- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Kan vereyim o zaman kesinleşsin testin olumsuz çıkmasından korktum bir an erken gebelik testi kullandımBaya pozitif gebelik testi kan verin bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vereyim o zaman kesinleşsin testin olumsuz çıkmasından korktum bir an erken gebelik testi kullandımBaya pozitif gebelik testi kan verin bence
İnşallah güzel sonuç alırsınız hayırlı olsunKan vereyim o zaman kesinleşsin testin olumsuz çıkmasından korktum bir an erken gebelik testi kullandım
Yok canım benım daha 26 sı daha var yanıİrem senin bat bugün müydü
Senın bugun pik olmıs canımSelam kızlar, ovulasyon testime bakabilir misiniz?
Ayın 12(adet bitiminin ertesi günü) 16 ve 18 değerlendirdim. Daha şimdi yaptım testi ilk çizgi diğerinden koyu çıktı. 20i bugün. 3 gün üst üste mi değerlendirmem lazım şimdi?
Selam kızlar, ovulasyon testime bakabilir misiniz?
Ayın 12(adet bitiminin ertesi günü) 16 ve 18 değerlendirdim. Daha şimdi yaptım testi ilk çizgi diğerinden koyu çıktı. 20i bugün. 3 gün üst üste mi değerlendirmem lazım şimdi?
Çatlayana kadar ve çatlama günü de dahil eşinizde sorun yoksa üst üste değerlendirmeyi öneriyorlarSelam kızlar, ovulasyon testime bakabilir misiniz?
Adete 4 günün var hiçbir belirtim yok bekliyorum inşallah güzel sonuçlar olurKızlar ne durumdasınız güzel haberler beklıyoruz![]()
Aynıyız bende de tık yok inşallah hepimiz gebe çıkarızBenim bat 24 Mart test yaptım bugün kocamannn bir negatif 4 gün önce Azcık da olsa silik çıkardı diye düşünüyorum işin garibi şu regl belirtim de yok ağrı sızı hiçbirşey yok
Ay bende öyleyim ya 4 gün var ve hiç adet olmıycam sanki hiç belirti yok
Test yaptınız mı hiç ben silik fln çıkar unutlanmayim diye yapmadım pazar günü yapmayı düşünüyorum pazartesi salı da kan veririm tabi regl olmassaAy bende öyleyim ya 4 gün var ve hiç adet olmıycam sanki hiç belirti yok
Hayırlısı hakkınızda belli olmaz belki geç olur testler de malumBen testte negatif çıktığı için sanmıyorum da hayırlısı bakalım
İnşallah güzel haberler Aminnİnşallah benım ıkı gun once ıkı testımdede silik gösterdı sımdı yaptım bişey cıkmadı benımde 26 sı bakalım
İnşallah bakalım ümitiıyım bu aydan ama bılemıyorumİnşallah güzel haberler Aminn
Tamam canım ona göre değerlendiricemSenın bugun pik olmıs canım
Tamam canım teşekkür ederimÇatlayana kadar ve çatlama günü de dahil eşinizde sorun yoksa üst üste değerlendirmeyi öneriyorlar
Selam kızlar sabah test yaptın negatifdi şimdi birdaha yaptım gebelik varmıdır acaba Eki Görüntüle 3563513
Bence düşük beta algılıyor çok hassas Buda benim prodoctor varla yok arasında bir şeyEki Görüntüle 3563567
Benımde boyle cıkmıstı bugun awox marka yaptım cıkmıda bende çok ikilemdeyım ya bunlar dusuk beta algılıyo yada yalancı negatıf gosterıyo
İnşallah öyledır ya cok sılık var sankıBence düşük beta algılıyor çok hassas Buda benim prodoctor varla yok arasında bir şey
Evet baya bi silik bir gebenin günlüğü testi vardı o da aynı böyle silik çıktı da daha fazla test yapmıycam üzülmemek için reglim gecikirse gider kan veririmİnşallah öyledır ya cok sılık var sankı
Orda gormeden kan vermeyede korkuyorum okadar cok hısran yasadımkıEvet baya bi silik bir gebenin günlüğü testi vardı o da aynı böyle silik çıktı da daha fazla test yapmıycam üzülmemek için reglim gecikirse gider kan veririm
Anlıyorum az çok berbat hisler ama herşeyin olacağı bir vakit var canımızı sıkıp içimizi karatmayalım daha çok etkileniyoruz herşey iyi olcak kısa zamanda gelecek bebeklerimiz inşallahOrda gormeden kan vermeyede korkuyorum okadar cok hısran yasadımkı
İnşallah 1 bucuk senedır ugrasıyoruz ılk defa belırtı yaşıyorum ılk yaptıklarımda pozıtıf cıkınca ümitlendımAnlıyorum az çok berbat hisler ama herşeyin olacağı bir vakit var canımızı sıkıp içimizi karatmayalım daha çok etkileniyoruz herşey iyi olcak kısa zamanda gelecek bebeklerimiz inşallah![]()