Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dunku menumu yazayim kilo vermek isteyenler beni menuleride uygulayabilirsiniz kizlar:)
Sabah bir kucuk elma su
Kahvalti 2 dilim bugday,lor pulbiberli,4zeytin beyaz peynir,bir c.k recel ,bir t.k tereyag 3 ince dilim sucuk
Ara bir c.b kerif bir avictan az cig findik
Ogle koca bitabak yarmali yogurt corbasi
Ara yesil cay
Aksam bir tane lahmacun salata cay
4 lt su 5 bardak bitki cayi
Spor bir saat tempolu yuruyus

Vavvvv iyice havaya girmisiz ama hakettin

Kirmuzi biberde yemistim koz unutmusum ay cok mutluyum sabit beklerken 71 gormek nekadan guzel oldu bu haftan duzensiz oldu ams sporuma asildim pijnikten geldigim gun ayaklarim agrimasina ragmen 1saatten fazla spior yaptim gecenin 11 kacamaklarimin farkindaydim ama batti balik demedim ornek alin ablanizi biraz:)
Oooo gorursun sen az onca regloldum sukur haftaya cuma sozveriyom eb az 1 kilo eger veremezsem diger gruplara ben tembel siskoyum diye mesaj atarim

Kirmuzi biberde yemistim koz unutmusum ay cok mutluyum sabit beklerken 71 gormek nekadan guzel oldu bu haftan duzensiz oldu ams sporuma asildim pijnikten geldigim gun ayaklarim agrimasina ragmen 1saatten fazla spior yaptim gecenin 11 kacamaklarimin farkindaydim ama batti balik demedim ornek alin ablanizi biraz:)
Oooo gorursun sen az onca regloldum sukur haftaya cuma sozveriyom eb az 1 kilo eger veremezsem diger gruplara ben tembel siskoyum diye mesaj atarim

kızlar eltim aradi
Aksam abinin dogum gunu var gelin diye
Diyettesin diye erken aradim oglen az ye
Aksam kalori bombasi hersey dengele diye haber verdim dedi
Seni gwbertecem dedim ogle yemeginden once arar insan dedim
Pufff napcam bilmiyorum
Isyerindeki pastaya cilekliydi ve kadayif sarmasi tatliya hayir dedim
Pastayi kendi ellerimle kestim yemedim
Ama al iste aksamki organizayona bak bide tavuk cikarmistim firinda yapcaktim oda kaldi
Uffff

kızlar eltim aradi
Pufff napcam bilmiyorum
Ama al iste aksamki organizayona bak bide tavuk cikarmistim firinda yapcaktim oda kaldi
Uffff

sana nefsinin sınavıyla akşam başarılar diliyorum kaptanım, işin zorr:18:

Canim cezada kimseyi sikbogaz etmiyoruz ki sembolik ki gecen haftaki cezalar bi tek ahsenin isine yaradi bol bol spor yapti :1:

Cnm kesinlikle haklisin.allh razi olsun sizin bana vetdiginz ceza sayesinde spor yapmayi ogrendim alistm sevdim.simdi artk ozellikle erkn kalkiyorum hele lesli bacinin bi videosu var.hafif sismn bayanlarla her defasinda guletek zevkle yapiyom
Haaaaa bi de kendimi biliyom.ben ogle vaktinde adet oldum bu hafta eget spor yapmasaydim daha fazla cikardim

kızlar eltim aradi
Pufff napcam bilmiyorum
Uffff
Zor bi sinav allh kolaylik versin

erikcim.sıfır kaçamak olmaz zaten.sen neyden ne kadar yiyecegini bilirsin bugün cuma cok dagıtma toparlasın eminim.

Kixlr biliyorsubuz her alintilanamn yaziniz ozel msjla geliyor bunu ayarlarinixdan duzeltebilirsiniz boşuna kirlilik yapıyor msj kutunuzda

3. Mıntıka 354. Etap Takım İçi Dereceler

TAKIM BİRİNCİSİ.......%1,45.......MERVE:72::nazar::46:
TAKIM İKİNCİSİ...............%1,39..........DİLEK:46::nazar:
TAKIM ÜÇÜNCÜSÜ...........%1,13...........YASEMİN:46::nazar:

KİLO VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

KİLO VEREMEYENLERİN CEZALARINI TAKIM İÇİ ARKADAŞLARI VERECEKLERDİR

:46::46::46::nazar:
Bende yapamadım yani normal yuruyus yaptim mekik filan cekmefim pinpirikli kocam yuzunden o halde baska birsey bulalim mesela kilo veremeyen o hafta kacamak yaparsa onu gebertelim:47: canini okuyalim :60:
:47::60::60::60::60:
Kixlr biliyorsubuz her alintilanamn yaziniz ozel msjla geliyor bunu ayarlarinixdan duzeltebilirsiniz boşuna kirlilik yapıyor msj kutunuzda

yaa bilmiyordum hemen bakıyorum ayarlara:54:

Hatice Zeynep ve Reyyan Vera
Ama cok güsel yha
anaaaaa, kızz bende sazlıbosnadayım ama hadımköyde oturuyorum :1::1: tanıdık çıkıcaz akrabalarım var kayabaşında :1:

:17: oldu eveett bide normalde günlük en az 3 lt içiyorum zaten ama içemedim o sıralar yoksa evet az biliyorum :5:
Yha bn kiptastayım biliyon dimi sazlıbosanadan asagı altınsehire gidiyon yha işte yolda bi sabah bana gel
Ne cok konusmussunuz ya :63:

Kacirdigim varsa affola

Caglam gecmis olsun canim

Gozde leblebi gaz yapar ve sadece karbonhidrat bebegim onun yerine cig fibdik badem ye en azindan yararli belkide o yuzden sbt cijtin ben leblebi yiyince balon gibi oluyorum

helincim hosgeldin canim benim en kisa zamanda bekliyoruz :16:

Dilek kiz saka maja tahinliyle grupta olay yarattin :1:

Banucugum msj aldim seni seviyorum bide fotona bayildim annem sen benim kiz kardesime benziyosun gamzeli filan maşallah subanallah :16:

Merve donusun muhtesem oldu canım supersin
Canım şükür yhaa inş böle dewam eder

Ben yapamadım ayardan adamın dibi mühtesem adam kazen abiye söledim halletti

Back
X