• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Adete 4 günün var hiçbir belirtim yok bekliyorum inşallah güzel sonuçlar olur
Senin

Aynıyız bende de tık yok inşallah hepimiz gebe çıkarız

Test yaptınız mı hiç ben silik fln çıkar unutlanmayim diye yapmadım pazar günü yapmayı düşünüyorum pazartesi salı da kan veririm tabi regl olmassa
Yok ben yapmadım bende umutlanmiyim diye hiç düşünmüyor gibi yapıyorum 😂 zaten bugün de bir iki defa oldum sandım lavaboya gittim o yüzden kırmızılar gelecek gibi sanki

kızlar bugün döngünün 11.günü en büyüğü 22 mm 5 adet yumurtam varmış
çatlatma iğnesi yapmamaya karar verdik bugün veya yarın çatlar dedi
Yani bu durum normal mi iyi mi nedir

klomenle ilk denememiz biraz tecrübesizim

kızlar bugün döngünün 11.günü en büyüğü 22 mm 5 adet yumurtam varmış
çatlatma iğnesi yapmamaya karar verdik bugün veya yarın çatlar dedi
Yani bu durum normal mi iyi mi nedir

klomenle ilk denememiz biraz tecrübesizim
İyi canım normal ovulasyon yapıyıyosan ordan takıp et catladıgını gorursun esınde sperm sorunu yoksa mutlaka bugun dahıl 3 gunu degerlendırın

Ümidim o inşallah pazartesi ye kadar yapmayı dusunmuyorum boluda olucam zaten ümitlenemıyoruz bile ya adet olcakmısım gıbıde agrım var ne garıp
Benim de tam tersi hiçbir ağrım yok ama erkenden kan vermek zorunda kalacağım gibi çünkü idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım antibiyotik kullanmam gerekcek ☹️

Reglime 6 gün var herhangi bir belirti yok maalesef😕 yumurtlama öncesi ve gününü değerlendirdim, bal çörekotu tarçın karışımını uyguladım ve belime yakı taktım.pek umudum yok ama allahtan ümit kesilmez

Aynen birde bu ay Ramazan ayı olduğu için 2 günde bir yorucu oluyor 😂 çok özür dileyerek söylüyorum hepinizden temizlen duş al ertesi güne hazır ol falan biraz sıkıntı ya birde illa ki iftara davetli oluyorsun yada misafir geliyor derken zaman kalmıyor
Canım 2 günde bir dediğin 1 dolu 1 boş mu? 2 gün mü boş gececek yoksa 😂

Back
X