3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Siz nasıl atlattiniz , zor oldu mu. Mesleğiniz var mı. Elalem ne der kaygısına kapildiniz mi. Çok soru sordum kusura bakmayın, şu an çok üzgünüm uyuyamıyorum
Bak ne güzel biliyorsun gereksiz kaygılarını. Elalemi def et kafandan bi kere. Sen de aslında boşanmaya istiyorsun ama kaygıların seni evli kalmaya itiyor gibi geldi bana. Lütfen cesaretli ve kararlı ol kendine güven. Tabi eşinle karşılıklı konuşmadan kafandaki soru işaretlerini cevaplatmadan bitirme. Onun karşısındada kararlı ve dik duruşlu ol. Şok olsun..

Sen 3 seneye nefes alamiyorsan, ben 18 seneye ne yapayim?
Ya hic dusme pesine. Hayatini kur mutlu ol.
kendini dusun.

Zaman gectikce yaralarimi sariyorum mune abla :) oncelikle kendimi degistirdim ufak tefek :)
Sonra is basvurularinda bulundum. Su an bi donus almadim ama bekleyecegim .
Guncellemeyi asagida yazacagim ablacim cok tesekkur ederim
Ilk gunku gibi degilim gercekten yavas yavas unutuyorum ama henuz cesaretimi toparlayamadim :)
Sen 3 seneye nefes alamiyorsan, ben 18 seneye ne yapayim?
Ya hic dusme pesine. Hayatini kur mutlu ol.
kendini dusun.
Yaaa Allahimm nasil atlattiniz

Hanimlar bir guncelleme yapmak istedim.
En son geldiginde esyalarimin bir kismini getirmis. Henuz bosanmadik ama ailemle telefondaki saygisizca konusmalarini duydugumdan beri igreniyorum. Bana kalsa tek celsede def edecegim ama ailem nafaka diye tutturdu. Ben o adamin hicbir seyini istemiyorum

Nafaka almalısınız bence bu sizin hakkınız. Yanlış hatırlamıyorsam işinizden onun yüzünden çıkmıştınız, yani size borçlu. Zaten çocuk olmadığı için aldığınız nafakanın çok yüksek olacağını da sanmıyorum. Hakkınız neyse alın derim, duygusal davranmayın.

Hemen acin davayi. Insani parmağında mi.oynatiyor.
Nefeste alırsınız..asikta olursunuz. Mutlu da olursunuz.
Kimse vazgeçilmez degil asla degil .

Geçmiş olsun öncelikle. Ne kadar dengesiz, bencil ve karaktersiz bir adammış eşiniz.
Sizi boşanma fikrinden caydıran kendisi, bir de her şey güllük gülistanlık gibi davranmış sırf sizden kurtulabilmek için.
Onun yüzünden işten çıktığınızı öğrendiğimde de ayrıca sinirlendim. Beni yanlış anlamanızı istemem; ancak ona, sizi parmağında oynatması için müsaade vermeseymişsiniz keşke. Olmuşa çare yok artık.
Hayatınızdaki son gelişmeleri bilmiyorum; ancak bu saatten sonra kimseye eyvallahınız olmasın. Aileniz bile iyileşmeniz yolunda taş koyarsa, onları da tanımayın. Biliyorsunuz toplumun boşanmış kadına bakış açısını, hakkınızda konuşulacağını tahmin edersiniz. Lafınızı eden ve canı istemediğinde sizi hayatından def etmeyi seçen insanlara vereceğiniz tek mesaj var, o da zirveye tek başınıza tırmanmanız yönündedir. Güvenebildiğiniz birkaç dostunuz da yeter size.
O adamı da sakın affetmeyin, ne istediğini bilmeyen bir şımarık o. Nafakayı da, sizi psikolojik şiddete uğratmış olduğu için talep edin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Duygusallik demeyelim de zaten o da kurus vermem diyor mahkemede suruneceksin diyor. Boyle bir adamin parasini ne yapayim ki
Hemen acin davayi. Insani parmağında mi.oynatiyor.
Nefeste alırsınız..asikta olursunuz. Mutlu da olursunuz.
Kimse vazgeçilmez degil asla degil .
O artik benim icin bir yabanci gercekten. Tam tersi gun gectikce kurtulduguma sevinir oldum :)
Cok tesekkur ediyorum. Ilk gunku gibi aglayip sizlamiyorum artik. Onu Unuttum sayilir ama yaptiklarini asla unutamam. Evet evlendigimizde isimi biraktirdi, daha dogrusu tekrar isime donmek icin cabalamadi . Ailesi " ne calismasi oturun evinizde kocaniz getirsin " kafasindaydi.
Kendisi de diger kardesleri gibi medeni degildi zaten. Beni pasif hale getirdi. Markete bile cikamiyordum. " hele bi evden disari adimini at da goreyim ! " demek neydi.
Kaldirimda yururuz adamin onunden gecme der. Peki nerden geceyim ? Beni cok bunaltirdi bitirmeyi cok istedim, evlendigime pisman ettigi gunler oluyordu. Ama cevrem ne derdi . .
Annem her aradiginda mutlu rolu yapmaktan bikmistim. Cogu gun kapimi kitleyip sessizce agliyordum. Cunku benden cok isini dusunen bi esim vardi. yine de eyvallah diyordum
Simdi artik bi yerden baslamak istiyorum is basvurularim nasil sonuclanir bilmiyorum ama cevremden de bunaldim kimseye yuk olmak istemiyorum

Arkadaşlar cümleten merhaba, aradan 2 ay geçti.
2 ay önce tesellileri duymayan ben artık kendi yolumu çizmeye başladım.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablanın bir sözü vardı, " yara gider izi kalır" demiştim " doğru merhemi bulursan izi de kalmaz" demişti :)
Eski (!) eşime karşı zerre duygum kalmadı, bakın duygu diyorum keza nefret de bir duygu :)
Mesajlarına cevap veresim, telefonlarını açasım yok.
çünkü unuttum, çünkü doğru merhemi buldum. Her acı unutuluyor, insan ölüme bile alışıyor Henüz boşanmadık ama bir an önce kurtulmak istiyorum, 2 ay önce dakikalar geçmiyordu şimdi de geçmiyor acaba ne zaman kurtulacağım diye bekliyorum.

Demem o ki değmezmiş, emeklerime sevgime verdiğim değere değmezmiş :)

Çok sevindim canım daha da iyi olacaksın inşallah

Umarım bundan sonra çok çok çok mutlu olursunuz.. “İnsanoğlu alışmak duygusunu bilmeseydi taş gibi çatlardı” derdi rahmetli anneannem
Ne güzel yolunuzu çizmeniz, darısı tüm hayatını yoluna koymak isteyenlerin başına

Helal olsun size biz burda ayrı eve çıkıp eşiyle barışanları da gördük yeni hayatınız çok güzel geçsin tabi siz de barışmazsanız tekrardan

Böyle güvenilmez birinden kurtulursunuz inşallah. O ne der bu ne der diye düşünmeyin. Herkes önce kendine baksın. Yolunuzu çizin. O sizin çıkmaz sokağınız değil. İnsanlar çocuklarını kaybediyor ama hayat devam ediyor.

Çok sevindim durumunuza rabbim iyilerle karşılaştırsın

Gerçekten de öyle, unutuyor insan. hayatına devam ediyor. Ben de öyle yaptım diye zoruna gitmiş.. Beni unuttun dedi bana Herhalde unutacağım, sen kimsin ki? dedim.

amiinn çok teşekkür ediyorum alışmak ve unutmak ne kadar güzel duygularmış cidden :)

Sen hele bir boşan, işini gücünü yoluna koy, bekar hayatın tadını çıkart bak o zaman oh be iyi ki hayatımı elime almış kendi rotamı çizmişim diyeceksin
Mune ablacım senin o sözünü hiç unutmadım cidden Zaman geçtikçe daha bi kendime geliyorum özgüvenim yerine geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…