Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
65 tl filtreli duş başlığını buldum(pembe olan) :26: siz kaça aldınız kızlar .

Son düzenleme:
Duş başlığını aldıktan sonra 0.5 ile başlayacağım .Zaten evde dr. roller 0.50 liğim hazırda var.Saçınızın arkasına nasıl uyguluyorsunuz kızlar :44:
Allahım şu mübarek ramazan ayında dularımızı kabul et. Kurtulalım şu dökülmeden .:50:

BMB Su Arıtma Ürünler: Arıtmalı Spa Masaj Özellikli Duş Başlığı aldığım site. yazan fiyattan indirimde yapıyorlar. ben 80 e aldım. ama dediğim gibi aynısı metro gros marketlerde de üstelik yarı fiyatına. selamlar

canım ben internetten aldım . ama aynı duş başlığı metro gros marketlerde çok daha ucuza var. burda bulamamdığım için netten almak zorunda kaldım. hepsi aynı zaten. bence farkı yok

Öyle mi dersin canım :26: peki o zaman herhangi birisini alayım .Filtreli olsun yeter :29:

peri senin adına çook ama çook sevindim canım....okurken kendi saç dkülmem durmuş gibi heyecanlandım....derma rolleri hangi sıklıkla yapyorsun canım....
jollyrose canım bebişin hayırlı uğurlu olsun...Ne güzel böylr sevindirici haberler duymak....
ve sevgili sanspasa sana da birkez daha teşekkür ediyorum herşey için....inşallah ben ve benim gibi problem yaşayan tüm arkadaşlar biran önce burada güzel haberlerimizi paylaşacağız...buna inanıyorum...

burdan bende jollyrose bebeğini hayırlıyorum. inşallah umutlu ve mutlu bir bebek olur. uğuruyşa gelir. ben her sabah duşa girmeden önce yaklaşık 10 dk kadar kullanıyorum canım . başlangıçta canım yanıyor ama bir kaç geçtikten sonra desensitize oluyor zaten. öncesinde hiç bişey kullanmıyorum. duşta sadece defneli sabun ve ardında da bir kez (saçım çok dolanıyor yoksa) 3 lü ampül içeren dfn garlı şampuanla yıkıyorum. banyomun halini görmeniz gerek kızlar adını sadece bir defa duyduğum ve saç dökülmesine iyi geliyor dene dünya kadar şampuan ve losyon dolu. RAbbim hepimizi biran önce bu dertten kurtarsın ve eski günlerimize geri dönelim. adım adım her gelişmeyi sizlere aktaracağım. hepimizi mutlu haberlerini duymak umuduyla...herkese özellikler de sanssapa ya selamlar

Öyle mi dersin canım :26: peki o zaman herhangi birisini alayım .Filtreli olsun yeter :29:

ben firma yetkilisi ile görüşmüştüm benim aldığım yer satış merkezi diğerleri dağıtım(güya). ama söylenen ve benim anladığım hangisi olursa olsun. türkiye şartlarında 1 yılda ancak 1 filtrenin gideceği canım. aldığımız tarihi kaydetmemzi lazım.
selam...

Canım sampuan olarak dfn mi yoksa naturway mi önerirsin :31:bir de hangi 3 ampülü kırıyorsun ?
Benim evimde dr roller 0.5 lik var acaba onu kullansam mı :26: ben daha önceden hiç yapmadım :( ayrıntılı olarak yazabilir misin canım ? Bir de temiz saça mı uygulamak lazım :44: arkasına birşey sürmeden yıkıyoruz değil mi ?

jollyrosecim allah analı babalı büyütsün :nazar: çok sevindim .

benim saçlarım yağlı. bence heriksi de güzel ama ben dfn bitince sanırım yeniden naturvey alacağım o daha bir güzel yapıyordu sanki saçımı bide bunda saçım sabah kaltığımda yağlı( bu arada benim eski saçım akşama yağ fabrikasından ıkmış gbi olurdu:)))bu şampuanların iksi de azalttı ama naturway sanki 2 gün dayanıyordu rahat. bu arada şampuanın içine bepanhtene, evigen, bemix kırıyorum(ayrı bir şampuan kutusununa az bir miktar şampuan alıp 1 er ampül kırıyorum ki uzun süreli kullanımda ilaçların yapısı değişmesin). banyodan hemen önce saçımı tatar gibi tamamına en az 15*20 defa roller geçiyorum. zaten yanmaya başlıuyor bir süre sonra. sonra hemen banyoya giriyorum.ne öencesinde ne de sonrasında bişey sürmüyorum(zaten bu zamana kadar dünyayı kafama sürdüm desem yeridir.işe yaramadı). banyo sonrası 2- 3 saat kadar yanma devam ediyor ama geçiyor sonra. eğer başka sorun olursa onlara da cevap yazarım canım. burdan sanssapaya tekrar teşekkür edeirim. zira o olmasaydı ben halen evin bir köşesine attığım rollerim ve dökülmelerimle boğuşuyor olurdum.

Cok sevindim senin adina :)) umarim rabbim bizimde yuZumuze guler. Filtre dus basligindan hemen aliyorum rollerdende alicam ama kaclik almam gerekir canim benim? Bide rolleri kafaya surerken saclari dahada cok dokermi ki? Sen nasil uyguladin biraz anlatirmisin canim ? Alip hemen basliycam bende.bu arada saclarin gelmedi dimi daha cok merak ediyorum bende yaptirmayi dusnuyorum eger cok acilmalarim olursa :(Bide bende her ay 10 yada en fazla 14 gun sac dOkulmem azaliyor tamam bitiyo dokulmelerim azalicak heralde diyorum sonra yone eskiye donuyor anlamiyorum bunu her ay bunu yasoyorum sendedw boyle bisey olmusmuydu her ay donem donem azalip sonra eskiye donuyomuydu sac dokulmen? Bu arada sen bu konularda daha tecrubelisin peri bu senin yaptiklarinin hepsini deniycem birde mezoterapiye tekrardan baslasammi acaba diorum faydasil olurmiki bi taraftanda mezoterapi yaptirmam sence?

sevgili naz senin saçlarında benimkisi gibi düz ve ince telli. ben saçımı arkaya doğru tutup rollerle üstünden geçiyorum (benim aldığım 1 lik). saçı boş bırakıp yapmaya çalışınca saçı yoluyor. ama tutup üzerinden geçince sorun yaşamadım ben. benim saçlarımda senin kisi gibi zaman zaman dökülme azalıyor sonra tekar dökülmeye başlıyordu canım. (sanırım hormonal siklüsle alakalı) ama benimkisi 15 gün değil. max 1 hafta azalıyordu. buraya yazmadan önce de acaba yine öylebir dönemmi diye düşündüm açıkcası ama rollerden sonra emin oldum çok şükür . zaten çok da bekleyemedim. çünkü damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar. birilerine daha fayda sağlarmıyım diye hemen yazdım. canım ben ankara da bir dr arkadaşa botox yaptırdım saç botoksu(mezoterapi ve prp den hiç fayda görmedim ) 2. seans. ama roller ve duş başlığı sonrası normale döndü herşey(inşallah tekrarlamaz). mezoterapi yaptırmanda bence hiç sakınca yok canım ama yaptıracaksan prp ile yaptır bence daha etkili.öncelikle bence duş başlığını al (ben yurtdışındayken keşfettim 1haftada dökülmeyi azalttı diyebilirim). sonrasında hangisini tercih edersen canım

öncelikle hayırlı olsun

ama bi dr a sormadan kullan demeye korkarım

dr a gittiğinde yanında götür en doğru bilgiyi ondan alırsın

yanında götür ki dr belki habersizdir bu rollerdan

olumsuz bi cevap verse bile 9 ay sonra başlarsın sende

saç haberi geleceğine bebek haberi geldi senden de:)

analı babalı mutlu büyüsün mutlu yaşasın

Sevgili sanspasa merhaba;
bu arada seni cok ama cok sevdigimi soyleyerek baslamak istedim.
iyi dileklerin cok tesekkur ederim canim benim.
senin de cocuk istediin oldugunu okumustum.hala cocugun yok mu var mi bilmiyorum ama eger yoksa sana yaptigim seyi yazmak istiyorum nasil hamile kaldigim konusunda.cunku benim hasimato tiroidim var ve bu hastalikta hamile kalmak cooooook ama cooook zor.yani ben bununla bunu basardiysam sen hayli hayli basarirsin diye dusundum.cunku tiroid gibi bir rahatsizligin yok.sen bizlere yardimci oldun.ben de sana yardimci olabilirsem ne mutlu bana:-)

peri senin adına çook ama çook sevindim canım....okurken kendi saç dkülmem durmuş gibi heyecanlandım....derma rolleri hangi sıklıkla yapyorsun canım....
jollyrose canım bebişin hayırlı uğurlu olsun...Ne güzel böylr sevindirici haberler duymak....
ve sevgili sanspasa sana da birkez daha teşekkür ediyorum herşey için....inşallah ben ve benim gibi problem yaşayan tüm arkadaşlar biran önce burada güzel haberlerimizi paylaşacağız...buna inanıyorum...

canim benim cok tesekkur ederim.roller ve sac dokulme gidisatinla ilgili bizi her anindan ilglendirmeyi unutma lutfen olur mu?seni cok seviyorum.opuyorum:-)

Canım sampuan olarak dfn mi yoksa naturway mi önerirsin :31:bir de hangi 3 ampülü kırıyorsun ?
Benim evimde dr roller 0.5 lik var acaba onu kullansam mı :26: ben daha önceden hiç yapmadım :( ayrıntılı olarak yazabilir misin canım ? Bir de temiz saça mı uygulamak lazım :44: arkasına birşey sürmeden yıkıyoruz değil mi ?

jollyrosecim allah analı babalı büyütsün :nazar: çok sevindim .

maritsa
cok tesekkur ederim canim.dermaroller kullanimin ve sacinin durumuyla ilgili bizleri hep bilgilendirirsen cok sevinirim canim

Jollyrose hayirli ugurlu olsun ne mutlu sana:) hamilelikte genelde saclarin en saglikli oldugu donemdir doktorum hamile kalmaya dusundugum icin hamilelegin sac dokulmene olumlu gelicektir dokulmen cok cok azlair yada durucaktir demisti umarim hamileliginde bu sıkıntın sona erer canim:))) sanspasa bu arada ben kaclik roller kullanicami bilmiorum benim saclarim duz ince telli ve az kaclik kullanmam gerekir acaba bize umut oldun Allah razi olsun senden umarim hepimizin bi sıkıntılı ginleri sona erer rabbim sifaligimizi verir arladaslar hepimiz icin dua ediyorum.

naz1215121 tesekkur ederim canim.darisi basina diyorum:16:iyi ki varsiniz.

burdan bende jollyrose bebeğini hayırlıyorum. inşallah umutlu ve mutlu bir bebek olur. uğuruyşa gelir. ben her sabah duşa girmeden önce yaklaşık 10 dk kadar kullanıyorum canım . başlangıçta canım yanıyor ama bir kaç geçtikten sonra desensitize oluyor zaten. öncesinde hiç bişey kullanmıyorum. duşta sadece defneli sabun ve ardında da bir kez (saçım çok dolanıyor yoksa) 3 lü ampül içeren dfn garlı şampuanla yıkıyorum. banyomun halini görmeniz gerek kızlar adını sadece bir defa duyduğum ve saç dökülmesine iyi geliyor dene dünya kadar şampuan ve losyon dolu. RAbbim hepimizi biran önce bu dertten kurtarsın ve eski günlerimize geri dönelim. adım adım her gelişmeyi sizlere aktaracağım. hepimizi mutlu haberlerini duymak umuduyla...herkese özellikler de sanssapa ya selamlar

sevgili peri1

tesekkur ederim:-)amin insallah.

dermarollerin ve saciningidisatiyla ilgili bizi burada bilgilendirirsen cok sevinirim.

canim benim cok tesekkur ederim.roller ve sac dokulme gidisatinla ilgili bizi her anindan ilglendirmeyi unutma lutfen olur mu?seni cok seviyorum.opuyorum:-)

canım ya gör bak hamilelikte daha da sağlıklı saçların olacak benim hamilelikte hiç dökülmemişti saçlarım sonrasında da aman aman bir dökülmem olmamıştı....
benim de 4,5 yaşında bir kızım var ona çok zorlu yollardan sonra ulaştık 7 seneye yakın uğraştık...tüp bebek,aşılama,geçirmediğim operasyon kalmadı...sonra laparoskobi sonrasında oluverdi...Allahım her isteyene versin...
saçımla ilgili olarak derma rolleri günaşırı yapıyorum inşallah herşey çok daha güzel olacak....
burada gerçekten kısa zamanda güzel,içten arkadaşlıklar kurduk...herkes burada çıkarsızca birbirine yardımcı olmak için elinde geleni yapıyor....Ben de seni seviyorum canım benim:1:

canım ya gör bak hamilelikte daha da sağlıklı saçların olacak benim hamilelikte hiç dökülmemişti saçlarım sonrasında da aman aman bir dökülmem olmamıştı....
benim de 4,5 yaşında bir kızım var ona çok zorlu yollardan sonra ulaştık 7 seneye yakın uğraştık...tüp bebek,aşılama,geçirmediğim operasyon kalmadı...sonra laparoskobi sonrasında oluverdi...Allahım her isteyene versin...
saçımla ilgili olarak derma rolleri günaşırı yapıyorum inşallah herşey çok daha güzel olacak....
burada gerçekten kısa zamanda güzel,içten arkadaşlıklar kurduk...herkes burada çıkarsızca birbirine yardımcı olmak için elinde geleni yapıyor....Ben de seni seviyorum canım benim:1:

sevgili suko;
tiroid hastaliklari hakkinda az cok bilgin vardir diye dusunuyorum.sacimi doken bu hastaligin lanet olasi ilaci(tiroid hormon ilaci).gecenlerde burkac gun icmedim sadece denemek icin sac dokulmem duracak mi bu yuzden mi dokuluyor diye.sana yemin ediyorum 1 tane bile dokulmedi.cok sasirdim.ama icmek zorundayim.su anda icmezsem bebege cok zarari olur biliyorsun.ve bu hastalikta infertelite cok yuksek,dusuk riski cok yuksek.insan vucuduna cok zararlari tiroid hastaliklarinin.ben yabanci siteleri cok okuyorum.ingilizcem cok iyi bu yuzden rahat anliyorum yazilanlari.bizim sitelerde hic okumadigim bilgiler edindim.iyi ki okumusum.insallah saclarim dedigin gibi olur arkadasim.ben bebek haberini doktorumdan alinca bir sok yasadim.cunku aman benim cocugum cok zor olur diye dusunuyordum.tabii bu arada yaptigim bitkisel bir kur var.onu yaptiktan sonra hamile kaldim hemen.yoksa imkansiz gibiydi.bitkilere inanin arkadaslar.

ben de sizleri seviyorum

bi şarkı var

''dünyayı güzellik kurtaracak

bir insanı sevmekle başlayacak herşey'' der

herşeyi sevmek işte, benim bir sürü çiçeğim var botanik bahçesi gibi, bi çok gelen ister yetiştirir veririm ama benim evimdeki ne büyürler ne çoğalırlar sonra gene bana geri gelir ve birden büyürler yavru verir mis kokulu çiçek açarlar

ama hergün en az 1 dk tüm çiçeklere ellerim ve hiç bi şey demesem sizi seviyorum derim:) deli değilim 2 de köpeğim var ama onlar şımarık sevgi onlarda farklı bi etki yaptı şımardılar

jolly bebek konusuna gelince; 6 yıl tedavi gördüm eşim ve ben de sorun yok ''nedeni belirlenemeyen kısırlık''

çok ağladım çok üzüldüm ama geçti, geçti derken bi yanım hala her ay acaba diyor bu da kadın olmakla alakalı sanırım

yaşım 38, 13 yıldır evliyim

şu an istiyormuyum bilmiyorum sadece iyice sınıra yaklaştığım için son bi deneme daha yapmalımıyım, sonra çok pişman olurmuyum diye düşünmeden edemiyorum

6 yıl hiç nefes almadan sürdü tedavim 6 aşı 2 tüp bebek bir myom ameliyatı filmler tahliller vs vs bu tıbbi yönü bi de duygusal yönü var onu geçiyorum

sen kısaca bilgi verebilirsin merak ettim şimdi

şüko bi şey daha öğrendik yaşıtız ve aşağı yukarı aynı sorunlar yaşamışız sen bebeğine kavuşmuşsun ben saça

sen saça kavuşunca belki ben de bi bebeğe kavuşurum :)

kimbilir benim sebebimde belki bu sayfadadır

rollerları sık sık kullanın

hepiniz hoşçakalın

Back