- 25 Ekim 2024
- 46
- 10
- 3
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yorummmn
İnşallah kist mist olmaz18 22 mm dıye bılıyorum yanlıs bılmıypsam ama bazı durumlar da olgunlaşmadan çatlıyo Ama senın olgunlaşmıs çatlamazsa kıste donusuyo
Dün ki test pik olmuş canım değerlendirdin miKızlar yorummmn
Günaydın oldun mu adet ne durumdasın inşallah olmamışsındır da ümit vardırÇok umudum yok ne yalan söyleyeyim daha önce de yaptım ama çok önce 9 gün falan vardı onda hiçbir şey çıkmadı. Aylar oldu uğraşalı ama olmuyor yani, ilk defa bu ay ovulasyon takip ettim unutlandım ama sabaha belli olur. Sabah uyandığımda adet olmam lazım normal şartlarda
Günaydın, olmadım ama test yaptım negatifGünaydın oldun mu adet ne durumdasın inşallah olmamışsındır da ümit vardır
Hadi yaa neyse hayırlısı olsun ozaman önümüzdeki ay olur inşallahGünaydın, olmadım ama test yaptım negatif![]()
Akşam üstü yapmıştım pik olmuştu değerlendirdim gece 2 gibi yaptim catlamisti, catlamayi değerlendirmedim amaDün ki test pik olmuş canım değerlendirdin mi
Bu ay niye kimse pozitif göremedi yaMerhaba kızlar benim sonuç negatif maalesef regl ağrım da başladı zaten![]()
Çatlamadan sonra 24 saat içerisinde döllenme ihtimali varya bu akşam da değerlendirirsin inşallah sonra da güzel sonuçlar alırsınAkşam üstü yapmıştım pik olmuştu değerlendirdim gece 2 gibi yaptim catlamisti, catlamayi değerlendirmedim ama
Eşim hastanede refakatçi. Aylardır takviyelerle kürlerle yumurtlama yakalamaya çalıştım. Malesef ki eşim gitmek zorunda kaldı umarım akşam gelirÇatlamadan sonra 24 saat içerisinde döllenme ihtimali varya bu akşam da değerlendirirsin inşallah sonra da güzel sonuçlar alırsın![]()
İnşallahEşim hastanede refakatçi. Aylardır takviyelerle kürlerle yumurtlama yakalamaya çalıştım. Malesef ki eşim gitmek zorunda kaldı umarım akşam gelir![]()
Test yapsan çıkar bence varsaKızlar ya benim dünle bugün hiç bir belirtim yok pazartesi adet olacağım gün ama neden böyleyim ya 2 3 gün önce göğüste hassasiyet olurdu hep bu defa oda yok. Hiç belirti olmadan hamile olunabilir mi
Hayırlısı olsun bizim 2. Deneme bu daha diğer ay inşallahBu ay niye kimse pozitif göremedi ya![]()
Aynen öyle hayırlısı olsun da Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahHayırlısı olsun bizim 2. Deneme bu daha diğer ay inşallah
Aslında elimde awox erken gebelik testi var da işte gününü bekleyeyim diyorumTest yapsan çıkar bence varsa
Dayanabiliyorsan beklemen daha iyi tabi ben on tane test yaptım daha pazartesi batAslında elimde awox erken gebelik testi var da işte gününü bekleyeyim diyorum
Herkese gecikme olmuş ama kanlar negatifBu ay niye kimse pozitif göremedi ya![]()