Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ama bu işin püf noktası iyice bastırmak alıştıkça daha çok bastırman yararına olacak sanspasa bi yazısında allah aşkına bastırın şu rollerı demişti bizler resmen kafamızda rollerla zıplıyoruz iş yerindekiler adına da konuşuyorum eşim adınada biz mi çok cesuruz acaba

o sanırım profesyonel bi uygulama iğnelerde daha uzun diye düşünüyorum klinik bi ortam muhakkak bizimkiler onun baya baya hafifi

canım pcolu değilim yumurtalıklarıma vs bakıldı ama erkek tıpı kellenme yanı baya dokuldu cokk gürr saclarım vardı bu tabletın ve sampuanın adını ozelden bana msj olarak atabılırmısın??? evet dgm kontrol hapını sacımı doker dıye kullanmadım bazı kısılerde dokuyor dıye daha fazla kel kalırım dıye hata ettm su an kompe dokldu elımı atıgımda baya sac azalmıs kafamda:(

sevsevil usttekı soruyu sana sordm alıntı ıle cvpla dedım ama yenıyım bıseyden anlamıyorm yanlıslık oldu sanırım k bakmayın:)

kanama söz konusu değil zaten ama kızarıklık bol bol tercih sebebi:) bu akşam bi yat bakalım dozunu gittikçe ayarlarsın 20 de yeterlidir ilk yapış için en az 10 dedi sanspasa, karıncalanmada normal kan dolaşımı hızlandı, gün geçtikçe en güzel yolu bulursun zaten
yastığa kafanı koyunca azıcıkta olsa acıyorsa doğru yol, sabah kalkınca dokunduğunda da hala acıyorsa işlem tamam:))
ben de yüzüme hafifçe yaptım ama gene de baya bi yanıyor lancome da sürdüm baya bi gerildim :) bakalım sonuçları ne zaman farkedicez

krem sanırım baya iyi cildim rollerdan sonra resmen kremi yuttu benim cildim hiç kremi emmez ilk uygulama iyiydi yani her yerden 3 er kez geçtim enine boyuna çapraz sağ sol falan filan

hayırlı olsun ne diyelim

canım pcolu değilim yumurtalıklarıma vs bakıldı ama erkek tıpı kellenme yanı baya dokuldu cokk gürr saclarım vardı bu tabletın ve sampuanın adını ozelden bana msj olarak atabılırmısın??? evet dgm kontrol hapını sacımı doker dıye kullanmadım bazı kısılerde dokuyor dıye daha fazla kel kalırım dıye hata ettm su an kompe dokldu elımı atıgımda baya sac azalmıs kafamda:(
Plantur 39 sampuan, panplas tablet. Tableti günde 3 kere 8 saat arayla iciyorsun sampuani da haftada iki kere. Bir de roller yapıp bu samPuanla yıkanırsak cok daha etkili olur sampuan ostrojenli emilimi artarsa cok daha etkili olur. Verilen tedaviyi bir deneseydim keske belki de etkili olurdu, minoxil kullandın mı hiç?

sevgili naz1215121 fotoğraflarına baktım şunu söylemek istedim saçında hiçbir sorun yok benim saçlarımı görsen halime şükürler olsun dersin bugün eczanede çalışan arkadaşım çok açılmış falan dedi ağlamamak için kendimi zor tuttum dermarolleri yarın sipariş ediyorum ve sizin gibi çok umutluyum umarım eskiye döneriz hepimiz :2::2:[ Canım suan zaten çok göze batmıyorlar ama bır senede sacımın yarısnı kaybettim. sakın ümidini kaybetme ve bızım uyguladıklarımızzı uygula roller dus baslıgı ve bıtkısel sampuan tabı ıcerdende vıtamın almalısın görüceksın saclarındaki degısıklıgı bekliyoruz haberlerini;)

canım rollerin siparişini verdim adoktorun verdiği revigen şampuanı kullanıyorum priorin tablet alıyorum ve duştan sonra ısırgan suyuyla duruluyorum bir tek geriye duş başlığı kaldı onuda alınca tamm olacak :) saçlarım gür gözüksün diye maşa yapıyorum ama oda çok yıpratıyor diğer türlü de ben aynaya baktıkça moralim bozuluyor idare edicem bir süre böyle ama kararlıyım kış boyunca yeni saçlar çıkana kadar rolleri uygulucam.

canım rollerin siparişini verdim adoktorun verdiği revigen şampuanı kullanıyorum priorin tablet alıyorum ve duştan sonra ısırgan suyuyla duruluyorum bir tek geriye duş başlığı kaldı onuda alınca tamm olacak :) saçlarım gür gözüksün diye maşa yapıyorum ama oda çok yıpratıyor diğer türlü de ben aynaya baktıkça moralim bozuluyor idare edicem bir süre böyle ama kararlıyım kış boyunca yeni saçlar çıkana kadar rolleri uygulucam.

inşallah mutlu haberlerini bekliyoruz canım. ben de rollerımı bekliyorum ama kargoya verilmemiş henüz :/

PERİM sana yine bir sorum olucak gebelik istedigim ve henuz olamadigim icin bazi testler yapildi bize bana yapilan erkeklik hormonu testide bunlara dahil ve biraz yuksel cikti ama doktor onemli bisey olmadigini cok az yuksek oldugunu soyledi aralık; 0.13-1.3 plmasi gerekitken benim sonucum 1.35 sence buda sac dokulmeme bir etkenmidir sence cunku fazla yuksek te degil ama dusunmuyorumda degil az yuksek olmasina ragmen yinede etki ediyormu acaba dokulmeme diye ?

nazcım duşta kaç tel dökülüyor? benim şuanda duşta 150 tel döküldü ve bu gidenlerin yerine gelmeyecek değil mi? her duştan sonra aynaya baktığımda saçlarım biraz daha azalmış görünüyor gözüme ve benim ön saç çizgim kaybolacak sanırım öndekiler çoğunlukla kısa saç yani onlar dökülürse çizgi kaybolur bir de benim tepe bölgemde heryerden eşit seyrelme var.

Canım suan dusta taramayla birlikte tahmini olarak dus ve dus sonrasi taramyla hirlikte toplam 70 tel kadar dokuluyordur. Peki senin sadece dus esnasindami bu kadar dokuluyor yoksa dus ve dustan sonra tararkenin toplam 150 tel mi ? Eger dokulen saclarin yerine hic biri cikmasaydi eger zaten emin ol coktan kel kalirdik :) ama erkek tipi sac dokulmesi yasadigimiz icin cikan saclarin baİlari incelerek cikio bu yuzden sacinin azaldigini hissediyorsundur benim on sac cizgisi degilde orta yepe cizgimde hafif acilma var canim ve her yerden esit sekilde dokulme mevcut.

Rollerim şimdi elime gecti, ben rollerin cok yumusak donen bişey olduğunu sanıyordum ama çok sertmis Yada bana yanlış geldi? Bir de roller temizliğini tam olarak nasıl yapıyorsunuz oksiyenli su çamaşır suyumu Yada kolonya nasıl uyguluycam? İlk kullanımda bişey yapmam gerekiyor mu? Bu arada kolumda denedim felaket acıyor suan nokta nokta kabardı.

sevsevil minoxili ve dogum kont hapını 1 ay kullandım sora nette arastırdım sac doker dıye baslarda baya doker dıye duydum kestım korkup bıkactane erkeklık hormonum cok yuksek gecen çapa hastanesıne gıttım endokrınolojı bolumu ıyı dıye dahılıye sevk verdı ama endokrınolojı hasta almıomus çapada cok kalabalıkmıs aklınızda olsn bosa gıtmesın baska hastahaneye gıtsem bıseyın yok dıyıp gerı yoluyolar zaten ama ben kendı arastırmalarım snucunca hormonlarımın yuksek oldugunu anladm sızın gıttıgınız bolmler neler kadın dogummu endokrınolojımı ozele gıtmıssınızdır emınım bana yazabılırmısınız??? gercı dgm kont hapından baska bı tedavı vermıolar:( sevsevil pcolu oldugun ıcınmı o tabletı verdı pcolularında bazı hormonları yuksek yanls bılmıyosam bu arada ben tam olarak napmam gerektıgını nerden baslamam gerektıgını bılmıorum dermaroller almak ıstıyorum ama aynı anda dgm kont hapınıda kulanmak ıstıyorm doktora gıtmeden kendım baslasam daha once vermıstı cunku ya da sız hangı doktora hastahaneye bolume gıttınız arkdslar yazarsanız cok sevınırım kafam cok karısık cunku:(

sevsevil minoxili ve dogum kont hapını 1 ay kullandım sora nette arastırdım sac doker dıye baslarda baya doker dıye duydum kestım korkup bıkactane erkeklık hormonum cok yuksek gecen çapa hastanesıne gıttım endokrınolojı bolumu ıyı dıye dahılıye sevk verdı ama endokrınolojı hasta almıomus çapada cok kalabalıkmıs aklınızda olsn bosa gıtmesın baska hastahaneye gıtsem bıseyın yok dıyıp gerı yoluyolar zaten ama ben kendı arastırmalarım snucunca hormonlarımın yuksek oldugunu anladm sızın gıttıgınız bolmler neler kadın dogummu endokrınolojımı ozele gıtmıssınızdır emınım bana yazabılırmısınız??? gercı dgm kont hapından baska bı tedavı vermıolar:( sevsevil pcolu oldugun ıcınmı o tabletı verdı pcolularında bazı hormonları yuksek yanls bılmıyosam bu arada ben tam olarak napmam gerektıgını nerden baslamam gerektıgını bılmıorum dermaroller almak ıstıyorum ama aynı anda dgm kont hapınıda kulanmak ıstıyorm doktora gıtmeden kendım baslasam daha once vermıstı cunku ya da sız hangı doktora hastahaneye bolume gıttınız arkdslar yazarsanız cok sevınırım kafam cok karısık cunku:(
Hormonların yüksekse muhtemelen sen de pcolusun, adetlerin düzensiz mİ, tuylenme var mı? Bence tüm hormonlarla ilgilenen endokronoliji bölümüne gitmelisin. Tiroidine de baktirman lazım yani genel bir hormon tahlili yaptırman lazım Ona göre Dr seni yonlendirecektir. Dogum kontrol hapını pcolu oldugum icin kullanıyorum ama yanlış bir ilaçla oyalandım 1 aydır 5 gün kaldı bitmesine ben yazz dogum kontrol hapi kullanıyorum ama diana 35 dogum kontrol hapını kullanmam gerekiyor bu isin tedavisi bu hapla. Minoxilin ilk iki ay dökme yapabildiği doğru benimde dokuluyor ama bunlar zaten dökülecek saclar ve ilacın etkili olduğunu gösteriyormuş. Ya aslında kimse isteyerek tercih etmiyor bu ilacı ama başka alternatifi yok maalesef ilaç olarak. Onun haricinde bir de roller var cok etkili onu da 15. Sayfadan itibaren Okuman gerekiyor. Benim de kafam cok karışıkti burada ki arkadaslar yardım etti kesinlikle okuman lazım birçok soruna cevap bulacaksın..

perim; güzel insan tum sorularıma sabırla cevap veren tanımadıgı bır ınsanın cocuk gıbı nazını ceken guzel ablam benım... kalpten ınanıyorum kı gun gelıcek ayanın karsısında hıc bır sekılde ugrasmak zorunda bıle kalmıycaksın yavas yavas eskı saclarına kavusucaksın sadece bıraz sabır bıraz zaman dokulmen azaldı sıra saclarına kavusmanda perim benım senı cok sevıyorum:)))

nazım moralim çok kötü. :((( dökülmem arttı bu sıralar. umarım alltan gelenlerin habercisidir.............offfffffff

PERİM sana yine bir sorum olucak gebelik istedigim ve henuz olamadigim icin bazi testler yapildi bize bana yapilan erkeklik hormonu testide bunlara dahil ve biraz yuksel cikti ama doktor onemli bisey olmadigini cok az yuksek oldugunu soyledi aralık; 0.13-1.3 plmasi gerekitken benim sonucum 1.35 sence buda sac dokulmeme bir etkenmidir sence cunku fazla yuksek te degil ama dusunmuyorumda degil az yuksek olmasina ragmen yinede etki ediyormu acaba dokulmeme diye ?

nazım kafam çok yerinde değil işin gerçeği. yanlış bişey yazmak istemem bitanem. öncelikle erkeklik hormonu dediğin şey hangisi? testesteron, serbest testesteron, DHEASO4 hangisi? tam sınırda bu durumda etkisi olurmu dersen bence olmaz. ama eğer reseptör duyarlılığın varsa (o nasıl oluyor diyebilirsin. reseptör bu hormonların etki ettiği yerde bağlandıkları kapı bir nevi. şöyleki kapı sayısı ne kadar fazlaysa ya da ne kadar hassas sa seninde hormonlara karşı duyarlılığın o kadar fazla oluyor. normalde sınrıdaki değişimler bişey yapmaz. ama eğer kapılar fazlaysa normal değerlerdeki hormonlar bile dökülmeye sebep olabilir) o zaman dökülme sebebi olabilir. ama eğer bu hormon eskiden beri böyleyse o zaman duyarlılıktan bahsetmek doğru olmaz. çünkü sende aneztesi sonrası birden dökülme başladı. bu reseptör sayısını ortaya çıkaracak bişey varmı diye soracaksaın şimdi. malesef yok. tedaviye devam. inş sonuçlar güzel olacak. seni seviyorum nazım

Rollerim şimdi elime gecti, ben rollerin cok yumusak donen bişey olduğunu sanıyordum ama çok sertmis Yada bana yanlış geldi? Bir de roller temizliğini tam olarak nasıl yapıyorsunuz oksiyenli su çamaşır suyumu Yada kolonya nasıl uyguluycam? İlk kullanımda bişey yapmam gerekiyor mu? Bu arada kolumda denedim felaket acıyor suan nokta nokta kabardı.

bende çok merak ediyorum rollerimi göze aldım uzun süre yapmayı yeterki sonucu güzel olsun :)) sevsevil hayırlı olsun rollerin fırça gibi saçlar çıkartsın inş :))

nazım kafam çok yerinde değil işin gerçeği. yanlış bişey yazmak istemem bitanem. öncelikle erkeklik hormonu dediğin şey hangisi? testesteron, serbest testesteron, DHEASO4 hangisi? tam sınırda bu durumda etkisi olurmu dersen bence olmaz. ama eğer reseptör duyarlılığın varsa (o nasıl oluyor diyebilirsin. reseptör bu hormonların etki ettiği yerde bağlandıkları kapı bir nevi. şöyleki kapı sayısı ne kadar fazlaysa ya da ne kadar hassas sa seninde hormonlara karşı duyarlılığın o kadar fazla oluyor. normalde sınrıdaki değişimler bişey yapmaz. ama eğer kapılar fazlaysa normal değerlerdeki hormonlar bile dökülmeye sebep olabilir) o zaman dökülme sebebi olabilir. ama eğer bu hormon eskiden beri böyleyse o zaman duyarlılıktan bahsetmek doğru olmaz. çünkü sende aneztesi sonrası birden dökülme başladı. bu reseptör sayısını ortaya çıkaracak bişey varmı diye soracaksaın şimdi. malesef yok. tedaviye devam. inş sonuçlar güzel olacak. seni seviyorum nazım
Ah Pericim tatlı yanaklarından öperim, sen o kdr cok dua aldın ki sadece benden bile eminim o dökülmeler yeni gelen güçlü saclarından kaynaklanıyor roller sayesinde ömrünü tamamlayan sacın yerine cok daha güçlüsü gelecek. Hiç olmadı sac ektiricez eğer onu da yaptıysan belki seans tekrarlayıp bu isi kalıcı olarak çözersin canim. Moralini bozma senin gücün herkese güç veriyor tatlım bu misyonun sayesinde Allah şifanı verir inşallah canim maalesef basımıza geldi bu dert, benim tüm is hayatımı bitirdi suanda hiçbir ise evet diyemiyorum. Sadece 3 ay once saclarim herkesin beğenisini kazanıyordu iltifat alıyordu şimdi ışıkta tepem görünüyor, bir suru beklediğim proje vardi şimdi arayacaklar diye korkuyorum. Yani diyeceğim biz sansiziz bu gercek ama elele yanyana çözüm bulucaz hatta keske gorusebilsek. Eskiden hiç farketmezdim şimdi algıda secicilik bir suru aga sorunlu kadın görüyorum bu kaderi yaşayan çok kadın var.

sevsevil adetlerim düzensiz bu ay cok gecıktı tuylenme var dogru ama endokrınolojı olarak sen hangı hastahaneye gıttın ben de artık ıyı bı yere gıtmek ıstıyorum hastalıgım ney tam olarak ogrenmek ıstıyorum bana bılgı verebılırmısın bu konuda?

Of kızlar of offf. 2 gün önce filan iyi gelir diye yine bioxsin şampuan kullandım yağlı saçlar içinmiş benim saçlar zaten kuru ve yıpranmış o kadar dolaştı ki düğüm düğüm oldu ki anlatamam saçımın tamamı tepede kocaman bi düğüm oluşturdu o saçı açamayınca ağlamaya başladım okadar söyleyeyim. Annem ugrastı 2 saat kadının parmakları parçalandı resmen ve tamamını açamayınca kesti :2: zaten saçım azdı zaten kısaydı dökülüyordu 1 tutam saçım kaldı. Bende bugün mecbur doktora gittim tahlil istedi bir sürü kan, tiroid ws bakalım yarın tahlillerin birazı 15 gün sonra diğerleri çıkıcak iğne verdi bir de 10 gün olucam :43::43: 15 gün sonrada tekrar doktora ziyaret. bu arada iğnelerim bi ara faydası olur diye şampuanıma kattığım bepanthne vitaminlerden. Offf 10 gün iğne ya inşallah düzelir eski haline döner saçlarım

Back