Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
olmadı beceremedim :(( ilk denemem berbattı. bir sürü saçımı yoldum çok fazla canım yandı ama çok, işkence gibi. roller geçtiğim yerler kanadı baya baya, kızardı, şuanda da acıyor. üzerine minoxil sıktığımda yaktı. rollerla geçerken çatır çutur sesler geliyordu o da gerdi beni saçımı kırıyorum diye. devam edemedim, seyrekliğin olduğu yerlere uyguladım ve şu anda oralar batıyor üzerine de minoxil sıktım, arkalar kaldı. hiç dayanıksız değilim, aksine. ama bu neydi böye ya çok üzgünüm herkesin yapabildiğini yapamadım yani roller uygulayan insan sayısı çok fazla niye ben böyle oldum ya.

saçını güzelce ıslattın değil mi?

ben de akşam 3. uygulamamı yaptım..bugüne kadar yaptıklarımın en şiddetlisiydi. Gözyaşlarım akarken, baobab geldi aklıma :) roller yaparken "zıplama" sanırım böyle oluyor dedim. Ben saçımı iyice ıslatıp, hani kuaförler kesimden önce saçı ıslatırlar ya, o şekilde ıslatıp arkaya doğru tarayıp uyguladım rolleri. Saçımı hiç yolmadı. Bi de aynı yerden geçerken hep aynı açıyla tutmaya çalıştım rolleri. Bu kez kafa derim kızardı, hatta alın bölgemdeki açıklıklarda minicik kanamaları gördüm :) mucizevi bi şekilde dökülmem çok azaldı 2 günde. Bu normal sanırım, ve hatta okuduklarımdan doğru hatırlıyorsam dökülme yakın bir zamanda artacak değil mi?

canım demekki aynı durumdayız. benimde resmen elim ayağım esiyor. bakıyorum. anlamıyırum. okuyorum yazamayırum resmen. Allahım şifa verir inşallah. ne yapacaz bilmiyorum. cidden kendimi çok çares,z hissediyorum şuan. bir ara jollyrose da dökülmem arttı demişti. acaba o ne alemde....
Canım lütfen üzme kendini .Benim geçen sene üzüntüyle,sıkıntıyla başlamıştı dökülmem .Allahtan rollerimiz var :16:belki o olmasa daha çok dökülecekti .
Zaman zaman dökülmelerin olması normal ,bu dökülmeler mevsimsel de olabilir.
Ben seyreltilmiş sarmısak suyunu, roller sonrası saçıma sürmeye başladım .Seyreltmiş birşey olduğu için canım pek yanmadı ,kokusu da insanı rahatsız edebilecek türden değil.
Lütfen sende sarmısağa başla canım .Güzel günler bizi bekliyor biraz sabır .

baobab cım karamsar mesaj yazıp ,bunu size yansıtmak istemezdim :50: üzgünüm .Dün yazdıklarından sonra sarmısağa başladım .Umarım hepimiz için herşey yolunda gider ,bebek saçlarımıza hoşgeldin deriz .

ogltkncım dökülme bazen artabilir ,peri ile bende arttı şu an .Tabii eskiye döneceğini umut ediyorum .

Son düzenleme:
saçını güzelce ıslattın değil mi?

ben de akşam 3. uygulamamı yaptım..bugüne kadar yaptıklarımın en şiddetlisiydi. Gözyaşlarım akarken, baobab geldi aklıma :) roller yaparken "zıplama" sanırım böyle oluyor dedim. Ben saçımı iyice ıslatıp, hani kuaförler kesimden önce saçı ıslatırlar ya, o şekilde ıslatıp arkaya doğru tarayıp uyguladım rolleri. Saçımı hiç yolmadı. Bi de aynı yerden geçerken hep aynı açıyla tutmaya çalıştım rolleri. Bu kez kafa derim kızardı, hatta alın bölgemdeki açıklıklarda minicik kanamaları gördüm :) mucizevi bi şekilde dökülmem çok azaldı 2 günde. Bu normal sanırım, ve hatta okuduklarımdan doğru hatırlıyorsam dökülme yakın bir zamanda artacak değil mi?

işte ısrarla okuyun okuyun yazma sebebimiz buydu,okuyan ve okuduğunu anlayan bi arkadaş. gün geçtikçe doğru yol bulunuyor işte.

zıplama aynen bu işte seni tebrik ediyoruz

bu arada krem süper gerçekten rollerı da geceleri çok hafif bi şekilde yapıyorum ertesi gün sadece yanaklarım pembe kalıyor buda allık gibi duruyor çok da hoş gözüküyor yarın akşam tam anlamıyla tarifte ki gibi yapıcam sabırsızlanıyorum .ben hergün yüzümü görünce kızlara bi şey dememiştim bi değişiklik olursa hemen farkederler zaten diye bu sabah sen yüzüne ne yapıyorsun dediler:)) açıkçası ben elle tutulur bi şey fark etmedim sadece gergin olduğunu ve daha sağlıklı gözüktüğünü biliyorum yani kaz ayakları olayında bi değişişlik henüz yok ki bu da çok doğal daha çok erken

sadece şunu bilin istiyorum nedendir bilinmez de bi bağ oluşuyor aramızda görmeden sevmek karşındakini çok iyi anlamak böyle de olurmuymuş? oluyormuş. siz üzüldükçe akşam yattığımda bile aklıma geliyorsunuz:))

biz burda toplamda 9 kişi sabah öğle ve iş çıkışı roller konuştuğumuz için ve herkesin birebir yaşadıkları da ortak olunca moral bozmayın istiyoruz çünkü her an yeni saçlarınızı göreceksiniz onları da bu moralle karşılamayın

kimi gün geçtikçe dökülmede azalma yaşadı şu ara herkeste mevsimsel bi dökülme var kimi de ara ara dökülme olayında çoğalma ve azalma yaşadı ama kimsede öyle eskisi gibi 300-400 tel hiç olmadı

ben her sabah açarken pc yi ilk önce buraya girmek istiyorum biri artık gene güzel bi haber versin bu da peri maritsa yada naz olacak sonra da arkası gelecek zaten kuyrukta bi sürü kız var

Dökülmeleri bu dönem artan arkadaşlar için söylüyorum
Sanırım saçlar için bi yenilenme sürecindeyiz, kimi görsem sorsam saçları çok fazla dökülüyor.
Benim saç dökülmem normalken bu ara inanılmaz derecede saç dökülüyor, evin içinde her yerden saç topluyorum... duş yaparken ayrı, tararken ayrı, fön çekerken ayrı dökülüyor.
Geçici ve normal olduğunu düşünüyorum. Henüz bi önlem almadım.

işte ısrarla okuyun okuyun yazma sebebimiz buydu,okuyan ve okuduğunu anlayan bi arkadaş. gün geçtikçe doğru yol bulunuyor işte.

zıplama aynen bu işte seni tebrik ediyoruz

bu arada krem süper gerçekten rollerı da geceleri çok hafif bi şekilde yapıyorum ertesi gün sadece yanaklarım pembe kalıyor buda allık gibi duruyor çok da hoş gözüküyor yarın akşam tam anlamıyla tarifte ki gibi yapıcam sabırsızlanıyorum .ben hergün yüzümü görünce kızlara bi şey dememiştim bi değişiklik olursa hemen farkederler zaten diye bu sabah sen yüzüne ne yapıyorsun dediler:)) açıkçası ben elle tutulur bi şey fark etmedim sadece gergin olduğunu ve daha sağlıklı gözüktüğünü biliyorum yani kaz ayakları olayında bi değişişlik henüz yok ki bu da çok doğal daha çok erken

o kızlar burayı da takip ediyorlar ya, senin uygulayacağını okuyup onlardan gizliyorsun diye sana manidar yaklaşmamışlardır umarım.

Ben yüz için siparişimi vermedim henüz.

Serum ve vitaminli kremleri aldım, yolda geliyorlar.

Bari ebay'e bakayım roller için. Sen 0,5'lik mi kullanıyordun yüzüne, hatırlayamadım :44:

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum izin verirseniz.
gittigidiyorda 192 TİTANYUM İĞNE DNS DERMA ROLLER ( biyogenesis) var fiyatı 46,90 alsammı ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar.. Her gun burayı okuyorum ama yazamiyorum.. Roller i bu ara 3 gundur felan 2 gunde bir yapiyorum.. :43::43:Ama hala israrla oluk oluk dokulmeye devam..:43::43::43::43: Burda ozon yagi kullanan bi arkadasimiz vardi.. Hamileler icin uygun mudur acaba? Bu arada sarimsagi tekrar yapmaya cesaretim olmadi.. Kokudan dolayi... Gece kokusundan uyanip midem bulaniyor. Bu adada sampuan olarakta "L`Oreal Professionnel Expert Serie - Density Advanced Shampoo 500ml" kullaniyorum.. Hamilelikten once bu serinin 42lik aminexil serumunu kullanmistim... Dokulmem durmustu ama yerine bi seycik cikmadi.... Simdi serumu kullanmiyorum ama sampuan ehhh bi nebze olsun daha diri gorunmesini sagliyor..
Allah im hepimize sirma sira saclar versin amin...

o kızlar burayı da takip ediyorlar ya, senin uygulayacağını okuyup onlardan gizliyorsun diye sana manidar yaklaşmamışlardır umarım.

Ben yüz için siparişimi vermedim henüz.

Serum ve vitaminli kremleri aldım, yolda geliyorlar.

Bari ebay'e bakayım roller için. Sen 0,5'lik mi kullanıyordun yüzüne, hatırlayamadım :44:

kastettiğim kızlar bu sayfalara giren ve roller kullanan kızlar değil iş yerinde toplam 200 e yakın personel var hayatı boş zamanlarında botoks yaptırmaktan ibaret olan bi kaç arkadaş ilk sipariş verirken ''çok saçma'' demişlerdi sırf onlar farketsin istiyorum:))

ben krem almaya gittiğimi sadece buraya yazmıştım döndüğümde rollercı kızlar bi bakalım dediler yani burda ne yazsam çok çabuk hatta anında öğreniliyor allahtan her masada internet erişimi sınırsız değil çoğu elemanın interneti sınırlı

kremi akşam eve götürdüğümde yarısının bittiğini gördüm:)) bazı şeyleri gerçekten saklamak gerek.geçen hafta burda bi kaç cümle yazdım karşı masamdaki bi erkek arkadaş( burda erkek diye belirtmek ne kadar doğru bilmiyorum ama)eliyle okey işareti yaptı anlamadım yanına gittim meğer bu sayfa önünde açıkmış yazdığım şey için bravo demek istemiş:))

bu kadınlar kulübü bizim manhattanla tanıştığımız bi şey rollerdan dolayıda bazılarımız çok sıkı takipte yani çok yeniyiz ve hiç haberi olmayan hem burdan hem rollerden epey bi insan var o yüzden rahatım

yüzümde 0,5 mm kullanıyorum bu arada

sevgili baobab sarımsak ve limonla ilgili yazılanları okudum ama 2 litre limon suyu ve 40 diş sarımsak biraz fazla geldi bana. işyerindeki arkadaşınız nasıl ve ne kadar yapmış bu karışımı biliyor musun? zeytinyağlı sarımsaktansa bu daha iyi geldi. yağın çıkması çok zor oluyor çünkü.

sadece şunu bilin istiyorum nedendir bilinmez de bi bağ oluşuyor aramızda görmeden sevmek karşındakini çok iyi anlamak böyle de olurmuymuş? oluyormuş. siz üzüldükçe akşam yattığımda bile aklıma geliyorsunuz:))

biz burda toplamda 9 kişi sabah öğle ve iş çıkışı roller konuştuğumuz için ve herkesin birebir yaşadıkları da ortak olunca moral bozmayın istiyoruz çünkü her an yeni saçlarınızı göreceksiniz onları da bu moralle karşılamayın

kimi gün geçtikçe dökülmede azalma yaşadı şu ara herkeste mevsimsel bi dökülme var kimi de ara ara dökülme olayında çoğalma ve azalma yaşadı ama kimsede öyle eskisi gibi 300-400 tel hiç olmadı

ben her sabah açarken pc yi ilk önce buraya girmek istiyorum biri artık gene güzel bi haber versin bu da peri maritsa yada naz olacak sonra da arkası gelecek zaten kuyrukta bi sürü kız var

canım emin ol aynı duyguları paylaşıyoruz resmen roller kardeşliği oldu aramızda belki daha da fazlası. elimden gedliğince üzmemeye çalışıyorum kendimi. duracak ve yeniden çıkacak olan saçlarımı düşünüyorum sürekli. inşallah bu haberide verecem sizlere. teşekkür ederim herşey için.

canım emin ol aynı duyguları paylaşıyoruz resmen roller kardeşliği oldu aramızda belki daha da fazlası. elimden gedliğince üzmemeye çalışıyorum kendimi. duracak ve yeniden çıkacak olan saçlarımı düşünüyorum sürekli. inşallah bu haberide verecem sizlere. teşekkür ederim herşey için.

sevgili baobab sarımsak ve limonla ilgili yazılanları okudum ama 2 litre limon suyu ve 40 diş sarımsak biraz fazla geldi bana. işyerindeki arkadaşınız nasıl ve ne kadar yapmış bu karışımı biliyor musun? zeytinyağlı sarımsaktansa bu daha iyi geldi. yağın çıkması çok zor oluyor çünkü.

o tarif zaten içmek için ben sadece ne kadar faydalıymış diye düşündüğüm için okumanızı istedim

saçında sarımsağın her türlüsünü deneyen sonuç aldı limon sarımsak da çok mantıklı yani ama bunun tam bi tarifi yok

50 ml fıs fıs şişe için 5-6 limon suyu ve 5-6 diş sarımsakla yapıyormuş bir gece bekletip süzerek şişeye koyup bi roller bi limon sarımsak sıkıyormuş yani sıkmak için rollerın bitmesini bekleme ki gözeneklerin açıkken sıkmış ol

az yada fazla da yapsanız çabuk bozulmaz ama 2-3 güne bir taze taze yapmak sanki daha iyi olur

gittigidiyorda 192 TİTANYUM İĞNE DNS DERMA ROLLER ( biyogenesis) var fiyatı 46,90 alsammı ne dersiniz?

aramıza hoşgeldin

192 iğne 1,5 mm titanyum ama marka için bi şey demek çok zor tercih sana kalmış roller yapıp satmak lazım aslında, güvenilir mi değil mi bu konu zorluyor herkesi

ben daha geçen cuma 55TL'den aldım. Fiyat uygun görünüyor.

kastettiğim kızlar bu sayfalara giren ve roller kullanan kızlar değil iş yerinde toplam 200 e yakın personel var hayatı boş zamanlarında botoks yaptırmaktan ibaret olan bi kaç arkadaş ilk sipariş verirken ''çok saçma'' demişlerdi sırf onlar farketsin istiyorum:))

ben krem almaya gittiğimi sadece buraya yazmıştım döndüğümde rollercı kızlar bi bakalım dediler yani burda ne yazsam çok çabuk hatta anında öğreniliyor allahtan her masada internet erişimi sınırsız değil çoğu elemanın interneti sınırlı

kremi akşam eve götürdüğümde yarısının bittiğini gördüm:)) bazı şeyleri gerçekten saklamak gerek.geçen hafta burda bi kaç cümle yazdım karşı masamdaki bi erkek arkadaş( burda erkek diye belirtmek ne kadar doğru bilmiyorum ama)eliyle okey işareti yaptı anlamadım yanına gittim meğer bu sayfa önünde açıkmış yazdığım şey için bravo demek istemiş:))

bu kadınlar kulübü bizim manhattanla tanıştığımız bi şey rollerdan dolayıda bazılarımız çok sıkı takipte yani çok yeniyiz ve hiç haberi olmayan hem burdan hem rollerden epey bi insan var o yüzden rahatım

yüzümde 0,5 mm kullanıyorum bu arada

baobab,

kremin adına üzülmedim desem yalan olur. Oldukça pahalı bi krem çünkü; mesela ben paraya kıyıp onu alamadım, farklı bir markanın serumunu ve vitaminli nemlendiricisini aldım, kargoda gelmelerini bekliyorum. Ben o -kremi hacılayan - arkadaşların yerinde olsam sana yeni bir kutu alırdım ;) Okuyorlarsa insafa gelirler belki :) Yüzüne roller kullandığını buradan da öğrenmemiş insanların bir kaç gün içinde böyle güzel yorum yapmaları farkı görebilmeleri çok güzel. İşe yaradığının ispatı. Umarım kaz ayaklarında da sonuç alırsın. Sen sonuç alırsan ben de alacağım demektir bu. Çok büyük kırışıklıklar yok, ama önlem almazsam olacaklar. Yüz yapım, mimiklerimde oluşan çizgicikler bunun kanıtı :(

akşam, saçıma uygulama yapamadım. Eve geç saatte döndüm, ve ancak evin ve çocukların sorumluluklarını bitirebildim. Ama bu akşam rollerımla içli dışlı olacağım.

aramıza hoşgeldin

192 iğne 1,5 mm titanyum ama marka için bi şey demek çok zor tercih sana kalmış roller yapıp satmak lazım aslında, güvenilir mi değil mi bu konu zorluyor herkesi

ya kararsız kaldım şimdi ama diğer arkadaş 55 ten aldını söyledi.bende 2 tane sipariş vermek istiyorum biri 1.5 diğeri 0.5 (yüzüm için kullanıcam)
benimde 3 sene oldu epeydir saçlarımla uğraşıyorum.yarısından çoğu gitti diyebilirim.tiroidlerim b12 falan normaldi.adetlerim son derece düzenlidir.ferritin değerim çok düşüktü.uzun süre ama ara vererek ilaç kullandım.arada iyi oldu ama öyle banyoda 10 tel banyodan sonra 20 tel olayım hiç olmadı.bu ara bide mevsimsel döneme girdim heryıl aynı zamanlar böyle dökülür.kötü hissediyorum kendimi anlayacağınız.açılmalarım yok ama seyrelmelerim var mesela yanlarımda ve tepeme eskisi gibi gür değiller.bu saatten sonra geri gelirmi merak ediyorum ama sanmıyorum.yaşım 34.şuan ferro sanol e tekrar başladım.15 gündür de tüm vitaminleri içerdiğinden elevit pronatal kullanıyorum(hamile değilim ) boya yapıyorum malum beyazlarım var ve çalışıyorum.tek takıldığım boyaya ara veremem nasıl yapıcamki? boya yapmadan 1 hafta önce bırakmalıyım sanırım.boyadan sonra saçımı yıkayınca tekrar başlarım olmazsa.napiim hiç kullanmamaktan iyidir diye düşünüyorum.tüm sayfaları okudum hepinize şifa diliyorum kızlar.inşallah benimde işime yarar.tabii karar verip alırsam..

sevgili ogltkn

cildime bu güne kadar doğru dürüst hiç bi bakım yapamadım benim bide ikizlerim var :) bir sürü krem arka arkaya uzun bi süre sabah akşam zaman ayırmam söz konusu bile değil

bana bu güne kadar hep şu söylenirdi iş yerinde şu yüzüne bi şeyler sür çok mat falan filan

şimdi pembe pembe yanaklar ve parlak görünen bi cilt oldu pembelik rollerdan parlaklık kremden akşam anneme gittiğimde annem kapıyı açar açmaz hamilemisin yoksa dedi :) şimdi kaz ayakları falan yerinde yani ama gerçekten bi kaç günde bile daha sağlıklı gözüküyor

bu durumda da ben hem kremin hem de rollerın işe yarayacağından iyice eminim bi kaç farklı ürüne ayrı ayrı para vermektense tek bi ürüne hele ki benim gibi bakımsız bi kadın için biraz fazla da olsa o parayı vermek daha mantıklı geldi

daha önce özenip ne aldıysam bi kaç düzenli kullanımdan sonra dekor olarak ayna önünü süslemeye yaradılar toz tutmaları da cabası bana tek bi ürün lazımdı sanırım onuda buldum

sen o şekilde ben de bu şekilde devam edelim bakalım memnun olma derecemize göre değişiklik yaparız bu gece tam bi uygulama yapıcam umarım maritsanın dediği gibi kabuk falan bağlamaz

kullanmaya başladığında aşağı yukarı aynı şeyleri farkedeceksin bu hergün uygulama hafta sonu da tam anlamıyla yapmak bana uyar diyorum belki daha hızlı sonuç alırım yani ben hafta içi de bu şekilde hafif bi uygulamaya devam edicem

kısaca 3-5 gün bile tavsiye etmeme yetti

öptüm hoşçakal

Son düzenleme:
sevgili betibeti

sarımsak limonu hazırlayınca rondodan falan çek ki iyice sarımsak özünü bıraksın ertesi gün süzüp kullanırsın yada sarımsağı dövüp koy

öptüm kolay gelsin

Kızlar ben rollerimin iğnelerinin sizinkinden kalın olduğunu düşünmeye başladım çünkü asırı canim yanıyor anında kanıyor ertesi gunün sonunda dahi basıma dokundugumda acıyor buna rağmen hergün seyrelen yerlere tepe kısmıma yapıyorum herkes icin bukdr dayanılmaz olsa cogunluk cok acıyor derdi koluma yaptım 4 gün oldu kabuklar düşmedi. Siz de bukdr acı çekiyor musunuz yani aynı yerden 25-30 kere geçsem mahvolurum zaten kanıyor bu arada tambur zor donuyor dönmesi icin epey bastırmak gerekiyor.

Back