim. Sonuçta aynı iş yeri diyelim. Hatta hadi stajyer kızları da bugün sabahtan üye olmuş yine aynı pc'den. Bu da tamam olsun.Ama işin içine sanspasa girince olay farklı bir boyuta geçiyor. Yazılarını ezberlemiş biri olarak eminim ki tanışmış olmaları mümkün değil.Yani onların yazılarına göre.

Ne acı değil mi? Ekranın arkasına geçip, hikayeler yazmak, umut tacirliğine soyunmak ne kolay. Ve de ne kadar adice !

Nymanhattan, hastalığın, iyileşme sürecin, lösemili çocuklara kitap okumak için vakıf ziyaretlerin bu kadar hikayeye ne gerek vardı? Gerçekten, ne elde edecektiniz merak ediyorum !

ogltkn sen miydin bilmiyorum da sanspasanın yazdıklarının çıktısını çantasında taşıyan kimse işte bu nası bi umutlarla oynamaktır ya..

bi de nymanhattan şöle bişi sölemişti ya seni buldum galiba ben hatta iki oğlun var filan demişti. şans ve paşa adlarında. mesela jollyrosela da sanspasa konuşuyorlardı çocuğu olmuyodu galba sanspasanın. acaba şansla paşa baobabın ikizlerinin adı mı ohh ne paranoya ne paranoya yaptırdılar iki dakkada.

Alıntılıyorum o mesajını

Son düzenleme:
sanspasa ve nymanhattan ayni kisi olma ihtimali var ! IP olarka baktigimda bu ikisi cakismakta ! kullanici bazinda baktigimda ise 5 tanesi birden ...

ek olarak binlerce kez demistim ki lutfen X bir sitenin reklami yapiliyorsa oncelikle kotu icerige basin ki reklmam i ? yoksa gercekten kullanici memnuniyetimi arastiralim. Gecmis sayfalarda dermonller ile satis linki verenler var.
Az once baktim bulamadim, lutfen bu tur mesajlari Kotu icerik butonu (mesajin sol altinda yer alan gri ucgen isareti) ile bildirin.

Evet betibeti, o benim. Yazı hala çantamda !

zart zurt mesaj yazıorum kusura bakmayın da gerçekten sinirlerim bozuldu ya. ogltkn ne diyim bilmiyorum ki. herşeye rağmen inşallah yaptıklarınız çabalarınız boşa gitmez.

Kazen o bahsettiğin 5 kişi herhangi bir siteye yönlendirme yapmadı .İşte bu yüzden amaçlarını anlayamıyoruz !
Biz kendi aramızda konuştuk nerden aldın ,kaça aldın vesaire diye ama hiçbirimiz satışını yapımıyoruz bu rollerin .

Allah kahretsin şu düştüğümüz durumlara bakın .

Son düzenleme:
ya herşey yalansa kanser gibi bi hastalık nasıl kullanılır ya nasıl aklım almıyor. insanlar nasıl bu kadar zalim ve vicdansız olabiliyorlar ya.

Belkide amaçları buydu

Son düzenleme:
vallahi ben bu olayı anlamadım evet şu doktor şu marka şu ürün diyenlere tamam reklam diyoruz ama buradaki ne amaç çıkamadım işin içinden

sanırım, Maritsa'nın dediği gibi bizi denek olarak kullandılar. Başka bişey gelmiyor aklıma.

Özel mesajına şimdi bakıyorum canım.

neyse kızlar hani hiç alakasız bişi değil saça uygulanan bişi ya hiç yapmayız ya da abanmayız ayı gibi kanatana kadar :)) hafif hafif yapar sarımsağı sürer kokarız saçları çıkarırız inşallah. ne diyim nerelere gideyim kafamı dağlara taşlara mı vurayım bilemedim. allahlarından bulsunlar eğer dümen varsa. ki var yani. neyse...

maritsacım amaçları ne bulamadık anlamadık ama yazım ve anlatım dilleri müthiş etkilenmemek elde değil

Kendi cesaret edemedikleri şeyleri başkalarında mı denetiyorlar Başka mantıklı bir açıklaması olamaz .

Herkes gibi kendimi çok kötü ,kandırılmış hissediyorum .

sanırım, Maritsa'nın dediği gibi bizi denek olarak kullandılar. Başka bişey gelmiyor aklıma.

Özel mesajına şimdi bakıyorum canım.

Kendi cesaret edemedikleri şeyleri başkalarında mı denetiyorlar Başka mantıklı bir açıklaması olamaz .

Herkes gibi kendimi çok kötü ,kandırılmış hissediyorum .

Kızlar kötü bir durum tabi orası tamam ama bir yandan da Allahtan saçma sapan birşey kullanmamışsınız birde o taraftan bakın sarımsak o aletin ne zararı olacak ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…