Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlan 33 aylık canım, havalar da ısındığı için deneyeyim dedim 24 aylıkken denedik olmadı, bu sefer nasıl olacak bakalım:)Blucum oglun kac yasindaki wc egitimu icin
Beninki bu 30 aylik oldu ama valla havalarin isinmasini bekliyom.kizim suyla oynamayi cok seviyo.biliyorum sirf oynmk icin wc ye gitmk isteyeck usutmesinden korkuyorum suan
*** 3. Takım 354. Etap ***
sekerkiz6772/ / / % )
sahgull: (67,9/ / / % )
Sweetdimple: ( 70,9 / / /% )
kelebekolacam: (79,5/ / /% )
Sevilay80: ( 69,1/ / /% )
erigim: (64,4/64.0/0.4 /% 0.62 )
mrv5534: (62,2/ / /% )
ayulduzz: (72/ / /% )
kelebek.hill: (62,9/63,3/-0,4/%-0,64)
bluebootle: (58,0/ 57,7/ 0,3 % 0,52) izne ayrıldı
gzde19959/ / /% )
atessn : (72,3 / / /% ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
cglaa16 : (69, 2/ / /% )
3. Takim Ortalaması :%
Oo cok kararli gördüm seni canımBenim oğlan 33 aylık canım, havalar da ısındığı için deneyeyim dedim 24 aylıkken denedik olmadı, bu sefer nasıl olacak bakalım:)
Omega 3e dün başladım bu hafta bakalım nasıl geçecek, 2 hafta sonra 56yı görürüm inşallah,
Bu 2 hafta yapmak istediklerim:
- Taylan kümeliyiz detoks sıvılarını yapacağım
- her gün 1 saat aşırı tempolu olmadan yürüyeceğim
- kaçamaksız güzel bir 2 hafta geçireceğim
- 2,5 öğünde öğlen öğünü olarak yoğurt ve kuruyemiş yiyeceğim ( karataycıların önerisi)
hmm.aslında biraz düşünmek lazım sanki.kilo vermeyene ek ayda kilosunun belli bir yüzdesi meselesinide mi katsak.100gr verip 500gr almak sürekli 2 ileri bir geriyi önler belki.Oylama
2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
Kabul edenler - etmeyenler
Not: buradaki amac takim olarak surekli sari kart almayi engellemek her birey sari karttan sorumlu tutulmali
hmm.aslında biraz düşünmek lazım sanki.kilo vermeyene ek ayda kilosunun belli bir yüzdesi meselesinide mi katsak.100gr verip 500gr almak sürekli 2 ileri bir geriyi önler belki.
ben 900gr vermişim tokamıda cıkarttım kaptanım ama bir türlü 1 kilo yapamadımaslında birden fazla oldugunu düşünüyorum beni görseniz anlardınız yüzüm resmen şiş.