Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

canım cevapların için teşekkürler. özenli uyguladığımı düşünüyorum aslında ama yinede beceremedim. şimdilik 192 likle devam edyorum. bu arada ben her sabah uygulyorum rolleri. sen nasıl yapıyorsun peki. kaşıntın bir süre sonra azaldımı. valla şuan yazarken bile elim kafama gidiyor:)))) bitlendimmi ne:::: ben dün nette dolaşırken kuru ısırganla da tentür yapılacağı hatta dah iyi olacağı yazılmıştı. ama halen arama halindeyim. bu arada ebru hn dan halen sorularıma cevap gelmedi. acaba küstürdüm ya da kzıdırdımmı? bilemedim. bu mevsimde taze ısırgan mümkün değil benim bildiğim. ben adanalara bilem haber saldım canım yok yok. ama eğer kurusuda etkiliyse kendimizi harap etmesek. bide sizmi deneseniz ebru hn mı. oksa kendimize yeni bir herbalist mi bulsak. bu arada gg ye de mesaj attım . rollerin çapını sordum. aldığımın çapı 1.5 cm 540 olanının. ama 192 olan 2 cm. dolayısı ile benim 540 çok küçük sizinki nasıl kızlar. çapı bellimi. öpüyorummm

Canım çalıştığım için akşamları yapmaya fırsatım oluyor
Şaçımı biraz ıslatıp ,sansapanın anlattığı gibi yapıyorum .Yalnız bu işlemi hızlı hızlı değil ,yavaş yavaş iğnelerin tek tek girdiğini hissederek , arkaya doğru uyguluyorum .

Kaşıntım hiç azalmadı, hep aynı ama dert etmiyorum .Başka forumlarda da kullanan kişiler kaşıntı oluşturduğunu yazmışlar.
Yeni saçlarımız çıkana kadar sabredelim .Bebek saçlarımız çıkmaya başladığında ,uygulama sıklığını 1 haftada indiririz :) sonrada 2 haftaya. O zaman kaşıntımızda pek kalmaz.

Ebru hanıma ne yazmıştın tatlım :) sormak istediğin ne varsa söyle, bir de ben şansımı deneyim :) bakarsın hemen cevap verir.

Çap derken eninden mi bahsediyorsun pericim :26:

Son düzenleme:
e o zaman bizde neden kaşıntı oluyorki şükocum ya. bende her sabah saçımı yıkıyorum. senin saçların ne alemde peki canım. yeni çıkanlar?

canım dökülmem azaldı gibi,henüz yeni çıkan saçlar pek gözüme çarpmadı...

maritsacım çok teşekkür ederim canım....
inşallah hepimizin dökülmeyen ,gür saçları olur....

Maritsaa sac tonigi tersane marka kayın ağacı özlü diyor ve icinde ısırman otu ekstresi hus ağacı yaprak ekstresi civan percemi ekstresi kediyi oğul otu serbetci otu ekstreleri var provitamon b5 vitamin b3 kafein VİRÜSpiroctone olamine varmis kan dolaşımını arttırıyormuş. Bu arada 200 ml sampuanin icine kac ampul bepanthen evigen bemiks kırmam gerekiyor ve ne kadar cam ter. Yagi koyucam heycanla cvp bekliyorum sampuana katip hemen sacımı yıkamak istedim. Bu arada bnm sac diplerinde kaşınma yok ama acısı gecmedi hala dun gece yapıtımın sanirim cok bastırdım gözümden yas aktı cunku acısına yaparken sanki olmadi kızartması gibi geliyo ama aslinda roller cok etkili :)VİRÜS

tolga çevik var bilirsiniz oyuncu cem yılmazın kız kardeşiyle evli işte ağbim de tam onun saçı gibi tam arka tepe kısmı komple açıktı hiç saç kalmamıştı biz oraya önce roller sonra sarımsak kremi yapıp sürdük 2 saat falan tutup yıkadık tentür kullanmadık bu yaptığımız sarımsak krem gibi oluyor zaten bunu iş yerinde ki kızlarda yapıyor saçlı da olsa kafanız saç boyası kıvamında olduğu için çok kolay sürülüyor rondo blender gibi bi şeyde çekerseniz sarımsak zaten krem gibi oluyor yağı çok koymayın o zaman çok akıyor iyice koyu bi kıvam olacak
tentür ben kullandım şu sahte parfümcülerden fıs fıs şişe aldım bi tek onlarda buldum yer yarıldı başka yerde yoktu az aramadım neyse roller yaptım ama yaparken şanspasanın dediği gibi hafif ıslatacak bi saçım da olmadığından bende kafamı tentürle ıslattım önce roller sonra tentür hiç yıkama gereği de duymadım kokusu uçup gidiyor cuma cumartesi pazar akşamları bunu uyguladım yakıyor ayrıca ama sonuç mükemmel
iş yerinde hem tentür hem sarımsak yapan var kimse tentürden sonra yıkamıyor kimsede sorun yok herkes mutlu sıkıntı sarımsakta ama daha çabuk sonuç alınıyor işte kokusu gerçi kuruduğunda koku kayboluyor ama ıslakken çok kokuyor
biz hepimiz kuru kullandık kimse taze ısırgan peşinde koşacak durumda değil araştırırsanız yurtdışında bile bu tip ilaçlar hep kuru otlarla hazırlanıyor
yani yıkama işi çok sorun değil hemen hemen herkes ya hergün ya gün aşırı saçını yıkıyor kimsenin kafasında tentür 1 hafta kalmıyor zaten kızlar fıs fısla diplerine sürüyor tüm saçı komple ıslatmıyorlar herkes ne yaparsa gece yapıyor
saçlarım çok çabuk uzadı 2 cm e yaklaştı tentür mü çam terebentin mi roller mı hangisi daha çok işe yarıyor derseniz daha önce her şeyi denediğim halde saçım çıkmadı sadece rollerdan sonra çıktı sanspasa beni bi çok şeyden kurtardı sırada kök hücre tedavisi vardı artık hastane görmek istemiyorum

nymanhattancığım ben ısırgan suyunu her seferinide yapmamak için ,1 litrelik pet şişesine göre ayarlayıp yapmıştım fakat 3-4 güne bozuldu .:26: o gün bugundür taze taze yapıp ,uyguluyorum .

maritsacığım pet şişe kafadan yanlış cam şişe olacak ama bozulması ilginç suyla mı yaptın acaba biz sirkeyle yapıyoruz ama karanfilde yaptık suyla bozulmadı hatta sadece saç için değil ben bi çok şey denedim hiç başıma gelmedi karanlık bi ortam lazım her gün 2 kez çalkalamak lazım güneş mi gördü acaba yoksa pet şişe diye mi yada hava çok sıcaksa sen bir kez daha dene elma sirkesi kullan cam şişede satılanlardan al gene cam şişede beklet

sevgili nymanhattan;
bu isirgan tenturunu su sekilde mi yapiyorsun.dogru mu anladim lutfen teyit edebilirmisin?
bir avuç dolusu kuru ya da yaş ısırganı yarim litre elma sirkesi ile cam bir kavanoza koyuyoruz.en az iki hafta bekliyoruz.tentur hazir degil mi?yani ısırgana sirke ile karistirmadan ya da cam kavanoza koymadan once baska islem yapmayacagiz degil mi?yani isirgani suda haslayip daha sonra elma sirkesi ile cam kavanoza koymayacagiz degil mi?cok tesekkur ederim simdiden.

bir de sen bu isirgani ve o sarimsak karisimini uygulandin mi dermaroller yaparken?bunlardan faydalanarak mi cikti saclarin?bunlari yapmasaydin da yine dermaroller sacinin cikmasina yardimci olurmuydu?

sanırım bu sayfa yüzünden işten kovulucam ne çıkabiliyorum ne girebiliyorum bi de işte yasak neyse sanırım bağımlılık yapıyor sayfa jollrose aynen öyle yapıyorum 1 avuç dolusu kuru ısırgan doğadan marka hatta, poşetlerinden çıkarıp bir avuç yarım litre sirke içine koyuyorum dolu dolu bi avuç sonra 2 hafta cam kavanozda bekletiyorum asla metal bi şeyle falan karıştırmıyorum ağzını açmıyorum şişeyi alıp şarap kadehi çevirir gibi sallıyorum sabah akşam sonra tel bi süzgeç değil tülbentten geçirerek başka bi cam şişeye süzüyorum bu işte tentür oluyor ev yapımı ilaç başka hiç bir işlemden geçmiyor haşlama maşlama yok
ben sanspasadan okuduğumda sipariş verdim 1,5 roller ertesi gün başladım yaklaşık 1 ay falan sadece onun şampuanı mısır çarşısından çamterebentin kullandım bu kadar sonra hemen alnımda ilk saçlarım çıktı daha tepede bi şey yoktu bende doğru yoldayım ama biraz hızlandırayım diye başladım tentüre yani hiç bi şey yapmadan da saçlarım çıkmıştı zaten bir hafta arayla da tepemde çıktı canım şanspasanın dediği çim adam gibi bunlar tentürden önce oldu tentürden sonra sanki daha hızlandı daha sıklaştı daha uzadı
sarımsağı ağbime yaptık kız istiycez acelesi var diye o tentürden daha etkili ama kokusu sorun

jollyrose senin saçların çıktı zaten değil mi şimdi merak ettim bi sorun mu var sanki saçların çıkmamış gibi oldu bu sorularla, sen de şüko gibi gizemli konuştun

selam arkadaşlar.konunun bir kısmını okudum, umarım çabalarınız sonuç verir.benim de saç dökülmesi problemim var.saçlarım ince telli, seyrek ve yağlı malesef.bu aralar aşırı dökülme var.yıllar önce dermatolog yanlış hatılamıyorsam h vitamin tableti önermişti.içinde başka vitaminler de vardı ama hapın adını hatırlayamıyorum.ben o zaman aldım ama tüylenme yapar diye kullanmaya cesaret edemedim.az önce internetten baktım, biotin ve b7 vitamini olarak da geçiyor ismi.gerçi bunun eksikliği nadir olurmuş ama takviye edilmesinin sakıncası olmaz herhalde.kullanan, bilen var mı acaba?

bu arada b7 bağırdaktaki bakteriler tarafından üretiliyormuş.linki verdim: B7 Vitamini | Şifalı Bitkiler Ve Faydaları - Bitkisel Tedavi,Bitkisel Reçeteler,Aromaterapi,Cilt Bakımı, Bitkisel Yağlar, Alternatif Tıp,Güzellik
bende de sürekli mide-bağırsak problemi, şişkinlik, hazımsızlık olur.acaba saç dökülmesiyle de alakası var mıdır, sizlerde de böyle bir şikayet var mı merak ettim?

Biotin eksikliğin varsa ,mutlaka ilaç kullanman lazım .Düzenli kullanıldığında saç telini ve tırnakları da güçlendiriyor .
Yumurtanın içinde büyük miktarda biotin var :) ilaç kullanamak istemiyorsan ,günde 2 tane yumurta yiyebilirsin .

nymanhattancığım içme suyu ile hazırlamıştım çalkalama olayını da bilmiyordum zaten .Bundan sonra, senin tarif ettiğin gibi yapacağım :) çok sağol verdiğin bilgiler için canım.

Canım sen memnunsan kullanmaya devam et tabii de :26: ben hepimizin aynı şeyleri kullanarak ,yola devam etmesini istiyorum .
Çok fazla şey deneyerek ,saçı yormayalım arkadaşlar ne dersiniz :26:

Bana kalırsa şampuanın içine, sadece çam terebettin koy .Ampul karışımını 15 günde bir maske yaparak uygulaman ,bana daha mantıklı geliyor.

Son düzenleme:

canım rollerin eninden bahsediyorum aynen. tambur çapı olarak geçiyor kullanım klavuzunda. ilginçtir 540 ı bugün göbeğime doğu sonrası çatlaklar için uyguladım emin ol zerre acı yoktu acaba iğne mi girmiyorki? ben saçıma uygularken noktasal kanama odakları net görünüyor maritsa. sende de oluyormu minik kanamalar?.
ben ebru hanıma; çam yağı nasıl kullanılır bide tentür hakkındaki yorumlarını sordum ama halen dönmedi? bakalım sana cevap gelecekmi. teşekkür canım tekrar dan. öpüyorum seni.
kızlar keşke aynı şehirde olsak da aylık toplantı düzenlesek kendi aramızda ne hoş olurdu:))))))

milkshakem merhaba, ben 400 ml naturway samp 3 defa olacak şekilde ayırıyorum yani ortalama 150 ml kadar. içine 1 er ampül bepantene evigen bemix kırıyorum. sanspasanın önerdiği ölçüde de çam terebentin yağı koydum en son yaptığıma. herkeste kaşıntı olmuyor malum canım. sanırım bünyesel farklılıklar oluyor. sonuç alalımda maritsanında dediği gibiç gerisi inşallah kolay halledilir. öptümmmm...

canım sen bir harikasın. ne kadar güzel şeyler yazmışsın. okurken bile heyecanlandım inanki. benim aldığım tentür içinde %70 elma sirkesi %30 ısırgan var yazıyor başka bişey yok anlaşılan. kokusuda zaten tam sirke gibi. şimdi senden okuyunca caba yıkadıktan sonramı kullansam diye düşündüm. kök hücre dediğin şey sanırım prp . ben yaptırdım canım prp ama bende etkili olmadı. sarımsak hiç kullanmadım. belkide cesaret edemedim. umarım hiç gerek kalmaz. hepimiz mutlu bitiririz tedavimizi. peki canım sen ne kadar süre sonra saçlarım çıktı dedin. burda tedabiye başlayalı ortalama 1- 1.5 ay oluyor hemen hemen herkesin dökülmesi azaldı. acaba ne kadar sürede saçlar çıkmaya başlarki. hepimize bol saçlı, mutlu ve dertsiz günler dilerim

Slm peri bende dermoroller sitesinden almıştım 540 lik demişsiniz göbeğime yaptım diye B'nde boyle cok bı kizarmis ve iğnelerin girdiğini hissedilmiyorum siz 192 igneli nereden sipais ettiniz su anda cok uzuldum sanirim bnm rollerim etki etmiyor alnıma uyguladım sansapanin dediği gibi ne kabuklarıma oldu ( tabikide cok bariz bisi beklemiyorum ama cok derin inceleme yaptım iğne girdiğini bil hissetmiyosn gibi ) off bı ay kadar kullanayım sizinkinden alayım bari ya insanları neden kandırıyorlar cok sinir oldum o parayı biriktirmek zatn ayrı dert birde titanyum diye satıyorlar ya !! bu arada sampuan tarifi icin teşekkürler :) moralimi bozmadan bununla bir bir bucuk ay yapicam sonra yenisini alicam.. Dus başlığına baska bahara kalır artik ! Kusura bakmayın bn o siteye sinir oldum su anda dermoroller satış sitesinden almayın bnce VİRÜS

Canım eni o kadar önemli değil ki ,takılma bence eninin genişliğine .Uygularken saçını az az ayırıp yaparsan , her noktaya iğne girer bence.
Yağın yoğun olduğu yerlerde yani göbek ,yanak gibi acı pek hissedilmiyor .Bak mesela ben yüzüme de derma roller uyguluyorum :) alın bölgemde acıyı hissederken ,yanak bölgem hiç acımıyor :)

O kadar dikkat etmiyorum noktasal kanama var mı ,yok mu diye canım :26: ama rollerim üzeri biraz kan oluyor tabii .

Ayyyyyyy gerçekten ne güzel olurdu ne yazık ki hepimiz farklı şehirdeyiz .

Son düzenleme:

nazcım merhaba.kaybolmadım biliyorsun benim sözüm ve nişanım vardı 1 hafta arayla onların telaşından yazamadım.doktora gittim hormonlarımda sorun çıkmadı.minoxili bırakmak zorunda kaldım çünkü tüylenme yapmaya başladı.şuan saçlarımın dökülmasi durdu biliyormusun 1 sene sonra.yani tamamen durmadı ama en azında yastığımda kalktığımda erkek saçları gibi bir sürü saç yok.tek tük 1 yada 2 tane uzun saç.elimi saçıma her attığımda 30 40 saç yok.6 7 tane geliyor.yani günde 40 50 i geçmiyor.şimdi bunun nedenini anlamaya çalışıyorum minoxil mi iyi geldi.yoksa bu 3 4 hafta boyunca saçımı hiç takmadım gittim fön çektirdim nişanımda sözümde yaptırdım aynalardan uzaklaştım acaba morelle mi düzeldi anlamadım.inşallah böyle devam eder.bide dökülenler çıksa inşallah.minoxile devam etsem belki çıkacak ama korkuyorum tüylenme yaptı çünkü onlar siyaha dönüşür diye.bu arada annemin kuzeninin oğlunun saçları dökülmüş eczacı yurtdışından bi ilaç getirmiş bütün saçları gelmiş.bu hafta eczacıyla görüşmeye gidicem.

sevgili milkshakem benim elimde zaten 192lik olan vardı. 540 zaten ağrı bariz az. bu atkinin olmadığı anlamına gelmez yanlış anlama ve lütfen moralini bozma. 540 da iğne çapı 0.3 mm . yani 192den %30 daha ince. o yüzden ağrı olmayacağını söyediler zaten. sorun şuki iğneler birbirine çok yakın ve dolat-yısı ile saçlar arada dolanıyor.en azından benim öyle oldu. ben 192 yi gg den almıştım. sen kafana takmadan düzenli kullan sonuç alacaksın eminim. sadece zaman.
sevgiyle kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…