- 30 Kasım 2019
- 11.976
- 38.205
- 598
Gerçekten de öyle, unutuyor insan. hayatına devam ediyor. Ben de öyle yaptım diye zoruna gitmiş.. Beni unuttun dedi banaHerhalde unutacağım, sen kimsin ki? dedim.
kendimi o laftan sonra çok iyi hissettimGüzel mesajlarını okumak güzel. Ayrıca şu da bir nebze içimizi soğuttu
İleri de ne pişmanlık lafları duyarsın dur daha sen.kendimi o laftan sonra çok iyi hissettim
Şimdi ne yapıyorsunuz peki? Karşı taraf ne halde?beter olsunkendimi o laftan sonra çok iyi hissettim
A aaa rahatsızBeni unuttun dedi bana
Abla o kadar güzel anlatıyosun ki sorunsuz kocayı bile boşayasım geliyoSen hele bir boşan, işini gücünü yoluna koy, bekar hayatın tadını çıkart bak o zaman oh be iyi ki hayatımı elime almış kendi rotamı çizmişim diyeceksin
Umarım herkes evinde eşiyle huzur içinde yaşar, kimsenin boşanmak için bir sebebi olmaz ama kıymet bilmez, saygısız adamları da kocadır ne yapsa çekeceğiz deyip paşa soyu gibi tepemize çıkaramayız, evlilik yürümüyorsa yürütmek için çaba sarf etmek zaman kaybından başka bir şey değil çünkü.Abla o kadar güzel anlatıyosun ki sorunsuz kocayı bile boşayasım geliyo
maalesef canım daha bulamadım daha doğrusu çok yer var ailem orda çalışma burda çalışma diye diye hepsini kaçırdım :)İleri de ne pişmanlık lafları duyarsın dur daha sen.
İyice toparlan :) İş bulabildin mi bari ?
Karşı taraf bana msj atıp duruyor anlaşmalı bitsin çekişmeli olursa avukat masrafı fazla olur diyeŞimdi ne yapıyorsunuz peki? Karşı taraf ne halde?beter olsun
Benim zoruma giden bu zaten, adam gibi yüzüme karşı söylemedi. kendime zarar vermemden korkmuş. o kim ki onun için zarar vereyim kendimeDürüstçe soyleseydi boşanmayacak miydiniz?neden rol yapma ihtiyacı hissetti orasi tuhaf geldi
Bana kalsa hemen gidip dava açacağım, ailem mani oluyor. boşanmak isteyen o vs vs diyorlar.Ben olsam "gelince konuşuruz" deyip o arada boşanma davası açardım, ben gitmeden mahkeme celbi giderdi. Ama o kadar kolay değildir sanıyorum.
Galiba, çünkü "ben seni artık sildim unuttum" dediğimde" vay be bu kadar kolay demek ki" dedi. ne yapayım yolunu mu gözleyim dedim. Zoruna gitmiş beyefendinin.A aaa rahatsız
Seni sevmiyorum, zorlamanın anlamı yok demiş, kalkmış beni unuttun diyor.
Heralde salya sümük , peşinden koşup, yalvarmanızı bekliyordu dengesiz.
Kendini hint kumaşı sanmakta bu oluyor galiba.
Galiba, çünkü "ben seni artık sildim unuttum" dediğimde" vay be bu kadar kolay demek ki" dedi. ne yapayım yolunu mu gözleyim dedim. Zoruna gitmiş beyefendinin.
Beni sevmediğini söyleyen adam, izin aldım geleyim gezeriz falan diyor. Delirdim resmen. O günden beri nesajlarına aramalarına cevap vermiyorum
Aileni karistirma bence. Kendin beğeniysen çalış.maalesef canım daha bulamadım daha doğrusu çok yer var ailem orda çalışma burda çalışma diye diye hepsini kaçırdım :)
Bu kadar kendini bişey sanması onun aptalligini gösterir .Benim zoruma giden bu zaten, adam gibi yüzüme karşı söylemedi. kendime zarar vermemden korkmuş. o kim ki onun için zarar vereyim kendimeSanki dünyada tek erkek o kalmış gibi.
Ben sadece verdiğim emeklere üzüldüm cidden
Merhaba canım nasılsın iyi misin, durumlar nasıl? Biraz geç oldu kusura bakmaGeri dönüş gibi bi durumunuz var mı peki....bi de bişey sorcam ben şuan gecrekten madur oldum haksız yere eşim beni boşamak istiyor başta hiç istemedim yalvardım ama şuan istiyorum lakin mahkemede sunacağım pek kanıtim yok...ama o bana söylediği şeyleri muhtemelen söyleyecek neler bunlar ; yemek yapmayı bilmiyomusum çocuğuma bakamiyomusum eş olamamisim vs vs vs ve gerçekten yalan kendi hicbisey begenmiyordu bense cirpimiyordum beni beğensin diye
Çok çaresiz hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?