• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Selam kızlar, ovulasyon testime bakabilir misiniz?
Ayın 12(adet bitiminin ertesi günü) 16 ve 18 değerlendirdim. Daha şimdi yaptım testi ilk çizgi diğerinden koyu çıktı. 20i bugün. 3 gün üst üste mi değerlendirmem lazım şimdi?

Eklentiler

• IMG_5429.webp
    IMG_5429.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_5428.webp
    IMG_5428.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 24
Ayın 12(adet bitiminin ertesi günü) 16 ve 18 değerlendirdim. Daha şimdi yaptım testi ilk çizgi diğerinden koyu çıktı. 20i bugün. 3 gün üst üste mi değerlendirmem lazım şimdi?
Çatlayana kadar ve çatlama günü de dahil eşinizde sorun yoksa üst üste değerlendirmeyi öneriyorlar

Kızlar ne durumdasınız güzel haberler beklıyoruz 🥰
Adete 4 günün var hiçbir belirtim yok bekliyorum inşallah güzel sonuçlar olur
Senin
Benim bat 24 Mart test yaptım bugün kocamannn bir negatif 4 gün önce Azcık da olsa silik çıkardı diye düşünüyorum işin garibi şu regl belirtim de yok ağrı sızı hiçbirşey yok
Aynıyız bende de tık yok inşallah hepimiz gebe çıkarız
Ay bende öyleyim ya 4 gün var ve hiç adet olmıycam sanki hiç belirti yok

Ay bende öyleyim ya 4 gün var ve hiç adet olmıycam sanki hiç belirti yok
Test yaptınız mı hiç ben silik fln çıkar unutlanmayim diye yapmadım pazar günü yapmayı düşünüyorum pazartesi salı da kan veririm tabi regl olmassa

Selam kızlar sabah test yaptın negatifdi şimdi birdaha yaptım gebelik varmıdır acaba
IMG_4823.webp

Orda gormeden kan vermeyede korkuyorum okadar cok hısran yasadımkı
Anlıyorum az çok berbat hisler ama herşeyin olacağı bir vakit var canımızı sıkıp içimizi karatmayalım daha çok etkileniyoruz herşey iyi olcak kısa zamanda gelecek bebeklerimiz inşallah 🌸

Anlıyorum az çok berbat hisler ama herşeyin olacağı bir vakit var canımızı sıkıp içimizi karatmayalım daha çok etkileniyoruz herşey iyi olcak kısa zamanda gelecek bebeklerimiz inşallah 🌸
İnşallah 1 bucuk senedır ugrasıyoruz ılk defa belırtı yaşıyorum ılk yaptıklarımda pozıtıf cıkınca ümitlendım

Back
X