Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sanspasa ben sana bir şey sormak istiyorum. adana 'da çok ünlü aktarlardan bahsetmiştin. o aktarın adını söyler msiin? adana'dan getirmeyi düşünüyorum da çam terebentini filan.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benim saçlarım deli gibi kaşınıyor kaşımaktan kanatcam neredeyse bir de kepek gibi bişeyler çıktı .sizde durumlar nasıl ?

sanspasa ben sana bir şey sormak istiyorum. adana 'da çok ünlü aktarlardan bahsetmiştin. o aktarın adını söyler msiin? adana'dan getirmeyi düşünüyorum da çam terebentini filan.

sevgili beti ben bi gezi sırasında yol değiştirip gittim oralara geçmiş zaman aklımda bi dükkan adı yok o yüzden isim veremedim yoksa yazmam mı

ama orada yaşayan birileri varsa zaten en meşhur baharatçıları bilir

örneğin mersinde balık pazarında çoktu

başka şehirlerde şu lokman hekim diye geçen dükkanlarda var istanbulda mısır çarşısında var

sevgili sayfa sahibi peri ,cici kız jollyrose, nazlı naz, çılgın maritsa...beti diğer okuyan kızlar...manhattan, kayıp şüko...

ben uzun bi yolculuğa çıkıyorum

mahrumiyet bölgesi size ulaşmam imkansız bu da çok ani oldu

her şeyi yarım bırakmış gibi hissediyorum

döndüğümde hemen bu sayfaya koşucam

rollerlarınızı sık sık hiç pes etmeden yeni saçları görene kadar kullanın lütfen kafanıza kimyasalların dışında seyler uygulamaya çalışın ve lütfen tek bi tercih yapın durmadan şimdi bunu tavsiye ettiler şimdi bunu duydum bunu deniyim diye kendinizi parçalamayın roller zaten işini yapıyor bi küçük size iyi geldiğine inandığınız bi takviye yapabilirsiniz

yeni saçları gördükten sonra yavaş yavaş azaltın rollerı birden bırakmayın zaten hiç bırakmıycaz ay da bir iki yapmaya devam

roller uygularken zaman zaman dökülme artsada sakın unutmayın onlar zaten dökülecek onlar yeni gelen saçlara yer açıyor düşen diş gibi düşünün

diyelim ısırgan uygulamak istiyorsunuz bi fıs fıs şişeye koyun roller yaparken sık sık bunu sıkın durmadan şampuan değiştirmeyin rollerı bastra bastıra uygulamaktan korkmayın

yeni bi şey denediğinizde 2 hafta sonuç almak için uygun değil en az 3 ay sabır lazım bunu unutmayın ve 1,5 mm rollerdan korkmayın en çok 1,5 mm rollerı seveceksiniz

hepinizi öpüyorum

hoşçakalın

cevap yazarsanız görmeyeceğim sanırım çok az vaktim kaldı

Yakin birinden ayrilmis gibi hissediyorum kendimi senin burda olmana sac sorunun artik olmamasina ragmen bize derman olmana umut olmana en onemlisi bana sabirli olmana ayni soruyu yuz kere sormama ragmen savirli bir sekilde ustune basa basa anlatmana vs.... Ben ozliycem seni evet hayatimda ilk defa tanimadigim birinin yoklugunu hissedicem burda!!!! Tekrar donuceksin dimi arramiza iyi yolculuklar diliyorum ve en kisa zamanda donmeni temenni ediyorum sanspasa seni cok seviyorum rollerimi yuzlerce kez sabirla soyledigin gibi hergun bikip usanmadan senin gibi pes etmeden uyguliycam...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benim saçlarım deli gibi kaşınıyor kaşımaktan kanatcam neredeyse bir de kepek gibi bişeyler çıktı .sizde durumlar nasıl ?

Benimde maritsa cok kasiniyor hatta uyguladiktan sonra cok fazla kasintim oluyor. Bu arada avalon biotin complexli sampuani siparis verdim isirgan otumuda aldim cam terebentin yagimida aldim rollerimi hergun uyguluyorum dus basligimida kullaniorum artik hersey tamam) cok heycanliyimmm hersey guzel olur insallah:)))

canım benimde aynı. kepek dediğin şeyleri sanspasa baştan söylemişti. küçük kepeğimsi şeyler. merak edilecek şeyler değil dedi sanpasa. küçük kabuklar onlar yani. ama kaşıntı bende de var. umarım çıkan saçların habercisidir.. öpüyorumm

canım umarım güzel bir yolculuk geçirir. mutlu bir şekilde evine dönersin. seni çok özleyeceğiz. en kısa zamanda görüşmek üzere. sağlıcakla git, sağlıcakla gel.

tam ben üye oldum sanspasa gitti. kaşıntı saç habercisi her yarada olduğu gibi iyileşme belirtisi. sanspasa ben galiba seni sanal dışındada buldum dünya küçük derler ya öyle eğer doğruysa tahminlerim newyorktasın galiba oğlunun birinin adı şans diğeri paşa bu kadar da tesadüf olmaz sanırım adını vermiycem tabi ama sana selam gönderdim umarım alırsın yada döndüğünde konuşuruz süper bi kadınmışsın bunuda parantez içinde belirteyim ben melek demiştim zaten
naz amacım kırmak değildi tabi sert olmuş kusura bakma sen aldırma bana

PERi bugun jinekologa doktoruma gittim shen mini icmemem gerektigi soyledi tarim bakanligi inayli birsey sonucta die kendine saglik bakanligi onayli bir vitamin kullan dedi shen ninin iceriginden memnundum ama malesef degistiricem hamile kalmayi planladigimiz icin ruskli olucaginida soyledi. Sen ne tavsiye edersin medobiocompleks e nasil erkekler icin olani karrsiz kaldim ben?

Ben duygusalim biraz alinganim sulu gozlunun tekiyim boswer :) gecti gitti

Doktor tam olarak ne söyledi sana canım :26: iyice bir anlatsana .
Ohhhhh süper :) benim de çam terebentin yagim dışımda herşeyim tamam .terebentin yagimida shiffa homedan alacağım.

Canım benimkiler pek kabuğa benzemediği için sormayım dedim .Bildiğim kepk gibi görünüyorlar .Neyse sorun etmiyorum hiç :)

sanspasa seni özleyeceğiz en kisa zamanda aramıza donmeni temenni ediyoruz .

Son düzenleme:
selam hanımlar,
ben de tatilim daha bitmediği eve gidemediğim halde rollerimi sipariş ettim inşallah eve dönünce elimde olacak.Bu arada dayanamayıp sanspasa yı öpmek istiyoruum.İnşallah herşey yoluna girecek.Sormak istediğim konu şu sanspasa detayıyla anlatmıştı.Roller temizliğini, yaklaşık 1.5 lt kaynar suyu üzerine döküyor ve sanıyorum alkollü suda bekletiyordu.Kafamı karıştıran şey nette roller temizliğini suyla yapılmaz diyor.sanspasa yaptığına göre bal gibi de yapılıyordur ama sizin farklı yöntemleriniz varsa ögrenmek isterim.

Ben bazen sanspasanın dedigi gibi ,bazende eczaneden aldığım dezenfeksiyon suyuna batırıp kullanıyorum .

canım k. doğumcu haklı . ben medobiokomplex de önermem sana eğer bebek düşünürsen. nihayetinde her iki ilacın içinde erkeklik hormonunu baskıladığı iddia edilen (kesin değil) maddeler var. bizde bu yüzden kullanıyoruz biliyorsun(içindeki vitaminlere ilaveten). bence one a day woman yada supradyne pronatal gibi bişey kullanırsan daha iyi olur canım. bunlar özellikle pron atal zaten gebelikte öeneriliyor ve içeriğide oldukça zengin.
öpüyorum....

hoşgeldin aramıza....

ben kaynamış suda beklettikten sonra bolca alkol dökülyrum(kolonya). nette de birçok yerde sadece kolonya kullanıldığı yazıyor. bu arada benim 540 iğneli rollerim geldi. beraberinde dezenfektan da göndermişler. bence kolonyadan farklı değil. bu arada cidden 540 olanın iğnesi inceymiş. gözümden yaşlar boşuna akmamış:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…