3 Yıl Öncem.

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
Çok uzun zaman önce Karar verdin Aslında sizinle paylaşmaya ama biraz fazla uzundu benim derdim bundan 3 yıl önce amcamın kızı evlendi 9 yıllık erkek arkadaşı ile birlikte ozamanlar daha 17*18 yaşlarımdaydım işte babamın tarafından benden önceki son kızın nikahıydı ve nişan-nikah herşeyde her saniye yanındaydım Erkek tarafı Urfalı ama Mersinde yaşıyorlardı İlk kez karşılaşacktık nişandan sonra ilk kez artık bu kadar samimi olacaktık bi nevii bizde onlara yakındık en önemlisi de Nişana gelemeyen erkek Kardeşi de orada olacaktı.ama İst. Çok iyi bilmediği için nikah günü onu evinden almaya beni gönderdiler gittim aldım yolda kısa süreli bi sohbetimiz oldu ve o anda bi sıcaklık oldu O benden bi bahane ile telefon numaramı da aldılar o günden sonra 5 gün daha burdaydı sonra ailesi ile gidecekti.

O 5 gün boyunca hergün görüştük inanılmaz bişeydi sanki o gün onunla 5. yılımızdı giderken de hıçkıra hıçkıra ağlattı beni ona çok ısınmış çok sevmiştim aşk değildi belki ama o başkaydı ailesinden annesi bizi öğrenmişti ama ona hiç bişey dememişti bi şekilde ayrıldık MErsine gitti ilişkimiz 1 yıl daha sürdü ama 2 ayda bir geldi yanıma çok başkaydı herşeyden özel olmuştu bazen sıkılıyordum 10 dk bi msjlaşıyorduk telefnda saatlerce konuşuyorduk sıkılmadan 1 yılın sonunda kuzenlerime uydum o işteyken ona evde uyuyorum dedim ve dışarıya çıktım evimizin yakınındaki yere kıyafet bakmaya anladı tabi ona yalan söylemiş oldum işin içinde uzaklıkta olunca kabul edemedi Ayrıldk ilk 2 ay dokunmadı çok bunalmıştım kıskançlıklarından,kısıtlamalarından herşeyden sonra çok dokundu

Herkezde,heryede,herşeyde aradm onu Tabi geri dönmedi affetmedi beni 5 yıl önceki kız ark. ile yeniden barışmıştı en yakın arkadaşıma arattırdım konuşması için beni dinlemez olmuştu, Ondan ayrılıp yüzüstü bırakamam diyordu Çok yalvardım ona bitmemesi için Tüm ailesi ben tüm ailemde onu çok seviyordu Herşey öyle güzeldi ki ama nuh dedi peygamber demedi

Ortak akrabalarımızdan dolayı bu sene Alanyaya gittiğimde Amcamın kızı-eşi de ordaydı ve buda geldi MErsine yakın diye amaç sadece beni görmekti itirafta etti 5 dk beni yalnız bırakmadı her sn beraber gezdik eğlendik gideceği gün yine Mersine gidince unutacaksın beni dedim O Allahın emri dedi İŞte böyle bişey Tatilden geleli 2 ay oldu ddiği gibi yine unuttu :gitme::gitme::gitme::gitme:

Ondan sonram olmadı Artık Dön diyemiyorumda Bitti Belki Bigün Kısmetmde Kaderim de var ise Döner diye bekliyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim şuan gözyaşlarımı tutamıyorum mafoldumben
Esra'nın yazdığı gibi dönerse, bilki senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.

Canım benim şuan gözyaşlarımı tutamıyorum mafoldumben
Esra'nın yazdığı gibi dönerse, bilki senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.

Şeniz:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Şimdilerde onun gibi sevebilecek birini arıyorum hayatıma. Belki bi yerde yeniden döner belki de aynı mutluluğu verecek birini bulurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Birisini bekleyerek kendinize o kadar haksızlık yapıyorsunuz ki..Giden ömür geri gelecek mi ? Senin olan döner diye kandırmayın kendinizi,hiçbir erkeğin kürkçü dükkanı olmayın,gezip dolanıp aradığını bulamayınca dönüyorlar,biliyorlar ki onları bekleyen biri zaten var,bunun rahatlığı o sevgi değil...Seven zaten terk etmez,ayrılır ayrılmaz eski sevgilisinde teselli aramaz..Umarım bir an önce hayatına kaldığın yerden devam edersin..

Son düzenleme:
Birisini bekleyerek kendinize o kadar haksızlık yapıyorsunuz ki..Giden ömür geri gelecek mi ? Senin olan döner diye kandırmayın kendinizi,hiçbir erkeğin kürkçü dükkanı olmayın..Seven zaten terk etmez,ayrılır ayrılmaz eski sevgilisinde teselli aramaz..Umarım bir an önce hayatına kaldığın yerden devam edersin..

Hayatıma 1 yıldır kaldığım yerden devam ediyorum yeni bi olay değil. :umursamaz:

canım düşünmemeye çalış. düşündükçe acı verir çünkü sonu yok bunun.. ve onunla tamamen irtibatın hiçbi zaman kopmıcak, abisine gelcek gitcek gene görceksin, izin verme alevlenmesine. seni inan çok iyi anlıyorm bu konuda :çok üzgünüm:

canım düşünmemeye çalış. düşündükçe acı verir çünkü sonu yok bunun.. ve onunla tamamen irtibatın hiçbi zaman kopmıcak, abisine gelcek gitcek gene görceksin, izin verme alevlenmesine. seni inan çok iyi anlıyorm bu konuda :çok üzgünüm:

Öyle olduğu için kötü oluyor 2 ay önce 1 hafta tatil yaptık ve sanki hiç ayrılmamış gibiydik herşey süper gayet samimi :umursamaz:

Öyle olduğu için kötü oluyor 2 ay önce 1 hafta tatil yaptık ve sanki hiç ayrılmamış gibiydik herşey süper gayet samimi :umursamaz:
sende kabahat ama, nie samimi davranıyosun ki? seni dilediği gibi kullanıyo bu adam o zaman.. dilediği zaman itiyo, dilediği zaman çekiyo.. izin verme arkadaşım.. yasakkelime

sizinkisi sezonluk aşka dönmüş....bile bile neden yüzünüzü ona dönüyorsunuz ki...kaçsanız inanın ki kovalar...hata birazda sizde bence...% 100 kaybedeceğini bilsinde bıraksın bakalım...bence mümkün değil...birde bunu deneyin,oralı olmayın haber filan göndermeyin,baktınız yine yok,kapatın kapılarınızı ,ve başka insanlarda arayın aşkı...

her şey geçiyor unutuluyor bi süre
işte arada bir böyle hortlayıncada insanın canını acıtıyor
siz tekrar görüştüğünüzde o bir haftalık süre içerisinde barıştığı eski kız arkadaşı ile
ilişkisi devam ediyor muydu canım
bir bilgin var mı bu konuda
eğer devam ediyor ve sana yakın davranıyorsa o adamdan ne köy olur ne kasaba
bir gönüle iki kişi sığmaz
sığdırmaya çalışandanda adam olmaz
sen sen ol adam olmayanlara yer verme hayatında değmiyor çünkü

Bence boşuna kendini kandırma canm..
Zamanla unutursun
ara ara içini acıtabilir ama zamanla geçicektir cnm

Umarım dediğin gibi komple geçer İçimde öyle büyük bi acı yok devamlı görmediğim için ama tabiki de aklımda

sende kabahat ama, nie samimi davranıyosun ki? seni dilediği gibi kullanıyo bu adam o zaman.. dilediği zaman itiyo, dilediği zaman çekiyo.. izin verme arkadaşım.. yasakkelime

Söylediğin gibi öyle oluyor canı istediği zaman demeyelim de sıkılıyr onu her gün arayım konuşmak isteyim asla itmez devamlı oda arar ama bi yerde kopuyor işte

sizinkisi sezonluk aşka dönmüş....bile bile neden yüzünüzü ona dönüyorsunuz ki...kaçsanız inanın ki kovalar...hata birazda sizde bence...% 100 kaybedeceğini bilsinde bıraksın bakalım...bence mümkün değil...birde bunu deneyin,oralı olmayın haber filan göndermeyin,baktınız yine yok,kapatın kapılarınızı ,ve başka insanlarda arayın aşkı...

Başka aşkları düşünüyorum artık bu zamana kadar üstüste bişeyler yaşadığım için bişeyler kopuyor.laelaelaelaelae

her şey geçiyor unutuluyor bi süre
işte arada bir böyle hortlayıncada insanın canını acıtıyor
siz tekrar görüştüğünüzde o bir haftalık süre içerisinde barıştığı eski kız arkadaşı ile
ilişkisi devam ediyor muydu canım
bir bilgin var mı bu konuda
eğer devam ediyor ve sana yakın davranıyorsa o adamdan ne köy olur ne kasaba
bir gönüle iki kişi sığmaz
sığdırmaya çalışandanda adam olmaz
sen sen ol adam olmayanlara yer verme hayatında değmiyor çünkü

hayır bitmişti Olmadı dedi boşa başlamışım falan dedi

Herkezde,heryede,herşeyde aradm onu Tabi geri dönmedi affetmedi beni 5 yıl önceki kız ark. ile yeniden barışmıştı en yakın arkadaşıma arattırdım konuşması için beni dinlemez olmuştu, Ondan ayrılıp yüzüstü bırakamam diyordu Çok yalvardım ona bitmemesi için Tüm ailesi ben tüm ailemde onu çok seviyordu Herşey öyle güzeldi ki ama nuh dedi peygamber demedi

Ortak akrabalarımızdan dolayı bu sene Alanyaya gittiğimde Amcamın kızı-eşi de ordaydı ve buda geldi MErsine yakın diye amaç sadece beni görmekti itirafta etti 5 dk beni yalnız bırakmadı her sn beraber gezdik eğlendik gideceği gün yine Mersine gidince unutacaksın beni dedim O Allahın emri dedi İŞte böyle bişey Tatilden geleli 2 ay oldu ddiği gibi yine unuttu :gitme::gitme::gitme::gitme:

Ondan sonram olmadı Artık Dön diyemiyorumda Bitti Belki Bigün Kısmetmde Kaderim de var ise Döner diye bekliyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

"Umut işkenceyi uzatır." sözü bir kez daha ispatlanmış. Eski kız arkadaşı için "Onu yüzüstü bırakamam." diyen kişi sizi nasıl da ikilemde, "nasipse döner" dedirtip her nefesinizde onu bekler ve anar halde bırakmış. Sözlei ve yaptıkları arasındaki çelişki bile onun doğru insan olmadığını gösteriyor aslında... Muhakkak burda yapılan yorumları okurken ve biz ona "yanlış insan" derken siz güzel hatıralarınızı, yaşadığınız güzel günleri ve bir sürü özel anı hatırlıyorsunuz. Lakin o eski kız arkadaşıyla yaşadığı özel anları tercih etmiş vaktiyle kaldı ki o ilişkisine de sahip çıkamamış o da ayrı konu... :nazar:
Gönül kaçanı kovalar meselesine gelince bu çok sık söyleniyor ama dikkat edilmesi gereken husus bu yöntemi sadece sizi gerçekten seven kişiye, kısa dönemli ilgisizliklerde kullanlmasının gereği... Aksi halde hırslarına yenik düşüp, sizi sevmediği halde kaçtıkça kovalayan, yaklaştıkça yeni "av"lar arayan adamdan kurtulacağınız varsa da bu "kovalamaca oyunu" yüzünden kurtulamaz "Beni hala seviyor" umuduyla(çünkü siz seviyorsunuz ve her şeye inanmaya hazırsınız) anlamsız ve sonu olmayan ilişkiler yaşarsınız... a.s

1 yılın sonunda kuzenlerime uydum o işteyken ona evde uyuyorum dedim ve dışarıya çıktım evimizin yakınındaki yere kıyafet bakmaya anladı tabi ona yalan söylemiş oldum işin içinde uzaklıkta olunca kabul edemedi Ayrıldk ilk 2 ay dokunmadı çok bunalmıştım kıskançlıklarından,kısıtlamalarından herşeyden sonra çok dokundu

Rumuzumun aksine bütün olumsuzlukları ortaya koyuyorum, kusura bakmayın (ama kişi canı sıkkınsa hep iyi taraftan bakar ve bir ışık görmeye çalışır oysa burda farklı açılardan bakıp olayı tüm boyutlarıyla görmenizi sağlamak ve size yardımcı olmak istiyoruz) fakat doğruyu söylememiş olmanız hata olsa da dediğiniz kadar özel bir ilişkiyi bu sebeple bitirmek manasız görünüyor. Kaldı ki kendisi dilediği gibi eski kız arkadaşıyla devam etme çabasının ardından yine sizinle hoş vakit geçirmiş. O sizin "yalan"ınızı hazmedemezken sizin onu yaşanmışlıklarını hazmetmenizi beklemesi ironik geldi bana... Maalesef sizin yapıcı ve özverili haliniz, bu durumu sineye çektiğiniz için her koşulda kendisini kabullendireceğini düşündürmüş ona... Bu nedenle kendine çekidüzen verme gereği hissetmez çünkü her haliyle size dönmesi durumunda yanında olacağınızdan emin...

X