• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Evet bugün olması da ihtimali arttırır bence. Bugünden geriye 72 saat olanlar varsa iyice artar ihtimal
Aman senin dediğin çıktı sanki dünkü attığım testi doğru yorumladın sabaha karşı yada gece başlamış olabilir yumurtlama bugün tam yumurtlama günü ama teşekkür ederim bende bir kaç kere test yaptım ama bu kadar dikkatli sık ve anlaşır yapmadim

Aman senin dediğin çıktı sanki dünkü attığım testi doğru yorumladın sabaha karşı yada gece başlamış olabilir yumurtlama bugün tam yumurtlama günü ama teşekkür ederim bende bir kaç kere test yaptım ama bu kadar dikkatli sık ve anlaşır yapmadim
İnşallah güzel haberler alırsın da gelecek ay yapmana gerek kalmaz 🌸

Benim yumurtlamadan sonra önce sol tarafta başladı ağrı. Sonra hafif ortaya yayıldı. 4 gündür devam ediyor.

Kızlar ymt çatladıkdan iki gün sonra degerlendiemenin bi faydası olur mu? Benim 23 ünde çatladı eminim. Bugünün bi faydası olmaz herhlde degil mi? Değerlendirdik bugünü ama yine de merak ediyorum

Kızlar ymt çatladıkdan iki gün sonra degerlendiemenin bi faydası olur mu? Benim 23 ünde çatladı eminim. Bugünün bi faydası olmaz herhlde degil mi? Değerlendirdik bugünü ama yine de merak ediyorum
24-36 saat canlı kalabilir diye biliyorum yumurtayı tek o gün olduysa faydası olmayabilir

Kızlar merhaba adetimin 17. Günü lekelenmeli ve bu lekelenmenin 4 gün sürdüğü bir pik dönemi yaşadım. Günleri değerlendirdim. Şu an adetime 2-3 gün falan vardır. Son ovulasyon testini bu gece yaptım onun üstündekini de öğlen. Sizce gebelik olsa t çizgisi daha koyı olurdu değil mi?

Eklentiler

• IMG_2900.webp
    IMG_2900.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar merhaba adetimin 17. Günü lekelenmeli ve bu lekelenmenin 4 gün sürdüğü bir pik dönemi yaşadım. Günleri değerlendirdim. Şu an adetime 2-3 gün falan vardır. Son ovulasyon testini bu gece yaptım onun üstündekini de öğlen. Sizce gebelik olsa t çizgisi daha koyı olurdu değil mi?
Gebelik testi yapın bence her gebelikte Ovulasyon testi koyu olacak diye bir şey yok

Kızlar merhaba nasılsınız 🌸 öncelikle kadir gecemiz mübarek olsun. Tüm dualarımız kabul olur inşallah 🙏🏻 benim bugün ki testim bu şekilde sanırım hala pik değil yarın olabileceğini düşünüyorum hayırlısı 🙌🏻

Eklentiler

• IMG_5754.webp
    IMG_5754.webp
    9 KB · Görüntüleme: 21
Back
X