Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben bazen sanspasanın dedigi gibi ,bazende eczaneden aldığım dezenfeksiyon suyuna batırıp kullanıyorum .

aklıma gelmişken tentür elime ulaştı bugün. dün baktığım tüm sitelerde tentür saça rahatlıkla uygulanabilir diyor. ama ben halen ebru hn dan gelecek mesajı bekliyorum. sonuçdan haberdar ederimmmm

Sevgili sanspasa sana iyi yolculuklar...
Kendine iyi bak...
Görüşmek dileğiyle...

Maritsa canım kontrolum duzgungecti ama bazi tetkikler yapilicak yine hormon tahlilleride istedi. 2 3 gundur dikulmem eskisinde gore azaldi gibi sanki sadece banyodayken dokuluo sanki dier zamnalarda bormal gibi gelio yada banami oke gelio anlamadim:) dus basliginada basladim4 5 gundur odaiyi geldi sanki rollerimi hergun sıklıkla uyguluyorum ve bitkisel sampuan kullanmaya basladim insallah boyle boyle duzelir gider dier aylardada yasadigim kisa donemi yasamiorumdur umarim

herkese selam öncelikle sanspasaya
gökyüzünden yeryüzüne bi melek inmiş içimize karışmış elimizden tutmuş sabırla aylardır burda mücadele vermiş yeri gelmiş karşısında 5 yaşında çocuk var gibi anlatmış yeri gelmiş 1000 kere yazdığı şeyi 1001 kere hiç üşenmeden hiç kızmadan tekrar yazmış misafir olarak takip etmeye başladım dün üye oldum saçım çıkmadan üye olmam saçım çıkınca üye olucam dedim rabbim nasip etti 47 gün de ilk saçlarım çıktı
sanspasayı girdiği ilk günden beri takip ediyorum naz arkadaş defalarca söylediği halde 0,5 mm le başladın doğru düzgün yapamadın 1 mm e geçtin 1 mm e geçince sanspasaya doğru demişsin nasıl fark etti 1 mm diyeceğine dönüp maritsaya maritsa hemen 1 mm al değişikliği farkedeceksin boşa zaman harcamışız yazmışsın sanspasa sen bi yerlerini yırttın da dinlemedik demek yok sanspasa 0,5 mm almanıza rağmen kullanamıyorsunuz diye size sabırla sayfa dolusu saçı şöyle ayırın sağa yatırın sola yatırın diye tane tane karşısında çocuk var gibi sabırla anlattı buna rağmen koca yazıyı okuyup şöyle bi cümle kurmuşsun ben bi şeyi anlamadım kulağın üstünden saçımızı ayırınca gene arkaya doğru mu uyguluycaz rollerı yoksa kulağımıza doğru mu? böyle bi soru olabilir mi ya kadın hiç yazmadıysa 50 kez arkaya doğru uygulanacak yazdı saçın çıkış yönü doğru olsun diye akıl var mantık var bunları okuduğumda çok üye olmak istedim ama sabrettim ben her şeyi okudum herkesi okudum her gün girdim herkesi takip ettim
naz jollyrose da 1,5 ayda saç çıktı bu konuda tek kelime etmedin sen nasıl bi insansın ben çözemedim sabah akşam girip sadece ağlıyorsun kadın özellikle rica etti arkadaşlar bi süre saymayın allah rızası için dedi sadece bu kadını kırmamak için insan 2 gün ağlamaz ya size sabırla defalarca aynı sorularınıza cevap verdi jollyrosea nasıl olurda saçı konusunda bi şey yazmazsın kızın kafasında saç çıktı insanların moralini bozmayı bırak allah aşkına ya helak oldular seni teselli edecekler diye tamam anladık burdaki herkes kel kalma korkusu yaşıyor ama sabah akşam ağlayan bi allahın kulu yok senden başka sanki 2 aydır rollerı düzenli kullandın da saçın çıkmadı mı ?kardeşim şunu bi adam gibi uygula uygulamıyorsan da bi sus ya insanın kafasında çıkan saçı dökersin valla
sakın bana sen ne anlarsın deme şöyle anlatayım işe kafamda bandanayla yada boneyle gidiyorum kafam da senin gibi omuzlarımda saçım yok çalışmak zorundayım tedavim çok pahalı özel izinle bandana yada bone takıyorum 30 yaşında gezip eğlenemiyorum aşık olamıyorum örneğin yaşamak nefes almak için mücadele veriyorum kel bi kafaya bakıyorum her sabah bunu anlayabilirmisin hadi biraz zahmet et ve bunu anlamaya çalış
sen de burası senin tahmin bile edemeyeceğin bi çok insana umut olurken sabah akşam moral bozuyorsun git allah aşkına
sanspasa senden rica ediyorum sen şimdi mükemmel bi biçimde ne nazı ne de beni kırmamak için bi mesaj yazarsın yazma lütfen
sanspasa anne abla arkadaş bile bu kadar sabırla yaklaşmazken peygamber sabrıyla insanlara yardımcı oluyorsun allah razı olsun beni duvarlarına çarpa çarpa düştüğüm kör kuyudan çıkardın herşey gönlünce olsun

Yazdiklarini yine okuyorum hatta defalarca ben son yazdigim forum cevabimda kirici olduysam ozur dilerim senden. Insanlar nelerle mucadele ederken sabirla umutla ben Allahin bana verdigi kucuk derdimle ugrasiyorum uzuluyorum ne uzucu aslinda dimi! Gecen sene tomografi tetkik sonuclarima kadar kisa bir zaman tam net bir sonucta olmasa yasadim bu durumu yasiycakmiyim die hergun dusundum acaba tumorum kotu huylu mu vs... Ameliyattan cikip gozlerimi actigimda nefes almanin ne kadar degerli oldugunu anladim. Seni kirdiydam ozur dilerim ben Allahim sana sifaligini verir insallah dua edicem senin icin Allahim yardincin olsun.Tesekkur de ederim bana nefes almanin ne kadar degerli oldugunu hatirlattigin icin.

Maritsacım bugun birsey ogrendim ve paylasmak istedim hemen kuru ısırgan kurutulurken icerigindeki yararli bilesenlerin sayisi azaliyormus bence taze isirgan olmasi en mantiklisi ben taze isirgan bulamadigim icin kuru almistim taze isirgani bulunca tazeaine basliycam haberin olsun canim benim ısirgan suyunu kullanan varsa taze alin arkadaslar bu arada isirgan suyuda satiliyor ama benim gittigim yerde kalmamisti

Walla dayanamadim biraz once ciktim aldim isitgan suyu nu hazir halde meciefendinin isirgan suyu evde yaptigimizdan daha iyi oldugunu soylediler zaten ucerik %100 isirgan suyu. Cam terebentini naptiniz arkadaslar sampuana mi koyup uyguluyorsunuz yoksa direk sac diplerine mi

Ebru hanim mesaj atmadi mi hala cnm

canım ebru hn mesaj attı ama bana bazı sorular sormuş. onları cevaplarsanız size yardımcı olmaya çalışırım demiş. cevap yazdım ama halen dönmedi bana. dökülmen azalacak inşallah. korkma sakın. ısırgan suyu aldım mecitefendiden saçıma kullanmaya cesaret edemedim halen. çam terebentin yağını şamp sanspasanın dediği gibi koydum. içinde ampüllerde var. saçımdaki kaşıntı bir ara azalmıştı. şimdilerde yine arttı. bu arada 540 iğnlei roller geldi. inanılmaz saç yoluyor kızlar. boyut olarak 192 iğneliden daha küçük diyebilirim. ama acı açısından diğerinde bariz fark var. ben şimdilik 192 ye geridöndüm. çünkü resmen beceremedim. keşke daha geniş alana yaysalarda iğneleri:((((

aklıma gelmişken tentür elime ulaştı bugün. dün baktığım tüm sitelerde tentür saça rahatlıkla uygulanabilir diyor. ama ben halen ebru hn dan gelecek mesajı bekliyorum. sonuçdan haberdar ederimmmm
Canım şimdilik ısırgan ,çam terebettini ve rollerini uygula .Sonra birlikte tentüre geçiş yaparız .
Maritsacım bugun birsey ogrendim ve paylasmak istedim hemen kuru ısırgan kurutulurken icerigindeki yararli bilesenlerin sayisi azaliyormus bence taze isirgan olmasi en mantiklisi ben taze isirgan bulamadigim icin kuru almistim taze isirgani bulunca tazeaine basliycam haberin olsun canim benim ısirgan suyunu kullanan varsa taze alin arkadaslar bu arada isirgan suyuda satiliyor ama benim gittigim yerde kalmamisti
Aaaaa sahiden mi canım :26: tazesini de bulmak çok zor .En iyisi hazırını almak .Bu arada dökülmen hafiflemiş galiba ,inan çok sevindim :nazar:
Çam terebettini ben de aldım canım :) şampuanımın içine bir ölçek kattım .
canım ebru hn mesaj attı ama bana bazı sorular sormuş. onları cevaplarsanız size yardımcı olmaya çalışırım demiş. cevap yazdım ama halen dönmedi bana. dökülmen azalacak inşallah. korkma sakın. ısırgan suyu aldım mecitefendiden saçıma kullanmaya cesaret edemedim halen. çam terebentin yağını şamp sanspasanın dediği gibi koydum. içinde ampüllerde var. saçımdaki kaşıntı bir ara azalmıştı. şimdilerde yine arttı. bu arada 540 iğnlei roller geldi. inanılmaz saç yoluyor kızlar. boyut olarak 192 iğneliden daha küçük diyebilirim. ama acı açısından diğerinde bariz fark var. ben şimdilik 192 ye geridöndüm. çünkü resmen beceremedim. keşke daha geniş alana yaysalarda iğneleri:((((

Canım ben de 540 lik kullanıyorum artık biliyorsun değil mi ? benim saçlarım pek yolunmuyor .Sen saçlarını ıslatmadan mı uyguluyorsun :26:

Merhabalar bugn benimde roller im geldi 540 lik uyguladım ama sacim normalden cok daha fazla döküldü lavabodan bı avuç sac topladım ama bu arada bekledigim gibi acımadı bu yuzden mutluyum :) peki snde basta boyle korkutucu döküldü mü aliskinim dökülmelerine ama gene de yüreğim hop etti sormak istedim ..

Bu arada tresan nin isirganli sac tonigi var ondan sıktım hafif hoş bı yanma oldu orda dolaşımın arttığını hissetmek hostu bakalim Rabbim insallah şifasından Banada verir :)

Benimde0.5 likte fena yolunuyodu sclrim peri ama 1 likte gic oyle bir sorun yasamiyorum bence simdilik 1 lik olarak dewam et saclarin cok yolunuyorsa yolunmasin onlar daha cok lazim bize :) benimde acayip kasintim var bu ararlar surekli elim kafamda malesef neden oluyorki bu acaba bir fikri olan varmi? Bu arada bence yagi sampuanin tamamen icine katmaktansa bir kaba sampuandan ve yagdan bir dus yikanabilicek kadar koymak en mantiklisi sonucta yagin uzun sure sampuanda kalmasi bana biraz mantiksiz degisime ugrar gibi geliyo.isirgan suyuna gelince aslinda benimde tereddutlerim var ama sonucta isirgan bitkisel be sac dokulmesine yararli gelen bir sey senin tedirgenligin niye peki peri? Bu arada bir yildir sampuan konusunda zamanimi bosa harcamisim ne kadar buyuk bir aptallik yapmisim meger suan elimde uc cesit sampuan var priorin, meciefendi isirgan sampuan, avalon biotin b complex ; priorin 200 ml 30 tl meciefendi isrgan sampuan 400 ml 20 tl, avalon biotin b complex sampuan 400 ml 40 tl civari ... Ben bir yildir priorin kullaniyordum bilincsizce fiyat biraz daha pahali oldugu icin vardir bir bildikleri diyordum icerigine bakmadan simdi ne kadar buyuk bir aptallik yaptigimin farkina vardim priorininnicinde kimyasal dolu bosu bosuna verdim bir senedir parami o sampuana resmen. Avalon sampuani siparis etmistim daha bugun elime ulasti o gelene kadar da meciefendi isirgan sampuani kullandim ve gercekten guzel bir sampuan tavsiye ederim saclarimi daha frkli hissettirdi;) birde avalonu deniycem memnun kalmazsan meciefendiye dewam edicem ama avalon biotin comPlecin icerigide saglam saw palmetto biotin vs seveim icerigini umarim memnun kalirim.

Merhabalar bugn benimde roller im geldi 540 lik uyguladım ama sacim normalden cok daha fazla döküldü lavabodan bı avuç sac topladım ama bu arada bekledigim gibi acımadı bu yuzden mutluyum :) peki snde basta boyle korkutucu döküldü mü aliskinim dökülmelerine ama gene de yüreğim hop etti sormak istedim ..

Canim benim pes etmeden dewam et olucak oyle dokulme bendede oluyor sonucta zaten saclarimiz dokuluyor elimizi attikca taradikca dustayken vs sonucta o zamanlar dahada cok dokuluyor dimi buda sonucta igneli sac derilerimize uygulanan bir islem dokulucek tabiki icin rahat olaun roller uygularkemnbenimde cok cok dokuluyor ama yinede pes etmeden sıklıkla inatla uyguluyorum cunku hem inaniyorum hem uyguluyorum. O rollerde sokulenleri kafana takma zaten onlar dokulecek zayiflamis saclarindi eskisinden daha iyi saclara kavusucaz insallah hepimiz bitkisel sampuanda dene bence kullanmiyosan icin rahat olsun arkadasim

Canım şimdilik ısırgan ,çam terebettini ve rollerini uygula .Sonra birlikte tentüre geçiş yaparız .

Aaaaa sahiden mi canım :26: tazesini de bulmak çok zor .En iyisi hazırını almak .Bu arada dökülmen hafiflemiş galiba ,inan çok sevindim :nazar:

Canım ben de 540 lik kullanıyorum artık biliyorsun değil mi ? benim saçlarım pek yolunmuyor .Sen saçlarını ıslatmadan mı uyguluyorsun :26:

Evet canim oyleymİs hatta internette bile yaziyor biraz arastirdim bunun hakkinda yazilar dahi var sen bir an once isirgan suyu al ki daha etkili olsun sen isirgan suyunu sacina uyguladiktan sonra duruluyomusun peki sacini? Cok sagol canim benim ins boyle gider seninki ne alemde umarim hala az dewam ediyordur eskiye gore birlikte atlaticaz bugunleri burda siZlerle olmak cok guZel daha guclu hissediorum kendimi

Cok teşekkür ettim icim rahat etti smdi :) sapmanda alicam zaten takip ediyorum bn sizleri hep :) naturwayin sampuani cam terebentin yagi ve Dus başlığı hepsini param oldukça alicam :) listemde en bastalarr inancım kuvvetli sizler sayesinde :)

Bu arada o igneleri yaysalarda yaymasalarda cikicak saclarimiz arkadasim 1 likte yetiyor bize yavas yavasta olsa olucak moralini bozma lutfen 1 likle bile 192 li ignelerle bile eski saclarimiza kavusucaz pericim:) donucektir en kisa zamanda ebru hanim hem tenturude sor istersen bir ona emin olmadan tenturu yapma peri.Senin dokulme hala az dimi

Cok teşekkür ettim icim rahat etti smdi :) sapmanda alicam zaten takip ediyorum bn sizleri hep :) naturwayin sampuani cam terebentin yagi ve Dus başlığı hepsini param oldukça alicam :) listemde en bastalarr inancım kuvvetli sizler sayesinde :)

Birlikte en basta inanarak yenicez milkshakem insanlar kel kaldiktan sonra bile sclari tekrardan cikmis bizimkimi cikmiycak dokulmesi durmuycak allah askina ya gecici bir surec yasiyoruz ve bunu birlikte atlaticaz icin rahat olsun kafana takma roller uygularken dokulenleri benimde berbat dokuluyo uygularken;)

Peri bir saat once uyguladim rollerimi ama deli gibi kasinio hala sendedw cok kasiniomu acaba neden oluyor bu kasintilar resmen kafa derimi kaziycam oyle boyle bir kasinti degil. Rollerin orjinal olmamasiyla galan ilgili degildir umarim maritsa ve kullannan atlaslar sizde oluyor mu peki kasinti

Peri birde ben bugugun avalon biotin b complex sampuanini kullandim ama acikcasi yine kararsizim amerikada uretiliyor bu urun internetten alabioliosun sadece. İnternetten musait oldugun bir vakit olursa bakabilirmisin avalin biotin b complex sampuan ve mecitefendi isirgan sampuanina sence hangisinin icerigi daha saglam ve guvenilir? Senin soylediklerin benim icin onemli sana danismak istedim.

maritsacım ben 192 iğnelik olanla yaptğımda hiç yolunma olmadı acaba nedenki? 540 olanın büyüklüğü 192 den küçük desem yeridir. bide iğneler o kadar sıkkı her geçtiğim yerden resmen saç yoldu. ama acısı kesinlikle daha az. benim aldığım markadan olabilirmi bilmiyorum? ben dermna roller satıştan almıştım. diğer markaların acaba tamburu daha büyük olabilirmiki? bilmiyorum. bu arada ben de saçımı ıslatıp ayırarak yapıyordum. senin kinin markası ne ki canım? olmazsa bide ona bakayım bide nerden aldın?
öptüm

Back