Benimde0.5 likte fena yolunuyodu sclrim peri ama 1 likte gic oyle bir sorun yasamiyorum bence simdilik 1 lik olarak dewam et saclarin cok yolunuyorsa yolunmasin onlar daha cok lazim bize :) benimde acayip kasintim var bu ararlar surekli elim kafamda malesef neden oluyorki bu acaba bir fikri olan varmi? Bu arada bence yagi sampuanin tamamen icine katmaktansa bir kaba sampuandan ve yagdan bir dus yikanabilicek kadar koymak en mantiklisi sonucta yagin uzun sure sampuanda kalmasi bana biraz mantiksiz degisime ugrar gibi geliyo.isirgan suyuna gelince aslinda benimde tereddutlerim var ama sonucta isirgan bitkisel be sac dokulmesine yararli gelen bir sey senin tedirgenligin niye peki peri? Bu arada bir yildir sampuan konusunda zamanimi bosa harcamisim ne kadar buyuk bir aptallik yapmisim meger suan elimde uc cesit sampuan var priorin, meciefendi isirgan sampuan, avalon biotin b complex ; priorin 200 ml 30 tl meciefendi isrgan sampuan 400 ml 20 tl, avalon biotin b complex sampuan 400 ml 40 tl civari ... Ben bir yildir priorin kullaniyordum bilincsizce fiyat biraz daha pahali oldugu icin vardir bir bildikleri diyordum icerigine bakmadan simdi ne kadar buyuk bir aptallik yaptigimin farkina vardim priorininnicinde kimyasal dolu bosu bosuna verdim bir senedir parami o sampuana resmen. Avalon sampuani siparis etmistim daha bugun elime ulasti o gelene kadar da meciefendi isirgan sampuani kullandim ve gercekten guzel bir sampuan tavsiye ederim saclarimi daha frkli hissettirdibirde avalonu deniycem memnun kalmazsan meciefendiye dewam edicem ama avalon biotin comPlecin icerigide saglam saw palmetto biotin vs seveim icerigini umarim memnun kalirim.
canım benimde kaşıntım halen devam ediyor. ama ben bunun yara iyileşmesine bağlı kaşıntı olabileceğini düşünerek kendimi avutuyorum doğrusu. roller kullanım kılavuzunda kaşıntı yapar yazıyır bu arada. ben 10 kadar yıkamalık şampuanın içine yağ ve ampulleri o-koyuyorum canım bu arada sık sık tükensin diye. ısırgan suyu hep istede kuru ısırgandan ve taze ısırhgandan kaynatmayla elde edilmiş canım. mecitefendiyi bende alşdım ama hiç saça sürülür gibi bişey yazmıyor sadece içilir (yarı yarıt-ya suyla yazıyor) oyüzdende tedirginim işin aslı. şimdi,lerde içiyorum bakalım. sen nasıl uygulyorsun peki ısırgan suyunu? şampuan konusunda bence ne kadar bitkisel olursa o kadar iyi. mecitefendinin içinde sls var bilidiğim. ama naturwayde yok canım ama ben yinde içeriklerine bakayım bir. eğer bebek istiyorsan sakın ola içinde melek otu ve saw palmetto olan şeyler almayasın.selamlar sevgiler