- 15 Eylül 2023
- 163
- 32
- 18
- 27
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ara takip ettim tam 14 inci gün oldu sonra kısa sürdü diger gün silikleşti pikler kısa sürüyor ama bugün silik ti düne göre acaba neden dedimBazen bi günde pik oluyor bazen bi gün öncesinden baslıyor yükselmeye bende. Siz 28 günde oluyorsanız 13-14 gibi pik olur
Teşekkürler canım paylaşcm testlerimiSen yapmaya devam et canım bir anda pik olabilir ve 13. Ve 14. Günlerde de olabilir yumurtlama ümitsizliğe kapılma
Gebesin canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3563914
Bugunde nimo marka test yaptım çok yalancı pozitif veriyor diyorlar da yaptığım bütün testler silik çıkıyor hepsi yalancı pozitif olabilir mi ki
Teşekkür ederim inşallahGebesin canım hayırlı olsun![]()
Kızlar benim bat 15 marttı hala adet olamadım bugün prodoctor erken gebelik yaptım silik çıktı iki tane yaptım daha sonra kan verdim 0,17 yani negatif çıktı adet
18 22 mm dıye bılıyorum yanlıs bılmıypsam ama bazı durumlar da olgunlaşmadan çatlıyo Ama senın olgunlaşmıs çatlamazsa kıste donusuyoyumurta kaç mm iken çatlıyor
Kan vermeden kullanma ben acayıp bı grıp oldum ölüyorum agrıdan ama ilaç içmedim ne olur ne olmaz diyeBenim de tam tersi hiçbir ağrım yok ama erkenden kan vermek zorunda kalacağım gibi çünkü idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım antibiyotik kullanmam gerekcek![]()
Kızlar bilgisi olan yok mu prodoctorada mı güvenmeyelim artıkKızlar benim bat 15 marttı hala adet olamadım bugün prodoctor erken gebelik yaptım silik çıktı iki tane yaptım daha sonra kan verdim 0,17 yani negatif çıktı adet belirtimde hiç yok
Ben defalarca kez yaptım prodoctor hiç silik çizgi falan görmedim canım. Şu an bende de var aynı sıkıntı bende Prediktor early yaptım yanılıyorum diye ciddiye almadığım ve her defasında görmediğim bi çok çok silik çizgi vardı ertesi gün silik olmuş o çizgi. Bende yorum bekliyorum kızlar kullanan var mı daha önce yaşayanKızlar bilgisi olan yok mu prodoctorada mı güvenmeyelim artık![]()
Bende defalarca yapmıştım ilk defa çıktı bide gecikmede vardı 6 gün kan verdim negatif görünce tuhaf oldum ilk defa bu marka beni yanılttıBen defalarca kez yaptım prodoctor hiç silik çizgi falan görmedim canım. Şu an bende de var aynı sıkıntı bende Prediktor early yaptım yanılıyorum diye ciddiye almadığım ve her defasında görmediğim bi çok çok silik çizgi vardı ertesi gün silik olmuş o çizgi. Bende yorum bekliyorum kızlar kullanan var mı daha önce yaşayan
Bugün kan verdim yarın çıkacakmış bakalımKan vermeden kullanma ben acayıp bı grıp oldum ölüyorum agrıdan ama ilaç içmedim ne olur ne olmaz diye
Gece 12den sonra sonuçlar enabıza geliyor canımBugün kan verdim yarın çıkacakmış bakalım
Özelde verdiğim için yarın akşama anca çıkar dedilerGece 12den sonra sonuçlar enabıza geliyor canım
Bende özelde verdim genel de hemen çıkıyor hastanenin ismini biliyorsan Google üzerinden bakılıyor artık sonuçlara sağlık ocakları bile gece 12den sonra veriyorÖzelde verdiğim için yarın akşama anca çıkar dediler
Yarın sabah gider kan dediler e nabızda birşey yok tıp merkezinde verdimBende özelde verdim genel de hemen çıkıyor hastanenin ismini biliyorsan Google üzerinden bakılıyor artık sonuçlara sağlık ocakları bile gece 12den sonra veriyor
İnşallah güzel haberler verırsın bizlereBugün kan verdim yarın çıkacakmış bakalım
Tıp merkezinin ismini biliyormusun canımYarın sabah gider kan dediler e nabızda birşey yok tıp merkezinde verdim
Öyleyse Benimkide yanıltabilirBende defalarca yapmıştım ilk defa çıktı bide gecikmede vardı 6 gün kan verdim negatif görünce tuhaf oldum ilk defa bu marka beni yanılttı