pericim merhaba.rollersatis yaziyorum hicbir site cikmiyor karsima.tam olarak sitenin adini yazabilir misin lutfen?
birde kac mm lik aldin canim ?
sanspasa ben sana bir şey sormak istiyorum. adana 'da çok ünlü aktarlardan bahsetmiştin. o aktarın adını söyler msiin? adana'dan getirmeyi düşünüyorum da çam terebentini filan.
Dermaroller Satış Sitesi canım sitenin tam adı bu.öpüyorum
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benim saçlarım deli gibi kaşınıyorkaşımaktan kanatcam neredeyse bir de kepek gibi bişeyler çıktı .sizde durumlar nasıl ?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benim saçlarım deli gibi kaşınıyorkaşımaktan kanatcam neredeyse bir de kepek gibi bişeyler çıktı .sizde durumlar nasıl ?
sevgili sayfa sahibi peri ,cici kız jollyrose, nazlı naz, çılgın maritsa...beti diğer okuyan kızlar...manhattan, kayıp şüko...
ben uzun bi yolculuğa çıkıyorum
mahrumiyet bölgesi size ulaşmam imkansız bu da çok ani oldu
her şeyi yarım bırakmış gibi hissediyorum
döndüğümde hemen bu sayfaya koşucam
rollerlarınızı sık sık hiç pes etmeden yeni saçları görene kadar kullanın lütfen kafanıza kimyasalların dışında seyler uygulamaya çalışın ve lütfen tek bi tercih yapın durmadan şimdi bunu tavsiye ettiler şimdi bunu duydum bunu deniyim diye kendinizi parçalamayın roller zaten işini yapıyor bi küçük size iyi geldiğine inandığınız bi takviye yapabilirsiniz
yeni saçları gördükten sonra yavaş yavaş azaltın rollerı birden bırakmayın zaten hiç bırakmıycaz ay da bir iki yapmaya devam
roller uygularken zaman zaman dökülme artsada sakın unutmayın onlar zaten dökülecek onlar yeni gelen saçlara yer açıyor düşen diş gibi düşünün
diyelim ısırgan uygulamak istiyorsunuz bi fıs fıs şişeye koyun roller yaparken sık sık bunu sıkın durmadan şampuan değiştirmeyin rollerı bastra bastıra uygulamaktan korkmayın
yeni bi şey denediğinizde 2 hafta sonuç almak için uygun değil en az 3 ay sabır lazım bunu unutmayın ve 1,5 mm rollerdan korkmayın en çok 1,5 mm rollerı seveceksiniz
hepinizi öpüyorum
hoşçakalın
cevap yazarsanız görmeyeceğim sanırım çok az vaktim kaldı
tam ben üye oldum sanspasa gitti. kaşıntı saç habercisi her yarada olduğu gibi iyileşme belirtisi. sanspasa ben galiba seni sanal dışındada buldum dünya küçük derler ya öyle eğer doğruysa tahminlerim newyorktasın galiba oğlunun birinin adı şans diğeri paşa bu kadar da tesadüf olmaz sanırım adını vermiycem tabi ama sana selam gönderdim umarım alırsın yada döndüğünde konuşuruz süper bi kadınmışsın bunuda parantez içinde belirteyim ben melek demiştim zaten
naz amacım kırmak değildi tabi sert olmuş kusura bakma sen aldırma bana
Doktor tam olarak ne söyledi sana canım :26: iyice bir anlatsana .PERi bugun jinekologa doktoruma gittim shen mini icmemem gerektigi soyledi tarim bakanligi inayli birsey sonucta die kendine saglik bakanligi onayli bir vitamin kullan dedi shen ninin iceriginden memnundum ama malesef degistiricem hamile kalmayi planladigimiz icin ruskli olucaginida soyledi. Sen ne tavsiye edersin medobiocompleks e nasil erkekler icin olani karrsiz kaldim ben?
Ohhhhh süper :) benim de çam terebentin yagim dışımda herşeyim tamam .terebentin yagimida shiffa homedan alacağım.Benimde maritsa cok kasiniyor hatta uyguladiktan sonra cok fazla kasintim oluyor. Bu arada avalon biotin complexli sampuani siparis verdim isirgan otumuda aldim cam terebentin yagimida aldim rollerimi hergun uyguluyorum dus basligimida kullaniorum artik hersey tamam) cok heycanliyimmm hersey guzel olur insallah:)))
canım benimde aynı. kepek dediğin şeyleri sanspasa baştan söylemişti. küçük kepeğimsi şeyler. merak edilecek şeyler değil dedi sanpasa. küçük kabuklar onlar yani. ama kaşıntı bende de var. umarım çıkan saçların habercisidir.. öpüyorumm
selam hanımlar,
ben de tatilim daha bitmediği eve gidemediğim halde rollerimi sipariş ettim inşallah eve dönünce elimde olacak.Bu arada dayanamayıp sanspasa yı öpmek istiyoruum.İnşallah herşey yoluna girecek.Sormak istediğim konu şu sanspasa detayıyla anlatmıştı.Roller temizliğini, yaklaşık 1.5 lt kaynar suyu üzerine döküyor ve sanıyorum alkollü suda bekletiyordu.Kafamı karıştıran şey nette roller temizliğini suyla yapılmaz diyor.sanspasa yaptığına göre bal gibi de yapılıyordur ama sizin farklı yöntemleriniz varsa ögrenmek isterim.
PERi bugun jinekologa doktoruma gittim shen mini icmemem gerektigi soyledi tarim bakanligi inayli birsey sonucta die kendine saglik bakanligi onayli bir vitamin kullan dedi shen ninin iceriginden memnundum ama malesef degistiricem hamile kalmayi planladigimiz icin ruskli olucaginida soyledi. Sen ne tavsiye edersin medobiocompleks e nasil erkekler icin olani karrsiz kaldim ben?
tam ben üye oldum sanspasa gitti. kaşıntı saç habercisi her yarada olduğu gibi iyileşme belirtisi. sanspasa ben galiba seni sanal dışındada buldum dünya küçük derler ya öyle eğer doğruysa tahminlerim newyorktasın galiba oğlunun birinin adı şans diğeri paşa bu kadar da tesadüf olmaz sanırım adını vermiycem tabi ama sana selam gönderdim umarım alırsın yada döndüğünde konuşuruz süper bi kadınmışsın bunuda parantez içinde belirteyim ben melek demiştim zaten
naz amacım kırmak değildi tabi sert olmuş kusura bakma sen aldırma bana
selam hanımlar,
ben de tatilim daha bitmediği eve gidemediğim halde rollerimi sipariş ettim inşallah eve dönünce elimde olacak.Bu arada dayanamayıp sanspasa yı öpmek istiyoruum.İnşallah herşey yoluna girecek.Sormak istediğim konu şu sanspasa detayıyla anlatmıştı.Roller temizliğini, yaklaşık 1.5 lt kaynar suyu üzerine döküyor ve sanıyorum alkollü suda bekletiyordu.Kafamı karıştıran şey nette roller temizliğini suyla yapılmaz diyor.sanspasa yaptığına göre bal gibi de yapılıyordur ama sizin farklı yöntemleriniz varsa ögrenmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?