Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
baobab çok mantıklı aslında.Son zamanlarda saçlarımı çok yolar oldum :) en iyisi dediğin gibi yapmak :16:
Ben her yerden 10 kez geçiyordum :26: iyi ki sormuşum size .Herkes 30-35 geçiyor değil mi .Netten baktığımda 10 tekrar diye yazıyordu ,tuh neyse 30 tekrarla devam artık .

Ya bu azelaik adenozin ve grape neymiş ki .Uffff ben bazı terimlere çok uzağım nedense :( ilk kez duyuyorum bunları .

Prof.'e gün aşırı kullandığımı söyledin mi baobabcım ? ne soyledi kendisi bu konuda.

Son düzenleme:
adamın yanına kedi gibi sokuldum hatta eşimle yemekten sonra tartıştım bu adamlar buraya keyif yapmaya gelmiş hiç utanmadın mı dedi bana ? :))

o isimleri not kağıdına yazdım lütfen siz yazın diyemedim 2 kez de tekrarlattım doğru aldım eminim isimleri bi daha sorma şansım da yok eczacı yada peri bilir diye düşünüyorum

isterseniz sabah akşam yapın 10-15 dk iyileşir zaten dedi işte bıçak yarasından falan örnek verdi

o isimler şart da değil bunu kellik sınırındakiler de başarı çabukluğu için söyledi hem ilaç hem roller süper olurmuş

ilaçlara takılma yani ben şahsen bitkisel şeyleri tercih ederdim örnek manhattan örnek işyerindeki 2-3 kızın tentür yapması bunlar hep yeni saçlarını gördü manhattanın ağbisi sarımsakla adam yeniden doğdu

benim eşim hiç bi şey sürmedi ama gene de başardı

aldığım isimler birebir bunlardı peri ya, gerçekten bi harf bile atlamadım, not alırkende okuyordu yazdıklarımı

sırf sizin için konuştum yukarda allah var hala saç çıkmayan kızlar olunca üzülüyorum gerçi biraz da dediğin gibi siz de hatalısınız
iğne boyunda:))

sabah işyerinde maymun sülalesi gibi herkes birbirinin kafasını inceliyor ve herkeste saç çıktı bi tek 44 yaşındaki bi arkadaşta yok daha ama o da anca 10 gündür 1,5 mm kullanıyor

işte aklında bulunsun gene de o isimler

allaha emanet olun

aslında eşim için girmiştim yazıları görünce konuyu unuttum:))

eşim sanspasaya benim için de teşekkür et dedi.sanpsasa bu gün de yoksun acaba ne zaman dönersin?
yaşadığın herşeyi birebir kaleme alıp bize aktardığın için çok teşekkürler.eşime bakıyorum da eli hiç saçlarından ayrılmıyor:))

seni tanımasakta çok seviyoruz

allaha emanet ol...

peri söylediğin şu iğne sayısı arttıkça cilde temasın azalması tezin kesinlikle doğru.kayınbabam 2 adet almış biri 192 iğne 1,5 mm diğeri 1080 iğne 1,5 mm 1080 olan diğerine göre daha geniş baya farklı, görünüşte mantıklı gibi duruyor ama 192 iğne cilde giriyor ama 1080 iğne baya yüzeysel yapıyor hatta kızarıklık bile nerdeyse olmuyor

yeni alacaklar iğne sayısı az ama 1,5 mm almanız en güzeli olacak

peri eşimin ilk rollerı 0,5 mm di 1 hafta kullandı ancak şimdi ben onu güzelce dezenfekte etsem hatta bebeklerimin biberon temizliği için kullandığımız sterilizatörde temizlesem kendi cildime kullanabilir miyim ?

çok özendim bi kaç kaz ayağı var sence yeni mi almalıyım ? ya pinti değilim tabi de sayemizde piyasada roller kalmadı:))

peri eşimin ilk rollerı 0,5 mm di 1 hafta kullandı ancak şimdi ben onu güzelce dezenfekte etsem hatta bebeklerimin biberon temizliği için kullandığımız sterilizatörde temizlesem kendi cildime kullanabilir miyim ?

çok özendim bi kaç kaz ayağı var sence yeni mi almalıyım ? ya pinti değilim tabi de sayemizde piyasada roller kalmadı:))

baobab merhaba,
sadece kaz ayaklarına mı uygulayacaksın? ben de saç için 1,5'luk aldım. Bu akşam başlayacağım, tecrübelerimi de buradan paylaşayacağım. Bu arada yüzümde de özellikle kaz ayaklarımdaki çizgiler için aklımdan geçmişti de, sanspasa'nın yüzündeki deneyimini okuyunca ( her gün işe gitmek için evden çıkmak zorunda olduğum için) kızarıklık & dökülme sonuçlarından dolayı vazgeçmiştim. Sen nasıl uygulamayı düşünüyorsun? Yada cuma akşamı uygulasam, p.tesi ye normale döner mi acaba yüzüm? Deneyen varsa, tecrubelerini paylaşırsa çok sevinirim. Herkese sevgiler...

Periye sormuşsun ama ben yazayım dedim :) Tabii güzelce dezenfekte ettiğin sürece ,güvenle kullabilirsin .

Ben 0.5 liği yüzüm için kullanıyorum :) 1.0 luk olanınıda annem .30-35 tekrar sıkıntı yaratabilir yüz için :26: biz 10 kez geciyoruz.
Buna ragmen anneme son yaptığımda ,yüzü baya bir tahriş oldu :50: tabii 2 güne kadar geçiyor .
Ha bir de bol bol cildinizi nemlendirmeniz gerekiyor ,çünkü roller sonra cilt çok susuz kalıyor .

ogltkncigim eğer 10 tekrar yaparsan ,ertesi güne geçer:)

Son düzenleme:
baobab merhaba,
sadece kaz ayaklarına mı uygulayacaksın? ben de saç için 1,5'luk aldım. Bu akşam başlayacağım, tecrübelerimi de buradan paylaşayacağım. Bu arada yüzümde de özellikle kaz ayaklarımdaki çizgiler için aklımdan geçmişti de, sanspasa'nın yüzündeki deneyimini okuyunca ( her gün işe gitmek için evden çıkmak zorunda olduğum için) kızarıklık & dökülme sonuçlarından dolayı vazgeçmiştim. Sen nasıl uygulamayı düşünüyorsun? Yada cuma akşamı uygulasam, p.tesi ye normale döner mi acaba yüzüm? Deneyen varsa, tecrubelerini paylaşırsa çok sevinirim. Herkese sevgiler...

merhaba
saçın için hayırlı olsun diyelim sık sık yazarsan da çok iyi olur
sadece kaz ayakları değilde onlar artık baya can sıkıcı oldu diye lafa ordan başladım:) tüm yüzüme boynuma ve dekolte bölgesine de yapıcam.heryerde yüzü gergin boyun ve aşağısı vahim bir sürü kadın var, yüze ne yapılırsa bence aynısı boyun ve dekolteyede yapılmalı sonra aradaki fark çok açılıyor

aynen dediğin gibi sadece haftada bir ve cuma akşamı yapabilirim şimdi çıkıp sanspasanın mucize dediği lancome visionnaire kremi alıcam 2 güne geçiyor diye biliyorum maritsada bunu tecrübe etmiş zaten buzlada kompres yaparsak şişlikte olmazmış haftada 1 kez ayda 4 olunca yeterli olur gibi
pazar akşamı duşta iyice o kabuk bağlayan cilt kabarınca, duş esnasında peeling yapılırsa pazartesiye sadece bi nemlendirici iş görür diye düşünüyorum yani pul pul gözükmez sanırım
peri de memnundu sanırım ama nasıl yapıyor tam ayrıntılı bilmiyorum

teşekkürler maritsa

sonuçta kullanan eşim ama genede sorayım dedim iyi bi temizlikle bence de sorun olmaz

kayınbabam süper ya bunu duysun yüzüne de başlar, artık eminim ki şu konuklardan biri benim canım kayınbabam :))

merhabalar ya bu dermorollerin hangi markasını alıyoruz nasıl kullanıyoruz benim saçım doğum sonrası dökülmeye başladı birazda seyrekti öncesinde de saç diplerimde rolonu nasıl gezdirecem bi yard.olun lütfen ve sonrasında başka bişey sürülüyomu sadece bunumu gezdiriyoruz saç derisinde sayfalrı geziyorum ama bebeğim ağlıyor basıyor çığlığı kalkıp ona bakıyorum yarım kalıyo..rica etsem kısa bi şekilde nasıl uygulayacam nerden nasıl alacam yardımcı olur musunuz?

Uygulama videosuna youtube dan bakabilirsin :) izledikten sonra aklına takılan birşey olursa ,lütfen söyle .

Pul pul dökülme ne annemde ,ne de ben de yaşanmadı aslında .Cildini nemlendirmeyen kişilerde bu durum olabilir.
Ben roller sonrası bepantene ,c ve e vitamini ve ozon yağını kullanmayı tercih ediyorum :)

merhabalar ya bu dermorollerin hangi markasını alıyoruz nasıl kullanıyoruz benim saçım doğum sonrası dökülmeye başladı birazda seyrekti öncesinde de saç diplerimde rolonu nasıl gezdirecem bi yard.olun lütfen ve sonrasında başka bişey sürülüyomu sadece bunumu gezdiriyoruz saç derisinde sayfalrı geziyorum ama bebeğim ağlıyor basıyor çığlığı kalkıp ona bakıyorum yarım kalıyo..rica etsem kısa bi şekilde nasıl uygulayacam nerden nasıl alacam yardımcı olur musunuz?
Gitti gidiyordan dermaroller alabilirsin, titanyum igneli 1,5 mm 200 igneli olanı tercih edebilirsin. Saclarini islattiktan sonra kulak hizandan başlayıp saclarini ayırıp en az 10 kere onden arkaya tek yönlü gececeksin bu sekilde tüm saçlı derine gün asırı uygulayacaksin, sonuc aldikca azaltırsın. Ben uzerine minoxil surucem sen başka bişey surebilirsin bitkisel tarifler var Yada hicbisey sürme. Dogum sonrası dökülme cok normal rollerla daha çabuk toparlarsın. Bebisi optum..

Ben de o.5 ligi gözaltına denemek istiyorum hafif morluk var onu da çözersem süper olur cilt icin mezoterPiye gitmemisim iyi ki 1000 tl geçiyordu seanslariyla. Artık evde yapabiliyoruz yuppi :)

Periye sormuşsun ama ben yazayım dedim :) Tabii güzelce dezenfekte ettiğin sürece ,güvenle kullabilirsin .

Ben 0.5 liği yüzüm için kullanıyorum :) 1.0 luk olanınıda annem .30-35 tekrar sıkıntı yaratabilir yüz için :26: biz 10 kez geciyoruz.
Buna ragmen anneme son yaptığımda ,yüzü baya bir tahriş oldu :50: tabii 2 güne kadar geçiyor .
Ha bir de bol bol cildinizi nemlendirmeniz gerekiyor ,çünkü roller sonra cilt çok susuz kalıyor .

ogltkncigim eğer 10 tekrar yaparsan ,ertesi güne geçer:)

maritsacığım ya, ben seni gökte ararken yerde bulmuşum. Daha sık özel mesaj görmeye hazırmısın :)) :16:

merhaba
saçın için hayırlı olsun diyelim sık sık yazarsan da çok iyi olur
sadece kaz ayakları değilde onlar artık baya can sıkıcı oldu diye lafa ordan başladım:) tüm yüzüme boynuma ve dekolte bölgesine de yapıcam.heryerde yüzü gergin boyun ve aşağısı vahim bir sürü kadın var, yüze ne yapılırsa bence aynısı boyun ve dekolteyede yapılmalı sonra aradaki fark çok açılıyor

aynen dediğin gibi sadece haftada bir ve cuma akşamı yapabilirim şimdi çıkıp sanspasanın mucize dediği lancome visionnaire kremi alıcam 2 güne geçiyor diye biliyorum maritsada bunu tecrübe etmiş zaten buzlada kompres yaparsak şişlikte olmazmış haftada 1 kez ayda 4 olunca yeterli olur gibi
pazar akşamı duşta iyice o kabuk bağlayan cilt kabarınca, duş esnasında peeling yapılırsa pazartesiye sadece bi nemlendirici iş görür diye düşünüyorum yani pul pul gözükmez sanırım
peri de memnundu sanırım ama nasıl yapıyor tam ayrıntılı bilmiyorum

ben de cumadan cumaya yapabilirim ancak, ve madem maritsanın dediği gibi ertesi güne dökülüyor tüm yüze kullanmak için bi engel yok :) ben yüzüm için yoga da yapıyorum ama istikrarlı değilim, o yüzden faydasını görmedim. Lancome visionaire'i alırken, kullanabilecek yaş aralığına da bakarsan ve buradan paylaşırsan çok sevinirim. Cuma günü geçmiş sayfaları okurken, sanspasanın bu kremi kullandığını ve memnun olduğunu görüp ben de bi kenara not etmiştim. Sanspasa 38 yaşındayım diyordu o yazısında. Ben de 34 yaşındayım, çok fark yok, kullanbilirim diye düşünmüştüm ama sen alacağın yere bir sorarsan çok sevinirim.

canım,
ben de bu akşam başlıyorum ve izleyeceğim yolu sana aşağıda aktarıyorum. Benim aldığım dermaroller ;
dns marka, 1,5mm -200 adet titanyum iğneli. Gitti gidiyordan bakabilirsin.
Gün aşırı önden arkaya doğru aynı yerden 30 kez geçecek şekilde uygulayıp hemen sonrasında eğer istersen bakım yapıyorsun. Yapacaksan sor, onun ayrıntılarını da yazarız. Bakım yapmazsan bitkisel bir şampuanla saçını yıkıyorsun. Genel olarak arkadaşlar şampuanın içine yarım tüp çam terebentin de koyuyorlar ;)

Uygulama videosuna youtube dan bakabilirsin :) izledikten sonra aklına takılan birşey olursa ,lütfen söyle .

Pul pul dökülme ne annemde ,ne de ben de yaşanmadı aslında .Cildini nemlendirmeyen kişilerde bu durum olabilir.
Ben roller sonrası bepantene ,c ve e vitamini ve ozon yağını kullanmayı tercih ediyorum :)

maritsacım, ne zamandır yüzüne uyguluyorsun ve gözle görülür bir gelişme farkettin mi canım? o kadar iğne girecek yüze:18: yapalım mı ne dersin?

Son düzenleme:
maritsacım, ne zamandır yüzüne uyguluyorsun ve gözle görülür bir gelişme farkettin mi canım? o kadar iğne girecek yüze:18: yapalım mı ne dersin?
Yanılmıyorsam 1 ay oldu ben başlayalı canım :44: Herhangi bir fark olmadı henüz :26: benim cildim herhangi bir sorun yok aslında .Sürdüğüm kremlerin emilimini arttırsın diye kullanıyorum .
Yalnız uyguladığımda botox etkisi yaratıyor :) inanılmaz bir gerginlik hissediyorum cildimde.
Selülitlerim içinde kullanıyorum :) onda da henüz bir gelişme yok .Daha net birşeyler söylemek için çok erken tabii .
maritsacığım ya, ben seni gökte ararken yerde bulmuşum. Daha sık özel mesaj görmeye hazırmısın :)) :16:

:1: Canım elimden geldiğince ,seve seve yardımcı olurum :) Uygulama sonrası ,geri donüş bekliyorum senden :1:

Son düzenleme:
ogltkn

aldım geldim kremi yaş aralığından söz etmediler kutuda da yazmıyor sabah akşam göz çevresi de dahil kullanılacak vaktim de kısıtlı olunca özet bilgi edindim ama bu tip ürünlerde 30 yaş üstü diye biliyorum ben de 32 yim ama yok satıyormuş, 320 tl verdim 50 ml ama nişantaşından alınca fiyat fazla olabilir netten de güvenemedim almaya malum artık taklitler birebir olabiliyor

sanırım bu gece hafif bi deneme yapıcam yani rollerı 3-5 kez geçip sürücem bir gece de bi sonuç alınmaz ama rollerdan dolayı daha çabuk bi gelişme olacak diye düşünüyorum sanspasa hiç bi şeyi boş yere yazmadığından bu konuda da doğru bilgi diye güvenim tam

elle tutulur her gelişmeyi aktarıcam

kızlar satıcılar 1,5 mm saç için satmak istemiyorlar ya örneğin;

1.5 mm. saç için biraz büyük bir ölçü.Saç derisi oldukça hassas bir yapıdadır ve gereğinden büyük bir derma roller ciddi bir tahribata yol açabilir. 1.5 mm. ancak derin yaralar, kırışıklar ve selülit için kullanılmalıdır.

Bizim tavsiyemiz 1 mm. daha yüksek ölçüleri tercih etmemeniz yönünde.

Şunu eklemektede fayda var. Gün aşırı değil sadece haftada bir aynı gün düzenli kullanın.Derma roller sık kullanılmamalıdır.

diğer satıcı; Merhaba,
1,5 mm ve üzeri seri sadece Profesyonel kullanım içindir.
Bu serinin satışı bu sebeble amatör ev kullanıcılarına yapılmamaktadır .

ben 1mm alıcam bu durumda gözüm korktu diğer taraftan siz memnunsuz kafam karıştı kafamın karışma sebebi uzun vadede size de zarar vermesinden endişelenmem.. iç karartmak heves kırmak değil amacım, bilgilendirmek istedim sadece.

Back