Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sevgili peri-naz-suko-maritsa-nymanhattan ve dermaroller kullanan diger kizlar;

dermaroller kullanmaya basladiktan sonra kafanizda beyaz tuz gibi kepekler olustu mu kafanizda?
cunku benim sacimda dokulme durmustu.nerdeyse hic dokulmuyordu.diyorum aceba bu beyaz kepegimsi seylerden dolayi i dokuluyor sacimiz?daha onceden kepek filan yoktu kafamda.kafami one egiyorum salliyorum yuzlerce beyaz beyaz sey dokuluyor kafamdan.aceba bastiriyoruz yaparken kafa derimizi mi soyuyoruz ne dersiniz?yani bu normal mi?bu kepekler sac derimizi tikayip dermaroller'in saç cikarmasina engel olur mu?nedersiniz?bu durumu yasayan kac kisiyiz?yazarsaniz sevinirim.

ağbim de de ben de de bu sorun oldu ama bunun önemli olmadığını bizzat yaşadık gün geçtikçe rollera cilt alışıyor biz bu kepek görüntüsünü çam terebentinle çözdük iğnelerin girdiği her yer kabuk bağladı ben ilk olarak elimin üstünde denedim allerjik bi durumdan korktuğum için elimin üstüde aynı bu şekilde kabuk bağladı görünürde anlaşılmıyor ama elinizi gezdirince hissediyorsunuz 1-2 güne dökülüyor bu da orda yapılan roller uygulamasının doğru olduğunu gösteriyor biz 2 kardeş sonuç aldık bu sabah iş yerinde de bunlar dün gece çıkmış bakın bakın diye alnını açıp koşan bi arkadaşımız vardı görüntü hiç de yabana atılacak gibi değil bu da roller mucizesi sadece karanfil sadece ısırgan yapan kızlar şimdi roller siparişi veriyor

dermaroller kullanmaya basladiktan sonra kafanizda beyaz tuz gibi kepekler olustu mu kafanizda?
cunku benim sacimda dokulme durmustu.nerdeyse hic dokulmuyordu.diyorum aceba bu beyaz kepegimsi seylerden dolayi i dokuluyor sacimiz?daha onceden kepek filan yoktu kafamda.kafami one egiyorum salliyorum yuzlerce beyaz beyaz sey dokuluyor kafamdan.aceba bastiriyoruz yaparken kafa derimizi mi soyuyoruz ne dersiniz?yani bu normal mi?bu kepekler sac derimizi tikayip dermaroller'in saç cikarmasina engel olur mu?nedersiniz?bu durumu yasayan kac kisiyiz?yazarsaniz sevinirim.

canım şimdi kafamı eğdim ellerimle saçımı ovuşturduğumda benim de döküldü beyaz kepek gibi olan şeylerden....

Son düzenleme:
jollyroseciğim evet oluştu, hatta bunu çok daha önceden de yazmıştık .
Tıkanması mümkün değil ,zaten çoğumuz gün aşırı saçlarımızı yıkıyoruz.

Arkadaşlar lütfen artık şu dermarollerin boyutuna, çapına fln takılmayın .Alırken titanyum başlıklı ve en az 1 mm olması dikkat edin sadece..

tesekkur ederim sevgili maritsa:-)

yani sac derin gozukmeyecek kadar tamamen kapatti mi yeni cikan saclar kafani?yoksa sac derin hala gozukuyormu?

sevgili nymanhattan benim sac olmayan yerde sacimciktigini gorebiliyorum fakat diger taraflarda sac var oralarda cikanlari anlayamiyorum.eger cikiyorsa bile.

tam tepeden ışıkla bakınca derimi görüyorum ama saçlarım resmen kirpi gibi ve henüz çok kısalar bu saçlarım az anlamına gelmiyor sadece kısacık oldukları için deyse hiç olmadığı kadar sıklar işin ilginci nerdeyse hergün yeni yeni saç çıkıyor yalnız ben sizden farklıyım biliyorsun benim zaten saçlarım az falan değildi sadece tedaviden sonra komple kaybettim ama geri gelecek dendi bir yıl tek tüy çıkmadı doktorlar bile panik yaptı yurtdışına çıktım bunun normal olduğu bin de bir ihtimal saç hemen çıkmaz uyku durumu olur vücut uyum sorunu yaşar dediler
ben rollerı bir kez yapıp bıraksaydım da saç çıkacaktı zaten uyansın diye dürttüm işte sanırım fazla dürttüm

tam tepeden ışıkla bakınca derimi görüyorum ama saçlarım resmen kirpi gibi ve henüz çok kısalar bu saçlarım az anlamına gelmiyor sadece kısacık oldukları için deyse hiç olmadığı kadar sıklar işin ilginci nerdeyse hergün yeni yeni saç çıkıyor yalnız ben sizden farklıyım biliyorsun benim zaten saçlarım az falan değildi sadece tedaviden sonra komple kaybettim ama geri gelecek dendi bir yıl tek tüy çıkmadı doktorlar bile panik yaptı yurtdışına çıktım bunun normal olduğu bin de bir ihtimal saç hemen çıkmaz uyku durumu olur vücut uyum sorunu yaşar dediler
ben rollerı bir kez yapıp bıraksaydım da saç çıkacaktı zaten uyansın diye dürttüm işte sanırım fazla dürttüm

senin adina cok ama cok sevindim sevgili nymanhattan:-) kendi sacim kadarmutlu oldum.Allah herseyi gonlune gore versin.abin adina da cok sevindim.

senin adina cok ama cok sevindim sevgili nymanhattan:-) kendi sacim kadarmutlu oldum.Allah herseyi gonlune gore versin.abin adina da cok sevindim.

sizler için bendense ağbim ve iş arkadaşlarım daha sağlıklı örnek olacaktır iyi dileklerin için teşekkürler allah senin de gönlüne göre versin sağlık mutluluk dilerim

sizler için bendense ağbim ve iş arkadaşlarım daha sağlıklı örnek olacaktır iyi dileklerin için teşekkürler allah senin de gönlüne göre versin sağlık mutluluk dilerim

iş arkadaşlarindan da kel olanlar var mi?ya da saclari ne durumda is arkadaslarinin?onlardan dermarollerkullananlardan buraya uyelermi?sonuclari buraya yaziyorlarmi senin gibi?yazarlarsa seviniriz:-)

tesekkur ederim cevap verdigin icin suko.su an nedurumdasin.saclarin ne alemde suko?dokulme ve yeni sac cikisi var mi?

canım eskisine göre dökülmesi azaldı gibi saçlarımın....örneğin daha önceden yastıkta daha çok saçım olurdu şimdi azaldı...elimi saçıma attığımda daha az saç geliyor...
yeni çıkan saçlarımı henüz farketmedim...
ben bu arada priorin tablette kullanıyorum günde üç tane...

gizemli buldum çünkü yukardaki gibi ara ara girip aşağı yukarı aynı mesajı yazıyorsunuz 0.5 ten memnunum özet bu ama memnun olma sebebinizi açmıyorsunuz daha önceleri daha sık giriyordunuz daha uzun yazıyordunuz
biz sadece benim çalıştığım yerde 9 kız bu sayfayı takip ediyoruz sizde ilk roller alanlardansınız sizin için iş yerinde kızlar şöyle diyor rollerdan sonra kayboldu bi açıklama gelmiyor acaba saçı çıktıda nazardan mı korkuyor diye düşünüyoruz çünkü daha az girip daha kısa bi açıklama yapıyorsunuz 0.5ten memnunum dökülmem azaldı gibi yeni saç görmedim
memnun olmak için bi faydasını görmek lazım biraz daha açsanız çünkü burda herkes sinekten yağ çıkarmaya çalışıyor herkes çırpınıyor her yazıdan bi şey almaya çalışıyor e sizde ilk başlayanlardan olunca herkes sizden daha net bi şey bekliyor
şöyle yazsaydınız gizemli olmazdı 0.5 lik kullanıyorum işte 2 ay oldu dökülmemde az bi değişiklik var ama saç çıkmadı bu yorum gizemli olmaz ama memnunum kelimesi olayı gizemli yapıyor açarsanız iyi olur neden memnunsunuz?

sevgili nymanhattan,
her mesajımda aşağı yukarı aynı şeyi yazıyorum çünkü durum bu,yazdıklarımın dışında extra bir değişiklik yok,
0,5 lik rollerdan memnun olma sebebimi belirtmiştim daha önceden,benim saçlarım oldukça ince telli ,0,5 lik roller derime gayet iyi etki ediyor,düşün artık ne kadar ince telli olduklarını,
benim saçlarım ezelden beri ince tellidir ama şu son sıralarda o kadar çok döküldü ki çok korktum,dermaroller ve priorinden sonra dökülmem bir nebze azaldı ,şu an yeni saçım çıkmadı ,çıkmışsalarda ben henüz farketmedim,durum böyle ....arkadaşlar sorunca da bu şekilde mesaj yazıyorum...
yeni çıkan saçlarımı gördüğümde hiç merak etmeyin arkadaşlar buraya büyük bir sevinçle yazacağım...ben şu an bırakın yeni saçları elimdeki saçlarımdan da olmayayım derdindeyim...kendimce fazla takmamaya çalışıyorum saçlarımı,yaz tatili boyunca saçlarımı dert ettim durdum artık çok bunaldım ,sıkıldım, yerdeki,yastıktaki saçlarımı sayıp durmaktan....yaz tatilini zehir ettim kendime...
evet eskisine göre daha az ve kısa yazıyorum çünkü bir taraftan okullarımız açıldı,bir taraftan kızım anasınıfına başladı...
umarım açıklayıcı bir mesaj olmuştur....

Canım benim saç derim her zaman nerdeyse kendimi bilgimden beri kepeklidir o yuzden roller suan seninki gibi etki yapmis olasada anlamam mumkun degil.ama birsuru kepek problemi olan gur sacli insanlar var sac cikisi olmasa o insanlardada olmazdi die dusunuorum. İki gundur yine dokuluo dedin saclarim mevsimsel olabilir ben dun eczaneye girdim inan 5 kisi nerseyse vardi sacim dokuluyor be kullanmaliyim diye eczacilara soran. Dermorelleere dewam dokulmen durmustu sonucta gcici biseydi bi bence tekrardan duzelicektir

sevgili nymanhattan,
her mesajımda aşağı yukarı aynı şeyi yazıyorum çünkü durum bu,yazdıklarımın dışında extra bir değişiklik yok,
0,5 lik rollerdan memnun olma sebebimi belirtmiştim daha önceden,benim saçlarım oldukça ince telli ,0,5 lik roller derime gayet iyi etki ediyor,düşün artık ne kadar ince telli olduklarını,
benim saçlarım ezelden beri ince tellidir ama şu son sıralarda o kadar çok döküldü ki çok korktum,dermaroller ve priorinden sonra dökülmem bir nebze azaldı ,şu an yeni saçım çıkmadı ,çıkmışsalarda ben henüz farketmedim,durum böyle ....arkadaşlar sorunca da bu şekilde mesaj yazıyorum...
yeni çıkan saçlarımı gördüğümde hiç merak etmeyin arkadaşlar buraya büyük bir sevinçle yazacağım...ben şu an bırakın yeni saçları elimdeki saçlarımdan da olmayayım derdindeyim...kendimce fazla takmamaya çalışıyorum saçlarımı,yaz tatili boyunca saçlarımı dert ettim durdum artık çok bunaldım ,sıkıldım, yerdeki,yastıktaki saçlarımı sayıp durmaktan....yaz tatilini zehir ettim kendime...
evet eskisine göre daha az ve kısa yazıyorum çünkü bir taraftan okullarımız açıldı,bir taraftan kızım anasınıfına başladı...
umarım açıklayıcı bir mesaj olmuştur....

açıklayıcı ama ikna edici bi mesaj değil sizde takılma sebeplerimiz var aşağı yukarı aynı dönemlerde roller aldık şimdi burda kel erkek arkadaş ta var saçı sorunlu olduğu için incecik kesimli incecik telli her gün yıkamazsa saçı kafasına yapışan saç denmez tüy sahibi insanlarda yani yalnız değilsiniz
durum böyle olunca ben size bi örnek vereyim daha anlaşılır olsun şüko 0,5 mm aldı memnun diye 0,5 mm alan 2 arkadaş var bunlarında sizin gibi 0,5 mm iğneyle başlamaları kadar doğal bi şey olamaz herkesten aynı cesareti beklemek yanlış olur kimi iğne boyundan korkar kimi roller satan yer 0,5 mm saç için yazıyor diye alır ama ortada da gerçekler var bize bunu tavsiye eden kadın lütfen 0,5 mm le zaman kaybetmeyin yazdı güvenirsiniz yada güvenmez kendi doğrunuzu uygularsınız
şimdi işyerindeki 2 arkadaştan 0,5 mm kullanan 2 arkadaştan biri 10 gün kullandıktan sonra hemen 1,5 mm e geçti diğeri sizin gibi 0,5 mm de ısrarcı oldu bu sabah alnındaki saçları koşa koşa herkese gösteren arkadaş 0,5 ten 1,5 a geçen arkadaş diğerinde tık yok
iğnelerin giriyor olması inanın hiç önemli değil iğnelerin yeterince derine iniyor olması mühim olan yani memnun olma sebebiniz roller kullanma şekli olmamalı somuç bi gelişme olmalı inanın herkes ortalama 1 aydan sonra saç sahibi oluyor bu sizin yarararınıza bi tartışma lütfen burdan başka şeyler çıkarmaya çalışmayın
sanspasa lütfen en az 1 mm dedikçe hemen arkasından sizden ben 0,5 kullanıyorum memnunum mesajı geliyordu bu dikkat çekti dediğim gibi sizleri yazdıklarınızdan etkilenerek takip eden bi çok insan var amacımız roller satanlara para kazandırmak değil
siz de benim 0,5 mm kullanan diğer arkadaşım gibi saçınıza sadece parmak masajından daha etkili bi masaj yapıyorsunuz
umarım memnuniyetiniz roller kullanım rahatlığından daha çok saç çıkmasına sebep olur
rollerın amacı saç dökülmesini engellemek değil saç çıkarmak ister inanın ister inanmayın ortalama saç çıkma süresi 1 ay
vakit kaybediyorsunuz lütfen 0,5 mm ısrarınızdan vazgeçin bu sizin yararınıza olur bunu yapmıyorsanız da insanların 0,5 mm alıp sonra çöpe atmalarında payınız olmasın

Ahhh cnm ya :( buralardayım tatil felan bakamadım siteye
tekrar okuyorum tüm yazdıklarınızı ne güzel haberler aldım böyle dökülmeler durmuş rollere başlanmış tentürler ısırganlar süpersiniz ben pek bişe yapmadım hala dökülmem mevcut
sizden hevesleniyorum bende roller alıcam araştırıyorum nasıluygulucam falan dıstık bilgim yok bilgi ediniyorum sizinle bende bundan sonra evde nette olurum takip edicem sizi bende gelişme yok
ama inanın çok sevindim sizin adınıza ve heveslendim :46:

Canim benim arkadaslarin adina bende cok seviniyorum ve onlarin adina bende cok mutlu oluyorum:)) nerdeyse bir haftadir dokulmem eskiye gore azaldi benimde sadece dustayken dustan ciktiktan sonra tararken ve dermirelleri uygularken dokuluolar normal zamanda eskiye gore az. Ama biliyorsun benim her ay belli bir sure en fazla iki hafta kadar dokulmem azalabiliyor belki yine suan oyle bi durumu yasiyo olabilirim ama eger dokulmelerim suanki gibi giderse eskiye gore cok cok azaldi diyebilirim umarim uyguladiklarimin yararini goruorumda saclarim biraz olsun iyilesmeye baslamistir gecici bir aurec degildir insllah dier aylardaki gibi. Bence sende bir an ince aramiza katilip baslamilisin hep birlikte uyguladiginiz tedavimize:) sevgiler canım

Maritscım ısırgan sutuna dewam ediyormusun ? Taze ısirgan bulamadim mevsimi olmadigindan hazir isirgan sularinada guvenemedim cok agir kokusu vardi periyle konustuktan sonrada kafamda soru isareti olustu. Kuru isirgan icinde yararli bilesenlerinin etkileri azalio faydasi cok olmaz dediler sen hala dewam esiomusun kuru isirgana.!yada isirgan kullanan var mi arkadaslar?

Maritscım ısırgan sutuna dewam ediyormusun ? Taze ısirgan bulamadim mevsimi olmadigindan hazir isirgan sularinada guvenemedim cok agir kokusu vardi periyle konustuktan sonrada kafamda soru isareti olustu. Kuru isirgan icinde yararli bilesenlerinin etkileri azalio faydasi cok olmaz dediler sen hala dewam esiomusun kuru isirgana.!yada isirgan kullanan var mi arkadaslar?

açıklayıcı ama ikna edici bi mesaj değil sizde takılma sebeplerimiz var aşağı yukarı aynı dönemlerde roller aldık şimdi burda kel erkek arkadaş ta var saçı sorunlu olduğu için incecik kesimli incecik telli her gün yıkamazsa saçı kafasına yapışan saç denmez tüy sahibi insanlarda yani yalnız değilsiniz
durum böyle olunca ben size bi örnek vereyim daha anlaşılır olsun şüko 0,5 mm aldı memnun diye 0,5 mm alan 2 arkadaş var bunlarında sizin gibi 0,5 mm iğneyle başlamaları kadar doğal bi şey olamaz herkesten aynı cesareti beklemek yanlış olur kimi iğne boyundan korkar kimi roller satan yer 0,5 mm saç için yazıyor diye alır ama ortada da gerçekler var bize bunu tavsiye eden kadın lütfen 0,5 mm le zaman kaybetmeyin yazdı güvenirsiniz yada güvenmez kendi doğrunuzu uygularsınız
şimdi işyerindeki 2 arkadaştan 0,5 mm kullanan 2 arkadaştan biri 10 gün kullandıktan sonra hemen 1,5 mm e geçti diğeri sizin gibi 0,5 mm de ısrarcı oldu bu sabah alnındaki saçları koşa koşa herkese gösteren arkadaş 0,5 ten 1,5 a geçen arkadaş diğerinde tık yok
iğnelerin giriyor olması inanın hiç önemli değil iğnelerin yeterince derine iniyor olması mühim olan yani memnun olma sebebiniz roller kullanma şekli olmamalı somuç bi gelişme olmalı inanın herkes ortalama 1 aydan sonra saç sahibi oluyor bu sizin yarararınıza bi tartışma lütfen burdan başka şeyler çıkarmaya çalışmayın
sanspasa lütfen en az 1 mm dedikçe hemen arkasından sizden ben 0,5 kullanıyorum memnunum mesajı geliyordu bu dikkat çekti dediğim gibi sizleri yazdıklarınızdan etkilenerek takip eden bi çok insan var amacımız roller satanlara para kazandırmak değil
siz de benim 0,5 mm kullanan diğer arkadaşım gibi saçınıza sadece parmak masajından daha etkili bi masaj yapıyorsunuz
umarım memnuniyetiniz roller kullanım rahatlığından daha çok saç çıkmasına sebep olur
rollerın amacı saç dökülmesini engellemek değil saç çıkarmak ister inanın ister inanmayın ortalama saç çıkma süresi 1 ay
vakit kaybediyorsunuz lütfen 0,5 mm ısrarınızdan vazgeçin bu sizin yararınıza olur bunu yapmıyorsanız da insanların 0,5 mm alıp sonra çöpe atmalarında payınız olmasın

kesinlikle buradan başka birşeyler çıkarmaya çalışmıyorum...
kimseye de zorlamıyorum 0,5 lik roller alın diye...ben sadece kendi fikirlerimi ve memnuniyetimi buraya yazıyorum...evet ben memnunum 0,5 lik rollerdan belki daha saç çıkarmadı ama saç dökülmem azaldı...benim öncelikli amacım zaten saç dökülmesini engellemek...bu anlamda da şimdilik memnunum...
lütfen siz de buradan başka şeyler çıkarmayın....

Sevgili nymanhattan; insanlara karsi nie boyle tepkiler vererek olumsuz yaklastigini anlamiyorum !!! Biz burda hep birlik olarark en basindan beri birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz zaten ama senin bu ortami germe amacini hala cozemedim once bana simdi dier arkadslarima ayni ortami yaratiosun. Herkesin yaptigi aciklamalar Cok cok acik zaten sen bence en basindan beri gelisen forumlari oku oku ki bsotle yapuosunuz boyle yapiosunuz die bizleri yargilama forumlara yazdigimiz cevaplari en bas sayfadan itibaren oku lutfen. Biz elimizden gelgigince vakit buldukca burda olmaya caba gosterioruz zaten.biz hep birlikteyiz ve el ele vererek bir yola basladik sevgiyle ve birbirimize inanarak boyle durmadan suclayici yargilayarak birbirimzi degil!!!!!

kesinlikle buradan başka birşeyler çıkarmaya çalışmıyorum...
kimseye de zorlamıyorum 0,5 lik roller alın diye...ben sadece kendi fikirlerimi ve memnuniyetimi buraya yazıyorum...evet ben memnunum 0,5 lik rollerdan belki daha saç çıkarmadı ama saç dökülmem azaldı...benim öncelikli amacım zaten saç dökülmesini engellemek...bu anlamda da şimdilik memnunum...
lütfen siz de buradan başka şeyler çıkarmayın....

Arkadasim ben sen saclarin cok ince telli 0.5 lik yetio bana diyince benimde az ve cok ince telli saclarim oldugu icin bende 0.5 lik kullanmaya baslamistim ama anladim ki derime kadar ulasmadi rollerim ve 1 lik olanina gectim zaten butun roller sitelerindede yazani sac icin 0.5. Senin kimseyi zorladigin yok herkes isteyerek aldi kendini kotu hissetme sakın icin rahat olsun arkadasim. Herkes buraya fikirini ve menuniyetini yazicak tabi benimde suan en bastaki amacim sac dokilmemin durmasi onceligim bu cok az saclarim olmadi icin en sonraki olay benim icin sac cikarmak.sevgiler süko :)

peri ortalama 1 ay 1 hafta kadar sonra ilk saçlarım çıktı ensemden başladı kulak üstü alnımın üstü yaklaşık bi 1 hafta 10 gün sonrada tepeler başladı toplam 47 gün de tüm kafamda çıkmıştı

ben dün hesap yaptım ortalama 1 ay 1 hafta olmuş roller kullanmaya başlayalı.o zaman biraz daha sabır. anladığım kadarıyla en dirençli yerler en son cevap vermiş canım. inşallah daim olur. hepimize bol saçlı günlerrrrr.

kızlar şimdi 540 iğneli alıcaktım ben pericim dediklerinden sonra vazgeçtim. gittigidiyorda var bi tane 55 lira 200 titanyum iğneli cosmodeepin onun 1,5mmsini alayım mı? ne dersiniz?

beti bence 1. 5 olsun. sonrasında acaba deme. 540 iğne farklı marka düşünebilirsin. biliyorsun maritsa 540 kullanıyor ve memnun. istersen ona da bir sor canım. sevgiler öptüm.

Back