Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duş başlığını nerden buldunuz internet dışında nereden alabiliriz?
ben 2 yerde gördüm :44: İkisinin arasında fiyat yönünden baya uçurum var .Acaba peri arkadaşımız nereden almış ?
Bunlar gördüklerim.
Duş filtreli duş başlığı, masaj özellikli, spa lı duş başlığı,yumuşak saçlar.saç dökülmesine son |
Antioksidan Filtreli Duş Başlığı - - - Organik Eczane - Celergen, anti aging, kozmetik, güzellik, sağlık, Peptique, Annagaspi, Hairman
canım ben internetten aldım . ama aynı duş başlığı metro gros marketlerde çok daha ucuza var. burda bulamamdığım için netten almak zorunda kaldım. hepsi aynı zaten. bence farkı yok
peri senin adına çook ama çook sevindim canım....okurken kendi saç dkülmem durmuş gibi heyecanlandım....derma rolleri hangi sıklıkla yapyorsun canım....
jollyrose canım bebişin hayırlı uğurlu olsun...Ne güzel böylr sevindirici haberler duymak....
ve sevgili sanspasa sana da birkez daha teşekkür ediyorum herşey için....inşallah ben ve benim gibi problem yaşayan tüm arkadaşlar biran önce burada güzel haberlerimizi paylaşacağız...buna inanıyorum...
Öyle mi dersin canım :26: peki o zaman herhangi birisini alayım .Filtreli olsun yeter
Canım sampuan olarak dfn mi yoksa naturway mi önerirsin bir de hangi 3 ampülü kırıyorsun ?
Benim evimde dr roller 0.5 lik var acaba onu kullansam mı :26: ben daha önceden hiç yapmadım ayrıntılı olarak yazabilir misin canım ? Bir de temiz saça mı uygulamak lazım :44: arkasına birşey sürmeden yıkıyoruz değil mi ?
jollyrosecim allah analı babalı büyütsün çok sevindim .
filtreli su başlığını nereden ve nekadara aldınız öğrenebilir miyim?
bir de fotosunu filan koyar mısınız? gugılda arattığımızda çıkan pembe şey mi?
Cok sevindim senin adina :)) umarim rabbim bizimde yuZumuze guler. Filtre dus basligindan hemen aliyorum rollerdende alicam ama kaclik almam gerekir canim benim? Bide rolleri kafaya surerken saclari dahada cok dokermi ki? Sen nasil uyguladin biraz anlatirmisin canim ? Alip hemen basliycam bende.bu arada saclarin gelmedi dimi daha cok merak ediyorum bende yaptirmayi dusnuyorum eger cok acilmalarim olursa Bide bende her ay 10 yada en fazla 14 gun sac dOkulmem azaliyor tamam bitiyo dokulmelerim azalicak heralde diyorum sonra yone eskiye donuyor anlamiyorum bunu her ay bunu yasoyorum sendedw boyle bisey olmusmuydu her ay donem donem azalip sonra eskiye donuyomuydu sac dokulmen? Bu arada sen bu konularda daha tecrubelisin peri bu senin yaptiklarinin hepsini deniycem birde mezoterapiye tekrardan baslasammi acaba diorum faydasil olurmiki bi taraftanda mezoterapi yaptirmam sence?
öncelikle hayırlı olsun
ama bi dr a sormadan kullan demeye korkarım
dr a gittiğinde yanında götür en doğru bilgiyi ondan alırsın
yanında götür ki dr belki habersizdir bu rollerdan
olumsuz bi cevap verse bile 9 ay sonra başlarsın sende
saç haberi geleceğine bebek haberi geldi senden de:)
analı babalı mutlu büyüsün mutlu yaşasın
peri senin adına çook ama çook sevindim canım....okurken kendi saç dkülmem durmuş gibi heyecanlandım....derma rolleri hangi sıklıkla yapyorsun canım....
jollyrose canım bebişin hayırlı uğurlu olsun...Ne güzel böylr sevindirici haberler duymak....
ve sevgili sanspasa sana da birkez daha teşekkür ediyorum herşey için....inşallah ben ve benim gibi problem yaşayan tüm arkadaşlar biran önce burada güzel haberlerimizi paylaşacağız...buna inanıyorum...
Canım sampuan olarak dfn mi yoksa naturway mi önerirsin bir de hangi 3 ampülü kırıyorsun ?
Benim evimde dr roller 0.5 lik var acaba onu kullansam mı :26: ben daha önceden hiç yapmadım ayrıntılı olarak yazabilir misin canım ? Bir de temiz saça mı uygulamak lazım :44: arkasına birşey sürmeden yıkıyoruz değil mi ?
jollyrosecim allah analı babalı büyütsün çok sevindim .
Jollyrose hayirli ugurlu olsun ne mutlu sana:) hamilelikte genelde saclarin en saglikli oldugu donemdir doktorum hamile kalmaya dusundugum icin hamilelegin sac dokulmene olumlu gelicektir dokulmen cok cok azlair yada durucaktir demisti umarim hamileliginde bu sıkıntın sona erer canim:))) sanspasa bu arada ben kaclik roller kullanicami bilmiorum benim saclarim duz ince telli ve az kaclik kullanmam gerekir acaba bize umut oldun Allah razi olsun senden umarim hepimizin bi sıkıntılı ginleri sona erer rabbim sifaligimizi verir arladaslar hepimiz icin dua ediyorum.
burdan bende jollyrose bebeğini hayırlıyorum. inşallah umutlu ve mutlu bir bebek olur. uğuruyşa gelir. ben her sabah duşa girmeden önce yaklaşık 10 dk kadar kullanıyorum canım . başlangıçta canım yanıyor ama bir kaç geçtikten sonra desensitize oluyor zaten. öncesinde hiç bişey kullanmıyorum. duşta sadece defneli sabun ve ardında da bir kez (saçım çok dolanıyor yoksa) 3 lü ampül içeren dfn garlı şampuanla yıkıyorum. banyomun halini görmeniz gerek kızlar adını sadece bir defa duyduğum ve saç dökülmesine iyi geliyor dene dünya kadar şampuan ve losyon dolu. RAbbim hepimizi biran önce bu dertten kurtarsın ve eski günlerimize geri dönelim. adım adım her gelişmeyi sizlere aktaracağım. hepimizi mutlu haberlerini duymak umuduyla...herkese özellikler de sanssapa ya selamlar
canim benim cok tesekkur ederim.roller ve sac dokulme gidisatinla ilgili bizi her anindan ilglendirmeyi unutma lutfen olur mu?seni cok seviyorum.opuyorum
canım ya gör bak hamilelikte daha da sağlıklı saçların olacak benim hamilelikte hiç dökülmemişti saçlarım sonrasında da aman aman bir dökülmem olmamıştı....
benim de 4,5 yaşında bir kızım var ona çok zorlu yollardan sonra ulaştık 7 seneye yakın uğraştık...tüp bebek,aşılama,geçirmediğim operasyon kalmadı...sonra laparoskobi sonrasında oluverdi...Allahım her isteyene versin...
saçımla ilgili olarak derma rolleri günaşırı yapıyorum inşallah herşey çok daha güzel olacak....
burada gerçekten kısa zamanda güzel,içten arkadaşlıklar kurduk...herkes burada çıkarsızca birbirine yardımcı olmak için elinde geleni yapıyor....Ben de seni seviyorum canım benim