22 yaşindasin yani 15 yasindan beri dokuluyorlar oleminasil biseydi bu anlamadim ben ya birdenbire mi baslamisti sac dokulmen ben ne zamanki gecen sene ameliyat oldum o lanet anesteZiyi aldim hic dokulmeyen saclarim mahvoldu dikulmeye basladi.peki gunde kac tele kadar dokuluyor 6 senedir hic azaldigi yada durdugu zamanlar olmadimi? Ne erkek tipi sac dokulmesiymis ya mahvetti benimde bir senedir hayatimi dogru soyluyosun Allah kotu dert vermesin caresiz hastalik vermesin arkadasim bizde bile avunucaz bunada sukur protez sac yptir o kadar acildiyda ben dusunuorum boyle giderse yaptirmayi simdi cok yeni yontemler var. Bu arada ayni seyi bende dusunuorum hamilelikten sonra kafamda sac kalmiycakzatem azicik kaldilar (((
Omur boyu kullanmadiktan sonra bir fayadasi yokmus minoxun tansiyon hastasini dusunun tansiyon hapini almazsa yeniden rahatsizlanir minoxida bunun gibi dusunun demisti doktorum arkadaslar omur boyu kullanmarigin surece bir faydasini goremezsin demisti seninkide mi erkek tipi sac dokulmesi uzun zamandir devam ediyormu dokulmeniz
herkese merhaba;
3 yıl önce ciddi bir üzüntüyle başladı herşey. başlangıçta geçici bir dökülme olduğunu düşündüğüm dökülmem saçlarımda seyrelme(tepe bölgemde) olduğunu farketmemle hayatımı altüst etti. başladım çözüm arayışlarına.... hertürlü tahlilim yapıldı(demir, vitamin, çinko, hormon, troid vs vs....) herşey normaldi. dökülmenin genetik olduğu söylendi. gerçektende annem ve ablamın saçları seyrek(( ama benim başıma gelmez diye düşünmüştüm hep. 3 yıldır kullanmadığım hiç bişey kalmadı hem ilaç hemde bitkisel(ilaç: pantogar, priorin, medobikomplex, biotin, diane. bitkisel de aklınıza ne gelirse kantarondan tutunda ısırgana karanfile badem yağına vs vs..) ama saç dökülmem de hiç azalma olmadı. zaman zaman oh çok şükür azalıyor dediğim oldu fakat en fazla 1 hafta..bu arada saç da ektirdim. onlarda tuttumu bilmiyorum çünkü saç dökülmem aynı hızda devam etti......şuan 3 yıl önceki saçalrımın resmen 4 de 1 i kaldı ve artık tepemde saç derim görünüyor.... çalışıyorum ve kapatmak için saç fiberi kullanıyorum mecburen.. insanlardan uzaklaştım, içime kapandım...dışarı çıkmak istemiyorum işim ve evim arasında gördüğüm dünya dışında dış dünyam kalmadı...(bunları yazarken bile ağlıyorum düşünün halimi).son 2 haftadır kullandığım herşeyi bıraktım belki çok fazla şey kullanıyorum saçıma diye. sadece sarımsaklı şampuan(içinde bepantene, evigen ve bemix amp var), bide netten aldığım bitkisel bir karışım var. sanki hafif azaldı gibi dökülme....tükenmişlik sendromu yaşıyorum resmen... benim sizden ricam aranızda bu kadar uzun süreli dökülme olupta (özellikle tepeden seyrelme boyutunda) saçları eski haline gelen var mı? varsa nasıl oldu .... ne olur azıcık ümittttt...
ben şampuan priorin kullanıorum caba sarımsaklı şampuana mı gecsem hem en azından içeriği bitkisel zaten sac derim pul pul şuan sanırım bırde seboraik dermatitvar en azından saç derim kimyasal madde görmemiş olur ve rahatlar en azından bide dediğin ampulleri denıyım şampuanımın içine. ya şuan benim saç fıberı kullanmama gerek yok tepedeki orta çizgim 1 2 cm açıldı goze batmıo ama alısveris merkezlerinde derimin hafiften parladıgını görebılıorum fotoğraf koymayı bılsem sacımın gorunumunu atıtcaktı ama nasıl eklenıo bılmıorum buraya? benım her yerden esıt dokuldugu için ve gunde nerdeyse 150 tel cıvarı belkı gecıodur bırazda bana böyle gıderse saç fıberı bıle paklamaz ancak peruk malesefcumartesı istanbula gıdıorum doktora herkesın gittiği saç hastalıklarında en ıyı doktor kendisi umarım iyi bişeyler söyler:S bu arada senınde yenı cıkan sacların dokuluo mu kısa kısa olanlar bıde bazıları ince oluo farkedebılıomusun ?
benim yaklaşık 1,5 aydır dökülmem var ,1 ay önce doktora gittiğimde saçların zayıf dedi ...ben minoksil kullandığımı söyledim ...devam etmemi söyledi...başkada birşey demedi...demir depom 5 çıktı 7 olması gerekiyormuş normalde... bunun için demir ilacına gerek olmadığını besin yoluyla halledebileceğimi söyledi...ben yine de demir hapına başladım...
saç hastalıklarından en iyi dr. kim? isim soyisim alabilir miyim? ve yeri nerede
bi gün çok da değil 5-6 ay sonra ay da bir ya da 2 kez rollerını kullanıp
saçına iyi bi şampuandan başka hiç bir şey sürmeyip
sadece saçlarının keyfine bakıcaksın
sık sık da burdan kızlar roller kullanın diyceksin
bu ilaçlardan ben de kullandım bıraktığımda daha berbat bi saça sahip oldum bi ömür kullanmak da hiç mantıklı gelmedi
ama ben de böyle oldu memnun kalan varsa bilemem sürdüğümde zaten 2 tel saçım vardı bi de yağlanmış gibi oluyordu kendimi aynaya bakınca daha kötü hissediyordum
lütfen canın acısada uygularken biraz bastır aynı yerden 10 kez falan geç tarar gibi arkaya doğru
5-10 dk sürmüyor bile
rollerın 0,5 mm diye bastır diyorum çünkü iğne boylarımız bir olmadı ben 1,5 kullandım ama saçım biraz uzundu
bi de kıvırcık saçlarım 0,5 bana hayatta olmuyor
güle güle kullan
Peri ve diğer saçı dökülen arkadaşlarNe yazık ki benim de saçlarım deli gibi dökülüyor dökülmeye başladığında, aklıma geldi yediklerime içtiklerime dikkat etmek .Dışarıdan ne sürerseniz sürün eğer içten saçınızı beslemezseniz ,yine dökülür.
Hem bakıma ,hem de yediklerimize dikkat edip birlikte üstesinden geleceğiz inş .
Bu dr roller yönetimi de bana mantıklı geldi .Saç derimizde binlerce mikro kanalcık açıldığı için ,sürdüğümüz yağları bakımları kolayca emebilir.
Kızlar dökülen saçlarınız kökleri nasıl ? normalde nasıl olması lazım biliyor musunuz :26: benimkiler varla yok arası .
gerçekten mii Allahım gene umutlanıyorum çok çok inşallah bende de işe yarar param olur olmaz alıcam bende denicem roller peki şampuanının markasını söyler misin birde duş başlığı nasıl birşey :)bu arada senin adına gerçekten çok sevindim müsait olduğun bir arada nasıl kullandığını ve nelerle karşılaştığınıda yazarsan çok çok mutlu olurum :)sanspasa merhaba
öncelikle sana çokk teşekkür ederim.
rolleri kullanmaya başlayalı 1 hafta 10 gün olmadı ama sanırım faydasını görmeye başladım. canımın yanmasını inan hiç takmıyorum artık sabahları kalkmaktan zevk almaya başladım. duştan sonra saçlarım gerip bir şekilde daha gür görünüyor(belkide benim psikolojim düzeliyor:)))). sonuç söylemek için çok erken tabi ama iyiye gittiğini net bir şekilde söyleyebilir. inş 6 ay sonra eskisinden daha iyiyim mesajlarını da yazarım burdan.
ben saç dökülmesi için neler kullanmadımki. nerdeyse 3 yıl sürdü. enson tüm yağları ve bakım ürünlerini bıraktım.1 ay kadar oluyor. önce sarımsaklı sonrada defneli şampuan aldım son 1 haftadır roller uyguluyorum benim saçlarım düz ve kısa olduğu için ben 1 lik kullanıyorum şuan. bu arada doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine filtreli duş başlığı aldım (oda 1 ay kadar oluyor). sürülen bakım ürünlerini bırakıp sarımsaklı şamp başladıkltan sonra dökülmem azalmaya başladı ama tam bitmedi. senle yazışıp rolleri başladığımın 3 günü azalma nerdeyse tamamen durdu diyebilirm. sanırım sadece rollerin etkisi olmadı(şampuan ve filtreli duş başlığınında faydası oldu bence) ama roller nokta atış gib geldi bana. seni tanımasam da çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum.
sevgiyle kalll
gerçekten mii Allahım gene umutlanıyorum çok çok inşallah bende de işe yarar param olur olmaz alıcam bende denicem roller peki şampuanının markasını söyler misin birde duş başlığı nasıl birşey :)bu arada senin adına gerçekten çok sevindim müsait olduğun bir arada nasıl kullandığını ve nelerle karşılaştığınıda yazarsan çok çok mutlu olurum :)
Kalbim heycanlandı :)) Duş başlığına baktım pembe böyle içinde taşlar var gibi dimi :) istanbulda okuyorum ve suları çok kötü ordaki eve alıcam hemen aslında annemi ikna edebilirsem memleketimdekinede alırız hemencik :) bende aldığımda ve iyi geldiğinde yazıcam :) şampuanımda bitmek üzereydi sarımsaklı şampuandanda alıcam hadi bakalım gene bi umut kapıları doğuyor Rabbim hepimizden razı olsun hepimize şifa versin inşallah herkesi çok öptüm :)canım teşekkür ederim. inşallah yeni çıkanları da burdan müjdelerim. şampuan olarak önce naturway kullandım için 3 lü ampül kırarak. o bitince de dfn garlı aldım. onunda için eampülleri kırıyorum. iki şampuan da iyiydi ama bence asıl faydayı duş başlığı ve kesinlikle roller yaptı. arama motoruna filtreli duş başlığı diince çıkıyor zaten canım. onuda bana ankarada plastik cerrah dr arkadaşım önerdi. önceleri önemsemedim ama yurt dışında (musluk suları içiliyordu) saç dökülmemin azaldığını farkettim . eve geldim yeniden başladı. o zaman suyla alakalı olab düşünüp sipariş vermiştim. iyikide vermisim. işin güzel tarafı eşiminde saçlarındaki dökülme azaldı ondan sonra. bide normalde duş sonrası hatur hutur kalınırdım kremlenmesem. şimdi tüm tenim yumuşacık( konuyu dağıttım biraz:)). ben net bir şekilde rollerin faydasını gördüğümü söyleyebilirim. en azından şimdilik. her aşamada bilgilendireceğim sizleri. inş birilerinn daha umudu olur bunlar. en azından benimle aynı şeyleri yaşayanların.
selamlar
sanspasa merhaba
rolleri kullanmaya başlayalı 1 hafta 10 gün olmadı ama sanırım faydasını görmeye başladım. canımın yanmasını inan hiç takmıyorum artık sabahları kalkmaktan zevk almaya başladım. duştan sonra saçlarım gerip bir şekilde daha gür görünüyor(belkide benim psikolojim düzeliyor:)))). sonuç söylemek için çok erken tabi ama iyiye gittiğini net bir şekilde söyleyebilir. inş 6 ay sonra eskisinden daha iyiyim mesajlarını da yazarım burdan.
ben saç dökülmesi için neler kullanmadımki. nerdeyse 3 yıl sürdü. enson tüm yağları ve bakım ürünlerini bıraktım.1 ay kadar oluyor. önce sarımsaklı sonrada defneli şampuan aldım son 1 haftadır roller uyguluyorum benim saçlarım düz ve kısa olduğu için ben 1 lik kullanıyorum şuan. bu arada doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine filtreli duş başlığı aldım (oda 1 ay kadar oluyor). sürülen bakım ürünlerini bırakıp sarımsaklı şamp başladıkltan sonra dökülmem azalmaya başladı ama tam bitmedi. senle yazışıp rolleri başladığımın 3 günü azalma nerdeyse tamamen durdu diyebilirm. sanırım sadece rollerin etkisi olmadı(şampuan ve filtreli duş başlığınında faydası oldu bence) ama roller nokta atış gib geldi bana. seni tanımasam da çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum.
sevgiyle kalll
sanspasa merhaba
sevgiyle kalll
Sevgili peri merhaba.senin adina cok ama cok sevindimben de sanspasa sayesinde dermarolleri aldim kullaniyorum.ayrica dus basligi siparisi de verdim senin sayende.cok tesekkurler her ikinizede ayri ayri.senin adi nasil mutluyum tahmin bile edemezsin.opuyorum ikinizide.
Evett ama o protezleri takmaktansa saclarimi her gun toplarim daha iyi gibi geliyo önceden aglardim annemde kiyamam oda cok uzuluyor annem uzulme perik takarsin olmadi dedi bi kere bir avuntu muu oldu yoksa kalbime bicak saptanmis gibimi oldu anlayamadm:) ama dun gece bu konuyu okurken bi yazar sac topiginden bahsetmsti adini tam hattlamiyot
Rum şu anda telefondan yaziyorum ama blg.ime kaydettim siteyi acilan bolgelerime ondan surucem hic belli olmuyo gibi hayali bile guzel kendime guvenim tam yürücem:)) insallah cok guzel bi umut oldu dokulmeyle alakasi yok yalnz sadece kapatiyor:) benim saclarim cok ama cok gürdü o yuzden bu zamana kadar o kadar asiri cok dokulmeye ragmen bi tutamda olsa var sacim Rabbime bin sukurki . Bu arada saclarimin dokulmesinin cok arttigi zamanlar oldu ama azaldigi hic olmadi
saç hastalıklarından en iyi dr. kim? isim soyisim alabilir miyim? ve yeri nerede
sanspasa merhaba
sevgiyle kalll
ben de seni öpüyorum
en kısa zamanda mutlu olman dileğiyle
rollerına iyi bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?