• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Valla ben çevremden bunu hiç duymadım yumurtlama zamanını boyle takıp edenler var ama bunda bılmıyodum ateş basmaları oldu bı kaç kere ozaman lar baktım 36 cıkıyodu hala oyle
Yok cnm o öyle degil bende uzun süredir takip ediyorum sabah uyanınca yataktan cıkmadan kıpırdamadan dil altı ölçüyorsun yumurtlama olduktan sonra ateş yükseliyor adet zamnları yaklaşınca bebek yoksa ateş düşmeye başlıyor gebelik varsa da 16.güne kdar ateş yüksek devam ederse büyük ihtimalle gebelik var oluyor ben gecen ay 35.9 ile adet oldum yumurtlama da 36.0 36.1 ile oldu sonra hep 36.4.36.5 olarak devam etti adete 3 klada 36.3 oldu gün gün düştü adet günüe 35.9la adetim geldi
Bu ayda 4 gündür 36.5 gidiyordu dün 36.4 e düştü yarın sabahta düşük çıkarsa adetim geliyor demek daha öncede hep ateşle takip yaptım oğluma hamile kalırken hiç şaşmadı

Yok cnm o öyle degil bende uzun süredir takip ediyorum sabah uyanınca yataktan cıkmadan kıpırdamadan dil altı ölçüyorsun yumurtlama olduktan sonra ateş yükseliyor adet zamnları yaklaşınca bebek yoksa ateş düşmeye başlıyor gebelik varsa da 16.güne kdar ateş yüksek devam ederse büyük ihtimalle gebelik var oluyor ben gecen ay 35.9 ile adet oldum yumurtlama da 36.0 36.1 ile oldu sonra hep 36.4.36.5 olarak devam etti adete 3 klada 36.3 oldu gün gün düştü adet günüe 35.9la adetim geldi
Bu ayda 4 gündür 36.5 gidiyordu dün 36.4 e düştü yarın sabahta düşük çıkarsa adetim geliyor demek daha öncede hep ateşle takip yaptım oğluma hamile kalırken hiç şaşmadı
Valla bılmıyodum ılk defa duydum 😂

Kızlar benimde bugün bat günüm heyecanla bekliyorum neler olacak diye 😂 kırmızılar gelmez inşallah tabii yinede Allah'tan hayırlısı eğer bu gün olmazsam yarın sabah test yapcam çıkar heralde varsa

Merhaba kızlar benim bat bugün ama hiiiçbir belirtim yok üç gün kala kan vermiştim 3 çıkmıştı hamile olmadığıma eminim bugün gebelik testi yoktu Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum 😕

Eklentiler

• IMG_4884.webp
    IMG_4884.webp
    125,1 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba kızlar benim bat bugün ama hiiiçbir belirtim yok üç gün kala kan vermiştim 3 çıkmıştı hamile olmadığıma eminim bugün gebelik testi yoktu Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum 😕
Belki değerin yükselmiştir canım

Merhaba benimde regle 8 gün kaldı ateşim 36.8 bazen de 37 çıkıyor normal mi

Yani daha önce Br iki kere takip etimde diğer gün silik oluyor Du
Doğrudur da bende geçen ay şöyle olmuştu 2 gün pik gördüm 3. Gün silikleşti bu ayda aynı olacak sandım ama bu ay 1 gün pik hemen ertesi gün silik gördüm bu yüzden 2 günü de değerlendirdim değişebilir yani. Ama tabii yinede sen bilirsin canım olmadı üst üste 3 gün değerlendirirsen test yapmasan da olur 😊

Doğrudur da bende geçen ay şöyle olmuştu 2 gün pik gördüm 3. Gün silikleşti bu ayda aynı olacak sandım ama bu ay 1 gün pik hemen ertesi gün silik gördüm bu yüzden 2 günü de değerlendirdim değişebilir yani. Ama tabii yinede sen bilirsin canım olmadı üst üste 3 gün değerlendirirsen test yapmasan da olur 😊
Valla aldım geldim yinede ihmale bırakmayalım 😁yalnız ben çok su içtim 1.5 litre kadar rahat var nasıl yapcm şimdi

Kaç gün oldu gecikmen canım benimde testlerim böyle çıkıyor ama gebelik yok doktor adet sökücü verdi kullanmakta tereddütte kaldım
Bat bugün benim yazmıştım buraya 3 gün önce 3 çıktı değerim bu test prodoctor o yüzden güveniyorum normalde yumurtlamadan sonra 14. Gün direkt regl olurdum bu sefer olmadım daha bakalım kimyasal var sanırım

Back
X