sevgili nymanhattan,
her mesajımda aşağı yukarı aynı şeyi yazıyorum çünkü durum bu,yazdıklarımın dışında extra bir değişiklik yok,
0,5 lik rollerdan memnun olma sebebimi belirtmiştim daha önceden,benim saçlarım oldukça ince telli ,0,5 lik roller derime gayet iyi etki ediyor,düşün artık ne kadar ince telli olduklarını,
benim saçlarım ezelden beri ince tellidir ama şu son sıralarda o kadar çok döküldü ki çok korktum,dermaroller ve priorinden sonra dökülmem bir nebze azaldı ,şu an yeni saçım çıkmadı ,çıkmışsalarda ben henüz farketmedim,durum böyle ....arkadaşlar sorunca da bu şekilde mesaj yazıyorum...
yeni çıkan saçlarımı gördüğümde hiç merak etmeyin arkadaşlar buraya büyük bir sevinçle yazacağım...ben şu an bırakın yeni saçları elimdeki saçlarımdan da olmayayım derdindeyim...kendimce fazla takmamaya çalışıyorum saçlarımı,yaz tatili boyunca saçlarımı dert ettim durdum artık çok bunaldım ,sıkıldım, yerdeki,yastıktaki saçlarımı sayıp durmaktan....yaz tatilini zehir ettim kendime...
evet eskisine göre daha az ve kısa yazıyorum çünkü bir taraftan okullarımız açıldı,bir taraftan kızım anasınıfına başladı...
umarım açıklayıcı bir mesaj olmuştur....
açıklayıcı ama ikna edici bi mesaj değil sizde takılma sebeplerimiz var aşağı yukarı aynı dönemlerde roller aldık şimdi burda kel erkek arkadaş ta var saçı sorunlu olduğu için incecik kesimli incecik telli her gün yıkamazsa saçı kafasına yapışan saç denmez tüy sahibi insanlarda yani yalnız değilsiniz
durum böyle olunca ben size bi örnek vereyim daha anlaşılır olsun şüko 0,5 mm aldı memnun diye 0,5 mm alan 2 arkadaş var bunlarında sizin gibi 0,5 mm iğneyle başlamaları kadar doğal bi şey olamaz herkesten aynı cesareti beklemek yanlış olur kimi iğne boyundan korkar kimi roller satan yer 0,5 mm saç için yazıyor diye alır ama ortada da gerçekler var bize bunu tavsiye eden kadın lütfen 0,5 mm le zaman kaybetmeyin yazdı güvenirsiniz yada güvenmez kendi doğrunuzu uygularsınız
şimdi işyerindeki 2 arkadaştan 0,5 mm kullanan 2 arkadaştan biri 10 gün kullandıktan sonra hemen 1,5 mm e geçti diğeri sizin gibi 0,5 mm de ısrarcı oldu bu sabah alnındaki saçları koşa koşa herkese gösteren arkadaş 0,5 ten 1,5 a geçen arkadaş diğerinde tık yok
iğnelerin giriyor olması inanın hiç önemli değil iğnelerin yeterince derine iniyor olması mühim olan yani memnun olma sebebiniz roller kullanma şekli olmamalı somuç bi gelişme olmalı inanın herkes ortalama 1 aydan sonra saç sahibi oluyor bu sizin yarararınıza bi tartışma lütfen burdan başka şeyler çıkarmaya çalışmayın
sanspasa lütfen en az 1 mm dedikçe hemen arkasından sizden ben 0,5 kullanıyorum memnunum mesajı geliyordu bu dikkat çekti dediğim gibi sizleri yazdıklarınızdan etkilenerek takip eden bi çok insan var amacımız roller satanlara para kazandırmak değil
siz de benim 0,5 mm kullanan diğer arkadaşım gibi saçınıza sadece parmak masajından daha etkili bi masaj yapıyorsunuz
umarım memnuniyetiniz roller kullanım rahatlığından daha çok saç çıkmasına sebep olur
rollerın amacı saç dökülmesini engellemek değil saç çıkarmak ister inanın ister inanmayın ortalama saç çıkma süresi 1 ay
vakit kaybediyorsunuz lütfen 0,5 mm ısrarınızdan vazgeçin bu sizin yararınıza olur bunu yapmıyorsanız da insanların 0,5 mm alıp sonra çöpe atmalarında payınız olmasın