- 15 Eylül 2023
- 188
- 39
- 18
- 27
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Belki sonradan yaptığında bir sorun vardır yanlıştır bozuktur iyi düşünelimİnşallah 1 bucuk senedır ugrasıyoruz ılk defa belırtı yaşıyorum ılk yaptıklarımda pozıtıf cıkınca ümitlendım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki sonradan yaptığında bir sorun vardır yanlıştır bozuktur iyi düşünelimİnşallah 1 bucuk senedır ugrasıyoruz ılk defa belırtı yaşıyorum ılk yaptıklarımda pozıtıf cıkınca ümitlendım
İnşallah oyledır yarın sabah ilk idrarla denıcem tekrarBelki sonradan yaptığında bir sorun vardır yanlıştır bozuktur iyi düşünelim
Buraya da at mutlaka pozitif çıkar umarımİnşallah oyledır yarın sabah ilk idrarla denıcem tekrar
Atarım canım inşallahBuraya da at mutlaka pozitif çıkar umarım![]()
Yok ben yapmadım bende umutlanmiyim diye hiç düşünmüyor gibi yapıyorumAdete 4 günün var hiçbir belirtim yok bekliyorum inşallah güzel sonuçlar olur
Senin
Aynıyız bende de tık yok inşallah hepimiz gebe çıkarız
Test yaptınız mı hiç ben silik fln çıkar unutlanmayim diye yapmadım pazar günü yapmayı düşünüyorum pazartesi salı da kan veririm tabi regl olmassa
Bazen bi günde pik oluyor bazen bi gün öncesinden baslıyor yükselmeye bende. Siz 28 günde oluyorsanız 13-14 gibi pik olurBenim bugün regl biteli 11. gün ovulasyon testi negatif henüz bir günde mi kalkıyor bu lh hormonu kızlar 28 günde bir regl oluyorum
Lavantaakokusu
Bende oda yok normal herşey bakalım son günlerYok ben yapmadım bende umutlanmiyim diye hiç düşünmüyor gibi yapıyorumzaten bugün de bir iki defa oldum sandım lavaboya gittim o yüzden kırmızılar gelecek gibi sanki
Canım yaptım alırı sılık bı cızgı gordum ama kamreya cekemıyprum gorunmuyo kamerdaTest yaptın mı canım merak ettim![]()
İnşallah koyulaşır bir kaç güneCanım yaptım alırı sılık bı cızgı gordum ama kamreya cekemıyprum gorunmuyo kamerda
İyi canım normal ovulasyon yapıyıyosan ordan takıp et catladıgını gorursun esınde sperm sorunu yoksa mutlaka bugun dahıl 3 gunu degerlendırınkızlar bugün döngünün 11.günü en büyüğü 22 mm 5 adet yumurtam varmış
çatlatma iğnesi yapmamaya karar verdik bugün veya yarın çatlar dedi
Yani bu durum normal mi iyi mi nedir
klomenle ilk denememiz biraz tecrübesizim
Ümidim o inşallah pazartesi ye kadar yapmayı dusunmuyorum boluda olucam zaten ümitlenemıyoruz bile ya adet olcakmısım gıbıde agrım var ne garıpİnşallah koyulaşır bir kaç güne
İyi canım normal ovulasyon yapıyıyosan ordan takıp et catladıgını gorursun esınde sperm sorunu yoksa mutlaka bugun dahıl 3 gunu degerlendırın
Benim de tam tersi hiçbir ağrım yok ama erkenden kan vermek zorunda kalacağım gibi çünkü idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım antibiyotik kullanmam gerekcekÜmidim o inşallah pazartesi ye kadar yapmayı dusunmuyorum boluda olucam zaten ümitlenemıyoruz bile ya adet olcakmısım gıbıde agrım var ne garıp
Canım 2 günde bir dediğin 1 dolu 1 boş mu? 2 gün mü boş gececek yoksaAynen birde bu ay Ramazan ayı olduğu için 2 günde bir yorucu oluyorçok özür dileyerek söylüyorum hepinizden temizlen duş al ertesi güne hazır ol falan biraz sıkıntı ya birde illa ki iftara davetli oluyorsun yada misafir geliyor derken zaman kalmıyor
Aynen canm 1 dolu 1 boşCanım 2 günde bir dediğin 1 dolu 1 boş mu? 2 gün mü boş gececek yoksa![]()
Sen yapmaya devam et canım bir anda pik olabilir ve 13. Ve 14. Günlerde de olabilir yumurtlama ümitsizliğe kapılmaBenim bugün regl biteli 11. gün ovulasyon testi negatif henüz bir günde mi kalkıyor bu lh hormonu kızlar 28 günde bir regl oluyorum
Lavantaakokusu