Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sevgili sanspasa;

bugun az once hamile oldugumu ogrendim.hem saskin hem de cok mutluyum

sana sormak istedigim;dermaroller'i hamileyken de kullamamin bir sakincasi olur mu?

kullanabilir miyim hamileyken???

öncelikle hayırlı olsun

ama bi dr a sormadan kullan demeye korkarım

dr a gittiğinde yanında götür en doğru bilgiyi ondan alırsın

yanında götür ki dr belki habersizdir bu rollerdan

olumsuz bi cevap verse bile 9 ay sonra başlarsın sende

saç haberi geleceğine bebek haberi geldi senden de:)

analı babalı mutlu büyüsün mutlu yaşasın

peri senin adına çook ama çook sevindim canım....okurken kendi saç dkülmem durmuş gibi heyecanlandım....derma rolleri hangi sıklıkla yapyorsun canım....
jollyrose canım bebişin hayırlı uğurlu olsun...Ne güzel böylr sevindirici haberler duymak....
ve sevgili sanspasa sana da birkez daha teşekkür ediyorum herşey için....inşallah ben ve benim gibi problem yaşayan tüm arkadaşlar biran önce burada güzel haberlerimizi paylaşacağız...buna inanıyorum...

Canım sampuan olarak dfn mi yoksa naturway mi önerirsin bir de hangi 3 ampülü kırıyorsun ?
Benim evimde dr roller 0.5 lik var acaba onu kullansam mı :26: ben daha önceden hiç yapmadım ayrıntılı olarak yazabilir misin canım ? Bir de temiz saça mı uygulamak lazım :44: arkasına birşey sürmeden yıkıyoruz değil mi ?

jollyrosecim allah analı babalı büyütsün çok sevindim .

Son düzenleme:
yarını beklemedim biraz önce gidip bir güzel derma rolleri uyguladım ...şimdi biraz yanma ve batma hissediyorum sanırım bu doğal ....ben haftada iki kere yapayım diyordum ama gün aşırı yapsam daha iyi olacak sanırım...

Canım kaş yapalım derken ,göz çıkartmayalım .Uygulama sıklığı için gün aşırı mı diyor :26:

Son düzenleme:
Canım kaş yapalım derken ,göz çıkartmayalım .Uygulama sıklığı için gün aşırı mı diyor :26:

canım aldığım yerden haftada bir kere dediler ama arkadaşlar sanırım günaşırı yapıyorlar....ben çarşamba yapmıştım ilk olarak....şimdi de 2.kez yaptım...

canım aldığım yerden haftada bir kere dediler ama arkadaşlar sanırım günaşırı yapıyorlar....ben çarşamba yapmıştım ilk olarak....şimdi de 2.kez yaptım...

Tatlım orjinali dr.rollermiş :26: ve sitesinde böyle yazıyor .

Ürün, saç köklerinin ve saç derisinin rahatlamasına yardımcı olur, böylece saç derisi iyileşir ve saç kaybı önlenir.

Uygulama döngüsü 4 haftalık arayla 5 seans gerektirir. Saç dökülmesi uygulamalarında günlük bakım, beslenme alışkanlıkları ve stres yönetimi de çok önemlidir ve bu işlemler uygun ilaçlar ve losyonlarla da desteklenmelidir.

ben yattığım zaman yastık batardı

ama bu ilk zamanlar oldu

sonra alışılıyor sanırım bu sıkıntılar devam etmiyor

ben gün aşırı kullandım bi sıkıntı yaşamadım

sana da şüko lütfen gün aşırı kullan diycem ama bi türlü cesaret edemiyordum ki sen kendin fikrini değiştirdin:)

gün aşırı en güzeli lütfen korkma

iyi geceler

filtreli su başlığını nereden ve nekadara aldınız öğrenebilir miyim?

bir de fotosunu filan koyar mısınız? gugılda arattığımızda çıkan pembe şey mi?

Jollyrose hayirli ugurlu olsun ne mutlu sana:) hamilelikte genelde saclarin en saglikli oldugu donemdir doktorum hamile kalmaya dusundugum icin hamilelegin sac dokulmene olumlu gelicektir dokulmen cok cok azlair yada durucaktir demisti umarim hamileliginde bu sıkıntın sona erer canim:))) sanspasa bu arada ben kaclik roller kullanicami bilmiorum benim saclarim duz ince telli ve az kaclik kullanmam gerekir acaba bize umut oldun Allah razi olsun senden umarim hepimizin bi sıkıntılı ginleri sona erer rabbim sifaligimizi verir arladaslar hepimiz icin dua ediyorum.

ben 1,5 mm kullandım elimde 2 tane vardı diğeri de 0,5 mm di

benim saçlarım biraz uzundu ince telli ama kıvırcık olduğu için 0,5 mm lik roller saç diplerime girmedi uğraştıkçada saçlarımı yoluyordum ben de elimdeki diğer 1,5 mm olanı kullandım

şüko 0,5 mm kullanıyor onun saçı kısacıkmış ince telli peri de 1 mm lik kullanıyor

0,5 mm alırsın diplere ulaşamazsan bi anlamı olmaz bi sipariş daha vermen gerekir ama sorun olmaz o da dursun dersen 0,5 mm le başla

bol şans kolay gelsin

evet 1-2 saat içinde yanma ve batma geçti zaten canım...
tüm tavsiyelerin için teşekkür ederim....hepimize umut ışığı oldun arkadaşım....

Birazdan hemen siparisimi veriyorum umarim bizede faydasi olur cok tessekkur ederiz Allah gonlune gore versin.sonuna kadar dewam edicez yılmıycaz arkadaslar derdi veren Allah sifasinida vericek insallah.

evet 1-2 saat içinde yanma ve batma geçti zaten canım...
tüm tavsiyelerin için teşekkür ederim....hepimize umut ışığı oldun arkadaşım....

yaşadığım tecrübeyi paylaştım ne zor şeyler yaşadım, kimse yaşamasın isterim

ama hayat böyle bi şey

allahın bize verdiği en büyük dert bu olsun

tüm kadınların en büyük derdi böyle olsun

azıcık bi sabırla, lütfen pes etmeyin, 1 ay uygulayıp saç çıkmayınca bırakmayın

çıkan saçlara inanamıycaksınız moralinizi de yüksek tutmaya çalışın sık yapmaktan da korkmayın hijyen kurallarına dikkat edildiğinde sonuç mucize olacak

kolay gelsin

Birazdan hemen siparisimi veriyorum umarim bizede faydasi olur cok tessekkur ederiz Allah gonlune gore versin.sonuna kadar dewam edicez yılmıycaz arkadaslar derdi veren Allah sifasinida vericek insallah.

allah herkesin gönlüne göre versin teşekkür ederim

şükoya bi şeyler yazdım sizin için de geçerli

rollerınız hayırlı olsun güle güle kullanın

kolay gelsin

canım yaa bana ve eminim ki tüm arkadaşlara o kadar moral kaynağı oluyorsu ki anlatamam sana....Dediğin gibi tek derdimiz bu olsun Allah başka dertler vermesin .....Çok ama çok teşekkürler herşey için...Allah ne istiyorsan gönlüne göre versin canım....

dermarolleri kullanırken başka bişey kullanmaya gerek var mı acaba yoksa tek başına iyi gelen bişey mi bu, hiç b bilgim yok sadece yazdığınız kadarını biliyorum kullanan arkadaşlar bi aydınlatın ne olur.

5-10 sayfa önce benim çok uzun bi yazım var istersen ordan başla okumaya

sonra gene sorun olursa yardımcı olurum

iyi geceler

Roller fikri banada cok mantikli geldi simdi param yok ama olunca hemen bende alicam nerden siparis ediceksin canim:) bnmde aklimda bulunsun. Dus basliginida duydunmu filtreli onuda al bence*
Ve bizimlede kullanmaya basladiginda paylasirsan cok mutlu olurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…