Bak ne güzel biliyorsun gereksiz kaygılarını. Elalemi def et kafandan bi kere. Sen de aslında boşanmaya istiyorsun ama kaygıların seni evli kalmaya itiyor gibi geldi bana. Lütfen cesaretli ve kararlı ol kendine güven. Tabi eşinle karşılıklı konuşmadan kafandaki soru işaretlerini cevaplatmadan bitirme. Onun karşısındada kararlı ve dik duruşlu ol. Şok olsun..Siz nasıl atlattiniz , zor oldu mu. Mesleğiniz var mı. Elalem ne der kaygısına kapildiniz mi. Çok soru sordum kusura bakmayın, şu an çok üzgünüm uyuyamıyorum
Sen 3 seneye nefes alamiyorsan, ben 18 seneye ne yapayim?Cümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )
3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum
Zaman gectikce yaralarimi sariyorum mune abla :) oncelikle kendimi degistirdim ufak tefek :)Sen de iyi ki varsın ablacım, zamanla herkes konuşmayı da bırakacak.
Sen güçlü olup dik durdukça bir şey demeye de sormaya da çekinmeye başlayacaklar.
Zaman her şeyin ilacıdır derler, doğrudur da, insan acısı yaşadıkları tazeyken anlamıyor ama vakit geçtikçe daha az acı çekiyorsun, ölüm dışındaki tüm kederlerde geçip gidiyor, arkana dönüp baktığında bunları ben mi yaşamışım diyorsun.
Bugünleri atlat, iş hayatına gir bak göreceksin su gibi akıp geçen zamanla birlikte yaşadıkların da akıp gidecek, bambaşka bir KavLen olacaksın.
İnsan ettiğini buluyor ablacım, ama anlıyor ama anlamıyor lakin mutlaka bir şekilde yaşattıklarının karşılığını buluyor.
Tüm yaraların iyileşecek, nasip olmuşsa bir gün çoook farklı bir topik açacaksın mutluluklarını paylaşıp bugünleri gülerek anacağız
Ilk gunku gibi degilim gercekten yavas yavas unutuyorum ama henuz cesaretimi toparlayamadim :)Bak ne güzel biliyorsun gereksiz kaygılarını. Elalemi def et kafandan bi kere. Sen de aslında boşanmaya istiyorsun ama kaygıların seni evli kalmaya itiyor gibi geldi bana. Lütfen cesaretli ve kararlı ol kendine güven. Tabi eşinle karşılıklı konuşmadan kafandaki soru işaretlerini cevaplatmadan bitirme. Onun karşısındada kararlı ve dik duruşlu ol. Şok olsun..
YaaaSen 3 seneye nefes alamiyorsan, ben 18 seneye ne yapayim?
Ya hic dusme pesine. Hayatini kur mutlu ol.
kendini dusun.
Nafaka almalısınız bence bu sizin hakkınız. Yanlış hatırlamıyorsam işinizden onun yüzünden çıkmıştınız, yani size borçlu. Zaten çocuk olmadığı için aldığınız nafakanın çok yüksek olacağını da sanmıyorum. Hakkınız neyse alın derim, duygusal davranmayın.Hanimlar bir guncelleme yapmak istedim.
En son geldiginde esyalarimin bir kismini getirmis. Henuz bosanmadik ama ailemle telefondaki saygisizca konusmalarini duydugumdan beri igreniyorum. Bana kalsa tek celsede def edecegim ama ailem nafaka diye tutturdu. Ben o adamin hicbir seyini istemiyorum
Hemen acin davayi. Insani parmağında mi.oynatiyor.Cümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )
3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum
Duygusallik demeyelim de zaten o da kurus vermem diyor mahkemede suruneceksin diyor. Boyle bir adamin parasini ne yapayim kiNafaka almalısınız bence bu sizin hakkınız. Yanlış hatırlamıyorsam işinizden onun yüzünden çıkmıştınız, yani size borçlu. Zaten çocuk olmadığı için aldığınız nafakanın çok yüksek olacağını da sanmıyorum. Hakkınız neyse alın derim, duygusal davranmayın.
O artik benim icin bir yabanci gercekten. Tam tersi gun gectikce kurtulduguma sevinir oldum :)Hemen acin davayi. Insani parmağında mi.oynatiyor.
Nefeste alırsınız..asikta olursunuz. Mutlu da olursunuz.
Kimse vazgeçilmez degil asla degil .
Cok tesekkur ediyorum. Ilk gunku gibi aglayip sizlamiyorum artik. Onu Unuttum sayilir ama yaptiklarini asla unutamam. Evet evlendigimizde isimi biraktirdi, daha dogrusu tekrar isime donmek icin cabalamadi . Ailesi " ne calismasi oturun evinizde kocaniz getirsin " kafasindaydi.Geçmiş olsun öncelikle. Ne kadar dengesiz, bencil ve karaktersiz bir adammış eşiniz.
Sizi boşanma fikrinden caydıran kendisi, bir de her şey güllük gülistanlık gibi davranmış sırf sizden kurtulabilmek için.
Onun yüzünden işten çıktığınızı öğrendiğimde de ayrıca sinirlendim. Beni yanlış anlamanızı istemem; ancak ona, sizi parmağında oynatması için müsaade vermeseymişsiniz keşke. Olmuşa çare yok artık.
Hayatınızdaki son gelişmeleri bilmiyorum; ancak bu saatten sonra kimseye eyvallahınız olmasın. Aileniz bile iyileşmeniz yolunda taş koyarsa, onları da tanımayın. Biliyorsunuz toplumun boşanmış kadına bakış açısını, hakkınızda konuşulacağını tahmin edersiniz. Lafınızı eden ve canı istemediğinde sizi hayatından def etmeyi seçen insanlara vereceğiniz tek mesaj var, o da zirveye tek başınıza tırmanmanız yönündedir. Güvenebildiğiniz birkaç dostunuz da yeter size.
O adamı da sakın affetmeyin, ne istediğini bilmeyen bir şımarık o. Nafakayı da, sizi psikolojik şiddete uğratmış olduğu için talep edin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok sevindim canımArkadaşlar cümleten merhaba, aradan 2 ay geçti.
2 ay önce tesellileri duymayan ben artık kendi yolumu çizmeye başladım.
Mune ablanın bir sözü vardı, " yara gider izi kalır" demiştim " doğru merhemi bulursan izi de kalmaz" demişti :)
Eski (!) eşime karşı zerre duygum kalmadı, bakın duygu diyorum keza nefret de bir duygu :)
Mesajlarına cevap veresim, telefonlarını açasım yok.
çünkü unuttum, çünkü doğru merhemi buldum. Her acı unutuluyor, insan ölüme bile alışıyorHenüz boşanmadık ama bir an önce kurtulmak istiyorum, 2 ay önce dakikalar geçmiyordu şimdi de geçmiyor acaba ne zaman kurtulacağım diye bekliyorum.
Demem o ki değmezmiş, emeklerime sevgime verdiğim değere değmezmiş :)
Umarım bundan sonra çok çok çok mutlu olursunuz.. “İnsanoğlu alışmak duygusunu bilmeseydi taş gibi çatlardı” derdi rahmetli anneannemArkadaşlar cümleten merhaba, aradan 2 ay geçti.
Mune ablanın bir sözü vardı, " yara gider izi kalır" demiştim " doğru merhemi bulursan izi de kalmaz" demişti :)
Eski (!) eşime karşı zerre duygum kalmadı, bakın duygu diyorum keza nefret de bir duygu :)
çünkü unuttum, çünkü doğru merhemi buldum. Her acı unutuluyor, insan ölüme bile alışıyorHenüz boşanmadık ama bir an önce kurtulmak istiyorum, 2 ay önce dakikalar geçmiyordu şimdi de geçmiyor acaba ne zaman kurtulacağım diye bekliyorum.
Helal olsun size biz burda ayrı eve çıkıp eşiyle barışanları da gördükArkadaşlar cümleten merhaba, aradan 2 ay geçti.
çok teşekkür ediyorum Allah bin kere razı olsunÇok sevindim durumunuza rabbim iyilerle karşılaştırsın
Gerçekten de öyle, unutuyor insan. hayatına devam ediyor. Ben de öyle yaptım diye zoruna gitmiş.. Beni unuttun dedi banaBöyle güvenilmez birinden kurtulursunuz inşallah. O ne der bu ne der diye düşünmeyin. Herkes önce kendine baksın. Yolunuzu çizin. O sizin çıkmaz sokağınız değil. İnsanlar çocuklarını kaybediyor ama hayat devam ediyor.
Asla öyle bir niyetim yokHelal olsun size biz burda ayrı eve çıkıp eşiyle barışanları da gördükyeni hayatınız çok güzel geçsin tabi siz de barışmazsanız tekrardan
amiinn çok teşekkür ediyorumUmarım bundan sonra çok çok çok mutlu olursunuz.. “İnsanoğlu alışmak duygusunu bilmeseydi taş gibi çatlardı” derdi rahmetli anneannem
Ne güzel yolunuzu çizmeniz, darısı tüm hayatını yoluna koymak isteyenlerin başına
Mune ablacım senin o sözünü hiç unutmadım ciddenSen hele bir boşan, işini gücünü yoluna koy, bekar hayatın tadını çıkart bak o zaman oh be iyi ki hayatımı elime almış kendi rotamı çizmişim diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?