olmadı beceremedim( ilk denemem berbattı. bir sürü saçımı yoldum çok fazla canım yandı ama çok, işkence gibi. roller geçtiğim yerler kanadı baya baya, kızardı, şuanda da acıyor. üzerine minoxil sıktığımda yaktı. rollerla geçerken çatır çutur sesler geliyordu o da gerdi beni saçımı kırıyorum diye. devam edemedim, seyrekliğin olduğu yerlere uyguladım ve şu anda oralar batıyor üzerine de minoxil sıktım, arkalar kaldı. hiç dayanıksız değilim, aksine. ama bu neydi böye ya çok üzgünüm herkesin yapabildiğini yapamadım yani roller uygulayan insan sayısı çok fazla niye ben böyle oldum ya.
saçını güzelce ıslattın değil mi?
ben de akşam 3. uygulamamı yaptım..bugüne kadar yaptıklarımın en şiddetlisiydi. Gözyaşlarım akarken, baobab geldi aklıma :) roller yaparken "zıplama" sanırım böyle oluyor dedim. Ben saçımı iyice ıslatıp, hani kuaförler kesimden önce saçı ıslatırlar ya, o şekilde ıslatıp arkaya doğru tarayıp uyguladım rolleri. Saçımı hiç yolmadı. Bi de aynı yerden geçerken hep aynı açıyla tutmaya çalıştım rolleri. Bu kez kafa derim kızardı, hatta alın bölgemdeki açıklıklarda minicik kanamaları gördüm :) mucizevi bi şekilde dökülmem çok azaldı 2 günde. Bu normal sanırım, ve hatta okuduklarımdan doğru hatırlıyorsam dökülme yakın bir zamanda artacak değil mi?