Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

canimcim mesajin geldi.oldu yani.zeki sey seni seviyorum.bekliyorum mesajini

şeker jolly

titanyuma geç bence ama eğer uygularken diğer saçlarına zarar vermiyorsa acelesi de yok peri çelik iğneli saçları kırıyor almayın demişti ben de hiç çelik kullanmadım

sanspasacim tvshop ta 540titanyum igneli yok.nerden alicam?240 igneli titanyum var tvshopta?yardim lutfen?

manhattan a gelince

kızlar hepinizden saç haberi bekliyorum hepsinde çok sevinicem jollyde havalara uçtum

ama manhattandan gelen saç haberi başka oldu

artık bone takmıycak daha önemli bi şey olabilirmi

sanspasacim tvshop ta 540titanyum igneli yok.nerden alicam?240 igneli titanyum var tvshopta?yardim lutfen?

gittigidiyorda aynı marka var 540 iğne titanyum

ordan herhangi birini seçebilirsin hepsi iyi gibi iğne boyu da bol seçenekli

işin ilginci ben dolandırıldım :)) mı acaba gelince görücez 540 iğne diye sipariş verdik şimdi 240 iğne yazıyor

ben simdi tvshop'u aradim.bir bayanla konustum.artik Turkiyede 240 in ustundeki igne sayisinin yasaklandigini kimsenin bundan boyle 240 igne sayisindan fazla igneli birsey satamayacagini o satanlarinda elinde kalan son mallari sattiklarini soyledi.

canım dr unla konuş. eğer mümkünse demir iğnesi versinler. çünkü onlar daha hızlı demir düzeltiyor. alttaki sebep düzelsin inşallah gerisi kolay. öpüyorum

Haklısın canım sen doktora git demeseydin ,hiç gitmeyecektim iyi ki varsınız . Ben de yüksek tansiyon da çıktı ,o da dökülmemi tetkiklemiş olabilir .
Demir iğnesini doktora söyleyim ,daha b12 bakılacağı için ilaç yazdırmadım .Evde yeterince demir hapım var zaten .

manhattan inan kendi saçlarım çıkmış kadar sevindim .arada lütfen yaz buraya da

İki gündür derma roller sonrası ısırgan suyu ile duruyorum saçımı ,şu an için dökülmemde azalma mevcut .Yalnız saç derim baya bir kaşıyor :) yeni saçların habercisi olabilir.

Arkadaşlar şuraya bir göz atmanızı istiyorum .
http://www.birdunyabilgi.net/sac-dokulmesine-karsi-himalaya-tuzu-sac-dokulmesini-durdururmu

Son düzenleme:
ben simdi tvshop'u aradim.bir bayanla konustum.artik Turkiyede 240 in ustundeki igne sayisinin yasaklandigini kimsenin bundan boyle 240 igne sayisindan fazla igneli birsey satamayacagini o satanlarinda elinde kalan son mallari sattiklarini soyledi.

Hadi canım eeeeeeee benim aldığım 540 iğneli .Neden yasaklanmış ki ?

Yurtdışında büyük rollerda varmış :44: uzman tvde izlemiştim .
Dermaroller vücudun hangi bölgelerine uygulanabilir? - UZMANTV

jolly bu acıklamaya çok takılma

yasaklanırsa satamazlar çünkü toplatılır elimizdekiler son artık 540 iğne yasak biraz mantıklı bi bilgi kokmuyor

ticari bi zihniyet bana bi 240 iğne yollasınlar da bi de ben görüşeyim

sen 540 al hiç takılma bu görüşmeye

sanspasacim ben bilemedim hangisini alacagimi.sen bana yardim eder misin?sen bir sitelere bakip bana hangisini alacagimi hangi sitede oldugunu soylermisin ve markasini?

sevgili arkadaşlar çam terebentin esansıyla yağının aynı olduğunu sanıyordum fakat her konuda olduğu gibi bu konnuda da beni ışıl ışıl aydınlattınız. şimdi ben çam terebentin yağı almak istiyorum ama bulamıyorum yok. sizler nereden temin ediyorsunuz? bu ebru eren'den mi alıcaksınız?

herkese fırça gibi saçlar diliyorum :)

bir de şu gittigidiyordaki cosmodeep marka rollerı sipariş vereceğim bi kaç güne sanspasa ablacım onaylıyor musun :)

Peri sanspasa sayesinde bende aksam siteden tentur siparisini vericem.Jollyede bitkisel sampuan kullanimiimus onun sayesindede ebru hanimla konusuyirum cam terebentiden cok bende cam yagini kullanmak istiyorum ve bitkisel sampuanni cunku dermarolleri yapip hemen dusa girdigim icin sampuanimin biykisel olmasi daha iyi olucaktir sls vs gibi en azindan kotu maddelerin olmamasi cok onemli cunku gizeneklerimiz acik oluo jolly memnun kalmis bence sende bir kinus derim ebru hanimla peri

sanspasacim ben bilemedim hangisini alacagimi.sen bana yardim eder misin?sen bir sitelere bakip bana hangisini alacagimi hangi sitede oldugunu soylermisin ve markasini?

gitti gidiyorda (arama sayfasına 540 iğne dermaroller yazıyorsun)

MRS 540 DERMA ROLLER Faturalı Orjinal Dermaroller bunda tüm iğne boyu var ikisinide 1,5mm alacaksan bu uygun 80 tl

eğer bana gelen yanlış gelirse bunu sipariş edicem

Sanspasa ben 1 lik rollerimi kullaniyorum ama ne kadar igneli oldugunu nasil anliycam peki?

terebentinden önce çam yağı ara ebru hanım çam yağı öneriyor kendisinden temin edebilirsin

çam yağı yaramazsa terebentini daha sonra denersin

Sanspasa ben 1 lik rollerimi kullaniyorum ama ne kadar igneli oldugunu nasil anliycam peki?

iğne sayısına çok takılma ben 192 iğne kullandım hala öyle

kutusunda yazıyor olması lazım

bu çok iğneliler yeni çıktı ben de özendim :)

bi yerden 10 kez geçeceğine 30 kez geçersin aynı şey amaç çok delik açmak

Canim ben bitkiseldagitim sitesinden tenturu siparis vericem orda cam yagida var istersen siparis verebilirsin ordan ama tenruru alicaksan bitkisel dagitimdan yagida ebru hanimdan temin edebilirsin jilly sayesinde suan kendisyle kinusuyorum bitkisel sampuanda alabilirsin istersen bir mail at kendsi cok yardimci oluyor

Beninkinin kutusunda yazmiyordu sanki eve gidice bir bakiyim. Ya bende ozendim simdi buna:) siparis versem diorum dedigin rollerden ama 3. Olucak bu :) yada biraz kullaniyim bunu daha sonra dedinizden alirim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…