Çok sevindik şükocum :) hemen hemen herkesin dökülmesi azaldı dimi kızlar
Teresanın saç topiği nasıl birşey milkshakecim :26: Canım sabırla rolleri uygula ,dökülen 2-3 hafta içinde minimuma gelecektir .
Eğer bahçenizde halen taze ısırganınız varsa ; peri ,ben ,naz ve diğer arkadaşlar satın almak isteriz .
Ben İzmir tarafında hiç bulamadım Bulsam hepinize haber vereceğim kızlar .
Nette bitkisel ürünler satan bir çok yere, bununla ilgili mail attım sizde gözünüze çarpan yerlere mail attın ,ellerinde taze ısırgan var mı yok mu diye .
Canım karıştı normal :) daha önceden ben de kaşıntığını ,ellerimi saçlarımdan alamadığımı yazmıştım .
Bu durum geçecek :) Hele bir yeni saçlarımız çıksın ,o zaman rolleri haftada bir uygularız .
2 sinide kullanan birisi olarak avalon derim maddi yönden rahatsam ,ben de ondan alacağım fakat son aylarda çok açıldım
Tatlım özenlice uyguluyorsun değil mi ? Hızlı hızlı yapma sakın ,gerek yok .Dikkatli bir şekilde yavaş yavaş yaparsan yoğulma olmaz.
Ben bu seferkini gg den almıştım .Markası mtdi .
canım cevapların için teşekkürler. özenli uyguladığımı düşünüyorum aslında ama yinede beceremedim. şimdilik 192 likle devam edyorum. bu arada ben her sabah uygulyorum rolleri. sen nasıl yapıyorsun peki. kaşıntın bir süre sonra azaldımı. valla şuan yazarken bile elim kafama gidiyor:)))) bitlendimmi ne:::: ben dün nette dolaşırken kuru ısırganla da tentür yapılacağı hatta dah iyi olacağı yazılmıştı. ama halen arama halindeyim. bu arada ebru hn dan halen sorularıma cevap gelmedi. acaba küstürdüm ya da kzıdırdımmı? bilemedim. bu mevsimde taze ısırgan mümkün değil benim bildiğim. ben adanalara bilem haber saldım canım yok yok. ama eğer kurusuda etkiliyse kendimizi harap etmesek. bide sizmi deneseniz ebru hn mı. oksa kendimize yeni bir herbalist mi bulsak. bu arada gg ye de mesaj attım . rollerin çapını sordum. aldığımın çapı 1.5 cm 540 olanının. ama 192 olan 2 cm. dolayısı ile benim 540 çok küçük sizinki nasıl kızlar. çapı bellimi. öpüyorummm