Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben de sizleri seviyorum

bi şarkı var

''dünyayı güzellik kurtaracak

bir insanı sevmekle başlayacak herşey'' der

herşeyi sevmek işte, benim bir sürü çiçeğim var botanik bahçesi gibi, bi çok gelen ister yetiştirir veririm ama benim evimdeki ne büyürler ne çoğalırlar sonra gene bana geri gelir ve birden büyürler yavru verir mis kokulu çiçek açarlar

ama hergün en az 1 dk tüm çiçeklere ellerim ve hiç bi şey demesem sizi seviyorum derim:) deli değilim 2 de köpeğim var ama onlar şımarık sevgi onlarda farklı bi etki yaptı şımardılar

jolly bebek konusuna gelince; 6 yıl tedavi gördüm eşim ve ben de sorun yok ''nedeni belirlenemeyen kısırlık''

çok ağladım çok üzüldüm ama geçti, geçti derken bi yanım hala her ay acaba diyor bu da kadın olmakla alakalı sanırım

yaşım 38, 13 yıldır evliyim

şu an istiyormuyum bilmiyorum sadece iyice sınıra yaklaştığım için son bi deneme daha yapmalımıyım, sonra çok pişman olurmuyum diye düşünmeden edemiyorum

6 yıl hiç nefes almadan sürdü tedavim 6 aşı 2 tüp bebek bir myom ameliyatı filmler tahliller vs vs bu tıbbi yönü bi de duygusal yönü var onu geçiyorum

sen kısaca bilgi verebilirsin merak ettim şimdi

şüko bi şey daha öğrendik yaşıtız ve aşağı yukarı aynı sorunlar yaşamışız sen bebeğine kavuşmuşsun ben saça

sen saça kavuşunca belki ben de bi bebeğe kavuşurum :)

kimbilir benim sebebimde belki bu sayfadadır

rollerları sık sık kullanın

hepiniz hoşçakalın

sevgili sanpasa sen çok iyi ve yardımsever bir insansın Allahım inşalllah senin de gönlüne göre verecek dualarım seninle canım....
bebek konusunda seni çok iyi anlıyorum ...ben de çok üzüldüm çok ağladım isyan ettim,herkesin oluyor da neden benim olmuyor diye....ben de 2 tüp bebek,aşılamalar,laparoskobiler 7-8 operasyon geçirdim...en son laparoskobi sonrasında dikişleri kontrol için gittiğimizde doktorum sağda bir yumurtan duruyor çatlamamış onu değerlendirelim dedi...çatlatma iğnesi oldum ve iki kere denedik doktorun söylediği saatlerde....ardından hamile kaldım ...
bir de benim kan pıhtılaşması sorunum vardı faktör v leidene bakıldı bu test sonucunda ortaya çıktı...ama yanlış tedaviler uygulandı hep...4-5 düşük yaptım....5.,6,haftalarda düşük yapıyordum hep...
Tüm bunlara rağmen bundan yaklaşık 10 ay önce kazara ,korunduğumuz halde hamile kaldım inanabiliyor musun ben ve kazara hamile kalmak ,imkansız birşeydi ama oldu....çünkü artık bırakmıştım bebek düşünmeyi,kafam rahattı....offf bu stres işte herşeyin başı.....
Ama ben inanıyorum arkadaşım sen kalbi temiz bir insansın ...İnşallah en kısa zamanda bizimle burada paylaşacaksın hamilelik haberini Allahın izniyile canım....
Sormak istediğin birşeyler olursa canım her zaman seve seve yanıtlarım....

sevgili sanpasa sen çok iyi ve yardımsever bir insansın Allahım inşalllah senin de gönlüne göre verecek dualarım seninle canım....
bebek konusunda seni çok iyi anlıyorum ...ben de çok üzüldüm çok ağladım isyan ettim,herkesin oluyor da neden benim olmuyor diye....ben de 2 tüp bebek,aşılamalar,laparoskobiler 7-8 operasyon geçirdim...en son laparoskobi sonrasında dikişleri kontrol için gittiğimizde doktorum sağda bir yumurtan duruyor çatlamamış onu değerlendirelim dedi...çatlatma iğnesi oldum ve iki kere denedik doktorun söylediği saatlerde....ardından hamile kaldım ...
bir de benim kan pıhtılaşması sorunum vardı faktör v leidene bakıldı bu test sonucunda ortaya çıktı...ama yanlış tedaviler uygulandı hep...4-5 düşük yaptım....5.,6,haftalarda düşük yapıyordum hep...
Tüm bunlara rağmen bundan yaklaşık 10 ay önce kazara ,korunduğumuz halde hamile kaldım inanabiliyor musun ben ve kazara hamile kalmak ,imkansız birşeydi ama oldu....çünkü artık bırakmıştım bebek düşünmeyi,kafam rahattı....offf bu stres işte herşeyin başı.....
Ama ben inanıyorum arkadaşım sen kalbi temiz bir insansın ...İnşallah en kısa zamanda bizimle burada paylaşacaksın hamilelik haberini Allahın izniyile canım....
Sormak istediğin birşeyler olursa canım her zaman seve seve yanıtlarım....

çok teşekkür ederim

demek imkansız yok hayatta senin hikayen de bunu gösteriyor

sizler de çok iyisiniz ki bu sayfa sebep oldu birbirimize

sevgili suko;
tiroid hastaliklari hakkinda az cok bilgin vardir diye dusunuyorum.sacimi doken bu hastaligin lanet olasi ilaci(tiroid hormon ilaci).gecenlerde burkac gun icmedim sadece denemek icin sac dokulmem duracak mi bu yuzden mi dokuluyor diye.sana yemin ediyorum 1 tane bile dokulmedi.cok sasirdim.ama icmek zorundayim.su anda icmezsem bebege cok zarari olur biliyorsun.ve bu hastalikta infertelite cok yuksek,dusuk riski cok yuksek.insan vucuduna cok zararlari tiroid hastaliklarinin.ben yabanci siteleri cok okuyorum.ingilizcem cok iyi bu yuzden rahat anliyorum yazilanlari.bizim sitelerde hic okumadigim bilgiler edindim.iyi ki okumusum.insallah saclarim dedigin gibi olur arkadasim.ben bebek haberini doktorumdan alinca bir sok yasadim.cunku aman benim cocugum cok zor olur diye dusunuyordum.tabii bu arada yaptigim bitkisel bir kur var.onu yaptiktan sonra hamile kaldim hemen.yoksa imkansiz gibiydi.bitkilere inanin arkadaslar.
Çok sevindim senin adına canım .

Ben de geçen doktora gittiğimde triod başlangıçı demişti .İlaç vermedi, şuna buna dikkat et de demedi :50:
Acaba ilerlemesi için ne gibi bir önlemler almak lazım .
Yabancı forumlarda öğrendiklerinide bizimle sonra paylaşır mısın canım.
maritsa
cok tesekkur ederim canim.dermaroller kullanimin ve sacinin durumuyla ilgili bizleri hep bilgilendirirsen cok sevinirim canim
Tabii ne demek canım :56: hele bir duş başlığımı bu hafta alayım ,elime geçsin ,ilk işim dr roller uygulamak ve arkasına size yazmak olacak .
ben firma yetkilisi ile görüşmüştüm benim aldığım yer satış merkezi diğerleri dağıtım(güya). ama söylenen ve benim anladığım hangisi olursa olsun. türkiye şartlarında 1 yılda ancak 1 filtrenin gideceği canım. aldığımız tarihi kaydetmemzi lazım.
selam...
Haklısın o tarihi bir kenara not edelim canım .
Bir aralar şehir fırsatlarında ,o ürünün kampayasıda varmış :50: kaçırmışız tüh .
benim saçlarım yağlı. bence heriksi de güzel ama ben dfn bitince sanırım yeniden naturvey alacağım o daha bir güzel yapıyordu sanki saçımı bide bunda saçım sabah kaltığımda yağlı( bu arada benim eski saçım akşama yağ fabrikasından ıkmış gbi olurdu:)))bu şampuanların iksi de azalttı ama naturway sanki 2 gün dayanıyordu rahat. bu arada şampuanın içine bepanhtene, evigen, bemix kırıyorum(ayrı bir şampuan kutusununa az bir miktar şampuan alıp 1 er ampül kırıyorum ki uzun süreli kullanımda ilaçların yapısı değişmesin). banyodan hemen önce saçımı tatar gibi tamamına en az 15*20 defa roller geçiyorum. zaten yanmaya başlıuyor bir süre sonra. sonra hemen banyoya giriyorum.ne öencesinde ne de sonrasında bişey sürmüyorum(zaten bu zamana kadar dünyayı kafama sürdüm desem yeridir.işe yaramadı). banyo sonrası 2- 3 saat kadar yanma devam ediyor ama geçiyor sonra. eğer başka sorun olursa onlara da cevap yazarım canım. burdan sanssapaya tekrar teşekkür edeirim. zira o olmasaydı ben halen evin bir köşesine attığım rollerim ve dökülmelerimle boğuşuyor olurdum.

Canım şu aralar priorin şampuan ,tablet ,demir hapı ,çinko şurubumu içiyorum .Şampuanım bitsin ,senin önerdiğini alıp kullanacağım .
Bepanhtene, evigen, bemix ,badem yağını saçıma sürüp ,2 saat bekletip yıkıyordum bundan sonra senin önerdiğin gibi yapayım bari.

Canım roller böyle mi uygulanıyor yani :18: baya bir kanatıyor galiba .

[video=youtube;VuXJbqDlNug]http://www.youtube.com/watch?v=VuXJbqDlNug[/video]

ben de böyle kanama olmadı

ileri geri de uygulamadım sadece arkaya doğru hep aynı yöne uyguladım

belki 2mm lik bi uygulama olabilir

çünkü uygulayan arkadaş iğneleri gösterince baya uzun geldi bana

bi sorun olsa ya da canı çok acısa kalkardı herhalde:)

kötü bi görüntü:)

peri de şüko da bunu böyle yaşamıyor ben eminim

korkmayın yani

böyle bir derma roller uygulaması yapmıyorum ...benmki daha soft bir uygulama....uygulamayı yaparken iğneleri saç derimde hissediyorum ama kanama olmuyor kesinlikle....

normalde dökülen saçların kök kısımları zaten varla yok arası olmalı. zira katagen(ölme safhasına gelen saç) saçta kök kalmaz canım. o yüzden koparak dökülmeler hariç diğerlerinde kökün nasıl görüldüğü önemli değil. sadece Allah korusun kanser tedavisi için kemoterapi alan hastaların saç kökleri bombedir oda anagen(büyüme evresindeki saçlar) dökülme olduğu için. bana roller sonrası yağ kullanmak mantıklı gelmiyor. çünkü açtığın delikleri yağla doldurmak saç derisine zarar verebilir. ben de sanssapa gibi banyo öncesi uyguluyorum. bu şekilde saç derim nefes alıyor sanki. bu arada ben kireçi önleyen bir duş başlıüğı aldım. benim saçımda ki kaşıntı ve kepek onu kullanmaya başladıktan sonra belirgin azaldı . ben çok emnun kaldm. rolleri kullanmaya başladıktan çok kısa süre sonrada dökülmem bitti (gerçi zaten azalmışttı ama).
inşallah tekrar dökülemey başlamaz da bende hem kendime hem de başkalarına umut olurum. Allah hepimize bu ramamzan gününde şifa nasip etsin .

peri benim dökülen saçlarımın kökleri bembeyaz bariz belli.ölmeyen saçlarımmı dökülüyor

ben de sizleri seviyorum

bi şarkı var

herşeyi sevmek işte, benim bir sürü çiçeğim var botanik bahçesi gibi, bi çok gelen ister yetiştirir veririm ama benim evimdeki ne büyürler ne çoğalırlar sonra gene bana geri gelir ve birden büyürler yavru verir mis kokulu çiçek açarlar

ama hergün en az 1 dk tüm çiçeklere ellerim ve hiç bi şey demesem sizi seviyorum derim:) deli değilim 2 de köpeğim var ama onlar şımarık sevgi onlarda farklı bi etki yaptı şımardılar

jolly bebek konusuna gelince; 6 yıl tedavi gördüm eşim ve ben de sorun yok ''nedeni belirlenemeyen kısırlık''

çok ağladım çok üzüldüm ama geçti, geçti derken bi yanım hala her ay acaba diyor bu da kadın olmakla alakalı sanırım

şu an istiyormuyum bilmiyorum sadece iyice sınıra yaklaştığım için son bi deneme daha yapmalımıyım, sonra çok pişman olurmuyum diye düşünmeden edemiyorum

6 yıl hiç nefes almadan sürdü tedavim 6 aşı 2 tüp bebek bir myom ameliyatı filmler tahliller vs vs bu tıbbi yönü bi de duygusal yönü var onu geçiyorum

şüko bi şey daha öğrendik yaşıtız ve aşağı yukarı aynı sorunlar yaşamışız sen bebeğine kavuşmuşsun ben saça

hepiniz hoşçakalın

sevgili sanspasa;

bahsettigim kürleri İbrahim Saracoglu'nun "Tıbbi Bitkiler ve Bitkisel Sağlik Rehberi" adli kitabinda okudum.sogan ve testere dişli arslan pençesi kurleri var.

tabii once baya bir arastirma yaptim internette bircok sitede.kullanici yorumlarini okudum.bu sekilde hamile kalan yuzlerce binlerce insan var.

senden ricam bunu Saracoğlu'nun sitesinde okuyup yapman.lutfen yap.bak seninde bebişin olucak:-)
ben reglime 15 gun kala uyguladim ve hamile kaldim.yoksa benim de cocugumun olmasi cok zordu.bircok sebep var olmamasi icin.ama oldu ben bile cok ama cok sasirdim.tabii bunu 4-5 ay uygulayin yaziyor ama ben hemen hamile kaldim.

sevgili sanspasa;

bahsettigim kürleri İbrahim Saracoglu'nun "Tıbbi Bitkiler ve Bitkisel Sağlik Rehberi" adli kitabinda okudum.sogan ve testere dişli arslan pençesi kurleri var.

tabii once baya bir arastirma yaptim internette bircok sitede.kullanici yorumlarini okudum.bu sekilde hamile kalan yuzlerce binlerce insan var.

senden ricam bunu Saracoğlu'nun sitesinde okuyup yapman.lutfen yap.bak seninde bebişin olucak:-)
ben reglime 15 gun kala uyguladim ve hamile kaldim.yoksa benim de cocugumun olmasi cok zordu.bircok sebep var olmamasi icin.ama oldu ben bile cok ama cok sasirdim.tabii bunu 4-5 ay uygulayin yaziyor ama ben hemen hamile kaldim.

ilk evlendiğimde aktarda bi karışım yapılmıştı işe yaramadı yıllar önce

sonra bu saraçoğlu çıktı ama ben artık uğraşmıyordum ki bu adama da güvenirim bi de maranki var o daha çok ticaret yapıyor gibi geliyor bana

ablamda kitabı vardı hemen istiyim

çok teşekkür ediyorum

ilk evlendiğimde aktarda bi karışım yapılmıştı işe yaramadı yıllar önce

sonra bu saraçoğlu çıktı ama ben artık uğraşmıyordum ki bu adama da güvenirim bi de maranki var o daha çok ticaret yapıyor gibi geliyor bana

ablamda kitabı vardı hemen istiyim

çok teşekkür ediyorum

Canim benim adamin bundan bir cikari yok.insanlara yardim etmeye calisiyor.adamin internet sitesinde de var tarif.oradan da bakabilirsin.ve kullanici yorumlari var gozat istersen.evindeki kuru soganla yapicaksin.

Benimde senden bir farkim yoktu hic umudum yoktu ama oldu hala saskinim.senin kalbin guzel.Allahim kalbine gore vericektir buna eminim.

Canim benim adamin bundan bir cikari yok.insanlara yardim etmeye calisiyor.adamin internet sitesinde de var tarif.oradan da bakabilirsin.ve kullanici yorumlari var gozat istersen.evindeki kuru soganla yapicaksin.

Benimde senden bir farkim yoktu hic umudum yoktu ama oldu hala saskinim.senin kalbin guzel.Allahim kalbine gore vericektir buna eminim.

burda da kullananlar olmuş:)

girdim inceliyorum

bu gün çıkamam da yarın bu işe ayırıcam vaktimi

evde soğan varda :) testere dişli yok oda ebegümecine benziyor

sürekli bitki çayları içerim zaten bunları da seve seve içerim

teşekkürler

ya maritsa

allah iyiliğini versin

şu amcayı buraya koydun:)

sayfa da bi türlü dolmadı bu gün

her açtığımda bu adamı nasıl geçiceğimi şaşırıyorum

ya maritsa

allah iyiliğini versin

şu amcayı buraya koydun:)

sayfa da bi türlü dolmadı bu gün

her açtığımda bu adamı nasıl geçiceğimi şaşırıyorum

Ya canım napayım ,başka uygulama videosu bulamamıştım .
Kızlar birşey soracağım saç uzunluğunla ,dökülmemin bir bağlantısı olabilir mi ?

sevgili naz senin saçlarında benimkisi gibi düz ve ince telli. ben saçımı arkaya doğru tutup rollerle üstünden geçiyorum (benim aldığım 1 lik). saçı boş bırakıp yapmaya çalışınca saçı yoluyor. ama tutup üzerinden geçince sorun yaşamadım ben. benim saçlarımda senin kisi gibi zaman zaman dökülme azalıyor sonra tekar dökülmeye başlıyordu canım. (sanırım hormonal siklüsle alakalı) ama benimkisi 15 gün değil. max 1 hafta azalıyordu. buraya yazmadan önce de acaba yine öylebir dönemmi diye düşündüm açıkcası ama rollerden sonra emin oldum çok şükür . zaten çok da bekleyemedim. çünkü damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar. birilerine daha fayda sağlarmıyım diye hemen yazdım. canım ben ankara da bir dr arkadaşa botox yaptırdım saç botoksu(mezoterapi ve prp den hiç fayda görmedim ) 2. seans. ama roller ve duş başlığı sonrası normale döndü herşey(inşallah tekrarlamaz). mezoterapi yaptırmanda bence hiç sakınca yok canım ama yaptıracaksan prp ile yaptır bence daha etkili.öncelikle bence duş başlığını al (ben yurtdışındayken keşfettim 1haftada dökülmeyi azalttı diyebilirim). sonrasında hangisini tercih edersen canım

Ben 0.5 siparsini verdim bile yarin elimde olucak en kisa zamanda dus basliginida alicam umarim sizlere faydasi oldugu gibi bizlerede faydasi olur.peki 3 senesir dokuluyor diyorsunya ikl seneler daha fazlaydi sonradan biraz olaun oncekil senelre gore daha azaldimi dokulmelerin benim bir sene oldu acaba diorum suan dokuluyorlar bi sure sonra zaman ilerledikce biraz daha kendine gelip dokulme dewam etse bile biraz olsun azalicakmidir merak ediorum ondan soruorum bu soruyu.suan yine cok dokuluoyor benim 200 teli buluodur kesin seninde ilk zamanlar bu kadar dokuldugu oluyormuydu peri? Bide hairx ten geldimi siparisin bende yaptirmayi dusunuorum . Birde her ay ayni olayi yadirmosun donem donem azalip donem donem fazllasiyormu sac dokulmen. Bu arads neden bilmiorum ama sen bana cok iyi geliosun:)) insallah birdaha bu durumu yastmaz Allahim sana ve bize burdaki bu sorunu yasayan tum arkadaslarima Allah sifamizi verir

ben de sizleri seviyorum

bi şarkı var

hepiniz hoşçakalın

Allah hepnizin gonlune gore verir insallah ama caresiz hastaliklarin bile basi morali yuksek tutmak ve pes etmemek. Sizler en azindan birine kavusmussunuz ben ne sac dokulmemi onleyebiliyorum nede aylardir herseyden cok istedigim sey bebek haberinİ alamiyorum hayatimda hersey ters gidiyormus gibi deprasyona bile girdim bu sebeplerden dolayi birazda takintili bir insanin anti deprasan kullaniorum artik moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Daha 24 yasindayim diorum bi kac ay daha bekledikten sonra bebek icin doktora gidicem tipta careler vr olucak elinde sonunda diorum sacima gelincede ya durucak bir sekilde yada tekonolji ilerledi simdi bir suru sistem var dokulen saclar icin onlardan yararlanirim diorum ilk basta cik hirpaladim kendimi ama simdi herseyin bir caresi var die dusunuorum kendime moral vermeye calisiorum ve sizler moral oluosunuz bana bizlere hersey gonlunuzce olsun rabbim gonlunuze gore versin sizler bana iyi geliosunuz hala umut var diyebilorim sizler sayesinde

Allah hepnizin gonlune gore verir insallah ama caresiz hastaliklarin bile basi morali yuksek tutmak ve pes etmemek. Sizler en azindan birine kavusmussunuz ben ne sac dokulmemi onleyebiliyorum nede aylardir herseyden cok istedigim sey bebek haberinİ alamiyorum hayatimda hersey ters gidiyormus gibi deprasyona bile girdim bu sebeplerden dolayi birazda takintili bir insanin anti deprasan kullaniorum artik moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Daha 24 yasindayim diorum bi kac ay daha bekledikten sonra bebek icin doktora gidicem tipta careler vr olucak elinde sonunda diorum sacima gelincede ya durucak bir sekilde yada tekonolji ilerledi simdi bir suru sistem var dokulen saclar icin onlardan yararlanirim diorum ilk basta cik hirpaladim kendimi ama simdi herseyin bir caresi var die dusunuorum kendime moral vermeye calisiorum ve sizler moral oluosunuz bana bizlere hersey gonlunuzce olsun rabbim gonlunuze gore versin sizler bana iyi geliosunuz hala umut var diyebilorim sizler sayesinde

önce saçlarınla ilgili sorunu çözelim bak burda kaç kadın olduk

herkes yavaş yavaş hem moralini hem saçlarını düzeltiyor

bebek için acele etme derim azıcık daha büyü çok gençsin önce eşinle hayatın tadını çıkar

bu kadar da kendini yıpratma saçların eskisinden güzel olacak

bu anlattıkların için sana çok kızacak insanlar olabilir ne bebek ne de saçların hayatının kötü gittiğini göstermiyor

allah çaresiz dert vermesin

burda da kullananlar olmuş:)

girdim inceliyorum

bu gün çıkamam da yarın bu işe ayırıcam vaktimi

evde soğan varda :) testere dişli yok oda ebegümecine benziyor

sürekli bitki çayları içerim zaten bunları da seve seve içerim

teşekkürler

canim ikisini ayni anda kullanmayacaksin.once sogan kurunu 4-5 ay yapicaksin.bu arada hamile kalma durumun olabilir.

akabinde bir sure ara verip testere dişli arslan pençesi kürünü uygulayacaksin.

bazi bitkiler ayni anda kullanildiklarinda sagliga zararli olabiliyor.bunu yapma sakın.

once sogan kürünü,sonra testere disli arslan pencesini yapman gerekiyor.siteyi incelerse daha iyi anlayacaksin.ya da kitabi incele lutfen.

opuyorum seni.hersey gonlunce olsun arkadasim:-)

canim ikisini ayni anda kullanmayacaksin.once sogan kurunu 4-5 ay yapicaksin.bu arada hamile kalma durumun olabilir.

akabinde bir sure ara verip testere dişli arslan pençesi kürünü uygulayacaksin.

bazi bitkiler ayni anda kullanildiklarinda sagliga zararli olabiliyor.bunu yapma sakın.

once sogan kürünü,sonra testere disli arslan pencesini yapman gerekiyor.siteyi incelerse daha iyi anlayacaksin.ya da kitabi incele lutfen.

opuyorum seni.hersey gonlunce olsun arkadasim:-)

kitabı sipariş ettim kargoda yarın elimde olacak

ilgine teşekkür ederim

bi kaç güne hastalanıyorum ardından soğana başlıycam

bütün gün bu konuyu araştırdım

senin gibi 15 günde sonuç alanda var 3-4 ayda sonuç alanda ama herkes memnun:)

teşekkürler

önce saçlarınla ilgili sorunu çözelim bak burda kaç kadın olduk

herkes yavaş yavaş hem moralini hem saçlarını düzeltiyor

bebek için acele etme derim azıcık daha büyü çok gençsin önce eşinle hayatın tadını çıkar

bu kadar da kendini yıpratma saçların eskisinden güzel olacak

bu anlattıkların için sana çok kızacak insanlar olabilir ne bebek ne de saçların hayatının kötü gittiğini göstermiyor

allah çaresiz dert vermesin

Ben gecen sene agustos ayinda yumurtaligimdan kis ameliyati oldum 8 cm dermoid kisti alindi zaten ne zamanki ameliyat oldum ondan sonra dokulmeye basladi hic dokulmeyen saclarim. Doktorumda artik hamile kalmam gerktigini soyledi sonucta bir operasyon gecirdin dedi ve toroidlerimdede nosuller oldugu icin gozetim altindayim her an ameliyat olma riskim var tiroidler hormonlari dengeliyor sonucta ensokrin doktorumda ne kadar erken klalorsan hamile o kadar iyi dedi senin icin ben anne olmayi herseyden cok istoyorum ve kendimi buna hazir hissediyorm anne olmak en buyuk arzum benim. Cok tesrkkur edrim sizler sayesinde dahafa iyiyim artik burda sizinleykem kendimi cok daha iyi hissediyorum insallah oyle olur rabbim herseyi gonlumuze gore verir. Dogru soyluuorsun bazen bunu kendim bile dusunuorum ne insanlar ne sertlerle ugrasior acaba o insanlara bunu dert die anlatsam naparlardi die dusnuyorum sonra kendime geliyorum hayir diyorum benimki dert degilki hersey gecicek diorum caresiz hastaligim yok sakat degilim elim kolum tutuyor sevdiklerim yabimda gozum goruyor nefes aliyorum daha ne diyorum iyki varsin iyki varsiniz

selam kızlar;
priorini kullanalı 17 gün oluyor,dermaroller uygulamasında ise 1.haftam doluyor...dökülmemin azaldığını farkediyorum sanki...:nazar:
42 gündür minoksil kullanıyorum tepe bölgeme...gözlerim beni yanıltmıyorsa çok çok az kapanmaya başladı gibi...Ama emin olamıyorum saçlarım uzamaya başladığındanmı acaba bana öyle geliyor....

selam kızlar;
priorini kullanalı 17 gün oluyor,dermaroller uygulamasında ise 1.haftam doluyor...dökülmemin azaldığını farkediyorum sanki...:nazar:
42 gündür minoksil kullanıyorum tepe bölgeme...gözlerim beni yanıltmıyorsa çok çok az kapanmaya başladı gibi...Ama emin olamıyorum saçlarım uzamaya başladığındanmı acaba bana öyle geliyor....

priorini bilmem ama ben rollerın 1.haftasını kutluyorum

Back