ben de sizleri seviyorum
bi şarkı var
''dünyayı güzellik kurtaracak
bir insanı sevmekle başlayacak herşey'' der
herşeyi sevmek işte, benim bir sürü çiçeğim var botanik bahçesi gibi, bi çok gelen ister yetiştirir veririm ama benim evimdeki ne büyürler ne çoğalırlar sonra gene bana geri gelir ve birden büyürler yavru verir mis kokulu çiçek açarlar
ama hergün en az 1 dk tüm çiçeklere ellerim ve hiç bi şey demesem sizi seviyorum derim:) deli değilim 2 de köpeğim var ama onlar şımarık sevgi onlarda farklı bi etki yaptı şımardılar
jolly bebek konusuna gelince; 6 yıl tedavi gördüm eşim ve ben de sorun yok ''nedeni belirlenemeyen kısırlık''
çok ağladım çok üzüldüm ama geçti, geçti derken bi yanım hala her ay acaba diyor bu da kadın olmakla alakalı sanırım
yaşım 38, 13 yıldır evliyim
şu an istiyormuyum bilmiyorum sadece iyice sınıra yaklaştığım için son bi deneme daha yapmalımıyım, sonra çok pişman olurmuyum diye düşünmeden edemiyorum
6 yıl hiç nefes almadan sürdü tedavim 6 aşı 2 tüp bebek bir myom ameliyatı filmler tahliller vs vs bu tıbbi yönü bi de duygusal yönü var onu geçiyorum
sen kısaca bilgi verebilirsin merak ettim şimdi
şüko bi şey daha öğrendik yaşıtız ve aşağı yukarı aynı sorunlar yaşamışız sen bebeğine kavuşmuşsun ben saça
sen saça kavuşunca belki ben de bi bebeğe kavuşurum :)
kimbilir benim sebebimde belki bu sayfadadır
rollerları sık sık kullanın
hepiniz hoşçakalın
sevgili sanpasa sen çok iyi ve yardımsever bir insansın Allahım inşalllah senin de gönlüne göre verecek dualarım seninle canım....
bebek konusunda seni çok iyi anlıyorum ...ben de çok üzüldüm çok ağladım isyan ettim,herkesin oluyor da neden benim olmuyor diye....ben de 2 tüp bebek,aşılamalar,laparoskobiler 7-8 operasyon geçirdim...en son laparoskobi sonrasında dikişleri kontrol için gittiğimizde doktorum sağda bir yumurtan duruyor çatlamamış onu değerlendirelim dedi...çatlatma iğnesi oldum ve iki kere denedik doktorun söylediği saatlerde....ardından hamile kaldım ...
bir de benim kan pıhtılaşması sorunum vardı faktör v leidene bakıldı bu test sonucunda ortaya çıktı...ama yanlış tedaviler uygulandı hep...4-5 düşük yaptım....5.,6,haftalarda düşük yapıyordum hep...
Tüm bunlara rağmen bundan yaklaşık 10 ay önce kazara ,korunduğumuz halde hamile kaldım inanabiliyor musun ben ve kazara hamile kalmak ,imkansız birşeydi ama oldu....çünkü artık bırakmıştım bebek düşünmeyi,kafam rahattı....offf bu stres işte herşeyin başı.....
Ama ben inanıyorum arkadaşım sen kalbi temiz bir insansın ...İnşallah en kısa zamanda bizimle burada paylaşacaksın hamilelik haberini Allahın izniyile canım....
Sormak istediğin birşeyler olursa canım her zaman seve seve yanıtlarım....