Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Evett ama o protezleri takmaktansa saclarimi her gun toplarim daha iyi gibi geliyo önceden aglardim annemde kiyamam oda cok uzuluyor annem uzulme perik takarsin olmadi dedi bi kere bir avuntu muu oldu yoksa kalbime bicak saptanmis gibimi oldu anlayamadm:) ama dun gece bu konuyu okurken bi yazar sac topiginden bahsetmsti adini tam hattlamiyot
Rum şu anda telefondan yaziyorum ama blg.ime kaydettim siteyi acilan bolgelerime ondan surucem hic belli olmuyo gibi hayali bile guzel kendime guvenim tam yürücem:)) insallah cok guzel bi umut oldu dokulmeyle alakasi yok yalnz sadece kapatiyor:) benim saclarim cok ama cok gürdü o yuzden bu zamana kadar o kadar asiri cok dokulmeye ragmen bi tutamda olsa var sacim Rabbime bin sukurki . Bu arada saclarimin dokulmesinin cok arttigi zamanlar oldu ama azaldigi hic olmadi

benim yaklaşık 1,5 aydır dökülmem var ,1 ay önce doktora gittiğimde saçların zayıf dedi ...ben minoksil kullandığımı söyledim ...devam etmemi söyledi...başkada birşey demedi...demir depom 5 çıktı 7 olması gerekiyormuş normalde... bunun için demir ilacına gerek olmadığını besin yoluyla halledebileceğimi söyledi...ben yine de demir hapına başladım...

tepeden benimde seyrelme var:84: çok kötü bir durum bayan için lütfen bu konuda yardımcı olun hanımlar... böyle bir şey başınızdan geçmişse bize cevap yazın... çok üzülüyorum saçım için

saç hastalıklarından en iyi dr. kim? isim soyisim alabilir miyim? ve yeri nerede

dermarolleri kullanmaya başladınız mı?

sanspasa merhaba
öncelikle sana çokk teşekkür ederim.
rolleri kullanmaya başlayalı 1 hafta 10 gün olmadı ama sanırım faydasını görmeye başladım. canımın yanmasını inan hiç takmıyorum artık sabahları kalkmaktan zevk almaya başladım. duştan sonra saçlarım gerip bir şekilde daha gür görünüyor(belkide benim psikolojim düzeliyor:)))). sonuç söylemek için çok erken tabi ama iyiye gittiğini net bir şekilde söyleyebilir. inş 6 ay sonra eskisinden daha iyiyim mesajlarını da yazarım burdan.
ben saç dökülmesi için neler kullanmadımki. nerdeyse 3 yıl sürdü. enson tüm yağları ve bakım ürünlerini bıraktım.1 ay kadar oluyor. önce sarımsaklı sonrada defneli şampuan aldım son 1 haftadır roller uyguluyorum benim saçlarım düz ve kısa olduğu için ben 1 lik kullanıyorum şuan. bu arada doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine filtreli duş başlığı aldım (oda 1 ay kadar oluyor). sürülen bakım ürünlerini bırakıp sarımsaklı şamp başladıkltan sonra dökülmem azalmaya başladı ama tam bitmedi. senle yazışıp rolleri başladığımın 3 günü azalma nerdeyse tamamen durdu diyebilirm. sanırım sadece rollerin etkisi olmadı(şampuan ve filtreli duş başlığınında faydası oldu bence) ama roller nokta atış gib geldi bana. seni tanımasam da çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum.
sevgiyle kalll

normalde dökülen saçların kök kısımları zaten varla yok arası olmalı. zira katagen(ölme safhasına gelen saç) saçta kök kalmaz canım. o yüzden koparak dökülmeler hariç diğerlerinde kökün nasıl görüldüğü önemli değil. sadece Allah korusun kanser tedavisi için kemoterapi alan hastaların saç kökleri bombedir oda anagen(büyüme evresindeki saçlar) dökülme olduğu için. bana roller sonrası yağ kullanmak mantıklı gelmiyor. çünkü açtığın delikleri yağla doldurmak saç derisine zarar verebilir. ben de sanssapa gibi banyo öncesi uyguluyorum. bu şekilde saç derim nefes alıyor sanki. bu arada ben kireçi önleyen bir duş başlıüğı aldım. benim saçımda ki kaşıntı ve kepek onu kullanmaya başladıktan sonra belirgin azaldı . ben çok emnun kaldm. rolleri kullanmaya başladıktan çok kısa süre sonrada dökülmem bitti (gerçi zaten azalmışttı ama).
inşallah tekrar dökülemey başlamaz da bende hem kendime hem de başkalarına umut olurum. Allah hepimize bu ramamzan gününde şifa nasip etsin .

gerçekten mii Allahım gene umutlanıyorum çok çok inşallah bende de işe yarar param olur olmaz alıcam bende denicem roller peki şampuanının markasını söyler misin birde duş başlığı nasıl birşey :)bu arada senin adına gerçekten çok sevindim müsait olduğun bir arada nasıl kullandığını ve nelerle karşılaştığınıda yazarsan çok çok mutlu olurum :)

canım teşekkür ederim. inşallah yeni çıkanları da burdan müjdelerim. şampuan olarak önce naturway kullandım için 3 lü ampül kırarak. o bitince de dfn garlı aldım. onunda için eampülleri kırıyorum. iki şampuan da iyiydi ama bence asıl faydayı duş başlığı ve kesinlikle roller yaptı. arama motoruna filtreli duş başlığı diince çıkıyor zaten canım. onuda bana ankarada plastik cerrah dr arkadaşım önerdi. önceleri önemsemedim ama yurt dışında (musluk suları içiliyordu) saç dökülmemin azaldığını farkettim . eve geldim yeniden başladı. o zaman suyla alakalı olab düşünüp sipariş vermiştim. iyikide vermisim. işin güzel tarafı eşiminde saçlarındaki dökülme azaldı ondan sonra. bide normalde duş sonrası hatur hutur kalınırdım kremlenmesem. şimdi tüm tenim yumuşacık( konuyu dağıttım biraz:)). ben net bir şekilde rollerin faydasını gördüğümü söyleyebilirim. en azından şimdilik. her aşamada bilgilendireceğim sizleri. inş birilerinn daha umudu olur bunlar. en azından benimle aynı şeyleri yaşayanların.
selamlar

Kalbim heycanlandı :)) Duş başlığına baktım pembe böyle içinde taşlar var gibi dimi :) istanbulda okuyorum ve suları çok kötü ordaki eve alıcam hemen aslında annemi ikna edebilirsem memleketimdekinede alırız hemencik :) bende aldığımda ve iyi geldiğinde yazıcam :) şampuanımda bitmek üzereydi sarımsaklı şampuandanda alıcam hadi bakalım gene bi umut kapıları doğuyor Rabbim hepimizden razı olsun hepimize şifa versin inşallah herkesi çok öptüm :)

bu gün bu haberden başka bi şey daha mutlu edemez beni

çok sevindim

çünkü yazdıklarımla rollerın satış temsilcisi gibi hissediyordum kendimi oysaki bana ne

ama adamlar yapmış düşünenden allah razı olsun tuttuğu altın olsun:)

ne acılar yaşadım bir ben bir de saçı dökülen kadın bilir dökülmeden öte kelliğe gidiyordum

keşke daha uygun bi fiyatı olsa herkes alabilse

şüko bu yazını okusa bir an önce

sevgin bana ulaştı ben de seni seviyorum

bu başlangıç bunu da hiç unutma ilaçla falan çıkan saç gibi olmayacak yeni gelen saçların çok daha kaliteli ve sağlıklı gelecekler rollerı kullanmayı ihmal etsen bile (arada) saçların seni bırakmıycak

darısı diğer arkadaşların başına

mutluluklar

ya gerçekten çok sevindim:)

Sevgili peri merhaba.senin adina cok ama cok sevindimben de sanspasa sayesinde dermarolleri aldim kullaniyorum.ayrica dus basligi siparisi de verdim senin sayende.cok tesekkurler her ikinizede ayri ayri.senin adi nasil mutluyum tahmin bile edemezsin.opuyorum ikinizide.

ben de seni öpüyorum

en kısa zamanda mutlu olman dileğiyle

rollerına iyi bak:)

Oyle dusundugun gibi dehil protez sac bu konuda en iyi tek firma var ozel hir sistemle saci kaZimadan kendi saclarinla birlikte protezi ozel bir sistemle tutturuyolar resimlerini inceledim 3 ayda hazirlanio hic bir fark yok kendi scina gore tasarlanio ve en azindan hayatina kisitlama gelmio dusta denizde her uerde rahatlikla kullanabiliyosun kendi saclarinmis gibi Allah sifaligimizi verorde umarim buna gerek kalmaz arkadasim.

Cok sevindim senin adina :)) umarim rabbim bizimde yuZumuze guler. Filtre dus basligindan hemen aliyorum rollerdende alicam ama kaclik almam gerekir canim benim? Bide rolleri kafaya surerken saclari dahada cok dokermi ki? Sen nasil uyguladin biraz anlatirmisin canim ? Alip hemen basliycam bende.bu arada saclarin gelmedi dimi daha cok merak ediyorum bende yaptirmayi dusnuyorum eger cok acilmalarim olursa Bide bende her ay 10 yada en fazla 14 gun sac dOkulmem azaliyor tamam bitiyo dokulmelerim azalicak heralde diyorum sonra yone eskiye donuyor anlamiyorum bunu her ay bunu yasoyorum sendedw boyle bisey olmusmuydu her ay donem donem azalip sonra eskiye donuyomuydu sac dokulmen? Bu arada sen bu konularda daha tecrubelisin peri bu senin yaptiklarinin hepsini deniycem birde mezoterapiye tekrardan baslasammi acaba diorum faydasil olurmiki bi taraftanda mezoterapi yaptirmam sence?

ben de seni öpüyorum

en kısa zamanda mutlu olman dileğiyle

rollerına iyi bak:)

Sevgili sanspasa;

bugun az once hamile oldugumu ogrendim.hem saskin hem de cok mutluyum

sana sormak istedigim;dermaroller'i hamileyken de kullamamin bir sakincasi olur mu?

kullanabilir miyim hamileyken???

peki ya ektirdiginiz saclarinizdami dokuluyor?onlarda dokuluyorsa sac derinizde problem olabilirmi?bence olabilir.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…