- 19 Kasım 2022
- 555
- 248
- 33
- 29
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
İnşaAllah seninki pozitif olur canımÖyleyse Benimkide yanıltabilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah seninki pozitif olur canımÖyleyse Benimkide yanıltabilir![]()
Çok umudum yok ne yalan söyleyeyim daha önce de yaptım ama çok önce 9 gün falan vardı onda hiçbir şey çıkmadı. Aylar oldu uğraşalı ama olmuyor yani, ilk defa bu ay ovulasyon takip ettim unutlandım ama sabaha belli olur. Sabah uyandığımda adet olmam lazım normal şartlardaİnşaAllah seninki pozitif olur canım
Evet Sincan tıpTıp merkezinin ismini biliyormusun canım
Bende aynı bu şekil gördüm İnnovita yaptım silik çıktı nimo yaptım silik çıktı ama prodoctoru zor görüyorum o kadar silik diğerlerinden daha fazla bekliyorum işteBen defalarca kez yaptım prodoctor hiç silik çizgi falan görmedim canım. Şu an bende de var aynı sıkıntı bende Prediktor early yaptım yanılıyorum diye ciddiye almadığım ve her defasında görmediğim bi çok çok silik çizgi vardı ertesi gün silik olmuş o çizgi. Bende yorum bekliyorum kızlar kullanan var mı daha önce yaşayan
Senin adetine kaç gün kaldı canımBende aynı bu şekil gördüm İnnovita yaptım silik çıktı nimo yaptım silik çıktı ama prodoctoru zor görüyorum o kadar silik diğerlerinden daha fazla bekliyorum işte
Ben 9 gün kala innovita yaptım onda hiç bir şey çıkmadı sonra moralim bozuldu bayadır girip bakmıyordum buraya o yüzden dün görünce yine bi heyecan yaptım valla. Yarın adet günüm sabah olmamış olursam test yapacağım ama olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor dizim ağrıyor.Bende aynı bu şekil gördüm İnnovita yaptım silik çıktı nimo yaptım silik çıktı ama prodoctoru zor görüyorum o kadar silik diğerlerinden daha fazla bekliyorum işte
3 gün var pazartesi olmam lazım antibiyotik için mecbur kan verdimSenin adetine kaç gün kaldı canım
Bence çok çok erken yapmışsın negatif çıkması çok normal moralini bozmaBen 9 gün kala innovita yaptım onda hiç bir şey çıkmadı sonra moralim bozuldu bayadır girip bakmıyordum buraya o yüzden dün görünce yine bi heyecan yaptım valla. Yarın adet günüm sabah olmamış olursam test yapacağım ama olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor dizim ağrıyor.
Eğer varsa değer azda olsa çıkar inşaAllah ya idrar yolu enfeksiyonu mu3 gün var pazartesi olmam lazım antibiyotik için mecbur kan verdim
Bugunu saymayalım tabi artık 2 gün kaldı3 gün var pazartesi olmam lazım antibiyotik için mecbur kan verdim
Evet maalesef oruçtan dolayı su da içemeyince perişan etti beni bir an önce belli olur inşallahEğer varsa değer azda olsa çıkar inşaAllah ya idrar yolu enfeksiyonu mu
İnşaAllah canım ya bendede çoğu zaman oluyor ama ilaç kullanmak istemediğim için dut kürü içiyordum geçiyorduEvet maalesef oruçtan dolayı su da içemeyince perişan etti beni bir an önce belli olur inşallah
Sonucum pozitif çıkarsa bende onu denerim artıkİnşaAllah canım ya bendede çoğu zaman oluyor ama ilaç kullanmak istemediğim için dut kürü içiyordum geçiyordu
Tamam canım umarım pozitif çıkarSonucum pozitif çıkarsa bende onu denerim artık
tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu varsa mutlaka tedavisini görün hiç beklenmedik sonuçlar doğuruyormuş.İnşaAllah canım ya bendede çoğu zaman oluyor ama ilaç kullanmak istemediğim için dut kürü içiyordum geçiyordu
Sabaha belli olur ak koyun kara koyun canımBence çok çok erken yapmışsın negatif çıkması çok normal moralini bozma![]()
Defalarca gittim aslında ama etkili olmadı ilaç tedavi dut küründen sonra daha iyi olduTekrarlayan
tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu varsa mutlaka tedavisini görün hiç beklenmedik sonuçlar doğuruyormuş.
Bende çok ilaç kullandım bir tane ilaç var piyeloseptyl o çok iyi geldi bana sadeceDefalarca gittim aslında ama etkili olmadı ilaç tedavi dut küründen sonra daha iyi oldu
Merhaba canım catlamadan berı kasık agrım ve gogus ucu acısı vardı gogus acu hala acıyo kasık agrısı daha cok adet agrısı gıbı olmaya başladı ben 8 gun varken yaptım ıkısınıde sılık gordum bu sabah awokla yaptım cok sılık bı golge gordum ama bılemıyorum