• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

İnşaAllah seninki pozitif olur canım
Çok umudum yok ne yalan söyleyeyim daha önce de yaptım ama çok önce 9 gün falan vardı onda hiçbir şey çıkmadı. Aylar oldu uğraşalı ama olmuyor yani, ilk defa bu ay ovulasyon takip ettim unutlandım ama sabaha belli olur. Sabah uyandığımda adet olmam lazım normal şartlarda

Ben defalarca kez yaptım prodoctor hiç silik çizgi falan görmedim canım. Şu an bende de var aynı sıkıntı bende Prediktor early yaptım yanılıyorum diye ciddiye almadığım ve her defasında görmediğim bi çok çok silik çizgi vardı ertesi gün silik olmuş o çizgi. Bende yorum bekliyorum kızlar kullanan var mı daha önce yaşayan
Bende aynı bu şekil gördüm İnnovita yaptım silik çıktı nimo yaptım silik çıktı ama prodoctoru zor görüyorum o kadar silik diğerlerinden daha fazla bekliyorum işte

Bende aynı bu şekil gördüm İnnovita yaptım silik çıktı nimo yaptım silik çıktı ama prodoctoru zor görüyorum o kadar silik diğerlerinden daha fazla bekliyorum işte
Ben 9 gün kala innovita yaptım onda hiç bir şey çıkmadı sonra moralim bozuldu bayadır girip bakmıyordum buraya o yüzden dün görünce yine bi heyecan yaptım valla. Yarın adet günüm sabah olmamış olursam test yapacağım ama olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor dizim ağrıyor.

Ben 9 gün kala innovita yaptım onda hiç bir şey çıkmadı sonra moralim bozuldu bayadır girip bakmıyordum buraya o yüzden dün görünce yine bi heyecan yaptım valla. Yarın adet günüm sabah olmamış olursam test yapacağım ama olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor dizim ağrıyor.
Bence çok çok erken yapmışsın negatif çıkması çok normal moralini bozma 🌸

Evet maalesef oruçtan dolayı su da içemeyince perişan etti beni bir an önce belli olur inşallah
İnşaAllah canım ya bendede çoğu zaman oluyor ama ilaç kullanmak istemediğim için dut kürü içiyordum geçiyordu

I iremishk merhaba sat bat tarihlerimiz aynı hatta yumurtlama günümüzde aynı sizinle siz test yaptınız mı acaba belirtiniz varmı
Merhaba canım catlamadan berı kasık agrım ve gogus ucu acısı vardı gogus acu hala acıyo kasık agrısı daha cok adet agrısı gıbı olmaya başladı ben 8 gun varken yaptım ıkısınıde sılık gordum bu sabah awokla yaptım cok sılık bı golge gordum ama bılemıyorum

Back
X