Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Amacım kimseyle polemiğe girmek değil bende yıllardır saç dökülmesi sorunuyla mücadele ediyorum ve tam olarak kaynağını bile bulabilmiş değilim sadece bir çok ürünü incelemek istiyorum. Ayrıca yardımcı olmaya çalıştığınız içinde teşekkür ederim hepimiz aynı sorunla mücadele ediyoruz ve bir bayan için ne kadar zor bir durum biliyoruz umarım en kısa zamanda eski saçlarımıza kavuşuruz.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim hbb çok uzuldum boyle bir ithamla karsilasinca hiç beklemiyordum açikcasi. Amacim gerçekten de yardimci olmakti aslinda ama artik bu urun hakkinda yorum yapmama karari aldim.Uç ayin sonunda son bir kez sonucu yazacagim olumlu ya da olumsuz daha sonra bir daha bahsetmeyi dusunmuyorum. Urunu arastiriken kadinlar kulubu ...(ismini bile yazmaya korkuyorum artik) diye yazmistim google da ve bu baslikta bir arkadasin kullanan var mi diye sordugunu, bir arkadasinda periydi galiba bende merak ediyorum bu urunu diye cevapladigini gordum. En azindan fikir sahibi olunsun diye de paylasmak istedim çunku kullaniyorum gerçekten ve 2. ayima geçtim ilk 28 lik kur bugun bitti. En çok uzuldugumde uslup oldu açikcasi gerçekten fazlasiyla onyargiliydi ve dislanmis hissettirdi kendimi

"herkesin amacı belli değilmi yardımcı olmak REKLAM YAPMAK DEĞİL DEMİ" Yine ayni seyi yapiyorsunuz buyuk harfle yazdiginiza gore hala beni itham ediyorsunuz demektir.

" isteyen gitsin o bayanın dediğini alsın" Ve yine ayni çirkin uslup.

" buraya yazmak da kabahat" Sizin bu ithamlariniz karsisinda benim de ayni tepkiyi gostermem gerekir sanirim.

"inşallah ki iyi gelir o bayana biz saç çıkışından bahsetmiyoruz ki onu zaten başardık saç dökülmesi durmuyordu bende onu yazdım ya isteyen o bayanın kullandığı ilacı alsın banane" Siz anlamadiniz sanirim ben iddia etmiyorum saç çikardigini, aldim kullaniyorum ve urunun boyle bir iddiasi var demek istedim. saçlarimda bazi olumlu gelismeleri oldu ama mutlaka alin saç fiskiracak kafanizdan falan demisim gibi muamale goruyorum hala. minoxilin ne oldugunu hepimiz biliyoruz zaten ama kullanim zorlugu açisindan ve bazi yan etkileri yuzunden bazilarimiz tercih etmeyebilir ne yapalim bizde baska çozumler ariyoruz.
Ben sizden "kusura bakmayin arkadasim ama o kadar çok reklam amaçli uyelik varki sizde urun ismi verince supheli buldum niyetim sizi rencide etmek degildi ama ben bu urunun ise yarayacagina inanmiyorum şu şu sebepten "diye bir cevap beklerdim açikcasi. Onun yerine mesajimi gormezden gelmeyi tercih ettiniz ve hala yokmusum bir soylentiymisim gibi bana cevap yazacagina diger arkadaslara benden o bayan bu beatrise gibi bahsediyorsunuz. Niyetinizi anlayamadim açikcasi. Ben sizin gibi yapmayacagim ama çozum olsunda nerden olursa olsun deyip yazdiklarinizi da arastiracagim ama siz lutfen bana cevap vermeyin bundan sonra ve ismimi gordugunuzde o mesaji okumadan direkt alttaki mesaja geçin lutfen.Daha fazla muhatap olmak istemiyorum.

çok tesekkur ederim dansmarue (guzel isim:)). aslinda o mesajdan sonra bilgisayarada kadinlar kulubunu açip onune urunun kutusunu koydum ve fotografladim gerçekten urunu kullandigim anlasilsin diye. Sonra vazgeçtim ne gerek var inanmak isteyen inanir inanmak istemeyen yine bir bahane bulur tabi ki reklamini yaptigin urun elinde vardir der diye. Konuyu nerden nereye getirdi arkadas sagolsun. Ama ben alisik degilim boyle soylere çok zoruma gitti.Neyse umarim su reklam konusu burada kapanir ve bir daha açilmaz.

Sevgili Beatrise, şifa olmasını diliyorum. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın. Benim de ilgimi çeken fakat satın almakta tereddüt ettiğim bir üründü. Sonuçlarını paylaşman çok sevindirir beni. Gelişmeleri heyecanla bekliyorum..

haklısın canım. o zaman ilk bilgi benden olsun. Diğer arkadaşlar da paylaşırsa çok faydalı olacaktır.
Ben Temmuz ayından beri istikrarlı bir şekilde maya+karanfil suyu uygulaması yapıyorum , çok memnunum ve istediğim sonuca ulaşıncaya dek hiç bırakmayacağımı biliyorum. Yeni çıkan saçlarım epey uzadılar ve artık rahatsız eder durumdalar :) İlk zamanlar gün içindeki saç dökülmelerim durmuştu ama banyo sırasında ve tararken dökülme aynen devam ediyordu. Şimdiyse yok denecek kadar az dökülüyor. saç yoğunluğu gözle görülür şekilde arttı ama henüz istediğim sonucu elde edemedim. Bu arada ferritin değerim düşük çıkmıştı. son iki aydır Ferro Sanol Duodenal kullanıyorum.

minoxidil hakkinda bilgi vermek istiyorum. hayir saclari tamamen kapatmiyor. arada tel tel cikiyor. oyle gur sac beklemeyin o ilacta. benim saclarim hala seyrek..

bu nasıl bir psikoloji ki kendiniz yazıyorsunuz kendiniz kendi kafanızdaki cevapları benden istiyorsunuz ;isterdimki şöyle desin , beklerdim ki böyle olsun ben size ithamda bulunmadım ki ben size hakaret etmedimki size bayan dememde ne kabahat var size isminizle hitap etmemde ne gibi bir sakınca var 50 kere yazdığımı okudum size karşı kötü bir şey yazdığımı görmedim.size destek verenleride anlamış değilim ortada bir hakaret ve kötü bir niyet varsa ben herkesin önünde özür dilerim ama yok bu sebepten dolayı özre de gerek yok ben sizin destek almanızı öneririm birde biz o kadar şu ürün iyidir bu ürün diyen gördük ki sonra reklam amaçlı çıktı benim yüreğimde size karşı kötü bir şey olamazki tekrar yazıyorum REKLAM AMAÇLI DEĞİLSENİZ EĞER verdiğiniz bilgiler için Allah razı olsun ama diğer türlüyse zaten Allah gereğini yapar (siz şimdi bunuda yanlış anlarsınız yazdıklarım kötü niyetli insanlar için.) daha fazla uzatmak istemem inş kullandığınız ürün size iyi gelirde mutlu olursunuz.

Ferritin 37 civarı çıkmış genelde tahlillerde sizin uyarmanız sonucunda elimde olan tüm tahlillere baktım ama doktorlar bu konuda hiç açıklama yapmıyorlar peki bu oranı daha üst seviyelere çıkarmak için neler yapabilirim bilginiz var mı?

tesekkur ederim denizkabugu en azindan bu defa bana hitaben yazmaniza sevindim. nasil bir psikoloji biliyor musunuz? gayet iyi niyetle aslinda niyeti bu degildir belki o da yargisiz infaz yaptiginin farkina varmistir dusuncesiyle bunlari yazmanizi dilerdim dedirten herkesi kendi gibi sanan ama ortalikta ne dediginin bile farkinda olmayan insanlarin varligini goz ardi ettiren bir psikoloji. beni itham etmediginizi soyluyorsunuz benim için yazdiginiz ilk mesaj ortada zaten ya ben bu beatrise e neden inanmiyorum falan filan. Ilk mesajinizla çelistiginize gore bence siz kendinizi bir gozden geçirin. belki de daha kotusu çelistiginizin bile farkinda degilsiniz muhtemelen.benim destege ihtiyacim var gerçekten sizin gibiler yuzunden.bayan demenizde bir sakinca yok ama o bayani yok sayip ona cevap vermektense 3. tekil sahis olarak gormeniz.ayrica ismimle hitab etmenizde de bir sakinca yok bilakis ben bu sekilde hitap etmenizi isterdim asil, basinda BU kullanmadan ve bana hitaben. ben size cevap yazmayacaktim zaten soyleyecegimi soylemistim sizde cevap verme tenezzulunde bile bulunmamistiniz bende sizi umursamayacaktim artik. ama sagolsun arkadaslar da farketmis olmali ki yazma geregi duymuslar. ne hikmetse benim cevabimi gormezden geliyorsunuz ama arkadaslar yazinca parliyorsunuz birden. aman neyse ne benimde sizinle ilgili suphelerim var ama geregini admin arkadaslar yaparlar hiç ugrasamam sizinle.

ferritini yükseltmek için mutlaka demir hapı kullanmak lazım.demir öyle bir şey ki (1) b vitamini eksikliğinden kaynaklanan demir eksikliği olabilir (2) hakikatten demir eksikliği olabilir nedeni çok yani ben ve bir çok arkadaş hatta şirket doktorlarımız bile adını yazmamda sakınca varmı bilmiyorum ama yazayım ferrosanol dudenol kullanıyoruz aç karna alınmalı ve özellikle c vitaminiyle birlikte alındığında demirin emilimini yükseltiyor. ama çinkoyla demiri birlikte alırsanız birbirlerini bloke edebilir. herşeyin vakti saati var 37 demir o kadar düşük ki ister ilaçla ister doğal besn yollarıyla yükseltebilirsiniz. demirinizi bir an önce yülseltin sabahları demir portakal suyuyla yada c vitaminiylealın en az 4 ay da demir depolarınızı doldurabilirsiniz akşam çinko ve b vitamini içelebilir ama sadece demirde problem varsa ki saçın kaynağı birçok kadının %90 ının demir eksikliğinden dökülür demiri yükseltin.dediğim gibi hergün bir avuç kabak çekirdeği yiyin içerisinde mangenez,magnezyum b vitamini mineraller vs saç için bir çok şey ihtiva ediyor. biotin önemli alabilirsiniz doktorların dediğini ve kendi uyguladıklarımı yazıyorum biotin saçın uzamasını 3 kata çıkarıyor saçları kalınlaştırıyor.

Arıca şirketimizde bir de psikolog mevcut ihtiyacı olana yazdım. :) anlayan anladı töbe estağfirullah töbe Ya Fettah beni hasedçilerin hasedinden koru..... Ya Şafi bu sayfada bulunan ve bu dertten ah çekenlerin imdadına yetiş Şafi isminle şifalar nasip eyle.

Son düzenleme:
bakıyorumda herkesin demiri düşük edanın diğerlerinin bi 80 e çıksın bakalım ya 3-4 ay sürüyor ama çıkması bakalım noluyor ilkönce demirden başlayın.düzelten yazsın burdan ne gibi değişiklikler var.

bir saat kadar önce saçlarımı yıkadım tekrar saydım ve yine çok mutluyum saç dökülme sayım 2 günde toplam 35 günde 18-20 heralde 150lilerdeydi tutam tutam geliyordu döküldükçe sinirden gülüyor ee bitmiyorda diyordum ama gızlarrr herkes yesin beya kabak çekirdeği mutlaka demir de çok önemli 1000 kere yazmışımdır demir hapıda kullanıyorum çünkü en son yaptığım tahlillerde demirim 45 lerdeydi onunda etkisi var 80 bilemedin 500 e çıkarıcam bu demiri :) şaka tabi ama güzel bir numaraya çıkarmam lazım :) derdi bilen yardımcı olur gerisini bilemem.

3 yıl önce doğum yaptım ondan sonra dökülmeyi bir türlü toparlayamadım zaten ince Telli ve seyrek saçlarım vardı tepem açılmaya başladı eczanede saç analizi yaptırdım erkek tipi saç dökülmesi olduğunu söyledi pullanma için bir şampuan dökülme için bir şampuan saç kremi ve dökülme için bir sprey verdi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum en az 4 ay kullanmam gerektiğini söyledi umarım şifa olur birde tv de bir programda Prof İbrahim Adnan Saraçoğlu erkek tipi saç dökülmesi için testesteron hormonunun fazla salgılanmasından olduğunu her sabah bir tutam taze nane yenmesi gerektiğini söylemişti bir deneyin derim Allah hepimize acil şifalar versin inşallah

Kizlar sadece 2 gundur kullaniyorum bugun hic olmadigi kadar sac dokuldu. Anlam veremedim. Basta dokebilir dediler de hu kadar cok ve cabuk mu ya moralim bozuldu. Kullanmayayim boyleyse.

O kalın telli çirkin saclardan bendede var sizinki gectımı yada bı cozüm buldunuzmu ben arastrdm ama hıc bısı bulamadm ve o cirkin saclar cogaldı sankı napcagımı sasırdım(

Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun umarım saçlarınıza kavuşursunuz..
Benim sorunum biraz daha az, ama ben çok panik bir insanım kafamı bir şeye taktığımda gece gündüz onu düşünürüm ve o nedenle dökülmeyecek saçlarımı bile dökmekten korkuyorum. Eğer okumaktan sıkılmazsanız bana da yardımcı olabilir misiniz
Şimdi öncelikle, 21 yaşındayım bu seneye kadar çok sağlıklı bir genç kızdım sonrasında ilk olarak alerji baş gösterdi, solunum yollarımda ve artık ilaca bağımlı yaşıyorum. Sonrasında yazın yurt dışındaydım ve bir şeyden çok korktum ve uyuyamamaya başladım büyük bi travma oldu ama aileme, erkek arkadaşıma dönünce atlattım. Hala bazen hatırlayıp korkuyorum ama çok önemli bir şey değil sanırsam sonrasında kan düşüklüğü çıktı demir hemoglobin özellikle de b12 yerlerdeydi, aylarca kullandığım ilaçlarla demir azcık düşük olsa da hala normal düzeylere getirdim. Saçlarım hep dökülürdü öyle çok saçı olan biri değilim günde 100 e yakın kesin dökülürdü ama son 3 aydır günde 200 tel 2-3 haftadır da 300-400 tel dökülmeye başladı (üşenmedim saydım) biyotin ve minoxil aldım 1 ay kullandım ancak saçlarım çok daha fazla döküldü, bebek tüylerim çok vardır onlar da dökülmeye başladı, bir duşta 320 tel normal mi? Hele de benim gibi az saçı olan biri için? bölgesel bir dökülme yok her yerinden çok fazla dökülüyor. yves rocherın şampuanını aldım dökülme karşıtı kullanıp tamamen durdurdu diyen 3 arkadaşım var, 2 haftadır kullanıyorum pek faydasını göremedim. Doktora gittim bugün bana hair forte ve prominoxil şampuan verdi. Hair forte de internette hep işe yaramaz olarak yorum almış. Tiroidimde sorun yok, ama sebebini bilemiyorum yüksek alerjik hassaslıktan ve birazcık düşük demirimden başka bir sağlık sorunum yok. Aynı zamanda makina mühendisliği okuyorum itüde ve sınav stresi vs çok yaşamıyorum ama farketmesem de oluyor mudur ki? benim durumumda olan var mı? hair forte u kullanmalı mıyım sizce? dökülmelerim minoxil kaynaklı olabilir diye çok korkup kullanmayı bıraktım. Rahat mı bıraksam saçımı bir süre?
Şimdiden teşekkürler ((((((((

bu sekilde saci dokulen varmi?

Eklentiler

• $Screenshot_2013-12-30-20-21-47.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 264
  • $Screenshot_2013-12-30-20-18-52.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 280
  • $Screenshot_2013-12-30-20-18-44.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 252
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…