Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
nazım moralim çok kötü. :((( dökülmem arttı bu sıralar. umarım alltan gelenlerin habercisidir.............offfffffff

yine eskisi kadar çok mu dökülmeye başladı perim ?bır ara rolleri kullanan bır arkadasta forumda yıne bıraz arttı dokulmem eskısıne gore demıstı senınkıde oyle bıseydır gecıcı bır seydır sakın uzme kendını perim zaten dokulmenın suan tamda mevsımı gördugum herkesın en az benım kadar sacı dokuluyor hattan ınanmıyorum o kadar dokulemez dıyorum gercektende eline attıklarında avuc avuc sac geliıyor gecıcı bır surec yasıyosun zaten bence saclarımızın artık tam olarak eskı saglıgına kavusmaları bıraz zor gıbı gelıyor ara ara boyle dokulmeler gecıcı olsada yasıycazdır perim lutfen uzulme..

Rollerim şimdi elime gecti, ben rollerin cok yumusak donen bişey olduğunu sanıyordum ama çok sertmis Yada bana yanlış geldi? Bir de roller temizliğini tam olarak nasıl yapıyorsunuz oksiyenli su çamaşır suyumu Yada kolonya nasıl uyguluycam? İlk kullanımda bişey yapmam gerekiyor mu? Bu arada kolumda denedim felaket acıyor suan nokta nokta kabardı.[/QU hayır canım sana yanlış bısey gelmedı gayet doğru:) saclarını ayırarak 1 er cm ignelerinin derine ulasmasını saglıycaksın ve arkaya dogru uyguluycaksın rollerı youtube da nasıl yapıldıgı var zaten ama bıraz bastıra bastıra yap ki ıgneler derine ulassın.nasıl temızlendıgı gecmıs forum sayfalarında yazıyor benım rollerımın yanında temızleme solusyonu hediye gelmıstı bende o solusyonla temızlıyorum.canım sana bırde bır sorum olucak sen pco luydun ve tedavı olup bebegın olmustu dımı? esımle bana test yaptılar bebek ıcın ama gozle gorulen bır sey yok sonuclar normaller şimdi gebelı kalmayı kolaylastırak ılac tedavısı uygulanıcak 3 ay eger hamıle kalmazsan hsg cekılıcek sana cekılmısmıydı bıraz korkuyorumda belki bılıyorsun dıye sormak ıstedım bırde anestezı verıyolarmıs az derece acıkcası cokta korkuyorum azda olsa anestezı almaya benım narkozdan sonra dokulmeye baslamıstı saclarım cunku napıcamı bılmıyorum:s

saçlarım her banyoda yarısı elde kalıyor ağlıcam şimdi saç kalmadı yaa kel kaldım dökülmem durmuyor napıcağımı şaşırdım Allah bir yol göstersin cidden bütün psikolojim yerle bir oldu :((

Nazcim ben pcolu oldugumu yeni öğrendim canim korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım ve gecikmesinin sebebi tıroidti. O donem bebeğim olmuyor diye okdr kafama takmiştim ki taa ki bir gün drum birtakım tahliller istemişti bana dedi ki sen bu ay kesinlikle hamile kalamazsın. Bir daha ki ay bişey bişey yapicaz. O ay hamile kaldım :) tek sebebi o ay nasıl olsa olmayacak yeni seyler denenecek sonra deyip bu mevzuyu unutmamla gebelik gerçekleşti. Ay sonunda gebelik testini yaptım bakmadım bile nasıl olsa negatif diye çöpe atmak icin elime aldığımda gördüm çift çizgiyi :) yani emin ol senin hiçbir seyin yok sadece cok streslisin bunu astığında bebisin gelecek inşallah.

saçlarım her banyoda yarısı elde kalıyor ağlıcam şimdi saç kalmadı yaa kel kaldım dökülmem durmuyor napıcağımı şaşırdım Allah bir yol göstersin cidden bütün psikolojim yerle bir oldu :((

Banyo olayı benim kabusum her banyoda biraz daha azalıyor saclarim :(

Benimde cok dokuluyor
Erkeklerin alınlarının iki yanı seyrelip geriye gitmeye baslarya sadece alınlarının ortasnda kalır, alnımın sol tarafı aynen oyle oldu
Allahtan sacın uzunlugu kapatıyor
Korkudan daha beter olur diye hicbiseyde deneyemiyorum
Badem yagı alıp oraya surcem once bakalım nolcak

Banyo olayı benim kabusum her banyoda biraz daha azalıyor saclarim :(

dün banyodan sonra oturdum ağladım bugünde işe saçlarımı topladım geldim ömrüm boyunca toka takmayı sevmeyen ben :(( bu mevzuya takıldıkça daha da çok artıyor dökülmem rollerde işe yaramazsa o zaman naparım bilmiyorum açıkçası çok çaresiz hissediyorum kendimi :(

nazım moralim çok kötü. :((( dökülmem arttı bu sıralar. umarım alltan gelenlerin habercisidir.............offfffffff
Benimde son zamanlarda hiç keyfim yok perim .Burayada pek sık yazasım gelmiyor, dökülmem biraz arttığı için .:5:
Umarım dökülme sonrası ,yeni bebek saçlarımıza kavuşuruz .
maritsam ozon yağı neye yarıyor peki?

Canım ben cildim canlasın diye kullanıyorum .

Bak başka nelere iyi geliyormuş .

* Cildin Yenilenmesi ve Genç Görünüm
* Deri ve Hücre Canlandirilmasi
* Kuru Ciltler
* Yaniklar ve Günes Yaniklari
* Kirisiklarin Giderilmesi
* Mayasil ve Egzama
* Sivilcelerde
* Masaj ve Spa Salonlarinda ve Kas agrilarinda masaj yaparak
* Bayanlarda Sellülit ve Varis tedavisinde
* Sedef ve Vitiligo gibi cilt lezyonlarinda
* Cilt ve tirnak(Onikomikosiz) Mantarlarinin tedavisinde
* Grip-Nezle durumlarinda burun yoluyla
* Agiz Pamukçuklarinda,Aft-Uçuk tedavisinde
* Hemoroid tedavisinde Kullanimi mevcuttur.

son yorumlar gene içinde ümitsizlik moral bozukluğu içeriyor bu tabi çok üzücü.sanspasa ilk yazısını yazalı 3 ay falan olmuş direk onun aldığı iğne boyunu alanlar sonuç aldı diğerlerinde henüz bi şey olmadı

ben 2 aydır roller kullanıyorum ve yanında da sadece şu işlemi yapıyorum bunları da düzenli hiç aksatmadım diyen var mı? her yeni duyulan şeyi bi diğerini bırakarak başlamak çok da mantıklı değil

inanmak da başarının yarısı olduğuna göre hep 1/0 yenik başlıyorsunuz sanspasa 6 ay sadece roller yapmış bunu unutmamak en iyisi olur yaşı da 38

bir an önce sonuç almak için bile en az 1,5 ay lazım sarımsak kokuyor evet ama bu koku saçta kuruyken sadece kendinizin duyabileceği bi koku yani elinizle saçınızı burnunuza dayadığınızda kokuyu alıyorsunuz duşta daha fazla kokuyor saç ıslandığı için ama sarımsak acelesi olanlar için bence tek çözüm

manhattanın ağbisi gibi en az 2 saat saçınızda tutmak biraz zahmetli ama bizim diğer arkadaşın yaptığı sarımsak-limon gerçekten çok basit roller yapıyorsunuz bunu da fıs fısla sıkıyorsunuz ardından hemen duşa girebilirsiniz zaten gözenekler açık olduğundan yeterince cildiniz bu karışımı emecek üstüne de karanfil suyuyla son bi dokunuş yapın koku baya baya azalıyor

saçınızda rollerı ilk yaptığınız yere fıs fısla sıkın sonra diğer yaptığınız yere böyle sona kadar bi roller bi fıs fıs tüm saça uygulayın duştan sonra giyecek kıyafetinizi hazırlayana kadar cildiniz de bunu emmiş olur sonrada güzel bi duş içinde yağ da olmadığı için tek bi şampuan bile yeterli olur

baya bi acı ve koku ama sonuç çok daha kısa bi sürede alınıyor gülü seven dikenine katlanır diyeceksiniz

şu mantığı kabul etmek lazım aşağıda ki yeni oluşum üstteki cansız ve eski saçların dökülmesine neden oluyor kafanızdaki işe yaramayan saçların yerine yenisi daha sağlıklısı daha kalın tellisi ve daha kalıcı olanı gelsin istemiyormusunuz ? o zaman bu dökülmenin de doğal olduğunu bilmeniz ve daha soğuk kanlı davranmanız lazım

eşimin yeni çıkan saçlarından yaklaşık 15-20 tel kopardık eski saçlarından da koparıp elimizdeki okul yıllarından kalma mikroskopta acaba köklerinde bariz bi değişiklik var mı diye bakmak istedik merak işte ne oldu dersiniz? eski saçları çektiğimizde kök çıktı yeni saçların tek bir tanesinde bile köküyle çıkan olmadı buna şu an inanmayabilirsiniz içinde bulunduğunuz psikoloji bile inanmamanız için yeterli ama sizde yeni saçlarınız çıktığında hiç olmazsa 3 tel çekip bakın bakalım kökü de çıkıyor mu?

yani rollerdan sonra çıkan saçların kalitesi gerçekten başka

herkeste pc olduğuna göre google a sarımsak limon mucizesi yazın çıkan bi kaç yazıyı üşenmeden okuyun bu kadar alan da işe yarayan bi karışım neden saç için de faydalı olmasın? inancınızı hiç bi konuda yitirmeyin

tecrübe bilgilerin en güzelidir sanspasa tecrübesini anlattı bizler de öyle tecrübe çok değerlidir çünkü denenmiştir

en basiti annem bana hep anne olunca anlarsın derdi muhtemelen size de denmiştir ben o zamanlar asla diyordum bi çok konuda anneme ben asla bunları yapmam şimdi annem benimle ne tecrübe edinmişse bende kendi çocuklarımda yaşamaya daha ilk doğduklarında başladım

allaha emanet olun

bir tedavi yöntemini denerken her gün bir başkası çıkıyor acaba iyi gelir mi derken sürekli tedavi değiştiriyoruz...inanın bu karmaşanın olan saç da yıprandı...:(...ben de yeni keşfettiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum..aramızda yaptıranlar varsa yorum yapmalarını rica edicem lütfen...kafa derisine hacamat yaptırmak saç dökülmesini önlüyormuş...anlatılanlara göre bana da mantıklı geldi...saç dibinde olan kirli kan ve toksin ve biriken yağ tabakası dışarı çıkarıyorlar gözenekler açılıyor kan dolaşımı hızlanıyor ve tıkanmış saç kökleri tekrardan canlanıyor...ayrıca kötü bir şey olsa peygamber efendimizin(s.a.v) sünneti olur mu...baş ağrısına psikolojik sorunlara bir çok şeye iyi geliyormuş..ayrıca saç dökülmesini kafamıza çok takıyoruz psikolojikmen de iyi gelirse stresten dökülmeyi bertaraf ederiz....

yaptıran arkadaşlar ya da bilgisi olanlar yorum yapsın lütfen

kızlar,
ben rollerı uyguladım az önce, elimden geldiğince bastırarak yaptım ama bi kanama, aşırı bir kızarıklık yok. İlla olması mı gerekirdi? Az mı bastırdım acaba ? Şu an karınca hissi var saç derimde. Dayanabildiğim kadar yaptım, gerçi alıştırma olsun diye 30- 35 değil de 20 kez geçtim üstünden, az mı geldi dersiniz?

Merhaba herkese,
Akşam ikinci kez tekrar uyguladım dermarollerı. Çok çok yapamayacak durumda olmadıkça her gün yapmayı planlıyorum. Akşam biraz daha bastırım, 25 kez geçmeye çalıştım aynı yerden. Ama yine kızarıklık yok :( hatta eşime gösterdim, kafa derin bembeyaz görünüyor dedi. Duş alıp yattım. Kafamı yastığa koyunca, saç köklerimde batma hissine benzer bişi hissettim ki bu daha önce yazılan ve olması gerekenler arasında var. Hatta kafa derimde iğne batışı gibi acı veren bi his bugün de var. Doğrumu yapıyorum yoksa daha da mı bastırmalıyım bilmiyorum. Baobab, zıplayarak yapıyoruz demişsin ya, nasıl zıplatacam kendimi bilmiyorum. Aslında bastırıyorum hatta gözlerim yaşlanıyor ama kızarıklık yok :44: Umarım doğru yapıyorumdur. Bu gece 35 kez geçmeyi deneyerek ve daha da bastırarak yapacağım. Bu arada ben zamansızlıktan dolayı bitkisel bir şampuan henüz alamadım. Rollerım gelince de, sırf şampuanım yok diye beklemek istemedim, hevesle hemen yapmaya başladım. Evde bodrum'dan ev yapımı olarak aldığım zeytinyağlı sabun vardı. Onu kullandım saçıma. Sizce sabun oluşu negatif bir durum oluşturur mu?

Sabun, şampuan demişken, geçimişi okurken dikkatimi çekip not almadığım için konuşulmadığını varsaydığım Leaf Action Sarımsak Şampuanı hakkında fikri deneyim olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim.

Sabun, şampuan demişken, geçimişi okurken dikkatimi çekip not almadığım için konuşulmadığını varsaydığım Leaf Action Sarımsak Şampuanı hakkında fikri deneyim olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim.

sarımsak şampuanı mı??? kokusu nasıl acaba??? deneyimlerini sabırsızlıkla bekliyorum:29:

yine eskisi kadar çok mu dökülmeye başladı perim ?bır ara rolleri kullanan bır arkadasta forumda yıne bıraz arttı dokulmem eskısıne gore demıstı senınkıde oyle bıseydır gecıcı bır seydır sakın uzme kendını perim zaten dokulmenın suan tamda mevsımı gördugum herkesın en az benım kadar sacı dokuluyor hattan ınanmıyorum o kadar dokulemez dıyorum gercektende eline attıklarında avuc avuc sac geliıyor gecıcı bır surec yasıyosun zaten bence saclarımızın artık tam olarak eskı saglıgına kavusmaları bıraz zor gıbı gelıyor ara ara boyle dokulmeler gecıcı olsada yasıycazdır perim lutfen uzulme..

canım dökülmem arttı. 100 tel desem yeridir. inanılmaz kötüyüm. mevsimsel ya da bvaşka türlü farketmiyor. çünkü cidden saçım 2 derece görünüyor. eski sağlığına kavuşması için ne yapabilirim bilmem. rabbim hepimize şifa verrrrrrrrrr:((((((

Benimde son zamanlarda hiç keyfim yok perim .Burayada pek sık yazasım gelmiyor, dökülmem biraz arttığı için .:5:
Umarım dökülme sonrası ,yeni bebek saçlarımıza kavuşuruz .

Canım ben cildim canlasın diye kullanıyorum .

Bak başka nelere iyi geliyormuş .

* Cildin Yenilenmesi ve Genç Görünüm
* Deri ve Hücre Canlandirilmasi
* Kuru Ciltler
* Yaniklar ve Günes Yaniklari
* Kirisiklarin Giderilmesi
* Mayasil ve Egzama
* Sivilcelerde
* Masaj ve Spa Salonlarinda ve Kas agrilarinda masaj yaparak
* Bayanlarda Sellülit ve Varis tedavisinde
* Sedef ve Vitiligo gibi cilt lezyonlarinda
* Cilt ve tirnak(Onikomikosiz) Mantarlarinin tedavisinde
* Grip-Nezle durumlarinda burun yoluyla
* Agiz Pamukçuklarinda,Aft-Uçuk tedavisinde
* Hemoroid tedavisinde Kullanimi mevcuttur.

canım demekki aynı durumdayız. benimde resmen elim ayağım esiyor. bakıyorum. anlamıyırum. okuyorum yazamayırum resmen. Allahım şifa verir inşallah. ne yapacaz bilmiyorum. cidden kendimi çok çares,z hissediyorum şuan. bir ara jollyrose da dökülmem arttı demişti. acaba o ne alemde....

son yorumlar gene içinde ümitsizlik moral bozukluğu içeriyor bu tabi çok üzücü.sanspasa ilk yazısını yazalı 3 ay falan olmuş direk onun aldığı iğne boyunu alanlar sonuç aldı diğerlerinde henüz bi şey olmadı

ben 2 aydır roller kullanıyorum ve yanında da sadece şu işlemi yapıyorum bunları da düzenli hiç aksatmadım diyen var mı? her yeni duyulan şeyi bi diğerini bırakarak başlamak çok da mantıklı değil

inanmak da başarının yarısı olduğuna göre hep 1/0 yenik başlıyorsunuz sanspasa 6 ay sadece roller yapmış bunu unutmamak en iyisi olur yaşı da 38

bir an önce sonuç almak için bile en az 1,5 ay lazım sarımsak kokuyor evet ama bu koku saçta kuruyken sadece kendinizin duyabileceği bi koku yani elinizle saçınızı burnunuza dayadığınızda kokuyu alıyorsunuz duşta daha fazla kokuyor saç ıslandığı için ama sarımsak acelesi olanlar için bence tek çözüm

manhattanın ağbisi gibi en az 2 saat saçınızda tutmak biraz zahmetli ama bizim diğer arkadaşın yaptığı sarımsak-limon gerçekten çok basit roller yapıyorsunuz bunu da fıs fısla sıkıyorsunuz ardından hemen duşa girebilirsiniz zaten gözenekler açık olduğundan yeterince cildiniz bu karışımı emecek üstüne de karanfil suyuyla son bi dokunuş yapın koku baya baya azalıyor

saçınızda rollerı ilk yaptığınız yere fıs fısla sıkın sonra diğer yaptığınız yere böyle sona kadar bi roller bi fıs fıs tüm saça uygulayın duştan sonra giyecek kıyafetinizi hazırlayana kadar cildiniz de bunu emmiş olur sonrada güzel bi duş içinde yağ da olmadığı için tek bi şampuan bile yeterli olur

baya bi acı ve koku ama sonuç çok daha kısa bi sürede alınıyor gülü seven dikenine katlanır diyeceksiniz

şu mantığı kabul etmek lazım aşağıda ki yeni oluşum üstteki cansız ve eski saçların dökülmesine neden oluyor kafanızdaki işe yaramayan saçların yerine yenisi daha sağlıklısı daha kalın tellisi ve daha kalıcı olanı gelsin istemiyormusunuz ? o zaman bu dökülmenin de doğal olduğunu bilmeniz ve daha soğuk kanlı davranmanız lazım

eşimin yeni çıkan saçlarından yaklaşık 15-20 tel kopardık eski saçlarından da koparıp elimizdeki okul yıllarından kalma mikroskopta acaba köklerinde bariz bi değişiklik var mı diye bakmak istedik merak işte ne oldu dersiniz? eski saçları çektiğimizde kök çıktı yeni saçların tek bir tanesinde bile köküyle çıkan olmadı buna şu an inanmayabilirsiniz içinde bulunduğunuz psikoloji bile inanmamanız için yeterli ama sizde yeni saçlarınız çıktığında hiç olmazsa 3 tel çekip bakın bakalım kökü de çıkıyor mu?

yani rollerdan sonra çıkan saçların kalitesi gerçekten başka

herkeste pc olduğuna göre google a sarımsak limon mucizesi yazın çıkan bi kaç yazıyı üşenmeden okuyun bu kadar alan da işe yarayan bi karışım neden saç için de faydalı olmasın? inancınızı hiç bi konuda yitirmeyin

tecrübe bilgilerin en güzelidir sanspasa tecrübesini anlattı bizler de öyle tecrübe çok değerlidir çünkü denenmiştir

en basiti annem bana hep anne olunca anlarsın derdi muhtemelen size de denmiştir ben o zamanlar asla diyordum bi çok konuda anneme ben asla bunları yapmam şimdi annem benimle ne tecrübe edinmişse bende kendi çocuklarımda yaşamaya daha ilk doğduklarında başladım

allaha emanet olun

baobab cım karamsar mesaj yazmak istemezdim emin ol. ama bu defa da sanki s-izlere ulaşmak istemediğim düşünülebilir diye düşündüğüm için yazdım tatlım.
ben sanspasanın mesajından 1 kaç gün sonra 1 ile başlamılştım zaten. beraberinde başlangıçta hiç bişey kullanmadım. sadece son 2-3 haftadır tentür kullanıyorum amlum. ama ben hergün düzenli olarak roller uyguladım. bıkmadan usanmadan. halende uyguluyorum canım. başka çıkış yolum yok çünkü. halen içimde bir umut var. senin yazdığın mesajdan sonra özellikle(alltan çıkanların habercisi mesajından sonra). ama anlam veremiyorum gerçekten neden dökülüyor diye.
çünkü cidden saçlarım artık kamuflaj noktasının da sonunda. sizlerle yazışmak bana inanılmaz iyi geliyor. şimdilerde 1. 5 la başladığım zamanı baz alarak kendime süre koydum. sarımsak ta denemeyi düşünüyorum artık. ama sadece hafta sonu yapabilirim. eğer ben bu saç dökülmesini yenip eskiye dönersem emin ol nette her noktaya tecrübem diye yazacam. çünkü tecrübenin ne kadar öenmli olduğunun bende farkındayım canım. seni seviyorum. iyiki hepiniz varsınız ve burdasınız....

Çoğu anne adayının saçları hormonların etkisiyle hamilelik döneminde canlanır ve gürleşirken, bazı anne adayları da saçlarının döküldüğünden, daha çabuk kırıldığından şikayet edebilir. Eğer siz bahsettiğimiz ikinci gruba giriyorsanız, bu durumda saçlarınızı kısa kestirerek dolgunluğunu koruyabilir, onlara özel bakımlar uygulayabilirsiniz. Psikolojiniz düzeltmek ve kendinizi bu süreçte iyi hissetmek istiyorsanız kozmetik çözümlerde var size tevsie edeceğim ürünler arasında fixplant hair saç kamuflaj amaçlı güzel bir ürün işe yarıyor, Ancak endişe etmenizi gerektirecek bir durumda olmadığınızı hatırlatmak isteriz. Siz de geçici bir süreç yaşıyorsunuz. Hamileliğiniz sonlandıktan sonra saçlarınız normal dengesine kavuşacak.

sevgili orkide sanırım sen fixplantın ortağısın. ama bence zaten fixplantın bu şekilde hoş olmayan bir reklama ihtiyacı yok. gherçekten iyi bir ürün. ben bunu her fırsatta yazıyorum zaten. inan bu şekilde reklam kokan mesajlar sadece insanları uzaklaştırı üründen. bırakın kullananlar(bneim gibi( referans olsun. cidden gerk yok bu şekilde reklamlara...

Merhaba herkese,
Akşam ikinci kez tekrar uyguladım dermarollerı. Çok çok yapamayacak durumda olmadıkça her gün yapmayı planlıyorum. Akşam biraz daha bastırım, 25 kez geçmeye çalıştım aynı yerden. Ama yine kızarıklık yok :( hatta eşime gösterdim, kafa derin bembeyaz görünüyor dedi. Duş alıp yattım. Kafamı yastığa koyunca, saç köklerimde batma hissine benzer bişi hissettim ki bu daha önce yazılan ve olması gerekenler arasında var. Hatta kafa derimde iğne batışı gibi acı veren bi his bugün de var. Doğrumu yapıyorum yoksa daha da mı bastırmalıyım bilmiyorum. Baobab, zıplayarak yapıyoruz demişsin ya, nasıl zıplatacam kendimi bilmiyorum. Aslında bastırıyorum hatta gözlerim yaşlanıyor ama kızarıklık yok :44: Umarım doğru yapıyorumdur. Bu gece 35 kez geçmeyi deneyerek ve daha da bastırarak yapacağım. Bu arada ben zamansızlıktan dolayı bitkisel bir şampuan henüz alamadım. Rollerım gelince de, sırf şampuanım yok diye beklemek istemedim, hevesle hemen yapmaya başladım. Evde bodrum'dan ev yapımı olarak aldığım zeytinyağlı sabun vardı. Onu kullandım saçıma. Sizce sabun oluşu negatif bir durum oluşturur mu?

saçında kaşıntı kepeklenme gibi şeyler yapmadıysa bence hiç sakıncası yok

olmadı beceremedim :(( ilk denemem berbattı. bir sürü saçımı yoldum çok fazla canım yandı ama çok, işkence gibi. roller geçtiğim yerler kanadı baya baya, kızardı, şuanda da acıyor. üzerine minoxil sıktığımda yaktı. rollerla geçerken çatır çutur sesler geliyordu o da gerdi beni saçımı kırıyorum diye. devam edemedim, seyrekliğin olduğu yerlere uyguladım ve şu anda oralar batıyor üzerine de minoxil sıktım, arkalar kaldı. hiç dayanıksız değilim, aksine. ama bu neydi böye ya çok üzgünüm herkesin yapabildiğini yapamadım yani roller uygulayan insan sayısı çok fazla niye ben böyle oldum ya.

Back