Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
o zaman her sabah aç karna iç ılık suya koy 1 çay kaşığı iç yada tanelerini ye ama ilk önce inanmak lazım şöyle bir ayet var kuranda şifa ayetidir BİZ KURANDA İNANLAR İÇİN ŞİFA AYETLERİ İNDİRİYORUZ .
Evet bir de öle deneyeyim bakalım ben çok önceden beri biliyordum da çörekotunu denemek kısmet olmadı bi denerim bakalım onu da. Şifa Allahtan.

bütün değerlerime bakıldı..hiç bi eksik yok..kist var mı die ona bile baktırdım..halamlar da var..zaten doktorda ailede var mı o zaman genetik dedi..bi de egzama çıktı geçen yıl stresten..döküldükçe dökülüo işte..inş çözümü bulunmuştur..

Merhaba arkadaşlar malesef benimde uzun zamandır saçlarımla başım dertte. Bazı arkadaşlar fotoğraf paylaşmış onları görmüştüm bu ve diğer başlıklarda. Benimki kadar kötü durumda olan görmedim. Çok belirli açıklıklar var özellikle orta hat tepe bölgesinden önlere doğru. Hikeyem uzun hepsini anlatmayacağım şimdi. İnternette araştırırken kerastase densifique diye bir ürünün reklamını gördüm. Üç ayda 1700 saç teli çıkaracağını iddia ediyordu. Çok heyecanlandım tabi. Oldukça iddialı bir reklamdı. Hemen sipariş verdim kerastesin kendi sitesinden bu arada ben yurtdışındayım buradaki sitesinden online alışveriş yapılabiliyor. Dört günde gelmesi gereken ürün bir haftayı geçtiği halde elime ulaşmayınca tekrar kontrol ettim siparişi onaylamışım. O bir haftalık süre zarfında vichy ninde aynı içerikle bir ürün çıkardığını görmüştüm. Kerastes siparişimi iptal edip eczaneden vichy neogenic aldım. Bu gün 18.günüm. Aslında üç ayın sonunda ayrı bir başlık açarak yazmayı düşünüyordum eğer işe yararsa tabi. Ben çok memnum kaldım saç dökülmem durdu ve saç tellerim kalınlaştı saçlarım hacim kazandı. Ve küçük küçük micro tüylenmeler var bazı bölgelerde ama çok çok küçükler henüz erken birşey söylemek için. Vaktim olmadığı için hızlı hızlı yazıyorum. İçinizde bu ürünü merak eden arkadaşlar vardı. Benden haber bekleyin gelişmeleri sizlerle paylaşıcam.

Merhaba arkadaşlar malesef benimde uzun zamandır saçlarımla başım dertte. Bazı arkadaşlar fotoğraf paylaşmış onları görmüştüm bu ve diğer başlıklarda. Benimki kadar kötü durumda olan görmedim. Çok belirli açıklıklar var özellikle orta hat tepe bölgesinden önlere doğru. Hikeyem uzun hepsini anlatmayacağım şimdi. İnternette araştırırken kerastase densifique diye bir ürünün reklamını gördüm. Üç ayda 1700 saç teli çıkaracağını iddia ediyordu. Çok heyecanlandım tabi. Oldukça iddialı bir reklamdı. Hemen sipariş verdim kerastesin kendi sitesinden bu arada ben yurtdışındayım buradaki sitesinden online alışveriş yapılabiliyor. Dört günde gelmesi gereken ürün bir haftayı geçtiği halde elime ulaşmayınca tekrar kontrol ettim siparişi onaylamışım. O bir haftalık süre zarfında vichy ninde aynı içerikle bir ürün çıkardığını görmüştüm. Kerastes siparişimi iptal edip eczaneden vichy neogenic aldım. Bu gün 18.günüm. Aslında üç ayın sonunda ayrı bir başlık açarak yazmayı düşünüyordum eğer işe yararsa tabi. Ben çok memnum kaldım saç dökülmem durdu ve saç tellerim kalınlaştı saçlarım hacim kazandı. Ve küçük küçük micro tüylenmeler var bazı bölgelerde ama çok çok küçükler henüz erken birşey söylemek için. Vaktim olmadığı için hızlı hızlı yazıyorum. İçinizde bu ürünü merak eden arkadaşlar vardı. Benden haber bekleyin gelişmeleri sizlerle paylaşıcam.
saç dökülmen tamamen durdu mu canm ? Banyo sonrasında da mı dökülme olmuyor ?

Evet canım durdu banyoda bile dökülmüyor. Kullanmaya başlamadan önce o kadar çok dökülüyorduki özellikle banyoda çünkü ben saçlarımı banyo yaparken tarıyorum tutam tutam desem yeridir aynı yerdeki saç telleri birlikte dökülüyordu çok moralim bozuluyordu. Şimdi günde bir kaç tel dışında dökülme olmuyor.

Evet canım durdu banyoda bile dökülmüyor. Kullanmaya başlamadan önce o kadar çok dökülüyorduki özellikle banyoda çünkü ben saçlarımı banyo yaparken tarıyorum tutam tutam desem yeridir aynı yerdeki saç telleri birlikte dökülüyordu çok moralim bozuluyordu. Şimdi günde bir kaç tel dışında dökülme olmuyor.
Çok pahalı bir ürün. Dökülmeyi kesin durduruyordur fakat bıraktığında edkiye dönme ihtimali olabilir bu biraz kafamı karıştırıyor kullandikça yorumlarını yazarsan sevinirim canm.

Evet ürünü almakta acele etmeyin arkadaşlar oldukça pahalı bir ürün çünkü. Bekleyebilirseniz benim üç ayı tamamlamamı bekleyin size aktarıcam gelişme olursa.

ben neden bu beatrise inanamıyorum neden bana reklam gibi geliyor 1700 saç teli o kadar çok değil ki minoxil belki daha da çok çıkarıyordur orta çizgiyi tamamen kapatıyor o kadar net söylüyorum nerde açıklık varsa kapatıyor hani deli bigi gür yapmasa da heryerin kapalı olması şimdilik iyi.inanan varmı ben kaç yıldır araştırmalar yapıyorum dökülmeyi durduran bir şey yok biliyorum saç çıkışı okey iki ilaç var finesteride ve minoksil içerikli ilaçlar bunlarda dökülmeyi asla önlemiyor ama saç çıkarıyor sen bu söylediğine inanıyonmu peki :)

ben neden bu beatrise inanamıyorum neden bana reklam gibi geliyor 1700 saç teli o kadar çok değil ki minoxil belki daha da çok çıkarıyordur orta çizgiyi tamamen kapatıyor o kadar net söylüyorum nerde açıklık varsa kapatıyor hani deli bigi gür yapmasa da heryerin kapalı olması şimdilik iyi.inanan varmı ben kaç yıldır araştırmalar yapıyorum dökülmeyi durduran bir şey yok biliyorum saç çıkışı okey iki ilaç var finesteride ve minoksil içerikli ilaçlar bunlarda dökülmeyi asla önlemiyor ama saç çıkarıyor sen bu söylediğine inanıyonmu peki :)

Bir kere yaziniza "ben neden bu beatrise inanamıyorum neden bana reklam gibi geliyor" gibi abuk bir cumle ile basladiginizi merak ettim. Eger inandirici bulmadiysaniz ki neyi bulmadiginizi da anlamadim çunku benim bir iddiam yok bana hitaben beatrise bana inandirici gelmiyor soylediklerin diyebilirdiniz. "Bu beatrise" de nedemek hiç hoslanmadigimi belirteyim.:20: 3 ayda 1700 saç teli çikaracagini iddia eden ben miyim bunu vichy ve kerastes iddia ediyor. Ben sadece yillardir beni aynalara kusturen insanlardan kaçmama ve kompleks sahibi olmama sebep olan derdime bir çare ariyorum. Beni heyecaldirdi bu iddia ve dusunmeden aldim denemeden ogrenemezdim sonuçta. Almadan oncede arastirdim kullanan var mi diye kadinlar kulubunde kullandim diyen birine rastlamadim. çok pahali bir urun ve herkesin gucu yetemeyebilir eger ise yaramazsa insanlar paralarini bosa harcamasin diye yardimci olmak istedim oyuzden de belirttim benim bitirmemi bekleyin diye. Minoxilin ne oldugunu sadece siz biliyorsunuz herhalde biz doktora gitmedik bize vermedi kullanmadik sanki. Ben dermatologa gittigimde saç ekimini dusunuyorum ne dersiniz dedigimde henuz erken saç ekimi için daha sonra yaptirirsin dediginde dunyam basima yikildi.Demek ki saçlarim daha kotu duruma gelecekti ekimide o zaman yaptirmam gerekliydi. minoxidil verdi yolladi bir yildan once etkisini goremezsin ve omur boyu kullanacaksin dedi. Aldim iki ay kullandim biraktim devam etmedim omur boyu kullanamam bir ilaci. bu urunlerde bana cazip gelen 3 aylik bir kurden bahsetmeleri ve sayi vermeleriydi daha once boyle sayi verecek kadar iddiali bir urun gormedim ve denemeye karar verdim. Gerçekten çok kizginim su anda size soyle kafanizi çevirip bir baksaydiniz BU BEATRISE ne zaman uye olmus acaba diye 2007 yilindan bu yana kadinlar kulubu uyesi oldugumu gorurdunuz. hiç dusundunuz mu acaba ya BU BEATRISE reklem yapmiyorda tek amaci yardimci olmaksa incinmez mi acaba diye.neyse sizin ne dusundugunuz umrumda bile degil eger bir çozum bulursam bu derde ne olursa olsun paylasicam diger arkadaslarla.

Son düzenleme:
aklım duracak şimdi ne basitmiş aslında, yaptığım duaları Yaradan kabul etti hepsini yazacağım size hangi dualar ve o dökülmeyi durduran şeyi 1 haftadır kullanıyorum dökülme günde 100 bazen 150 ye çıkıyordu şimdi ise sadece günde 30 filan 1 haftada işe yaradı hatta ilk gün yediğimde azaldığını gördüm 1 ay geçsin net sonuçları yazarım.yaşasın çok mutluyum yazmamamın sebebi ney biliyormsusunuz herkeste aynı etkiği göstermeyebilir sadece vucud yeni mi alışıyor acaba sonradan dökülür mü boş yere umutlanmıyalım diye bekliyorum.kimsenin ahını almak istemem umutlandırmakta istemem ama süper bende çok işe yaradı.

aklım duracak şimdi ne basitmiş aslında, yaptığım duaları Yaradan kabul etti hepsini yazacağım size hangi dualar ve o dökülmeyi durduran şeyi 1 haftadır kullanıyorum dökülme günde 100 bazen 150 ye çıkıyordu şimdi ise sadece günde 30 filan 1 haftada işe yaradı hatta ilk gün yediğimde azaldığını gördüm 1 ay geçsin net sonuçları yazarım.yaşasın çok mutluyum yazmamamın sebebi ney biliyormsusunuz herkeste aynı etkiği göstermeyebilir sadece vucud yeni mi alışıyor acaba sonradan dökülür mü boş yere umutlanmıyalım diye bekliyorum.kimsenin ahını almak istemem umutlandırmakta istemem ama süper bende çok işe yaradı.
Nedir çok merak ettim polen felan mı ? Günah olmaz ya kendınde işe yaradığını söylüosun sadece. Merakta bırakma insanları :D

kabak çekirdeği hergün aç tok farketmez hergün bir avuç yiğin. hani erkek tipi dökülme diyip gönderiyorlar ya aslında o bir mantar tipiymiş malezya mantarımıymış neymiş araştırdım malessia diye yazılıyordu heralde o mantar saçlarımızın dökülmesine sebep oluyormuş.ay heryeri araştırıyorum yabancı türk siteleri farketmez çünkü saç çıkışı var ama anormal de bir dökülme var zaman zaman bu mantar türü tatlıyı çok seviyor falan filan daha detaylı yazıcam sonra sizlere tavsiyem tatlıyı azaltın. kabak çekirdeği bağırsaklarınızı öyle bir temizliyorki ahmet maranknin söylediklerii halt etmiş yanında doğal olarak testesteronun dht ye dönüşümünüde engelliyor ay neler neler okudum bende yapayım dedim hani bir yazımda Mary corrigan diye bir kadından bahsetmiştim o da aynen böyle yapmış üşenmedim sabah akşam araştırdım meğer yanıbaşımızdaymış şu 1 haftada acaip etkisini gördüm hem içimi temizliyor hem saç dökülmemi çok aza indirdi şimdi 30 filan ay Allahım hiç dökülmeyeceği günlerde gelecek o kadın 4 ay sonra saçlarının geri geldiğini yazmış benim kafam şimdi öyle bir kaşınıyorki hani vucudunuzda tüyleri alısınız sonra çıkmaya başlayınca kaşınırya ay deliricem şu 1 ay geçsin öyle yazacaktım ama hadi deneyin görelim herkese faydalı olur inşallah yaradanım bu dertten muzdarip olan tüm müslümanlara acil şifalar versin Şafi ismiyle hepimize gür saçlar versin inş.Amin. amin diyen herkesin saçı gür olsun :)

tabi çörek otunu balı hiç eksik etmiyorum ruşeymi de yiyorum ama bu kabak çekirdeği acaip bir şey google dan kabak çekirdeği saç dökülmesi yazın okuyun

Fazlasıyla ön yargılı bir yaklaşım değil mi? Saç dökülmesinin bir çok nedenin olduğunu sizde biliyorsunuzdur ve bildiğim kadarıyla beatrisenin dökülmesi kimyasal işlemler sonucu başlamış erkek tipi dökülme yaşayanlara göre tedavi sürecinde daha şanslı olabilir sonuçları paylaşmasını beklemenin faydalı olacağını düşünüyorum reklam amacı yoksa sayesinde bir ürün hakkında daha fikir sahibi olabileceğiz. Saç dökülmesi sorunu yaşayan tüm arkadaşlar uyguladıkları tedaviler hakkında düzenli olarak bilgi verse ne kadar güzel olur.:ssz:

Fazlasıyla ön yargılı bir yaklaşım değil mi? Saç dökülmesinin bir çok nedenin olduğunu sizde biliyorsunuzdur ve bildiğim kadarıyla beatrisenin dökülmesi kimyasal işlemler sonucu başlamış erkek tipi dökülme yaşayanlara göre tedavi sürecinde daha şanslı olabilir sonuçları paylaşmasını beklemenin faydalı olacağını düşünüyorum reklam amacı yoksa sayesinde bir ürün hakkında daha fikir sahibi olabileceğiz. Saç dökülmesi sorunu yaşayan tüm arkadaşlar uyguladıkları tedaviler hakkında düzenli olarak bilgi verse ne kadar güzel olur.:ssz:

kim neyi istiyorsa kullansın ben sadece insanlara yardım için burdayım parası varsa kullansın ama bu ürün çok yeni sanırım araştırdım öncesi sonrası resimleri bile çok komik yok bile 1 yada 2 tane siz finesteride ve minoxil kullanan sitelere girip bir bakın bakalım sonuçlara eski saçlarına nasıl kavuşmuşlar bende kullanıyorum çok da güzel sonuçlar alıyorum saç çıkışı çok var ama dökülme durmuyordu yıllardır araştırıyorum denemediğimiz ne yağ kaldı ne vitamin eski yazılarımdan bakabilirsiniz inşallah ki iyi gelir o bayana biz saç çıkışından bahsetmiyoruz ki onu zaten başardık saç dökülmesi durmuyordu bende onu yazdım ya isteyen o bayanın kullandığı ilacı alsın banane ben hem yabancı sitelere bakıyorum hem türk FDA nedir bilirmisiniz bizim sağlık bakanlığına hiç benzemez bir ürünü onayladımı o ürünü kullanmak için asla tereddüt etmem bu ürün bu kurumdan onay almışmı iyice araştırın şevkinizi kırmak istemem herkesin amacı belli değilmi yardımcı olmak REKLAM YAPMAK DEĞİL DEMİ böyleyse sorun yok ben sadece içimdekileri yazdım millet o kdar ürün kullandıkı ben bana yarayanları yazdım hep tekrar yazıyorum dermaroller,minox,demir mutlaka ama mutlaka 80 ve üzeri olacak (ferritin) şimdi de kabak çekirdeği isteyen gitsin o bayanın dediğini alsın buraya yazmak da kabahat

kim neyi istiyorsa kullansın ben sadece insanlara yardım için burdayım parası varsa kullansın ama bu ürün çok yeni sanırım araştırdım öncesi sonrası resimleri bile çok komik yok bile 1 yada 2 tane siz finesteride ve minoxil kullanan sitelere girip bir bakın bakalım sonuçlara eski saçlarına nasıl kavuşmuşlar bende kullanıyorum çok da güzel sonuçlar alıyorum saç çıkışı çok var ama dökülme durmuyordu yıllardır araştırıyorum denemediğimiz ne yağ kaldı ne vitamin eski yazılarımdan bakabilirsiniz inşallah ki iyi gelir o bayana biz saç çıkışından bahsetmiyoruz ki onu zaten başardık saç dökülmesi durmuyordu bende onu yazdım ya isteyen o bayanın kullandığı ilacı alsın banane ben hem yabancı sitelere bakıyorum hem türk FDA nedir bilirmisiniz bizim sağlık bakanlığına hiç benzemez bir ürünü onayladımı o ürünü kullanmak için asla tereddüt etmem bu ürün bu kurumdan onay almışmı iyice araştırın şevkinizi kırmak istemem herkesin amacı belli değilmi yardımcı olmak REKLAM YAPMAK DEĞİL DEMİ böyleyse sorun yok ben sadece içimdekileri yazdım millet o kdar ürün kullandıkı ben bana yarayanları yazdım hep tekrar yazıyorum dermaroller,minox,demir mutlaka ama mutlaka 80 ve üzeri olacak (ferritin) şimdi de kabak çekirdeği isteyen gitsin o bayanın dediğini alsın buraya yazmak da kabahat

Birazcık noktalama işareti, imla ve paragraf rica edebilir miyiz, sevgili denizkabugu?

Ayrıca bu beatrise şeklinde saygısızca hitap ettiğin arkadaş söylediği ürün için evet dökülmemi durdur ama almayın ben 3 ay kullanayım tam etkisini yazıcam öyle alırsınız demiş. Bunun neresi reklamdır ben anlamadım.

Saç dökülmesiyle ilgim yok. Ama saçlarım dökülüyor olsaydı eğer beatrise'in yazdıklarını daha çok ciddiye alırdım. Yazım tarzı daha fazla güven verdi. :ssz:

Son düzenleme:
Back